DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
szia Shirakom! rég jelentkeztél! <#ejnye1><#wave>
köszi a háttérinfókat, 2 dolog lehet vagy V használta B-ét vagy fordítva, ahogy V-ét ismerjük, én az utóbbiban vagyok bizonyos.<#nevetes1>

Bogyo-ról prózaibb a véleményem, nagyon kellemesen indult, de mivel gyakorlatilag évek óta nem volt sem látvány, sem hír, szerintem elhagyta az idõ-kedv-ihlet vagy más néven publikált vagy péknek állt.

shirak
Anno Bogyo is ugyanígy rögzítette a spontán dallamokat amik eszébe jutottak, lehet rá gondoltál <#wave>
Róla nem lehet tudni semmit? A Higy volume in space akkor nagyot ütött.

Play it loud!!

shirak
hali Dióbá<#wave>
Nem Dj Baltacha-t védem, csak némi plusz infót írok a témával kapcsolatban.
Vanello a remixet egy dalversenyre készítette, emelynek a témája Erasure zene volt (nem emléxem már hogy ki hol és mikor rendezte a versenyt). Kicsit késõn értesült a lehetõségrõl de mivel szereti Erasure-t elkészítette a remixet. Ha jól emléxem csak határidõ után küldte be és videót is szeretett volna gyártani hozzá de nem lett belõle semmi. Legalábbis akkor nem. Most a Youtubon van videós Vanello változat, ami a feltöltõ nickje alapján akár Vanello is lehet. Lehet mégis rászánta magát és összedobott egy képes anyagot.<#confused>
A Youtube-on eléggé sok verzió van ebbõl a számból amelyeknek nagy részét eléggé szûk idõintervallumban töltötték föl (bizonyára a többi versenyzõ)
Ettõl függetlenül a Baltacha verzió lehet akár koppintás is, én személy szerint nem hasonlítgattam a 2 számot. Tény hogy nagyon hasonlít a Vanello-féle darabra, ha nem látom az elõadót nem mondtam meg volna, hogy nem Vanello. Legylábbis így, hogy eléggé rég hallottam már.

Közben nézem a Yt-on, hogy voiciano nem más mint Vanello.
<#law>

Play it loud!!

Dióka
Egész jó a zene, belerakott anyait-apait az FBR mindenbõl,amit csak talált a polcain <#nevetes1>, bár a szövegen lehetne kicsit frissíteni,mondjuk megjegyezni és énekelni így nem nehéz.<#vigyor>

Dióka
A Pont mindig nálam van! <#nevetes1> Nincs semmi gond Baltacha-val, én is szerteem a cint, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy csak mert jól megsózom, megfûszerezem az ételt, még nem leszek séf.<#vigyor><#hehe>

Szia Dióbá!!A pont nálad van Erasure ügyben,tényleg nagy franc ez a Baltacha,bár én szeretem, ha ahogy mondod "csak cinnel kiegészítve" van ez a zene!!Amúgy elismerésem Vanellonak,nagyot zenélt<#finom>

mflex
Jah, nem rossz, de most már tudom, hogy egy ilyet csinálni maximum 5-20 másodperc! <#nevetes1>

What about the forests?

kaposi1
"sosem gondoltam volna, hogy egy "gyerekes italo disco" szöveg elrobosítva is jól tud hangzani."

Akkor hallgasd meg ennek az elejét is.
Hatalmas az a hang az elején ennek is.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
oké, évek óta álmodozom hasonló nekifutásokról, talán majd egyszer lesz valami saját, ha más nem, majd Muscular Flex lemezem! <#taps><#nevetes1>

mflex
Akarom mondani pesszimista 😄

What about the forests?

mflex
Szerintem ne légy optimista, kb fél évvel ezelõtt, ha valaki a jövõbõl megmutatja, hogy ilyeneket gyártok, simán kiröhögöm, közben nekem ez az edzés mellet egy kiszabott jó stressz oldó is lett.<#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
ez komoly!!<#nevetes1> de találékony!<#eljen> mintha valamelyik magyar elõadó is mesélt volna valami hasonló alkotási folyamatról...de passz,hogy ki.

mflex
Mostanában a legtöbbször úgy csináltam, hogy elkezdtem, megvolt az alap, ezt rámásoltam az iphone-ra, majd kimentem napozni jó egy órát, aztán folyamatosan hallgattam és akkor jönnek, hogy az kell ide, ez dallam majd oda, közben "beugrik" egy új dallam, azt rádúdolom az iphone-ra nehogy elfelejtsem...etc így megy ez nálam 😄DD

What about the forests?

Dióka
oké,kösz,akkor engem nem fenyeget a veszély, hogy a nyomdokaidba akarnék lépni...😊)) se ennyi idõm, se szintim, se tehetségem ezekhez a progikhoz nincs, arról nem is beszélve, a kottához is tök hülye voltam mindig. bár dúdolászni tudok (isteni adottság,mi?), de hogy ezt hogyan vinném át a billenytûzeten, az más kérdés.<#vigyor>

mflex
Hát, ha olyan zenei ismereteim lennének, mint Ernesto mesternek, akkor elég lenne 1 max 2 nap, viszont így beletelik 5 vagy 6 napba. Mert a fejemben vannak a kurva jó dallamok, de ezeket beütögetni néha elég fárasztó, bár egyre könnyebben megy, a lájtosabbakat már simán leütöm. Most is van 5 projekt készülõben, olyan 20-50%-kos állapotban, de mostanában nem sok idõm lesz erre.

What about the forests?

mflex
Én, kb február óta váltam a hallgatójukká, addig elkerülte figyelmem, de frankón nyomják <#eljen><#papakacsint>

What about the forests?

Dióka
kb. mennyi idõ alatt készítesz el egy ilyen számot?

Dióka
oké,akkor hamis...hogy így volt rossz vagy úgy,az csak részletkérdés, a 'végén' csak minden jó lett, ez a lényeg! <#eljen><#kacsint>

mflex
...de az nem ütem hiba volt, hanem csak simán hamis 😄, a többi viszont tényleg úgy van, ahogy elképzeltem milliméter pontosan illesztve a hangokat. Nekem már 120 felett is katyvasznak hangzott.

What about the forests?

Dióka
hagy ne mondjam, ki 'fedezte fel' õket <#vigyor><#nyes>

Dióka
elbsztd és kész!<#nevetes1>
én is hallottam 2-3 helyen ütemhibát, de gondoltam ez a mûvészi szándék, alkotói akarat akart lenni, így meg sem említettem....<#nevetes1>
én már játszottam is vele egy kicsit, 130bpm körül egész jó a ritmus. <#kacsint><#eljen>

mflex
Imyke!

Miért van az, hogy mostanában a legtöbb hsz-ed vitát szül? Igaz, hogy te vetted észre (kösz, de elõbb vagy utóbb fény derült volna rá) , viszont én már jóval elõbb korrigáltam, de véletlenül csak sikerült feltöltenem a rosszat. Ezért nem értettem, hogy te mit hallasz és milyen tempóról van szó, amíg le nem ellenõriztem, de csak ennyit írtam tegnap is.

Kicsit erõs, hogy KAPTÁL érte, de ha ezt tovább folytatod, akkor meg is kaphatod, hogy értelme is legyen az írásodnak. Tehát ebben igaza volt Lacinak, mert úgy állítottad be, mintha elküldtelek volna a k.anyucikádba, hiába raksz a mondat végére egy vigyorit, érzed az iróniát? 😊))

What about the forests?

mflex
Frankó zene, sosem gondoltam volna, hogy egy "gyerekes italo disco" szöveg elrobosítva is jól tud hangzani.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Minden sértegetés nélkül: Szerintem, Neked van rossza napod "öreg".
Kinagyítom, mert lehet, hogy a hiper-super telefonodon nem láttad - ez volt a mondatom végén: 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Az a bizonyos "második" így fog megszólalni napokon belül a vinyl-n Extended-ben.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Italo4ever
.telefonrol nem konnyu gepelni bocs a hibakert

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Te tenyleg cinikusan valaszolsgatsz mostanaban le lett irva,hogy miert nem vette eszre es azt is,hogy te szoltal szerintem ez korrekt volta menstruacios idoszaknak vege van oreg!!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Én észrevettem. Kaptam is érte. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Italo4ever
en nem is vettem eszre,hogy hamis voltXDDD ettol fugetlenul allati dallamos lett

ez az italove tenyleg nagyon jo a masodikat meglehet szerezni jo minosegben az elsot megtalaltam.

mflex
Pécsett és Bólyban, meg úgy általában Baranyában több hónapja nem volt esõ, olyanra, hogy egy minimum három napig tartó csendes esõre, meg komolyan nem is emlékszem már. Majd ha jön esõ, akkor az megint durva viharok, meg ilyen földönkívüli brutális cellák kíséretében fog megjelenni. Én nem hinném, hogy ez normális! Jelenleg most 37.4 fok van, akkor ez pár óra múlva még több lesz :@ Szombatra meg mondanak ide délre 42-öt is, hurrá...<#rolleyes>

What about the forests?

mflex
Ha már tegnap szóba kerültek, Blix és "társai"(Laroxx, dr Matteo), , akkor legyenek itt is. Ha valakik, akkor õk tudják, hogy mi az italo disco. Igaz, hogy saját stílusuk nincs zenében, mert szinte mindent "csórtak" valahonnét, de azokat a legjobb italo számokból szedték, éppen ezért nagyon frankó amiket csinálnak. A SAPKÁS, MASZKOS, BOHÓCOS imázs tetszik, jah és tök jó hangja van!

What about the forests?

mflex

http://data.hu/get/5475520/Muscular_Flex_-_Mystic_Dreams.flac

http://data.hu/get/5475516/Muscular_Flex_-_Mystic_Dreams.mp3

What about the forests?

mflex
Szia cimbi!

Azért, mert én a jó verziót hallgattam, miközben a hibásat szórtam el a neten, szóval gyõztem magam után takarítani. Majd hamarosan fent lesz a jó verzió is. <#falbav>

Igazából, az Imyke szólt, hogy a tempó nem stimmel, na most azzal nem volt baj, csak két akkord el volt ütve, ami miatt úgy hallatszott, hogy rossz a tempó, de igazából "csak" hamis volt. A jót dobtam a kukába, a szart meg felnyomtam, viszont én meg a jót hallgattam, ezért nem értettem, hogy mi a tkm van a tempóval.

Kicsit túl fáradt vagyok mostanában...

What about the forests?

Dióka
Májki!

Jó az új szám! Miért szedted ki innen?
----------------------------------------
...közben a szomszédban, a 'lenni vagy nem lenni' témásban <#kacsint>
elõkerült EZ, ami csak azért érdekes számomra,mert iskolapéldája annak, hogy hogyan kell más tollával ékeskedni, bár vannak íratlan szabályok, persze a pofátlanságnak nincs határa....
tehát Baltacha felremixelte Vanello remix munkáját, azaz inkább csak cinnel kiegészítve meg hangzásban felújítva saját néven futtatja...hááát.....egészségére

pityu0718
<#eljen>

mflex
pm

What about the forests?

pityu0718
Köszi a "takarítást", valóban kár volt idelinkelni érdekes oldalakat és beszélni róla, ez nem az a hely! <#eljen> <#wave>

gyorgy74
<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Áhhh, el is feledkeztem róla.
Viszont lent voltam 5 napig az Adrián, öt motoros haverommal, az egyik el is esett, mert megcsúszott valami olajfolton, a motor szarrá tört, de neki csak lába tört el szerencsére, de azért fasza volt. Ennyi jó nõ, akik aztán nem szívbajosak.... 😄

What about the forests?

Italo4ever
Hello Mike
sikerult megtalalni a filmet?

Dióka
Ernesto - Class-E egy új szám a weboldalról

letölthetõ az ingyenes anyagok közül ('more free' könyvtárból)

pityu0718
Szia Mike és mindenki!

Nem mese, egyre több hasonló film lesz ami ilyen témát fog érinteni!
Valahogy fel kell készíteni az embereket a közeli változásokra, a film egy nagyszerû eszköz erre a célra.
Amúgy a youtube valóban már évek óta tele van jobbnál-jobb "nyisd már fel a szemed bammeg" videókkal.. nem véletlenül!
Hogy a zsidóknak mennyi közük van vagy lesz mindehhez? Ez egy jó kérdés, elég kevés idõ múlva ki fog derülni minden!! Még a mi életünkben. Hogy ez szerencse-e vagy sem..? Ki-ki döntse el az eddig megszerzett információi alapján.. <#papakacsint>

Úgy értettem, hogy a film címének kinyomozásához kellene tudni, melyik adón, melyik nap láttad, a konkrét idõpont már nem is annyira lényeges. Igen, amit linkeltem, azok csak a horvát állami adók, aztán biztosan van ott is jó pár kereskedelmi csatorna is. Arról már nem s beszélve, ha nem horvát, hanem szerb adó volt, mert elképzelhetõ, azt is lehet ott fogni, nincs túl messze a Duna túloldala.

mflex
Szia Imre!

Nem tudom, hogy mi a címe (pont ez a baj) és tuti, hogy nem HRT-én ment, kb 2 hete volt ez. Bólyban bejön legalább 20, ha nem több jugó" adó, majd utána kell néznem. Helyesen úgy kellett volna fogalmaznom, hogy az EGYIK HORVÁTH adón.

What about the forests?

Szia Mike!
A kereséshez a cím kellene valamilyen nyelven. Ehhez pontosan kellene tudni, mikor, melyik horvát csatornán láttad, aztán innen meg lehetne tudni a címet. Utána irány a net,<#nevetes1>elsõsorban az egyik gyártó ország oldalai!

Musachy
<#worship> Maximális köszönet!

imo :) science fiction is science fact

mflex
Kösz Lacibá 😊 majd megnézem ezt a videót holnap, bírom ezt a faszit. <#papakacsint>

What about the forests?

mflex
Musachy
Nekem nem megy, legalábbis az ingyenesen aszongya, hogy "nincs ilyen fájl". Márpedig ilyen tré cégnek egy fillért sem adok.

imo :) science fiction is science fact

Italo4ever
Heelo Mike <#integet2>
<#worship>nagyon jo lett ez is gratulalok azt hiszem te nem tudsz kifogyni az otletekbol mega dallamokbol XDDD en letudtam tolteni mar

a lenti film engem is erdekelne nagyon ha ratalaltok esetleg,addig ez pont idevag es nagyon hasonlo dolgokrol beszel a hapsikam.