DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
hmmmm, nagyon jó nebuló vált belõled!<#nevetes1> ennyi mindent megfigyeltél, sõt meg is jegyeztél?! gratula. ha nem is mindenben pontos, de nagyon jó helyrõl közelítetted meg a témát. végre valaki,aki nem abszolút sületlenséget ír.<#wave>

Zephyr Retiring
én csak magamat ismételhetem újra:
" az egész mögött azon jószándék áll, hogy egy szép napon a régebbi gyengébb minõségû wavokat hallgathatóbbá tegyem.. "

meg is mondom miért:
ha ez egy szép nap sikerülne stúdió körülmények nélkül csupán programokkal megtenni,
akkor nyitok egy újabb bankszámlát és minden ezen befolyt összeget ráutalok<#papakacsint>
a kártya pin kódját pedig priviben megküldöm a regisztrált sg tagoknak<#hehe>

a többiek pedig...
lapátolhatják vissza a lóba a bio végterméket<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

zsoltford
üdv,néha nézek be hozzátok kollégák és be kell valljam idõnként követhetetlen számomra a dolgok menete...aki nem nap mint nap követi annak nem sok esélye ennyi agyalást visszaolvasni a mesterektõl <#nevetes1>...
bár lehet ez csupán az én tompa elmémet tükrözi...
azonban mintha úgy tünne tutyikázásba fogtak a topic mérnökei...
bár lehet tévedek...?
egy nap talán valaki elõáll a csapatból ama korszakalkotó elméletével, miszerint digitálisan egy jó hq-hq-hq-nasa-hq-hq és annál is hq-bb pc-vel és annak felülmúlhatatlan ismeretével vissza lehet merni a szart a lóba???

Zephyr Retiring
privi ment, remélem nem te leszel az egyedüli bátor harcos<#hehe>

Zephyr Retiring
válaszom rövid lesz és lényegre törõ:
hang - multimédia tananyag (katt)😊

ajánlom figyelmedbe a 13.oldalt (de a többi is tanulságos)<#papakacsint>

eMCe
hang cd = audio cd <#vigyor0>

eMCe
Mint ahogy Dióka, úgy én se hiszem, hogy ezt most komolyan kérdezted.

Mintha már ezerszer ki lett volna tárgyalva és beszélve, hogy mik alapján nevezi ennek vagy annak a program a hang fájlokat. Azért - is - nézheti mpeg-nek, mert ott az a 20kHz korüli vágás, amit biztos te is láttál benne.

Ha jól értelmezlek, ez a dvd-rõl származó videonak a hangja wavosítva, ami viszont végül is mpeg hang volt eredetileg és még 'elvileg' sem jobb paramétereit tekintve, mint a hang cd. De ezzel sem mondtam neked újat szerintem.

Ha tévedtem <#banplz>
Ha nem, az viszont nem az én érdemem, mert csak az itteni fórumokban olvasott - elsõsorban Dióka által írt - eszmefuttatásokból próbáltam levonni a következtetéseket. <#awink>

Na jóccakát <#wave>

Zephyr Retiring
<#fejvakaras>érdekes...
ezen pontosan mit is kell figyelni<#guluszem1>
nem a legjobb minõség, de ha szeretnéd (mert szereted ezt a zenét) szívesen áthangolhatom<#hehe>

vagy ez csak poén akart lenni<#nemtudom>
mert akkor: <#nevetes1>

bár nem hinném, hogy mflex is ilyen viccesnek találja majd mint én, vagy dióka<#whatever>

Zephyr Retiring
rajta leszek a szeren<#nevetes1>
az állad is leesik majd..

..vagy is a pofám leszakad..<#fejvakaras>

na mindegy<#vigyor5>..

meglátjuk, mit tehetünk vele<#wow3>

Dióka
<#nevetes1>
vicces fiú vagy te hallod-e?!<#nyes>
bár ez nem ugyanaz a hossz és verzió, meg ez a 320-as épp eléri egy rossz 128-as minõségét <#nevetes1><#hehe> (bár tudom, ez sem a te hibád), így ezzel sajnos nem lehet sehová sem "nevezni".
de esz mégeyg tipp,amin gyakorlatozhat a HQMESTEREM!<#kacsint>

kaposi1
Nem akarok beleszólni a játékotokba,de közben " elkészült " az én verzióm is.<#eplus2>
Érdemes meghallgatni ezt is.<#mf1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
ez engem nem érdekel, de EZEN tornászhatsz. ha megvan a stúdió minõség,akkor szólj. <#nyes> mielõtt még feltételeznéd, nem fabrikáltam, pontosan így lett anno feltöltve az eredeti megosztótól, persze teljes hosszban.

Zephyr Retiring
már ha érdekel még a régi szlogen, hogy:
megúnt gyengébb minõségû wavomat újabb hq-ra cserélném<#nyes>

Zephyr Retiring
<#nevetes1>
engem most ez jobban foglalkoztat:
" akkor adok majd én neked! mármint alapanyagot."

akkor dobj egy rendes alapanyagot, nem bánom<#hehe>
szeretném rövid hangmérnöki pályafutásomat gyakorolni<#eljen><#eplus2>

Dióka
ez így túl kacifántos, pont olyan Zephyres!<#nevetes1>

akkor adok választ, ha te kifejezetten azért kérded tõlem,mert nem tudod, nincs rá ötleted. ha ezt így leírod,akkor veszem a fáradtságot.<#hehe>
ha tudod, vagy vanak ötleteid,akkor írd le, és majd megmondom,közte van-e a megoldás vagy ha nincs,akkor mi az.

Zephyr Retiring
<#wilting>
1) konkrétan nem tõled kérdeztem, hanem a totyikosoktól<#ravasz1>
2) az már más tészta, hogy rajtad kívül más is tud-é válaszolni rá<#nevetes1>
3) de azért a te véleményed is meghallgatnám<#hehe>
4) a választ természetesen tudom, de nem merem megosztani emcével, mert a végén még ott is kioktatsz<#vigyor>
5) miután válaszoltál, jó lenne megerõsíteni a dolgot, hogy ezt mindketten így gondoljuk..<#nyes>
és 6) pofára meg csak akkor esek, ha direkt rossz választ adsz meg, és én rábólintok hogy: így van<#miaz>

de ennek az esélye igen kicsiny, úgyhogy ne félts te engem:
meséld el nyugodtan, miért is lett mpeg az a wav<#papakacsint>

Dióka
a kérdés, ezt miért tõlem kérdezed?!
-azért, mert nem tudod?
-azért, mert tudod?
-azért mert nem tudod,de majd meg akarod erõsíteni a válaszomat, hogy te is így gondolod?

Dióka
<#hehe><#nevetes1>
ne haragudj, ez egy finom kritka volt tõlem, finom, de objektív.
nem gondoltam volna, hogy érzékeny vagy, azt hittem egy szívtelen dög vagy bohóc ruhában.<#hehe> de most lehullt a lepel. érzékeny mimóza vagy terminátor felszerelésben! elég nagy a kontraszt!

nem akarom lecsekkolni, tudom hogy hangzik a 192-es,mert mint mondtam 4832 oldalon van fent ugyanaz. <#nevetes1>

ha gyakorolni akarod mérnöki képességeidet,akkor adok majd én neked! mármint alapanyagot.bár egyet már adtam,attól jobbat kellene alkotnod. 😊)

ja és legalább ne írd oda, hogy wav meg hq, írd azt, hogy vévesített, de a legbiztosabb, ha egyáltalán nem írsz oda semmit sem, mert elõbb-utóbb ez így hiteltelenné teszi majd a megosztásaidat,amit én nem vennék a lelkemre.
a HQ-t majd késõbb megadjuk rá, ha van értelme.<#nevetes1>

Zephyr Retiring
..és ha már ere járok, kéne egy kis magyarázat is..
a limp bizkit video tutyikázás nélkül ez lett:

katt ide 😊
kérdés: why mpeg and why not cdda<#falbav>

mikor az alapanyag "elvileg" jobb formátum mint a cd<#fejvakaras>

Zephyr Retiring
ez lett volna a fimom kritika<#hehe>

még jó, hogy nem kértem: ne fogd vissza magad<#nevetes1>
azért esett eme nemes szerzeményre a választásom, mert a 4shared a "technotronic" keresésemre ezt dobta ki elsõként (magad is csekkolhatod). én ezt a verziót kevertem újra (hangképileg) mert bántotta a fülcsimet a minõsége.. ímhol vala az "eredeti" példány<#nevetes1>

talán így jobban hallani a különbséget<#whatever>

persze az egész mögött azon jószándék áll, hogy egy szép napon a régebbi gyengébb minõségû wavokat hallgathatóbbá tegyem..

eme gyakorlásra az empéj kiváló. a középtartományon még csiszolgatok kicsit, s talán...
felkúszhatunk addig az ötösig<#hehe>
a három totyik meg arra volt hivatott, hogy legalább 3 letöltést megérjen a mush up mix..
de látom, már 4-en (nélküled is) lekapták, tehát:
feladat végrehajtva<#eplus2>

Dióka
látom, megint beindult a HQ Móka!<#nevetes1>
mivel egyébként véleményt kértél, íme az enyém: (a mérvadó<#kacsint>)

szóval ez a szám zeneileg nálam a borzalmas, ötlettelen és unalmasan pocsék mash up mixek (szerencsére) ritkaságát gazdagítja.
mennyit kellett ehhez innod, hogy rávetemedj?! iszonyat gáz a szám, hallgatni fájdalmas próba, emiatt nem is dobtam meg egyel a letöltési számlálót, leszedtem másként az a "wav"-et (jaj ne, már megint),bár láttam 3 helyre is beraktad, remélve valami megváltást?!

szóval kezdjük a lényegen, sajna ennek megint semmi köze a wav-hez, így a HQ-hoz meg megint csak NEM. Bár páran biztos isszák majd ezen a címen, hisz te biztos mindent beleadtál, de minek, az a nagy kérdés! <#nevetes1>
Mondj egy szándékot vagy indítékot, hogy ne halljak meg tökhülyén!
Minek, mikor szar a szám, minek, mikor mindenhol fent van úton-útfélen és minek, ha nem megy sem a wav,sem a HQ?!
és ez csak 3 példa volt....

Egy 192-es mp3ból (azaz fõleg ennek alapanyagából) pedig már ennek gond nélkül mennie kéne Mester. <#nyes>

De hogy mondjak némi bíztatót is, hangzásra tûrhetõ, ez már nem cseszi szét a fülem, bár valahogy most is a közepek kárára ment a bütykölgetés, de szoszo a stílus miatt hangzás legyen 4-es, kivitelezés pedig 3/4-ed! Csak azért nem 2-es, mert láttam némi erõfesztést a hullámképben.<#hehe><#worship>

Zephyr Retiring
<#vigyor>látom fellendült a totyik<#eljen>
no ennek örömére hoztam nektek egy jó kis muzsikát..

aztán kéretik finoman a kritikát, mert legközelebb nem bohóckodok vele hajnali 1 óráig<#hehe>
remélem tetszik majd, de biztos sokaknak már ismerõs lesz 2005-bõl a duó:

malek chtiwi & technotronics - pump it up & set me free (diablos remasteriados by zephyr)

kellemes zenehallgatást mindenkinek<#integet2>

IMYke2.0.0.0
A nyugati parti (angol) dialektus (nyelvjárás) tényleg csúnyább a keletinél? .

Mióta élsz odaát (The Truth Is Out There <#nemtudom>)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak a tudat meg a latvany. Valahogy nem veszi be a gyomrom, amikor ket huszoneves fiu egy parkolo auto motorhaztetojen hevesen csokolozik a pirosnal allo autosok szeme lattara hajnal 2-kor.
Vagy amikor 2 "apuka" ugy dont, hogy gyereket szeretnenek, es eggdonor-ral es beranyaval kombinalva 100.000 $-ert meg is kapjak...

Elnezest mindenkitol az off miatt, nem szeretnem szetcseszni a topikot!

Viszont a temahoz tartozik, hogy az italo a nyugati parton (es valoszinuleg a keletin is) mindig is underground-nak szamitott, javareszt gay club-ok jatszottak, onnan idult hodito utjara a disco zene is. Nagy mekkaja volt a stilusnak San Francisco, szinte mindenki itt kezdte, vagy itt kotott ki (Patrick Cowley, Paul Parker, Divine, Sylvester, Village People).
A EuroDance ugyanugy foleg a melegbarokban volt jatszott stilus, nem is lett egyaltalan nepszeru Amerikaban. Van egy-ket slager, amire emlekszenek, de egy kalap ala veszik a 80-as es a 90-es zenekkel.

Dióka
és rád nyomul az a sok buzi vagy csak a tudad rossz, hogy vannak?!<#vigyor>

Dióka
vagy Smith River-be,csendes kis földmûves telepnek néz ki. <#nevetes1>a halál nyugalom reményfoka....

Ugrasra kesz vagyok, oktoberben koltozunk Floridaba! :-)
Frisco nagyon jo hely, csak meg dragabb es megtobb a buzi, Vegasban a szorakozason kivul semmi lehetoseg, San Diego tul kozel van Mexikohoz, Arizona elviselhetetlenul meleg, Utah gyonyoru, csak Salt Lake City 60%-a mormon, Oregon jo valasztas lenne, de ott meg 4 evszak van es sokat esik az eso.
Na jol van nem kenyeskedek, jo lesz nekem Floridaban a krokodilok kozt...<#nyes>

Musachy
Mondjuk Frisco-ba.

imo :) science fiction is science fact

Dióka
akkor azért lehetne még kicsit mihez fejlõdnünk. végülis ahányfelé él az ember, mindig lesz, ami jobb, vagy rosszabb valamihez képest. kánaán meg egyelõre kevés helyen van....szóval ne panaszkodj!nem is olyan rossz ott kint neked. legfeljebb ugorj egy nagyvárost arrébb.... <#nyes>

Ennyire tenyleg nem szar! Mindenki maskepp eli meg, ez a sajat velemenyem.
Eleinte en is el voltam tole ajulva, csak hat ahogy telnek az evek, a pohar is szep lassan telik be. Azt azert megjegyzem, hogy ez a "helyzetjelentes" inkabb L.A.-re vonatkozik, mint atfogoan Amerikara. Az orszag velemenyem szerint jo (leszamitva, hogy az atlag amerikai ostoba, mint a fold), az angyalok varosa viszont kifejezetten egy semmihez sem hasonlithato ferto...

Jol meg lehet tanulni az angolt, a muszaki dolgok felaron - a ruhak harmad aron megvehetok az otthoni arakhoz kepest, nagyon elore vannak haladva az HD musorszorassal (kb. 40 csatornam van jelenleg), barmilyen DVD-hez hozzajutni a Netflix-en keresztul, az eBay-en nincs szallitasi problema, konnyen elerhetoek a jobbnal jobb autok (itt nem statuszszimbolum, hanem hasznalati cikk - zuzzak is oket rendesen!), a forgalmi ado 9.25%, a szorakoztato ipar nagyon fejlett es nem utolso sorban - innen konnyebb (es sokkal olcsobb) eljutni Hawaii-ra es a Karib-ra. <#kacsint>

Musachy
-Milyen az élet "odaát"?
-Jó.
-Bõvebben?
-Nem jó.
<#zavart1>

Dióka
Imyke, ne aggódj, persze lehet azért valszeg jobb odaát, mint neked "odalent"...<#vigyor>

Dióka
semmi. mármint a helyzet. jaj, hülye voltam, hogy nem nyitottam egy külön témakört ennek a tau+audiochecker stb. fazonú progiknak.....mert már szarrá írtam ebben a témában magam, és így mindig ismételgetnem kell....
szóval bármi lehet, akár pancsika vagy egy külsõ analóg forrás (rossz vagy annyit tudó) digitalizálása stb....a program sztenderdeket vizsgál, így valami vagy meg felel annak vagy nem, de ez nem elég a 100%os azonosításhoz, jó azt részleteiben is látni meg hallani.
azt is mondhatnám, hogy ami se ez se az, az lehet hogy
CDEG CDMP DAMP DAEG <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Azért ennyire szar nem lehet odaát...<#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
hát ez már túl realisztikus! tiszta Amerika!<#nyes>
igazából nem irigyellek!<#kacsint> vagy tudsz olyat mondani, pár vizuális látványon és a tengeren kívül, amiért lehetne?!

Musachy
Mi a helyzet akkor, ha a tau azt írja, hogy ismeretlen, a spektrum viszont 20kHz fölé is megy. Se CDDA, se MPEG.<#kerdes>

Dióka
<#nyes>

Es meg nem emlitettem, hogy a radiok vagy a fos RNB-t jatsszak, vagy a megfosabb Reggaetont, a teveben 3 percenkent van 5 perces reklamblokk, most minden hirmusor (foleg a CNN) Michael Jacksonnal foglalkozik, West Hollywood 95 %-a buzi v. leszbi, minden etel edes, vagy mezzel v. fahejjal kombinaljak, barhol jarsz - 2 percre van egy junk-food "etterem"' a fiatal csajok ugy neznek ki, mint a vagosulyban levo disznok es a velur hotaposo kinezetu szoros csizmat rozsaszin mackoalsoval hordjak telen-nyaron... <#wow1>

Musachy
Nekem is. Fõleg, mert még sosem jártam arra.<#buck>

eMCe
Bocs, úgy értettem, ha délen jár, üdvözölje Floridát a nevemben, mert hiányzik nagyon <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Ha valaki Dél-Baranyában jár, akkor sürgõsen cseréljen GPS-t és szemüveget... mert qrvára elvétette az irányt Amerika felé! <#eplus2><#hawaii>

Dióka
Májki, ha Magosligeten jársz,akkor hívj fel!
....mert vélhetõen eltévedtél!<#nyes>

Dióka
de jó, hogy mindenki tengerparton sütkérezik! <#nyes>

Dióka
hmm a felét nem gondoltam volna, a másik fele,meg csak szimplán objektíven hihetõ, hogy nem tudnak vezetni, azon nem is csodálkozom. nemrég mesélte egy ausztrál ismerõs, hogy náluk a mienkhez képest katasztrófális a vezetési és szabálykövetési technika, azaz szinte nincs.....és mi meg mindig panaszkodunk.<#nyes>

Rajtam kivul allo okokbol, viszont ami kesik, nem mulik! <#lookaround>
Nagyon nagy erobedobassal dolgozom az ugyon!

De hogy ne csak offoljak, ime egy kis zene, amit egy itteni Dj-tol kaptam teljesen veletlenul (azert megiscsak van valami jo is ebben a varosban).

Voices In The Air

WAV

1 Abecedarians - Smiling Monarchs (6:46)
2 The Hitmen - Bates Motel (3:18)
3 B-Movie - Nowhere Girl (Full 12" Mix) (6:30)
4 Plus One - Nevermore (Extended Club Mix) (6:24)
5 Cetu Javu - Help Me Now (Extended Club Mix) (6:16)
6 Counterfeit - The Good Samaritan (4:08)
7 Secession - Sneakyville (3:44)
8 Hard Corps - Lucky Charm (Extended Club Mix) (6:56)
9 Ken Heaven - The Calling (Full Extended 12" Mix) (7:36)
10 Celebrate The Nun - Patience (3:26)
11 Secession - The Magician (4:22)
12 Cetu Javu - Don't Leave Me (Special Radio Edit) (4:04)
13 Hubert Kah - Military Drums (3:38)
14 Celebrate The Nun - You Make Me Wonder (3:54)

Rapidshare1
Rapidshare2
Rapidshare3
Rapidshare4
Rapidshare5
Rapidshare6

eMCe
Jó nyaralást, mflex. Ha délen jársz, 'Say hi to Florida for me' <#wave>

eMCe
Ha olyan rossz ott neked, miért nem jössz haza? Itt még a kolbász is kerítésbõl van <#nevetes1><#idiota>

eMCe

Szép és jó reggelt!

Saját termés vinylrõl, remélem megfelel a követelményeknek:
Inner City - Good Life (Steve Hurley's House Of Trix) wav 8:22

Nem tul rozsas...
Nincs kolbaszbol a kerites, keves a feher ember, mindenki nagykepu, minden csak alca, semmi sem olyan mint a filmeken, tobb spanyol beszedet hallani, mint angolt, valamint NEM TUDNAK VEZETNI ezek az idiotak!!!
Nagyjabol ennyi, bar tudnek meg meselni (inkabb rosszat, mint jot)...