26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#17490 Na majd én offolok egy kicsit.
Minden évben van valami buziságom, amire rá vagyok kattanva.
Mostanában "telefonbuzi" lettem, elképesztő a fejlődés ezen a téren, cserélgetem a készülékeket, mint más a szaros gatyáját :P, azt hittem, hogy az iPhone egyeduralmát nem lehet lerombolni mostanában, de tévedtem. Az igaz, hogy az Xperia egy nagyon mérnöki szinten megtervezett profi mobil, de sajnos nem jól optimalizálták rá a windowst, viszont ha HARDSPLlel kiütjük a védelmét, akkor akármilyen "kitchen" rom-ot rá lehet tölteni, nekem is ilyen van, és akkor már kihasználta az erős hardverét, szóval mint a villám, bár a samsung i8900-as mobil is nagyon jó, de nekem nem jön be a symbian, el is adtam, viszont Londonban most megvettem a HTC HD2-es csúcs mobilt, legalábbis szerintem ez az! A 4,3 colos 480X800-as képernyő, a windows mobil 6.5-tel és az 1ghz! procival agyonvág mindent, bár a windowst rendesen elrejtették rajta, csak néha kell beleturkáni a szoftverbe, mert egyébként a manila sense 2.6 emberbarát toucflo van ráhúzva. Akármit csinálok a telefonnal, rögtön minden azonnal történik. A telefon egyébként 400 font volt, valamivel olcsóbb, mint otthon. AJÁNLOTT!
A "kicsike", mert egyébként nagy a többihez képest, de a kijelzője ezt elfelejteti.
-
#17489 És mikor kapom vissza? :DD -
#17488 Hali!
Újra itthon, látom nem vittétek túlzásba az offot! :) -
#17487 Hi all!
Csak bekoszontem, hamarosan jovok!
:) -
#17486 2GB ingyenes file megosztó, franko!
a lenyege hogy gyorsan feltudod tolteni a gepedrol a fileokat, csak mint ahogy a neve is bele kell dobni a mappaba es barmikor megoszthato
akar 100GB! is -
#17484 Osztok észt:
Két verzió létezik a válaszra.
1. Maldiv szigeteki bodu beru dob és ütőszenekarra épülő jellegtelen népzene.
2. Minden idők 100 legjobb zenéje - lásd itt. -
Ambient #17483 "ha zenét hallgatok akkor trance, space, rock n roll, ambient.."
Jó az ízlésed, mármint ami az ambientet illeti..
-
#17482 MDV? ez nekem is uj
vajon mi lehet.? -
#17481 isdmusic.com* -
#17480 ja a jelszo isdmusicc.om -
#17479 hello emberek!
Mike-tol kertem kolcson 1 hete ezt a maxit mikor nala jartam amit azzal a feltetelleel adott oda,hogy ha feltoltom neketek,de csak tegnap ertem ra,ott nala egyfolytaban ez a zene szolt es nekem nagyon megtetszett.
dallamos trance kedvelok elonyben,
sample: player!! (is)
oceanic - always
3 verzioban 9 perc koruliek es persze wav
itt nyomni -
#17478 régebben pesti ifjú titánként rengeteget mekegtem
öööö...ma már csak ööö..rikán..öö..
mellesleg az "mdv" az mflex discos világa lenne
és mi az a klf eddig úgy tudtam, az egy együttes
de látom: műfaj is már.. -
vinylbakker #17477 Bocsi pécsen akart lenni nagy P-vel.ZR Mesternek ez a vásárhelyi ő betűs stílusa zavart meg.Ritkán használja,de érződik hogy akarja.
Üdv:VB -
vinylbakker #17476 Hello Everybody!
egyszerűen nem bírom hallgatni ezt a stílust
Itt gondolom elsősorban az italo műfajra gondoltál.Ezt a problémát én úgy szoktam orvosolni hogy keverem a klf műfajokkal illetve nem unásig hallgatott dolgot szedek elő hanem valami ütőset amire garantáltan az elmúlt 25évben időhiány miatt nem volt lehetőségem.
OFF! OFF!
pöcsön is esik a hó? -
#17475 oof
napok óta nyugtalanul alszom, mert erre még nem válaszoltam, igaz nem pont idevaló téma ez sem
mivel laptopja nincs minden második embernek, és még kevesebben viszik szervízbe, így elárulok valamit most, hogy később senkit se érjen meglepetés
a laptop szervízelése is éppen úgy zajlik mint a mobiltelefonoké..
vagyis lehet neked több százezres kütyüd, ha elromlik, cserekészülékként kapsz egy gagyi alaptelefont, ami legjoibb esetben is max sms-re és hívásra alkalmas (a netet, a fotózást, az mp3-at etc..nyugodtan el is felejtheted egy pár hétre)
hp laptomom esetében ez kb. így zajlott:
"-adhatunk a javítás idejére egy hp p2-es 300 mhz-es laptopot, ha kell.
-ez a maximum, amit nyújtani tudnak?
-per pillanat igen, de pesten, vagy székesfehérváron a szakszervízben esetleg még érdeklődhet..
-óh, kösz a semmit.
-nincs mit. mindent a vevőért.."
hát ilyesmire kell számítani..
oon -
#17474 Tudod, amit tegnap írtam, egyszerűen nem bírom hallgatni ezt a stílust, ha zenét hallgatok akkor trance, space, rock n roll, ambient.
Nálam most MDV a nyerő. -
#17473 rossz hír ez codi kollégának
már felkészült a duhajkodásra, de csöcsre mart
esetleg nyithatnál neki egy "troll-totyikot" -
#17472 "vagyis ha úgy tartja a kedvem, akkor csak kattintok."
Akkor kattints légyszíves, bár nem lesz benne sok köszönet.
81171 -
Először is, holnap ebéd után megyünk Bécsbe, az öcsém ki visz bennünket, az kb 4 óra kényelmes tempóban, ő vissza jön. Mi - a párom meg én- egy rokonnál leszünk hétfő reggelig és onnan megyünk repülővel a Gatwick reptérre, az út picivel több, mint 1 óra. Ennyit az útról...
Kaposi kollégának igaza van, valóban ott akartam megnézni az Avatar-t először, de közben szereztem jegyet a Pesti Imax-be is, de a Waterloo-i "körüveg" imax-ben is megnézem eredeti nyelven, azért is vagyok kíváncsi rá, mert itthon nem kaptam azt a hagminőséget, amire számítottam, meg ott a vászon is nagyobb pár méterrel. (20X30),
Végül pedig, nem a netről szakadok le, hanem elutazom, hónom alatt a laptoppal, vagyis ha úgy tartja a kedvem, akkor csak kattintok.
Már megint hülyeséget beszéltek...
:) -
#17470 Igen azt írta hogy látta.
De már eredetileg is Londonba akarta megnézni csak gondolom nem bírta kivárni a Januárt!
De hogy miért én írok erről ? -
#17469 azt már látta..vagy nem
vagy az csak egy camos version volt -
#17468 psszt..csak holnap megy
fél lábbal még itt van
és ha benéz és meglátja hogy tokolsz, vagy trotkolsz vagy mi a tkmúgy kitörli a hsz-edet hogy magad sem találod majd wazze
..szóval csak nyugi..majd csak holnaptól lehet trolloskodni itten
addig meg használd az uffot wazze.. -
#17467 Vagy Imax-ba megnézni az Avatart! -
#17466 Nyomd a kaját vazze, mert most 5 napig Tiéd a pálya!!
MFLEX elment Madam Szörtüsző panoptikumjába megmogyorózni Jackót, vagy ki tudja, lehet hogy babysittess-nek ment a Tower-ba!?
-
#17465 kedves tőled, hogy odafigyelsz az alakunkra, de nekem inkább híznom kellene
pedig egy hambi és egy korsó sör is lecsúszott mamár
francba már megint megéheztem
most állhatok fel a kényelmes fotelből, és csoszoghatok ki a konyhába..
hát ez szörnyű nem akartam ma már mozogni -
#17464 én mindent magamra veszek, hisz tudod
de kedves tőled, hogy nem rám gondoltál először
én is holnap utazok, de én csak vásárhelyig..bár ha repcsivel mész, te hamarébb odaérsz mint én
jó utat, és ha tudsz hozz valami szép fotót..
mondjuk egy bárról, amiben csajok is vannak -
#17463 Beugrottam, idevaló zenét hoztam.
Ha már az italo uncsi, itt a váltás
Orvosi tanácsok:
- Poti csak 50%-ra feltekerni!
- Tornacsuka felhúz és futópadra felmászni.
- Elindit és a végén
Élettartam garancia :-)
Ui:Lehet köpizni, de Keisuke Takahashi megharagszik és ippon lesz a vége! OSU - én szóltam... -
#17462 Pont nem neked írtam, hogy ne trollkodjunk, még burkoltan sem, de ha már ennyire magadra vetted, akkor lehet bele is élted magad, olyan tekintetben, hogy néha Te is trollkodsz.
Na erről ennyit.
Lépek, mert holnap utazok Londonba 5 napra, és még van mit pakolásznom.
-
#17461 Köszi, leszedtem! :) -
#17460 ma minden tekintetben peches napom volt/van
tudnék mesélni, de nem szeretnék trollakodni
holnap bepróbálkozom a linkekkel, addig is:
jó létet totyiktárs -
#17459 megtaláltam, ha erre gondoltál:
„A trollkodás metodológiájához és céljaihoz annyit fűznék hozzá, hogy (habár ez egyértelmű) a trollkodás abban az esetben sikertelen, amennyiben sem közvetlen, sem közvetett negatív reakciókat nem vált ki a célközönségtől. Ami kevésbé egyértelmű, de mégis logikailag következik belőle, hogy a trollkodás ellen az egyetlen védekezési módszer annak figyelmen kívül hagyása, tekintve, hogy trollkodásra trollkodással válaszolni nem egy releváns taktika, mivel az elsődleges célját elérte az első számú troll (reakciót szült az agymenése) ezzel, innentől pedig teljesen lényegtelen, hogy az ellen-trollkodás milyen minőségű lett. Ez leginkább a matematikában a nullával való osztáshoz hasonlítható."
akkor egy kis off
xerintem (de lehet hogy tévedek) a trollkodással engem vádolsz..
a magam részéről, tőled hallok először erről a fogalomról..
ha úgy jött le, hogy trollkodnék, akkor bocsi. nem állt szándékomban rombolni a totyikot..kérdezgettek, válaszoltam. részemről ennyi. igaz, errefelé is sok téma kerekedik ami se nem zenei, se nem hq, de nem hinném hogy erről csak én tehetnék. több fórumon is fent vaok, az egyiken éppen most ennyien lógunk:
ahová benézek, ott általában jó a banda, és jók a témák..
de hogy lásd jószándékomat, ezentúl (idebent legalábbis) meggondolom jobban, hogy kinek, mit válaszolok
..de most lépek egy másik fórumba, mert épp ott tart az egyik kolléga, hogy a hawerjával szilveszterkor véletlenül egy homokosbárba tértek be nem akarok lemaradni a csattanóról..
további kellemes kora délutánt nektek is
..on.. -
#17458 könyvtáradban megleled. pecsétet nem adok rá, nem egy hifi, de csak ez van.... -
#17457 ezért fogyasztom csak mértékkel, és csak azt, ami tényleg igazán tetszik. persze összességében italót csak kb. 20%ban hallgatok. így kevésbé jön a hajlam, hogy unalmassá válljon. -
#17456 Hiába, sajnos mostanában italodisco hányingeren van, egyszerűen valahogy túl nyálasak lettek ezek a zenék nekem úgy 90%-ban. -
#17455 Egyébként AE cimbi hívta fel a figyelmem, hogy az ONE SYSTEM rajta van az ILDD 40-en, lassan jó lenne átnéznem a cd-ket, mert begyűjtöttem majdnem mindet, de sok olyan lemez van, ami még a lejátszóban sem volt.
-
#17454 akkor várom -
#17453 látod, hirtelen azt hittem, tényleg azt kérsz, de lásd AE gyorsaságát....talán kettőt még én is hozzá tudok csapni.... -
#17452 trollkodásról zagyváltam, ha így sem tiszta, akkor a gugli a haverod... -
#17451 te egy igazi vesztes vagy!
mármint ne értsd félre, de hogy ekkora peched legyen,ahhoz sokat kell gyakorolni!
leellenőriztem, épp irományom előtt közvetlen, és mindkét link működik!az ellenőrzést többször is elvégeztem, kiürített böngésző háttértárral együtt, ez persze nem jelenti azt, hogy épp ne lehetne valami gubanc feléd vagy másnak is hasonló, de hidd el, nekem most is jó, már többen leszedték....a "megán" elő szokott fordulni ez az "átmenetileg nem elérhető" baromság, szerintem próbáld (akár többször is) ismét mindkettőt.
bocs, de fotót lusta vagyok mellékelni....
-
#17450 helló főnök
bocs, ha zavarok a kívánságműsor közepette
..de érdekelne ez a troll kifejezés
miért is nem kell, és mi is az egyáltalán
..csak mert akkor lehet én sem kérek olyat