DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
sumi egykori utolsó futamából Mflexnek<#kacsint>

mflex
neked is az van?

What about the forests?

donbig
Hóó közös pont az IBS ! Részvétem !
Ha erre gondolsz: irritábilis bélszindróma

mflex
valami még forróbbat wazze <#nevetes1>

What about the forests?

donbig
mint például: ás, tó, lát, mindig ? <#nevetes1>
A lényeg, hogy tudunk szórakozni <#nevetes1>
Valami muzsikát is dobok fel késõbb, mégis arról szólna....
De szólít az asszony, ebben a melegben mit akarhat...<#nemtudom><#rinya> <#integet2>

Dióka
én is az "eggyettértést"!<#nyes>

mflex
jó, de én az alapvetõ mindennapos szavakra értettem...

What about the forests?

Dióka
okés köszi,de ha lehet HQ wav-ben dobd fel.<#nevetes1>
valahol vannak még régi kagylóim is!<#nyes>

mflex
ezen behaltam <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
olvastam.egyetértek vele!én is ápolom anyanyelvünket!bár már unok szólni.....<#nyes>

mflex
na ez nálam egyik sincs, viszont olyan hasgörcseim vannak, hogy néha a falat kaparom, érdekes, hogy amikor edzek-szinte mindennap-akkor nem érzem, vagy csak néha, de akkor simán megtudnék ölni bárkit a teremben, kibaszott ibs ellen semmit nem tudnak csinálni, csak okoskodni, pedig nyáron nem jellemzõ, inkább a hideg téli idõkben szoktam vele szenvedni, ezért is furcsállom, most egész nap járjak thaiboxozni? <#nevetes1>

Amerikában vettem erre sok természetes gyógyszert, de annyit ér, mint halott kurván a napszemüveg, megtanultam vele együtt élni, ennyi...

óóó a faszom kivan az orvostudománnyal ...(is)<#levele>

What about the forests?

donbig
Erre tessék odafigyelni, mflex nem tûri a pontatlanságot <#nevetes1><#awink>
lásd: 80-as #70327

donbig
Ha nem sürgõs este txt.-ben feldobom valahova lépésenként.
Addig a Damn Small Linux-ból csinálok Damn Large Linuxot úgy, hogy NLite-al integrálok bele Vistát, Xp-t, meg Symbiant - ha lúd legyen kövér. Ehhez régi bakelit telefonkagylót keresek.
Azért a solaris helyett puncit ajánlanék, úgy biztos a 16 partíció.

Dióka
polongya=pongyola<#nevetes1>
özszeivszsa bezsélke

Dióka
hát igen, a cikkírót felnégyeltetném ezért a polongya szalagcímért, ugyanis így kellett volna:
"Zephyr the Hacker King segítségével törték fel a Windows 7 aktivációs rendszerét"

<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy szimplán meleged van?

"Hétvégén igazi nyári idõre számíthatunk. Sok napsütés, gyenge szél, frontmentes idõ lesz, de a kánikula megterhelheti szervezetünket. Az érzékenyebbeknél bágyadtság, szédülékenység, álmatlanság jelentkezhet, a reakcióidõ csökkenhet."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
szewa Májki!

ebben biztos vagyok!<#nevetes1>

látom, csömöröd van megint, nem gond, együtt érzek veled, hasonlóképpen érzem magam.....plusz egy jót fingani sincs idõm,annyi a melóm.<#vigyor>
kicsit pihenek a hétvégén.

Zephyr Retiring
1) ez szerinted kirõl szól? <#hehe>
(több, mit ügyes vaok)
2) most mennem kell..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
Zephyr mester mindjárt küldi a választ szerintem <#nevetes1>

Szerintem még gép sem kell majd hozzá, eme egyszerû mûvelet(ek)hez...

What about the forests?

Dióka
OEM vagy nagy dobozos??

Dióka
sziazstok Szakik!
Ha jól látom ez a szekció HQ support pc world fórummá alakult.<#nevetes1>

Van egy kis gondom. debian linux kernel fordításban (nem az egyik oldaláról a másikra) és 448 bites blowfish bitek paritás vizsgálatában kérném a segítségeteket. Én nem érek rá,mert épp GPS nyomkövetõ rendszer szerver oldali rendszerét üzemelem be. Elõre is köszi a segítséget!<#nyes>
ha lehetne szeretnék egy parancssoros linuxon window 2000-ben futtatni egy mac-et,amiben vista alatt bútolható windows 98-on fut egy solaris,ami virtuálisan betölt egy xp-ét.<#nevetes1> mindezt úgy, hogy legalább 16 partícióról indíthassam el bármelyiket. ehhez kéne egy kis segítség,mielõtt még rátérnénk a zenére.<#nyes>

mflex
A vinyl-es képekben az a jó, hogy egyiket sem lehet kivenni, tulajdonképpen mit is tartalmaz...<#eplus2>

What about the forests?

mflex
ne idegelj már wazze <#nevetes2>

A másik topikban ezt írtad:

az új w7 rendszerem is fent van. aktiváltam hacker módra
..egy ideig nem lesz gond a jogtisztasággal
no igen, ebben mindíg is jó voltam

Erre írtam, válaszoltam, hogy az MS már tud a feltörésrõl és hamarosan lépni fognak, erre azt írtad, hogy áramszünetet generálsz, lehet nehéz a felfogásom, de direkt elbeszélsz magad mellett, most aktiváltad vagy sem?

A fenti dõlt betûs rész alapján egyértelmûen állítod, hogy igen, utána cáfolod valami poénnal, amit nem vágok, de szerintem már nem is akarom érteni.

Felraktad, ügyes vagy, ennyi...

más:

Tényleg csömöröm van, tkm tudja mi ez?

majd elmúlik...

What about the forests?

Zephyr Retiring
<#wow3>jogtiszta jelenleg csak ez van..

..meg ez..

..na és talán ezek is, de mivel úgyis lexarod egy idõre, lehet hogy visszapakolom inkább a helyére õket<#miaz>

..ha lesz kedved és idõd, elmagyarázhatnád pontosan, hogy mihez is kellene értenem<#hehe>

Musachy
Ebben is vannak hq dolgok!<#wow1>

imo :) science fiction is science fact

mflex
csak is munkám miatt vagyok állandó internetközelben, szóval ez miatt néha "beqkk", de egyébként csömöröm van az egésztõl, meg a zenétõl is.

nincs kedvem tölteni, de feltölteni sem, a következõ F1-re koncentrálok, az most mindennél jobban érdekel.

a hq, meg mi a hq már az agyamra ment, majd elmúlik és újult erõvel visszatérek tél körül, mármint aktívan, de addig csak olvasok néha meg pár hsz-re esetleg reagálok, de a net, fórumok, zene etc... engem kurvára nem érdekel mostanában...

<#wave>

What about the forests?

mflex
ott pontosan azt írtad, hogy aktiváltad, mert jogtiszta és kurvára értesz ehhez is...

ezt gondolom nem lehet félreérteni, vagy igen? <#smile>

What about the forests?

Zephyr Retiring
egyik kolléga odaátról is említette, hogy már tényleg ideje lenne elõszedni valami jó kis vinylt<#wow3>

sajna tegnap bealudtam, de ma elõkaparok valami jó kis mjúzikot ide is<#crazya>

akkor viszlát estefelé<#integet2>

Zephyr Retiring
látom néha bekukkantasz a konkurenciához is<#hehe>

hát igen, néha érdekes dolgokat lehet megfigyelni amoda<#whatever>

Zephyr Retiring
w7 aktiválás hacker módra:
elindítod az aktivációt, s kb. 96% környékén azonnali áramszünetet preparálsz<#nevetes1> (ez véletlenszerû volt, épp kiment az automata egy zárlatos mütyürkétõl)..
mire újraindult a rendszer, már a képen látható nem x és nem y állapot mosolygott rám..
az aksim nem tropa, de a modemem nem mûxik 230 nélkül<#sniffles>

mflex
kaposi1
Helló!
Köszi szépen a privit!<#worship>
Annyira ismerõs volt a címe ,hát ezért.<#nevetes1>

Akkor ez most az új albumán lesz?
Lehet már tudni mikor jelenik meg?
Én még semmit nem hallottam róla.<#fejvakaras>
Pedig az egyik nagy kedvencem.<#szeret>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Zephyr Retiring
igazából én még nem aktiváltam, mert ez amúgy is csak a híres neves béta 7000-es széria. csak tesztelem egyenlõre. jónak tûnik, de sok progi nem mûxik még vele..gondolom ezt a 7600-as rtm-nél már orvosolták.
engem egyenlõre az érdekel, hogy amiket bevesz a gyomra, azok mennyire stabilak<#finom>
az mán hót ziher, hogy az opera 10 pont passzol hozzá<#eljen>

elvileg a héten vártam az új tesztgépet is, de eddig semmi<#nemtudom>

valszeg futársrácnak is bejön<#hehe>
bár os nélkül nem tom mire hasznosítja<#nevetes1>
ha egyszer ideér, kap egy linuxot és egy rtm 7600-ot is, hagy szóljon<#nyes>

a leopard egyetlen egy qrva nagy hátránya, hogy tudtommal csak mac-esek élvezhetik..vagy rosszul tudom<#whatever>
sokaknak elérhetetlen egyenlõre..

nagy]John Keating_Space Experience 1[/nagy]

John Keating_Space Experience 1

320-as bitráta!

mflex
látszik az új opera 😊

mindenesetre a MS már kezdi "kilõni" a warez aktivátorokat, frissítés ezekre már nem lesz, illetve csak olyanok amik álltal kiszûri a kalóz W7-et, de hát mint tudjuk a hackerek sosem állnak le. 😄D

Én ezért nem is aktiváltam, végülis 120 napig kitolható legálisan, utána meg úgy is megveszem, meg aztán hamarosan itt a SNOW LEOPARD 10.6, ami állítólag 2X gyorsabb lesz a mostani 10.5.7-nél, amire kurára kiváncsi vagyok, mert ez is olyan mint a villám.

Gép bekapcsolástól a boot-tol számítva a desktop, kb 5-6 sec! és utána bármit megnyítok azonnal a pofámba vágja, na ez az amit a MS sosem fog tudni elérni, vagy én azt már nem élem meg.

Ahhoz az alapoktól kellene írniuk egy új OS-t.

What about the forests?

Zephyr Retiring
a linux naon cool<#eljen>
hamarosan rakok össze egy másik gépet is, arra azt telepítek majd..
közben rájötem miért nem volt hangom. minden rendszer azt jelezte, hogy minden o.k., de mégsem szólt. annyi volt csupán, hogy két audio drivert ismert fel. a speaker-t és a headphone-t. a speaker-t le kellett tiltanom, erre õ letiltotta viszonzásul a handszóró ikonomat a tálcáról, de visszaadta a hangot<#hehe>

ja, mindkét rendszerem továbbra is stabil..
donbig-nek üzenem: a telepítéskor csak ki kell választani az új partíciót (vagy meghajtót) és már mehet is.. kb. 15 perc alatt felment.

ezzel ezt a témát most már akár le is zárhatnánk<#hehe>

nem tudom látszik-é az új brownser-em 😊

mflex
-érdekességképp megemlíteném, hogy a linux alapból felismerte és telepítette is a drivert hozzá..errõl ennyi-

és még szebben is szól, nekem is fent van a linux már régóta...

What about the forests?

Zephyr Retiring
no itt valák<#nevetes1>
ímhol vala a w7 a d:\ partíción:

egyenlõre hang nincs, de most kutatom a netet hd driver-ért w7 alá..

hát igen. a soundcardom annyira hq, hogy az már hd<#nyes>

a realtek külön drivert gyárt hozzájuk, hogy winfos alatt is üzemeljenek..xp és vista alatt sem volt hang telepítés után..

érdekességképp megemlíteném, hogy a linux alapból felismerte és telepítette is a drivert hozzá..errõl ennyit<#vigyor5>

Zephyr Retiring
most szólt az asszony, hogy halasszam el kicsit a mai sörözést, mert a kerti tó mögötti pázsitot le kéne nyírbálni<#nemtudom>

s azt is mondta, ha nem esek neki azonnal, akkor estére az egérlyukkal gyakorlatozhatok, mert õ biza a nappaliban fog aludni<#wilting>

ezt mégsem hagyhatom..

a nappaliban ma én alszom<#hehe>
kárpótlásul a sör helyett, késõbb dobok fel egy fotót a kicsikémrõl
(fûnyíró, nem az asszony)<#nyes>

..és talán az egérlyukról is<#eplus2>

Zephyr Retiring
ugorj át vásárhelyre cimbora<#nevetes1>
a szántó kovácson akad pár közértecske, ahol beszerezheted olcsóbban is a nedûdet<#nyes>

és ha már itt jársz, legurítunk egy söröcskét is, ez után a fárasztó nap után<#finom>

...itt elfordulsz jobbra, majd kétszer balra..onnan 3 utca és aztán már csak 3 szor kell jobbra fordulnod<#nevetes1>
tök egyszerû idetalálni<#hehe>

Zephyr Retiring
<#wilting> akkor ez nem te vagy azt állítod<#nemtudom>

s a telefonszámod sem kezdõdik 06/66...-al<#kerdes><#nevetes1>

a francba! már megint félreinformélt valaki<#nevetes1>

Zephyr Retiring
no akkor ezt még kicsit gyakorold cimbi<#hehe>

mflex
Nem vagyok én olyan fenevad! <#nevetes1>, hogy ezeket a szavakat kell olvasnom ahhoz, hogy elélvezzek baszki <#nevetes2>

What about the forests?

mflex
napi 4 litert én is bevágom, de nem az 70-100ft-os minõségi ásványvíznek nevezett szódából wazze.

A kurva anyjukat, hogy ezzel is mennyi embert vágnak és rengeteget keresnek vele, hiába nagy bisznisz az ásványvíz, fõleg a HAMIS!!

What about the forests?

Dióka
az annyira elsõ, hogy a link elsõre nem is sikerült!<#nevetes1>

Zephyr Retiring
<#eljen> na vahogy így kell ezt csinálni..

a b) pontról talán még ma tolok fel egy txt fájlt, így annyira nem lesz off<#miaz>

holnap pedig eljön az ideje egy kis vinylpörgetésnek is,

hagy mosolyogjon kicsit a totyik gazdija is pár link láttán<#integet2>

Dióka
ja, én kérek elnézést.<#nyes><#wave>

Dióka
mivel mint mondtam én vagyok a legokosabb, igaz a legszerényebb is, csak azzal nem kérkedtem, szóval én nonstop, ha kell, ha nem, kúva sok vizet iszom!!!<#nevetes1> mást nem is.

Sziasztok!
1 kis csemege???a 70 -es évekbõl kb 4-5 éve lett bakelirõl átmentve az elsõ ''munkái'' voltak a cinborámnak.

elsõ munkák

donbig
Eligazított, tudtam mi a teendõm <#vigyor>
<#integet2>