DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Tessék itt az enyém, az volt a gond vele, hogy nem tudtam megoldani a hûtését, ezért most erre használjuk <#vigyor>

What about the forests?

Volna 1 javaslatom!
lássunk 1 résszletes Everest ripotot a gépekrõl hátha így megnyugszik mindenki talán!
Esetleg vissza lehetne térni a zenékhez is nem???<#wink><#wink>

mflex
a "sumi" logóval egy baj volt...

massa volt rajta

<#nevetes1>

tegnap nem is figyeltem, de suminak sosem volt sárga bukója

What about the forests?

Dióka
<#nevetes1>
nekem ugyan nem bassza a csõrõmet a magjaid száma, felõlem lehet ezermagos is, csak jeleztem, azaz próbáltam "megvilágítani" némi cinizmussal, sikertelenül, hogy itt nem számít a procik vagy a magok száma, a buxa vastagsága, meg hogy kinek az apukája tud több sört meginni egy perc alatt, vagy hasonló gyermeteg szintû erõfitogtatások. a legerõsebb gép úgyis az enyém.<#nevetes1>
és szerintem jobban bassza a te csõrödet, ha elmondom, amíg te mindig veszegetted az új cuccokat, nekem 10 éve soha egyetlenegy hardverre sem kellett egyetlenegy fillért sem kiadnom ahhoz, hogy mindig SOHO csúcstechnikát tudhassak a közelemben....otthon is!<#nevetes1>

ezek után gondolom a ki tud messzebb hugyozni, ki a legerõsebb, kinek van a legtöbb 128-as mp3-a vagy eredeti audio cédéje...és a többi témákat fogjuk körbejárni.<#hehe>

de annak mindenképpen örülök, ha lecseréled végre azt a szar 3110-esed!<#nyes>

Musachy
Esetleg fényképezõgéped, mint olyan, nincs véletlenül? <#kerdes><#wow3>

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
látom gyerekek, kissé baxxa a csõrötöket, hogy másnak is akad zseton ilyesmire<#nevetes1>

..bár épp úgy tesztek, mintha csak nekem lenne az egész országban 4 magos intelem<#wilting>

no de bánja-kánya<#hehe>

a fotó elõtt akad még egy kis dolgocskám, mivel dióka lecikizte a telcsimet, elugrok egy újabb szériáért (azt közlöm elõre, hogy nokia függõ vaok és voltam, s leszek eztán is<#vigyor>) meglátom, melyik lesz szimpi<#wink>

..csakis a hq képmincsi miatt<#miaz>

utánna késõbb valamikor (talán, ha már ilyen szépen megkértél rá)
esetleg megejthetem azt a fotót balról a plexin keresztül..
sõt bónuszként esetleg az extra felsõ ventirõl is (lehidalsz, ha meglátod mekkora..)

addig is<#integet2>

..maradnék még, de vár az országút, s mindszent városka...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
a plexin keresztül jöhet egy kép... a hármasról...

What about the forests?

Dióka
honnan tuddtad, hogy szépek a szemeim?! tényleg azok. <#kacsint>
köszönöm a történelmet, bár nem hinném, hogy picit is érdekelné gyermekemet ez a sztori, mint engem sem nagyon, hisz hellyel-közzel ez is hozzátartozik a 4bõl az egyik (informatikai) munkámhoz....így nem ártott soha némi hardverszoftver ismerete és nyomon követés.<#nevetes1> de jólesik mindig mástól tanulni, mármint a hogyanis kell linkelni-t.....
technikailag kicsit hiányos az a történelmi leírás, sõt, mondhatni lemaradt a 3/4-e, de a te szinteden megteszi.<#nevetes1> én meg maradok a kaptafánál.<#nyes>

a legtöbb okos nokiának (1-2õt kivéve) nem csak a fény az ellensége,hanem maga a fotózás is. van egy tömörített szó,amiben minden benne van,ami számít. kaki.

Zephyr Retiring
nem fogom a két szép szemedért szétkapni egyiket sem, de

legkisebb gyermekednek egy kis történelem...
jómagam az inteles 80286-os széria óta követem, és cserélem sorra nagyobbra a procikat<#vigyor>

s amíg a dual core-osról nem készítek valamikor egy "teszt" fotót, addig
érd be ezzel, mert itt van technikai infó és fotó is róla<#nyes>

sajna a nokiámnak a fény-hiány qrva nagy ellensége<#nevetes1>

..és a 2 magosról talán egyszer nyomok egy profibb fotót is, de a szuper titkos 4 magosról még a szemed is levedd<#hehe>
ahhoz még az asszony sem nyúlhat<#wilting> ..mibõl gondoltad, hogy te "közelebb" kerülhetsz hozzá, mint õ valaha is<#levele><#hehe>

Dióka
de hogy legyen mánn valami zeneszerû is, így hoztam nem is oly régrõl egy nem kifejezetten "a csapból is ez folyik" típusú régi,de egészen hallgatható zenét, hisz sok jó van, csak mire kihámozom a többezer szarból a 2x4magos (12MB) processzoromal<#nyes>, az tart sokáig.<#vigyor>

ha nem lesz letöltve legalább ezerszer,akkor legközelebb hozzon a szom vagy kérj közvetlen hozzáférést az aom archivumhoz. Zephyrtõl pm-ben.<#vigyor>

allofmusic radio

Chris Hülsbeck-HPP (2007)

és hogy ne mindig csak wav legyen így most ezt direkt vagy nem, de OGG-ban terítem.

Dióka
szewa Mester!

Nagyon jók a képek és a szöveg, fõleg, ha egyszer már valami normális HQ minõségû fotóval illusztrálnád a közlendõdet! <#nevetes1>
Nem hiszem el sem a 2 magot,sem a 4-et,aztat bárki mondhasssa, akkor ámulok majd a meglepettségtõl, ha lefotózod a cpu magokat is!<#nyes>

Egyébként meg kéne döbbenünk a magjaidtól vagy az aduász diszkófényes halálcsillagodtól?<#nevetes1> Hisz sem az fsb-ét,sem kest, sem a többi meghatározó adatot nem közölted,ami így akár gyengébb is lehet,mint a legkisebb gyermekem "aknakeresõt" futattó gépe,amivel üresjáratban a NASA-nak segít be a számítási teljesítményének növelésébe.<#nyes>
Szóval ne hagyd magad! Küzdj!<#nevetes1>

Zephyr Retiring
és akkor a ma esti ajánlat:

..egy olyan maxi amiért 91-ben még egyenesen pestre kellett felugrani minden vidéki kollégának..

..egy olyan maxi, ami az egész világon sláger lett..

..egy olyan maxi, aminek az egyik oldalát ti is meghallgathatjátok, ha privibe jelszót kértek hozzá<#hehe>

s ez nem más, mint a rongyosra hallgatott

naughty by nature - o.p.p extendedje :) <#wink>

Zephyr Retiring
<#eljen>ti aztán termeltetek hsz-eket, míg én megjártam a titkos ügynökséget (lásd 1.sz fotó) s útközben azt a bárgyú norbit-ot kellett bámuljam...
wazze, ez a murphy gyerek betegebb agyú, mint jómagam<#hehe>
na szóval elugrottam a fõhadiszállásra, az új gépért<#fejvakaras>
(lásd. 2.sz fotó) ..ami fizikailag valóban új a maga dual magos rendszerével, de technológiailag<#whatever>
a 3.sz fotón az ottani kollégáknak megörökítettem az itthoni 4 magos vasat, mert nem akarták elhinni, hogy már lassan fél éve ezt használom..<#wow3>
pedig..<#ravasz1> megadtam az isdmusic sg-s elérhetõségét is, így innen informálódhatnak majd. közöltem, hogy ennyi fizetésért nem vaok hajlandó folyton beugrálni nekik<#vigyor>
tudomásul vették<#nyes>

sok kedvem ugyan nem maradt digizni, de 1 zenét azért hoztam
(lásd kövi hsz.)
elõbb a fotók a képgyûjtögetõ kollégák kedvéért:
1.sz kép: úton a fõhadiszállásra

2.sz kép: a dual core-os itthon beüzemelve

és az adu ász: a titkos 4 magos digizés közben

zsoltford
hasonló szerény személyem sporbéli életvitele is...
igazából a titkárod nem tudom miért fellengzõsködött a nevedben, de nem is lényeg...
kyokushin, thaibox és ezek ötvözete amolyan k1-es kéz-láb játék, nyilván a vasak sem maradhattak el heti 5 alkalommal az elmúlt 13 éveben...
szintén végig probálván a gyakorlatokat táplálék kiegészítõket...nincs két ember akinek ugyan az ugyan úgy jönne be, mind gyakorlatok, mind a táplálékkiegészítõk terén...illetve nincs olyan akit ne érne elöbb utóbb el egy sérülés...kivéve aki folyton azt bizonygatja, hogy mindenkinél tovább vizel...<#nevetes1>
igazábõl némi beszélgetés volt a cél...

mflex
Elolvastam és köszi, akkor majd ezek közül veszek, ha aktuális lesz.

<#worship><#worship>

What about the forests?

mflex
Tömören válaszolok.

Valóban nem "mai gyerek vagyok" edzés terén, 92-ben kezdtem és 5 évig 6 naponta jártam le 2 órákat edzeni, ez idõ alatt rendesen megtanultam, milyen porok, aminosavak, vitaminok és persze legfõképp milyen kajákat kell enni, közben elkezdtem a thaibox-ot is és fél év után egy szerencsétlen ütés következtében szilánkosra tört a jobb kézfejem, de az orvos profi volt, 3 órás mûtét, meg csontokba fúrt platina drótokkal összerakta kezem, ami félév után meggyógyult teljesen.

Utána már nem érdekelt body annyira, csak a thaibox és kisebb nagyobb kihagyásokkal, de 12 év után is még csinálom, sõt kb 10 hónapja rendesen elkapott a hév, de ezek mellet néha 2 órát egyszer body-zom is.

Jelenleg úgy vagyok vele, hogy a porok nem érdekelnek, csak az ásványi anyagok és a vitamin, mivel a legtöbb por laktóz tartalmú és én ezeket nem ehetem, csak kibasznék magammal, inkább rostokban próbálom pótólni.

és nem sértõdtem meg...

<#wink>

What about the forests?

Musachy
Na, megyek a ruszkikhoz... <#eplus2>

zsoltford
gyúrunk is wazze!
ne dobáld teli a sarkokat...

Dióka
valóban! én mindenben professzionális szinten vagyok!<#nyes> ezzel vagy ebben nem tudok nem egyetérteni veled. <#kacsint>
a hszed többi részére meg érdemben nem reagálnék, mert elbeszélünk egymás mellett, vitára meg elég éretlen.<#nevetes1><#wave> no, nem mintha vita lett volna, hisz én csak érdeklõdtem...de hidd el, ha jó erõsen bevágsz a távolból a sarokba egy galacsinná gyûrt papírdarabot, mindjárt jobb lesz neked is!
gyúrunk wazze?!<#nevetes1>

zsoltford
már nem tudom, csak úgy lehet-e mondani, hogy neked is!

zsoltford
tudod azért mert vannak olyan forumozók, akik ajánlanak a másiknak valamit csak úgy, feltételezvén hogy mindent mindenki nem ismerthet...illetve nem mindenkit csak a tutyizás érdekel meg a lopott linkek a ruszkiktól...nyilván amit nem akarsz azt nem érted meg...ha nem érted lépj át rajta(ennyi)...ha valakit érdekel majd elolvassa.de ha annyira zavar töröld!
nyilván elmondhatod, hogy mit érsz el...de minek? kinek?miért?hogy jön ez ide?mit akarsz ezzel mondani?kérdezd meg már ezek után kit érdekel?
részemrõl lezárva, töröld a faszba a hozzászólásom...hozz egy kis linket a ruszkiktól az majd érdekesebb<#nevetes1>
vagy tutyiz valamit abban is professzionális szinten vagy <#nevetes1>

donbig

Style_Daylight Robbery.ape

http://www.speedyshare.com/443869778.html

Jó éjszakát!

Dióka
jó a téma , bár hidd el, nem volt itt sértõdés. nem volt mire, csak még mindig nem értem a NAGY ajánlatot "mire fel"..... ezek semmivel sem szarabbak vagy jobbak,mint bármelyik másik a piacon. hogy kinek a szervezete melyikre hogyan reagál,ki miben és hogyan hisz, az meg nem a jelenlegi tudásodon múlik,hanem kizárólag saját, egyéni tapasztalatokon. és igen, lehet, van amelyiktõl izgalomba jönnék, és igen te izgalomban vagy, hisz nem véletlenül ajánlottad nagy hévvel azt az oldalt,mint mondtam, csak nem értettem, hogy mire.....
talán elmondhatom, én is azon kevesek egyike vagyok, akiknek nincs szüksége nyalásra ahhoz, hogy elérjen valamit. bár kétségtelen, néha jól jöhet.<#nevetes1>

üdv.

zsoltford
-nem, én úgy ajánlottam mint ami nekem bevált, nem úgy mint az általad felsoroltak többsége...szart sem ér!
-hogy neked rémlett-e vagy sem erre nem tudom a választ én mike-nak írtam illetve annak aki elolvassa....nem gondoltam ,hogy nálad ez ekkora nyelvcsapásszám növekedést vált ki<#nevetes1>.
-én nem kedvelem ha helyettem osztják meg a véleményem...
-nem jövök effélétõl izgalomba, miért gondolod talán te igen?
-csupán benéztem, nem volt kiirva, hogy zártkörû csak titkároknak...

remélem mike is itt van, már csak arra lénnék kíváncsi õ is sértve érzi-e magát?ha igen feltételezem õ le fogja tudni írni nélküled is a saját véleményét...

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Dióka
igen, néha egymás személyi titkárai vagyunk.
kellõ iróniával írtam a tejbepapit,mint GAINER anyagot.
úgy gondolod, hogy Májki nem ismer vagy tucatnyi hasonló márkakereskedést vagy forgalmazót,akik kinyalnák a seggét hazáig is?!

scitec nutrition, biotech, universal, stb....stb...még vagy 15, akik ugyanezeket a táplálék kiegészítõ vagy helyettesítõ metabolikus anabolikus mindeféle....likus amino performance energizáló védõ növelõ regeneráló satöbbiféle cuccokat nyomják. csak arra utaltam, hogy ha kell ilyen Májkinak, tudja hol keresse. úgy ajánlottad,mintha Májki újonc lenne a témában,mint aki még sosem hallott ilyenekrõl.
ne haragudj,gondolom (kondi edzésekre lejáró aktív egyénként) izgalomba jöttél a dologtól, de nekem nem rémlett, hogy Májki tudatlanságát fejezte volna ki a témában vagy épp tápszert keresett volna.sõt, gyógyszerekrõl volt szó.<#nyes><#wave>

Dióka
isd privi ment

zsoltford
-miért kell megvenni pár utcával alrébb, ha helybehozzák?
-amennyiben régi motoros annál inkább érdemes elolvasnia!persze ha érdekli, de gondolom önállóan el tudja dönteni, mint bárki más aki elolvassa...
-tejbepapitól lófaszra se mész!
-hozzászóláson sem a sportember mivoltát, sem a fing-ban létét a témában nem vonta kétségbe!
-egyébként ma személyi titkárként mûködsz?:-)
-nem ám úgy jársz mint draskovics-cu-cu, mondja a véleményét mert ért hozzá aztán, szakérti a véleményét alkotó szakértõket...

zsoltford
ezt az edzéshez írtam...hát igen diéta...azonban radikális teljesítmény, erõcsökkenéssel jár...legalább is nálam.

Dióka
akkor mindjárt megrom priviben, hogy vitatkozni tudjak majd késõbb itt mások esetleges badarságaival!<#nevetes1>

Dióka
<#nevetes1>
szerintem Májkinak nincs ilyen shopokra szüksége, amit akar,azt meg tudja venni pár utcával arrébb, gondolom náluk is van bodyshop meg hasonló pump up the tejpor és a többi....régi motoros, már nem tejbepapizik!<#nevetes1> vagy úgy jött le, hogy fingja sincs a dolgokról. nem kezdõ testépítõ, sõt nem is az, hanem sportember.

mflex
nem tudom, mint írtam, nekem oda kell figyelnem mit eszek meg, régen (15 éve) halálba zabáltam magam ilyen porokkal, szerintem egy jól összeállított egészséges (bõséges) diéta, nem ér fel semmivel.

What about the forests?

mflex
a mogyoró egyébként sem tartozik a könnyen emészthetõ nasikhoz, és a múltkor olvastam a só allergiáról, amit sokan nem is tudnak róla, hogy van nekik, mint pl a tej.

Puffadást meg görcsöket okoz etc...

Mindjárt átnevezem a topikot <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
3 gép, mindegyik kábelen, csak néha wifi, ha én vagy a párom megy valahova a házban a laptoppal.
fõleg HD film gyûjtés céljából kell a gyorsaság...

<#wink>

What about the forests?

zsoltford
üdv, edzéshez tudom ajánlani:

ezek közül

azonban itt is faszok, mivel nem pontos a leíás, nem beszél a tájékoztató a feltöltési fázisról és a pihenõ napokon való mennyiségrõl...
rákérdeztem a bodyfaszom...oldalon...na pontosan annyit válszoltak...mint amikor hangszedõ ügyben érdeklõdtem a zaj dj.oldalán...válasz semmi azonban az automata azonnal megköszönte a levelemet és azóta minden faszsággal bomázzák a email-em...csak éppen a válasszal nem...ratyi-markating-fasztalicskák vannak mindenhol...

Musachy
OFF
Érdekes, nekem is elõjön ilyesmi idõnként. Rájöttem, hogy amikor földimogyit eszek (fõleg sósat), akkor jön elõ egy durva hasgörcs-sorozat. Lehet, hogy allergiás vagyok a földimogyoróra? Nem tudom megemészteni. De semmi mástól nincs ilyen.
ON

Dióka
ne várjuk meg a szakértõk válaszát?! asszem itt vannak jópáran. <#vigyor>kiwi lennék az igazi érvekre. már látom,amint leírok valamit és sokan egybõl pont szó szerint ugyanazt gondolják.....<#nevetes1>
annyit elöljáróban, hogy ez feleslegesen túl drága és ahhoz képest "gagyi". nem kell külföld, otthonra lehet kapni itthon is optimálisat.
nem úgy sok más (nekem kellõ) eszközzel,,amit itthon csak 2 év késéssel kezdenek forgalmazni....
alapkérdés, hogy fõként vezetékesen vagy wifin fogod-e használni.hány gép lesz rajta általában és max. és általában milyen alkalmazások mennének szumma a hálózaton át.

mflex
Igen!
Óvjanak is meg, meg attól is, hogy ha teszem azt "kifagy" egy program, akkor tudjak is belõle kilépni, ne pedig a proci pörögjön fel 100%-ra, meg óvjanak meg, hogy éjjeli magömlésem legyen, meg óvjanak meg -ha megélem-, hogy 80 évesen nem kell pelenkázni, meg óvjanak meg H1 virustól, de legfõképpen az OP rendszerüktõl.

Ha ténylegesen olyan kódót írnának rá, amit nem lehet feltörni és nem lenne warez, akkor az "ablakok" már béka segge alatt lennének rég, érdekes, hogy a GOLD RTM 1 nappal már elérhetõ volt pl a honkongi székhelyû warezz-bb.org-on a rapidra feltöltve, mint ahogy õk a kiváltságos embereknek "oda ajándékozták"!

<#nevetes1>

What about the forests?

Musachy
"...a Microsoft illetékesei azt nyilatkozták, hogy már tudnak a sikeres kísérletrõl és hangsúlyozták, hogy továbbra is mindent elkövetnek azért, hogy megóvják a felhasználókat a kalózmásolatoktól és a hamisított szoftverektõl."
MUHAHA

A felhasználókat akarják megóvni!!!

<#hehe><#nyes><#violent><#nevetes1><#gun>

mflex
Inkább abban adj tanácsot, hogy milyen routert vegyek a FIBER-nek, egyet ajánlottak 50 ezerért.

4 munkanap alatt hoznák be, bár kint olcsóbb :(

<#nemtudom>

What about the forests?

Dióka
50 fekvõtámaszt?!<#vigyor>

nem muszáj, csak úgy elmélkedtem,mert tegnap óta csomó érdekes téma került elõtérbe.<#kacsint>
épp kérdezni akartam, hogy kell-e valakinek 2db hibás tft monitor?!
jár hozzá még kb. 30 kiló informatikai selejtcucc is.<#vigyor>

mflex
Ami a kezembe akadt, I Love 36-os lemezrõl LISA száma.

Rocket To Your Heart (full extended)

9:32 WAV

RAR= átnevezni WAV

What about the forests?

mflex
Ok ennyi OFF után mindjárt nyomok valamit <#eplus2>

What about the forests?

Dióka
<#nevetes1> tudom, hogy komoly dolgok ezek, Májki kórtanát részletekben már megismertem és rohadtul nem irigylem, de viccet félretéve, nem is merem megsaccolni,mi lesz a következõ antizene témakör ezen fórumon belül! esetleg egy patológiai tanulmány vagy a globális felmelegedés hatásai környezetünkre és az emberiség jövõjére....

mflex
Bár olvastam most ezt a protonexa gyógyszert, nekem elõször quamatelt írtak fel, amirõl kiderült, hogy szart sem ér, ezért írták fel a refluxont, de csak néha szedem be, ha tényleg szükségét érzem.

Tömegnövelõ porokat én nem szedek, de azt észrevettem, hogy ha minnél többet eszem, annál jobban vagyok.

érdekes, és ez több év tapasztalata már...

pesze most megint kevesebbet eszem, mert akinek görcsöl a hasa, nem hinném, hogy van kedve enni <#nevetes2>

What about the forests?

donbig
Hát igen, errõl olvastam is egy könyvet. Ha izomban szedted fel az jó.
Erre kéne nekem is gyúrni, csak keveset eszek, a tömegnövelõ porok meg rámrohadtak. Na tényleg <#integet2>

mflex
így is jó, de mit vársz az SG-tõl wazze? <#nevetes2>

What about the forests?

mflex
én ilyeneket soha nem is szedtem, sõt úgy gondolom, hogy az egész kibaxott gyógyszermaffia direkt olyan gyógyszereket "írat" fel az orvosokon keresztül, amivel csak hiszed, hogy esetleg jobban leszel.

vitaminokat és bélflóra szarságokat szoktam szedni és bár mindig azt írják, hogy az ibs gyengít meg fogyaszt, én most híztam tavaly óta 12 kilót izomban és erõs is vagyok, de a hasgörcstõl, mindenki padlót fogna.

What about the forests?

mflex
<#eljen> köszke!

fasza, mert sumi lázban égek, sosem gondoltam, hogy még láthatom versenyezni!

What about the forests?

donbig
Sok egyéb bélrendszeri mellett igen. Protonexát nyomok rendszeresen, Domperidont is írtak fel utoljára, de nem szedem.

Dióka
ez a buzi sg nem igaz, hogy még mindig csak 20 kilóbájtos logóknál tart, agyvérzés,pedig milyen jópofa lenne, ha egy egész futamot lehetne logó gyanánt nézni!<#nevetes1>