DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rapidshare.com/files/162135177/ABISDLOSSLESS1.zip.001
http://rapidshare.com/files/162137095/ABISDLOSSLESS1.zip.002
http://rapidshare.com/files/162139082/ABISDLOSSLESS1.zip.003
http://rapidshare.com/files/162141069/ABISDLOSSLESS1.zip.004
http://rapidshare.com/files/162143211/ABISDLOSSLESS1.zip.005
http://rapidshare.com/files/162144951/ABISDLOSSLESS1.zip.006
pass:isdmusic.com
What about the forests?
What about the forests?
Eszméletlen jó videókat töltenek fel.
Volt egy gyors listám amit aprólékosan töltöttem fel.
Már több mint 1000 video volt benne.
Aztán egy szép nap nem engedett be a jelszómal az oldalra + törlõdött a gyorslistám.
Azóta nem voltam az oldalon pedig nagyon szerettem.<#sir>#sir>
Forever-t fel tudod tölteni nekem? ( nem video-ra gondolok )<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
In Lak\'ech Ala K\'in
Mert talán feltételezem, hogy a 70-es és 80-as évekbeli "csúcs" technikával rögzített (szalagos, DAT és más egyéb) forrásokról készített kiadványokról leszedett "veszteségmentes" anyagok nem érnek fel egy 90-es, 00-s évekbeli, eredeti CD/ADVD/HDDVD/BD forrásokról leszedett veszteségmentes anyagok minõségével...?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legnagyobb gond az, hogy a studióknak sikerült nagy általánosságban az emberek fülét a fos "remasterelt" kiadásaikhoz butítaniuk.
In Lak\'ech Ala K\'in
Itt meg konkrétan inkább összefostam volna a lábamszárát.<#csodalk>#csodalk>

Az öreg biztos focista volt régen mert klasszikus szabadrugásra lendül a lába.<#nevetes1>#nevetes1>

Végig nézegetve a feltöltött videóid az oldalon ismét kérdésem ill.kérésem lenne.
A Milk Inc - I don't Care címü számában ki az a szõke csaj akivel duettet énekel?
A kérés pedig ami szintén Milk Inc-vel kapcsolatos.
A Forever gondolom neked megvan jó minõségben ezt szeretném elkérni tõled ,ha nem gond.
<#worship>#worship>
Nekem idáig csak ezek a számok vannak tõle.
Meg persze a best off amit szintén neked köszönhetek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezen már azért is felesleges csodálkozni, mivel annak ellenére, hogy a windows a legelterjettebb operációs rendszer és a "kitalálója" (ezt inkább hagyjuk<#ejnye1>#ejnye1>) mára multimilliárdos nagyvállalkozó lett (nagy ügy: én is az vaok<#hehe>#hehe>) attól még máig az egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb operációs rendszerek egyike a linux..
nem véletlenül dolgozik a netkiszolgálók több, mint 80%-a alatt. a winfos meg elbúj6 a 3,14csába<#nevetes1>#nevetes1>
az intel is világszerte az egyik legjövedelmezõbb vállalkozás, pedig az apple nagyságrendekkel profibb vasakat gyárt.
az oprendszereik mellett (tiger, leopard etc..) az xp labdába sem rúghat..
(ha már itt tartunk, a leopard már 2007-ben, vagyis 2 éve a megjelenésekor fölözte a vistát (a májkrofos nagy reménységét)..
már kipróbálható fél évig ingyenesen az új windows 7, de..
-köztünk szólva- túl nagy reményeket ehhez sem fûznék..)
mintahogy a vistát is, ezt is ki fogom hamarosan próbálni, de már elõre látom (fõleg a kompatibilitási problémák miatt játékok, programok etc..)
még hosszú hosszú ideig rengetegen fogják használni továbbra is az xp professional-t...
húú, de belemerültem<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
What about the forests?
Megvettem az iLife és az iWork programot és teljesen lenyûgözött a tudásuk, egyszerûen hihetetlen, hogy az apple mennyire kinyalja az OS-t használok seggét, mostanában azzal vagyok el, ezt így leírni nem lehet csak aki használja azt tudja, mennyire egyszerû készíteni vele fénykép albumot profi módon, vagy szuper weblapot csinálni, vagy saját DVD-t, filmet vágni, zenét szerkeszteni etc...
10/10-es program! A faszért nem csinál ilyet a májkrofos?
Ahhoz, hogy windows alatt kb ilyeneket megtudj csinálni, csak az adobe minden terméke kell, de a kettõ közti különbség csak annyi, hogy ott eltökölsz vele, itt meg pár kattintás, meg rádobod a képet, videót, vagy a zenét, effektet, vagy a legszebb flash gombokat és már csak a szöveget kell beírni, aztán kimentheted html-ben, PSD-ben, jpg-ben stb... a hozzávaló mappával, amiben már benne vannak a képek, hangok etc...és már csak fel kell tölteni. (nagyvonalakban írtam csak le a tudásást)
Ez a program megéri a pénzét, szóval most ezzel vagyok el<#nyes>#nyes>, de persze azért benézek ide is közben...
itt lehet róla olvasni, akit érdekel.
What about the forests?
ötlet elfogadva. többi diókán múlik<#nevetes1>#nevetes1>
imo :) science fiction is science fact
de most akkor min fogunk vitatkozni, ha mindíg egyetértesz mindenben<#hehe>#hehe>
akkó majd válaszolék én:<#nevetes1>#nevetes1>
a remasterelt régebbi stúdió (vagy egyéb) felvételek hangvisszaadása tökéletesebb lehet, amennyiben azt hozzáértõ személyek és/vagy profi hangszerkesztõ programok segítségével történik.
ma már "szinte" stúdióminõségû programok is beszerezhetõk erre a célra, de nem árt tudni, hogy ezekhez is mindenképpen ajánlott a kiváló minõségû alapanyag (például eredeti cdda). az mp3 és hasonló veszteséges tömörítések használatakor ne várjunk csodát.
jelen példához kapcsolódva bõven elegendõ, ha egy eredeti cdda-ból készült wavot mondjuk audio-dvd-be átkonvertálunk, és 5.1-es házimozin élvezzük a kapott eredményt.
azért ezt a példát említettem, mert jelenleg ma magyarországon átlagosan minden kb.5. háztartásban található az 5.1 visszahallgatására képes készülék.
már csak egy kérdés maradt: elfogadjuk ezt a dolgot remaszterelésnek, avagy nem<#whatever>#whatever>
mert hívhatnánk akár álremasternek is, nem<#kerdes>#kerdes><#nemtudom>#nemtudom>
akár így, akár úgy, de az eredményt mindenképpen a saját fülünkkel kell meghallgatnunk. utánna dönthet ki-ki saját maga, hogy neki melyik jön be jobban. imyke vajon mit gondol a hallottakról<#fejvakaras>#fejvakaras><#papakacsint>#papakacsint>
májki merre van? megint mocizik<#ticking>#ticking>
úgy eltûnt, mint a múlt havi bevételem<#nevetes1>#nevetes1>
..bezzeg a kiadásaimat sosem bírom eltûntetni<#falbav>#falbav>
remélem, valami jó kis maxiért ugrott csak el<#whatever>#whatever>
így senki sem szól hozzám egy jó szót sem<#rinya>#rinya>
..vagy épp rosszat<#vigyor>#vigyor>
Backup Designated Router
Bilateral Digit Reduction
Bill Davis Racing
Bund Deutscher Radfahrer
stb.stb. <#nyes>#nyes>
wazze, fog az agyad,mint a döglött hangyáé! kapisgálod......
(😎lu-ray (D)isc (R)ecordable
<#nyes>#nyes> mostmá okés?
(hiába no: mestertõl tanultál)<#vigyor2>#vigyor2>
most akkor a kétségtelen az imyke mondatának az elsõ felére, vagy a végére vonatkozik<#fejvakaras>#fejvakaras>
mert ebbõl azt is kiolvashatom, hogy a remaster teljesen felesleges, és egy hangyányit sem lehet az eredetileg rögzített hangfelvételen javítani..
..akkor most te is ezt gondolod<#kerdes>#kerdes><#vigyor5>#vigyor5>
merthogy imyke pont erre célozgatott volna, és te meg mintha egyetértettél volna vele ebben<#wilting>#wilting>
most akkor mivan? indítsunk egy új rovatot "érdemes e remasterelni régebbi felvételeinket?" címmel, vagy helyesbítesz a hsz-eden<#hehe>#hehe>
egyedül a bdr fogalma ismeretlen számomra<#wilting>#wilting>
próbáltam kikövetkeztetni, de mindhiába:
blue disc ray<#nevetes1>#nevetes1>
bidé doctor record,
boldog dióka record's,
blues disco rock,
bizony direkt rosszulírtam<#hehe>#hehe>
na mostmár ne hagyj lógva.. mi az a bdr<#nevetes1>#nevetes1>
õszintén szólva még statisztikailag nem is sikerült olyan shmcdbe botlanom,ami tényleg audiophile lett volna, holott annak égisze alatt illene domborítani valamit hangzásban.
valamelyik polcomon ott porosodik belõle egy dire straits, és egy eagles album is<#whatever>#whatever>
gurítsam majd valamelyiket egy kis tesztre<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
vagy neked is van valami ilyen formátumban és meg akarsz elõzni vele<#vigyor>#vigyor>
mert akkor ne fogd vissza magad, mutasd már meg a sok mp3 huszárnak, mi is a minõség, és mi is az a hq (valójában)<#eplus2>#eplus2>
kicsit idõzz azért el majd ezen is. ez legalább kifejezetten audio-cd-re lett kifejlesztve.
<#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
de nem adom fel<#nevetes1>#nevetes1>
igyexem, hogy a legközelebbi remasterem kiérdemelje ezt a logót:
remélem, ezzel nem teszem magasra a mércét senkinek sem<#hehe>#hehe>
-a közepeket teljesen elnyomod, a magasak meg túlzóan cincognak a - hívjuk úgy - "varázslattal"
-a spektrum képe meg valóban becsapós, viszont a részletes freki análban már jól látszódik, hogy hol a bibi és hogy mi van a felsõ tartományban: "zaj"
HQ logót erre még nem kapsz!<#hehe>#hehe>
csináltam egy hülyeséget, ami miatt valóban bután nézhet:<#vigyor5>#vigyor5>
de valamiért úgy hiszem, ez a "teszt" becsapós 😊
vagy netán mégsem<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
akkor most ezt idebiggyezthetem, vagy sem:
<#papakacsint>#papakacsint>
Most már nyugodtan fogok aludni.<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem meg csak egyszerûen egy egyedi gyártású hifi állványon van.
Ilyen motoros megoldásokról már sokat hallottam. Jó dolog nagyon csak nekem szerencsére nem volt rá szükségem.<#taps>#taps>
What about the forests?
Hosszú percek óta nézegetem ezt a három képet ,ha már beengedtél a magán szférádba.<#nevetes1>#nevetes1>
De üssenek agyon nem tudok rájönni valamire.
Hogy a bánatba helyezkedik el a szobátokba az a plazma vagy LCD Tv?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha ez ott van az üveges szekrény elõtt akkor nem tudjátok nyitni az ajtókat?
Vagy ez tükörbõl van fényképezve?
Légyszi válaszolj mert nagyon izgatja a fantáziámat a dolog.
Mentségemre legyen mondva hogy óriási Plazma fan vagyok már az elsõk megjelenésétõl fogva.
Sajnos akkor még csak vágyálom volt.<#nyes>#nyes>
Egyébbként köszi a BAD-et, és a Thriller-nek én is nagyon örülnék.<#worship>#worship>
wav 360mb
http://rapidshare.com/files/252944715/mzperx.part1.rar
http://rapidshare.com/files/252962148/mzperx.part2.rar
kell:isdmusic.com
What about the forests?
Az tény azonban, hogy sokmindent megtalál és bárkinek önzetlenül segít bármikor. <#eljen>#eljen>
In Lak\'ech Ala K\'in
mármint ez.
What about the forests?
A Jackson szellemmel kapcsolatban: na, ez a mindennek a netovábbja! Szegény Jacko, nem ezt a bulvárosodott végtiszteletet érdemli...!
What about the forests?