26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#17449 mert hogy: te = én
..vagy ezt mire értsem -
#17448 természetesen mondok okosságokat ma is
két linket "kaptam", tehát kettőt is mondok
..vannak helyek, ahová engedély kell :)
míg más helyekre már az sem elég :)
.. a fotókat tekintsd bónusznak
most akkor nem is tudom: megköszönjem, vagy mégsem -
#17447 Midge Ure és a One System nem kell már.
thx AE! -
#17446 off:
Mitől lehet az, hogy sleep-ből a notebook-kon elszáll a net?
Kb 1 hónapja kezdte, előtte nem volt ilyen gondom, vagyis rendesen le kell állítani, majd újraindítani az OS-t. Firmware-t frissítettem a router-on, de nem segített, amit kipróbáltam, hogy egyből modemről jött a net, akkor semmi ilyen gond nincs, vagyis alvóból is működik továbbra is a net, tehát a router a ludas, vagy a kibaxott win7.
Jah, egyébként pár napig megint jó volt, aztán 3 napja megint telejesen újra kell indítani a gépet, hogy tudjak netezni, viszont ezzel a tkm tele van már. -
#17445 Na egyelőre ezek kellenének, ki szeretném már dobni a trágya mp3-kat.
Gondolom lehetetlen kértem!
-
#17444 Proxima - Livin' in another world -
#17443 Phaeax - And I'm Still Waiting -
#17442 Patty Brand - Woman In love -
#17441 One System - Life Is Very Short -
#17440 O'Gear - Playback Fantasy -
#17439 Nena Veroni - Excalibur -
#17438 Midge Ure - If I Was kellene! -
#17437 Nem kell a troll, még burkolt formában sem! -
picknick #17436 picknick vagy minek hívja most magát a tikosügynökök be szokták csapni saját magukat?? -
picknick #17435 Nincs módomban feltöltögetni és nem is értek egyet ilyesmivel. Van épp elég feltöltő mindenfelé, én nem gyarapítom a számukat (máshonnan levett dolgok meg hülyeség is volna, minek vesztegessem az időmet vle). -
#17434 Ha-Kap-Eszi-Maki!
a megaupload totál ingyen is egész jót nyújt, nem úgy, mint sajnos a rapid a nem előfizetőknek, emiatt előszeretettel használom... -
#17433 Külön köszönet, hogy Megaupload-ra tetted!
-
#17432 már tegnap feltettem, csak neked
de vártam, hátha mondasz még valami okosat, persze most sem mondtál, úgyhogy inkább tőccsél!
54 sec hangminta eredeti vs m-eredeti
Shy Rose - I Cry For You (rmx '94) / m-original wav -
#17431 nem a te hibád..de én is szomorú vaok. "odakint" elmondom miért..
itt ugyanis off lenne -
#17430 Nagyon sajnálom hogy nem lett jó a felvétel.
Megvan még másik két forrásból a szám, de amint láthatod előző hozzászólásomból más gondjaim támadtak.
Amiket meg kell előtte oldanom.
Többek között ma fel kell hajtanom egy új ASUS DVD írót mert az is megadta magát. -
#17429 Jó Reggelt!
Azokhoz lenne egy kérésem akinek megvan veszteségmentesbe a I Love Disco Diamonds Collection sorozat veszteségmentesbe azon belül is a 46.os rész.
Kellene nekem a
13. Fancy - Come Inside
mert ezt nem tudta beolvasni az íróm.
Ha valaki feltenné, legalább már ezt az albumot nem kellene letöltenem.
Így is újra kell töltenem ebből a sorozatból 7 albumot.):
Nagy segítség lenne. -
#17428 nem olyan rossz az..azt mondják
de majd a mucsácsó..akarom mondani pickwick..izé-mizé picknick vagy minek hívja most magát megmutatja milyen jó is a jazz
el tudom képzelni például a porcelán trónomon ülve amint éppen meditálok
..de remélem meggondolja magát, és inkább hoz valami jó kis space újdonságot hq-ban -
#17427 ne fáradj... konkrétan engem ( ha már úgy is kirázás lesz a vége ) a világból ki lehetne kergetni a jazz-el ... -
#17426 a ruszkiktól én is tudok hozni wazze
'62 - 2007-ig elég sok lemeze jelent meg ha jól látom.. -
#17425 hát...
biztosan ott lapul valami a polcon...de ha nem nagy a világ...sok a fórum...másolás...beillesztés... -
#17424 remélem nem lesz rá szükség, és a kolléga tud virítani valahonnét egy eredeti saját feltöltést is
errefelé úgy is csak elvétve látni ilyesmit -
#17423 üdv hq-fanok!
laza csukjó, merev könyök... ha meg kellene tenned ez úgy lesz hq , ha már meg akarod emígy büntizni magad... -
#17422 oké, feladom: lássuk azt a lossless herbie hancockot amit hallgatsz
de ha most azzal bújsz ki, hogy csak empéjtrében van meg, rögtön magamhoz is nyúlok wazze -
picknick #17421 Van aki érti a zenét! -
#17420 rendes gyerek vagy te vb hogy odafigyelsz még mflex lelkivilágára is de őszinte leszek: azért nyitni hq totyikot, hogy a tanítványom folyton lejárassa magát ország-világ előtt, nagy szemétség lenne a részemről
..na mert a vége úgy is az lenne, ezzel mindenki tisztában van
de nem sztárolom tovább ma már magamat..
átadom a helyet a zavaró tényezőknek ma estére -
vinylbakker #17419 Szeretem én is Különösen ezt a zenéjét. -
picknick #17418 Jelzem: nincs meg. Herbie Hancock-ot hallgatok. -
vinylbakker #17417 losslessek, mint zavaró tényezők egy hq totyikban
Lopott losslesek ahogyan a tanítványod fogalmazott akinek ezúton köszönném meg a fórumalapításra tett javaslatom majdnem pozítív fogadtatását.Na szóval nem a losslessnek nevezett linkek a zavaróak,hanem ha történetesen a hq sztorira kíváncsi az ember akkor egyéb más és legyen az akármi zavaró is lehet.Ezért is tettem építő jelleggel egy javaslatot egy topik nyitására.Látom te mint Mester rugalmasabban kezeled ezt a kérdést:én is örülnékk hogy egy külön topikban olvasgathatom a témát..és szerintem mflex is hogy végre nem szembesül a hq kitalációkkal nap mint nap...Szerintem meggyőztelek a topiknyitással kapcsolatban.Vagy mégsem? -
#17416 látod, látodilyenekből születnek a pletykák..
mikor és ki állított olyat, hogy én számítógép zseni lennék
nem kell ilyeneket terjeszteni rólam
..még akkor sem, ha igaz
így is elég sokmindenben kell királykodnom már
inkább zavaró tényezőként gurítsd ide nekem azt a zenét hq-ban, ami még a tanítványomnak (sőt a totyikvezérünknek) sincs meg megfelelő minőségben..
vagy jelezd, hogy neked sincs meg -
#17415 cimbi, tudod jól: csóró titkárnő vaok
és persze hülye is..milliomos meg legfeljebb csak az álmaimban -
#17414 -
#17413 losslessek, mint zavaró tényezők egy hq totyikban -
#17412 szinte tökéletes válasz..bár a helyedben én nem keverném össze az ingerenciámat az intelligenciámmal
de abban egyet kell értsek: mindíg igazam van -
#17411 lehetetlent kérsz -
picknick #17410 Úgy tudtam számítógép zseni is, akkor minek viszi szervízbe? És hol a cseregép, amíg megjavítják?