26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#26097 Amivel azt a bizonyos lüktető érzést-hangzást lehet elérni a zenében. Ezt a kompresszorok teszik lehetővé, azon belül is a side-chain kompresszor.
Pld:
Vagy magyarul kicsit hosszabban, részletesebben:
-
#26096 ...de bejött... -
#26095 Mitől? -
#26094 Na bammeg kösz -
#26093 én talán az akkori Boytronic és Azul Y Negro közé raknám valahová -
És a kompresszortól milyen kellemes lüktető lett az egész szám! Tud a srác! -
#26091 sajnos 'véletlen' nincs meg, de ha jó direkt,akkor úgy megvan.
valóabn nem bonyolult szám, hanem egy kellemesen melankólikus Nu-Disco
FM Attack - Invisible (10)
-
#26090 Fm Attack - Invisible nincs meg véletlenül jó minőségben.
Ezt a számot 2 év alatt mindig előveszem, és lenyűgöz az egyszerű dallamvilágával. Sok italodisco elbújhat mellette. A vocoder rész pedig egyenesen zseniális, talán én is megpróbálkozom vele hamarosan..
http://soundcloud.com/fm-attack/invisible -
#26089 Ha diszkó vizsgán lennék, szó nélkül rávágnám, hogy Boytronic! -
#26088 Nem értettem, hogy ezt miért írtad, de közben rájöttem, hogy ezzel a jelzővel illette anno :D -
#26087 ...és ezt egy hölgy írta O_o -
#26086 És milyen találó! -
#26085 Ezt a jelzőt akasztották az előbb az új zenére:
[nagy]
WonderfulFuturisticSynthMelody
-
#26084 Elsősorban Biatomi kérését teljesítem az alábbi számmal, ami anno nagyon ütős kis italo-synthpop volt, és most a minőségét illetően abszolút kuriózumként (és eddig féltve őrzöttként) osztok meg a saját kis 'fészeremből' a szám 28. évfordulójára.
Vam Cyborg - Gods Valley (/italodisco)
-
#26083 Köszi. :)
Gondoltam elmegyek aludni egyet, de a mellettem lévő szomszéd úgy gondolta, hogy diszkózik, neki is jó rendszere van, nem nagy minőség, de falbontásra jó, meg arra, hogy ne kelljen aludnom... -
#26082 megis irok xd
annyira szepek a dallamok es ezek a csodalatos hangok hogy orom hallgatni preciz igenyes zene, nekem legalabbis az.
de de de nem tudom megfogni a sracot na XDDD -
#26081 nem irok semmit, csak ugyanaz mint a #26030
elfogultnak senki ne merjen nevezni XD de latom maris dicserik a soundcloudon is csak en is azt mondom hogy nagyon nagy gratula!!!
ellopom ezta kepet xdd
-
#26080 Igen mflex marad :D, és itt is nagy thx a "háttérsegítségért"! -
#26079 Nem tudom még, mi lesz a visszhang, de ez nagyon ott van, KK NAGY!
GRATULA!
Mflex - Wonderful Memories
és akkor ha jól értem (vagyis értse jól mindenki), úgy döntöttél, hogy mától Muscular Flex = Mflex muszkli megy és Mflex marad.
-
#26078 Marc TuttiFrutti -
#26077 Sziasztok! Bocs hogy beleszólok nekem még is ez a kedvencem Marc Fruttero-tol. Annyit hozzátennék a CD albumon egy foss a minősége.
-
#26076 http://snd.sc/OhXId8
lossless onnan tölthető... -
#26075 Már érdemes volt ma benézned
-
#26074 En nem is ismertem ezta zenet XD
mindig tudtok ujat mutatni,a dallama tenyleg odateszi magat! -
#26073 Ejj, Laci!
Ez egy olyan kérdés, amire senki nem tudna szerintem válaszolni. Több stílus, sok dallama tetszik, ezért nem lehet kategorizálni, de talán, Marc Fruttero - If You're Feeling Blue című számában a fő dallam az biztos, hogy az egyik kedvencem. Nagyon szép, élvezet hallgatni, viszont Marc az énekével hazavágja az egészet, ráadásul a refrén kegyetlen szar, mintha nem is ez a szám lenne. Joey Mauro nagyon szépen összerakta a dallamokat, nem értem, hogy ez az ének miért ez lett és miért pont ilyen (szar).
Egyébként meg az első szám, amit itt az SG-én szereztem be, bár kérni kellett, mert nem sokan ismerték akkor, de Dió volt az első, aki segített. Nem tudom emlékszik-e rá :)
-
#26072 Mike!
van olyan kedvenc dallamod,amia sok kozul legjobban tetszik egyebkent? -
#26071 Egyáltalán nem, sőt ez lesz idáig a leggyorsabb a maga 127-es ütemével, idáig 125 volt legtöbb.
Sokféle dallam lesz benne :), és igen 8 napon keresztül napi 7-8 órákat dolgoztam vele, idáig a legtöbbet, ezért is készült el, mert lehet, hogy majd más nem így látja, de számomra a legszebb dal ez és a legtöbb meló is ezzel volt.
Italo disco stílus egyébként, de egyedi. -
#26070 hat ez a borito kep maris elsoosztalyu mellesleg
ez valami lassu lesz? -
#26069 ilyen hamar jelentkezel megint egy uj szerzemennyel?
nem semmi,remelem vegre beletudok kotni XDDDDDDDDDDD -
#26068 Hamarosan és vége a Muscular korszaknak, maradok továbbra is mflex...
-
#26067 Durva változás...
-
#26066 Tényleg üt a kép :( -
#26065 Főleg ez a kép, smink nélkül
-
#26064 :))))))))) -
#26063 Szerintem valamilyen drog kavarhatott be neki, már nem áll fel rá :D -
#26062 ez nagyon durva!...a többi kép méginkább boá...atyaég,mit csinált ez a csaj alig 2 év alatt magával(ból)???? -
#26061 Belefutottam az egyik kedvenc japános-animés híroldalamon. Majdnem kiégett a szemem [pedig, szeretem az olyan nőket, akiknek nem rezegnek a csontjai]:
Lady Gaga “Now BBW Icon”
Csak egy kép:
-
#26060 Keráj szeressük Schillert, asszem vinyl vevős lesz :) -
#26059 Elég jó! Mindig is imádtam a 70-es diszkó hangulatot, hiszen kölyökként szinte csak olyan zenéket hallottam :) Ez is odabax, bár egy dallamosabb részt belecsempészhettek volna...
-
#26058 Csak digitális letöltésre jelent meg (mint már a zenei kiadványok bő kétharmada), de ha szépen megkéred őket és kifizeted a 10x-ét,akkor lehet ezt is rányomják 'kék lemezre'.