DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi a háttérinfókat, 2 dolog lehet vagy V használta B-ét vagy fordítva, ahogy V-ét ismerjük, én az utóbbiban vagyok bizonyos.<#nevetes1>#nevetes1>
Bogyo-ról prózaibb a véleményem, nagyon kellemesen indult, de mivel gyakorlatilag évek óta nem volt sem látvány, sem hír, szerintem elhagyta az idõ-kedv-ihlet vagy más néven publikált vagy péknek állt.
Róla nem lehet tudni semmit? A Higy volume in space akkor nagyot ütött.
Play it loud!!
Nem Dj Baltacha-t védem, csak némi plusz infót írok a témával kapcsolatban.
Vanello a remixet egy dalversenyre készítette, emelynek a témája Erasure zene volt (nem emléxem már hogy ki hol és mikor rendezte a versenyt). Kicsit késõn értesült a lehetõségrõl de mivel szereti Erasure-t elkészítette a remixet. Ha jól emléxem csak határidõ után küldte be és videót is szeretett volna gyártani hozzá de nem lett belõle semmi. Legalábbis akkor nem. Most a Youtubon van videós Vanello változat, ami a feltöltõ nickje alapján akár Vanello is lehet. Lehet mégis rászánta magát és összedobott egy képes anyagot.<#confused>#confused>
A Youtube-on eléggé sok verzió van ebbõl a számból amelyeknek nagy részét eléggé szûk idõintervallumban töltötték föl (bizonyára a többi versenyzõ)
Ettõl függetlenül a Baltacha verzió lehet akár koppintás is, én személy szerint nem hasonlítgattam a 2 számot. Tény hogy nagyon hasonlít a Vanello-féle darabra, ha nem látom az elõadót nem mondtam meg volna, hogy nem Vanello. Legylábbis így, hogy eléggé rég hallottam már.
Közben nézem a Yt-on, hogy voiciano nem más mint Vanello.
<#law>#law>
Play it loud!!
What about the forests?
Akkor hallgasd meg ennek az elejét is.
Hatalmas az a hang az elején ennek is.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
én is hallottam 2-3 helyen ütemhibát, de gondoltam ez a mûvészi szándék, alkotói akarat akart lenni, így meg sem említettem....<#nevetes1>#nevetes1>
én már játszottam is vele egy kicsit, 130bpm körül egész jó a ritmus. <#kacsint>#kacsint><#eljen>#eljen>
Miért van az, hogy mostanában a legtöbb hsz-ed vitát szül? Igaz, hogy te vetted észre (kösz, de elõbb vagy utóbb fény derült volna rá) , viszont én már jóval elõbb korrigáltam, de véletlenül csak sikerült feltöltenem a rosszat. Ezért nem értettem, hogy te mit hallasz és milyen tempóról van szó, amíg le nem ellenõriztem, de csak ennyit írtam tegnap is.
Kicsit erõs, hogy KAPTÁL érte, de ha ezt tovább folytatod, akkor meg is kaphatod, hogy értelme is legyen az írásodnak. Tehát ebben igaza volt Lacinak, mert úgy állítottad be, mintha elküldtelek volna a k.anyucikádba, hiába raksz a mondat végére egy vigyorit, érzed az iróniát? 😊))
What about the forests?
What about the forests?
Kinagyítom, mert lehet, hogy a hiper-super telefonodon nem láttad - ez volt a mondatom végén: 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez az italove tenyleg nagyon jo a masodikat meglehet szerezni jo minosegben az elsot megtalaltam.
What about the forests?
What about the forests?
http://data.hu/get/5475520/Muscular_Flex_-_Mystic_Dreams.flac
http://data.hu/get/5475516/Muscular_Flex_-_Mystic_Dreams.mp3
What about the forests?
Azért, mert én a jó verziót hallgattam, miközben a hibásat szórtam el a neten, szóval gyõztem magam után takarítani. Majd hamarosan fent lesz a jó verzió is. <#falbav>#falbav>
Igazából, az Imyke szólt, hogy a tempó nem stimmel, na most azzal nem volt baj, csak két akkord el volt ütve, ami miatt úgy hallatszott, hogy rossz a tempó, de igazából "csak" hamis volt. A jót dobtam a kukába, a szart meg felnyomtam, viszont én meg a jót hallgattam, ezért nem értettem, hogy mi a tkm van a tempóval.
Kicsit túl fáradt vagyok mostanában...
What about the forests?
Jó az új szám! Miért szedted ki innen?
----------------------------------------
...közben a szomszédban, a 'lenni vagy nem lenni' témásban <#kacsint>#kacsint>
elõkerült EZ, ami csak azért érdekes számomra,mert iskolapéldája annak, hogy hogyan kell más tollával ékeskedni, bár vannak íratlan szabályok, persze a pofátlanságnak nincs határa....
tehát Baltacha felremixelte Vanello remix munkáját, azaz inkább csak cinnel kiegészítve meg hangzásban felújítva saját néven futtatja...hááát.....egészségére
Viszont lent voltam 5 napig az Adrián, öt motoros haverommal, az egyik el is esett, mert megcsúszott valami olajfolton, a motor szarrá tört, de neki csak lába tört el szerencsére, de azért fasza volt. Ennyi jó nõ, akik aztán nem szívbajosak.... 😄
What about the forests?
sikerult megtalalni a filmet?
letölthetõ az ingyenes anyagok közül ('more free' könyvtárból)
Nem mese, egyre több hasonló film lesz ami ilyen témát fog érinteni!
Valahogy fel kell készíteni az embereket a közeli változásokra, a film egy nagyszerû eszköz erre a célra.
Amúgy a youtube valóban már évek óta tele van jobbnál-jobb "nyisd már fel a szemed bammeg" videókkal.. nem véletlenül!
Hogy a zsidóknak mennyi közük van vagy lesz mindehhez? Ez egy jó kérdés, elég kevés idõ múlva ki fog derülni minden!! Még a mi életünkben. Hogy ez szerencse-e vagy sem..? Ki-ki döntse el az eddig megszerzett információi alapján.. <#papakacsint>#papakacsint>
Nem tudom, hogy mi a címe (pont ez a baj) és tuti, hogy nem HRT-én ment, kb 2 hete volt ez. Bólyban bejön legalább 20, ha nem több jugó" adó, majd utána kell néznem. Helyesen úgy kellett volna fogalmaznom, hogy az EGYIK HORVÁTH adón.
What about the forests?
A kereséshez a cím kellene valamilyen nyelven. Ehhez pontosan kellene tudni, mikor, melyik horvát csatornán láttad, aztán innen meg lehetne tudni a címet. Utána irány a net,<#nevetes1>#nevetes1>elsõsorban az egyik gyártó ország oldalai!
What about the forests?
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
<#worship>#worship>nagyon jo lett ez is gratulalok azt hiszem te nem tudsz kifogyni az otletekbol mega dallamokbol XDDD en letudtam tolteni mar
a lenti film engem is erdekelne nagyon ha ratalaltok esetleg,addig ez pont idevag es nagyon hasonlo dolgokrol beszel a hapsikam.