26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Musachy
  • mflex #17654
  • mflex #17653
    Már hozzászoktam! :)
  • kaposi1
    De gyanitom hogy ennyien nem koszontek meg.
    Pedig hat gyors net ide vagy oda akkor is dolgoztal vele.
    Meg amugy is, ennyi minimum jarna erte!
  • mflex #17651
    Azért nagy méret ellenére, már 10-en leszedték.

• mflex #17650
  • kaposi1
    Köszönöm szépen!!!
  • mflex #17648
    CAIRO - GYŰJTEMÉNYES VÁLOGATÁS /3CD/
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    WAV LOSSLESS, 1,59GB (kicsomagolva), 204MB LINKEK
    pass: isdmusic.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://rapidshare.com/files/342898701/cairo.part01.rar
    http://rapidshare.com/files/342904819/cairo.part02.rar
    http://rapidshare.com/files/342912647/cairo.part03.rar
    http://rapidshare.com/files/342918005/cairo.part04.rar
    http://rapidshare.com/files/342923816/cairo.part05.rar
    http://rapidshare.com/files/342931451/cairo.part06.rar
    http://rapidshare.com/files/342934754/cairo.part07.rar

• friendh2
    Tökéletes lesz !
  • kaposi1
    Jó lesz ez így nagyon is.
    Legalább mi is dolgozunk vele egy kicsit!!
  • kaposi1
    Jézusom nem is mertem remélni!!!!
  • friendh2
    Már nagyon várom!
  • friendh2
    Már nagyon várom!
  • mflex #17641
    31 perces mix nincs rajta, de ha gondoljátok, akkor feldobhatom mind a három lemezt!
  • kaposi1
    Akkor én jobban jártam!
    Legalább nekem mind két szám mp3 320-as stereóban szerepel a listámon.
    Sajnos nekem is van egy olyan lossless sorozatom amiről kiderült hogy van benne bizony felkonvertált mp3.
    Pedig azt hittem abban a collectionban megbízhatok.
  • kaposi1
    Szia Mike!

Én már kezdetektől felfigyeltem a Cairo zenéjére.
    Nagyon tetszik amit csinálnak.
    A 31 perces CAIRO MEGAMIX 2008 is rajta van a lemezen.
    Már fogalmam sincs honnan van meg nekem 256 stereoban.
    Csak érdekelne hogy esetleg ez is megtalálható a lemezen?
    Amúgy meg köszi a wav csomagot.
  • mflex #17638
    Itt az egyikről a kép is, letagadni felesleges, keresővel bármikor vissza lehet keresni, hogy te nyomtad a pofánkba az mptrét, wav-ként! :D

• mflex #17637
    Trend Boy!

Nem tudom, hogy mikor olvasod majd a topikot, de szeretném megköszönni, hogy anno két oltári italo számot kaptam tőled wav?-ban.
    Nevezetesen : DYVA- MY LOVE SAVINO REMIX és CARRARA - WELCOME TO THE SUNSHINE EXTENDED

Akkor kibaszottul örültem(ünk), hogy a nagy TB "ezt is" a rendelkezésünkre tudja bocsájtani, és neki tényleg minden megvan eredetiben. Csakhogy, nálam közben megy a nagy LOSSLESS MUSTRA ELLENŐRZÉS, és milyen meglepő, hogy ezt a két számot is szaros mp3-ból konvertáltad fel vévbe, mint minden annyi mást, amit levadásztál a netről.

Remélem, hogy azóta már nem csinálod ezt a csúnya dolgot!

exemfaxommegáll!! :DDD
  • mflex #17636
    Zeneileg megtöröm a csendet! :)
    Ha nem is tartjátok meg, érdemes meghallgatni ezeket a verziókat, mert hatalmasat szólnak, tegnap vettem meg 3 CD-és best of válogatásukat, melyeken cool remixek vannak, de alapból is nagyon jó.

[b]CAIRO : ANGYAL - FOGD A KEZEM - CSEPP A TENGERBEN
    DJ SCATY EXTENDED DANCE REMIX
    WAV mind a három természetesen egy mappában.

Download
  • mflex #17635
    Egy kis olvasni való! :)

JBL Project Everest DD66000

[i]A JBL megkísérelte létrehozni az általa valaha készített legjobb minőségű hangszórót, a JBL Project Everest DD6000-at! Topmodelljében a cég egyesítette fejlett műszaki tudását, a technológiáit és a válogatott alapanyagokat. Így jött létre a Project Everest DD66000 a JBL által valaha gyártott legjobb minőségű hangsugárzója.
    A high-end hangberendezések kategóriájában 2007-ben innovációs díjjal kitüntetett DD66000, amely a JBL fennállásának 60. évfordulójára készült, egyesíti magában a hangsugárzó tervezés terén összegyűjtött hat évtizedes tapasztalatot napjaink korszerű anyagaival, szerkezeti elemeivel és technológiáival, továbbá kivételes mérnöki tehetséggel.
    A Project Everest DD66000 külső megjelenése nem az aktuális retrohullámot szolgálja: a tervezésnél felhasználták a JBL legendás Hartsfield és Paragon hangszóróinak egyes elemeit. A hangdoboz elegáns paliszanderfa felülettel készül, de kapható édenfa, cseresznye és juhar burkolattal is.
    A Project Everest DD66000 az innovatív hangsugárzó technológiák egész garmadát sorakoztatja fel. A 045Be-1 típusú, ultramagas frekvenciás meghajtója 25 mm-es berillium membránnal és 50 mm-es neodímium mágnessel működik, biztosítva a frekvencia-átvitelt az 50 kHz feletti tartományban. A 476Be nagyfrekvenciás kompressziós meghajtó 100 mm-es tiszta berillium membránt használ 100 mm-es alumínium anyagú éltekercselt lengőcsévével és a JBL akusztikus átalakítójával. A nagyhatásfokú neodímium mágnessel működő meghajtó szerkezetét olyan finomságokkal tuningolták fel, mint például a tiszta réz hüvelyezésű pólussaru, amely fenntartja a légrés maximális fluxusát, és kimagasló hangminőséget biztosít bármilyen hangerő mellett, kivételes tisztasággal és felbontással.
    Ezek a szuperkorszerű átalakítók Bi-Radial tölcsérekhez csatlakoznak, amelyek tömör SonoGlass anyagból készülnek, kiküszöbölve a nem kívánatos hangszíneződéseket. A tölcsérek formáját úgy alakították ki, hogy azok optimális szórást biztosítsanak vízszintes és a függőleges síkban is, gondoskodva az egyenletes frekvencia-átvitelről és a pontos visszatükrözésről.
    A 1501AL típusú 380 mm-es mélyhangú hangszóró Aquaplas-anyaggal kezelt cellulóz karton hangszóró membránnal hajtja meg a helyiség levegőjét, megőrizve a hangzás semlegességét, ugyanakkor tompítva a belső rezonanciákat és kontrollált tiszta hangvisszaadást biztosítva. Konstrukciója révén a hangváltó lehetővé teszi a mélysugárzók eltérő frekvenciatartományban való működtetését. Ez a konfiguráció biztosítja az optimális irányhatást és a nagy kimenő teljesítményt. A hangváltó egy egyenáramú akkumulátorral működő előmágnesező rendszert foglal magában, amely fenntartja a kondenzátorok működését az „A” osztálynak megfelelő üzemmódban, ezzel nagyobb hangtisztaságot eredményezve.
    A DD66000 előlapjára szerelt vezérlőpanelje lehetővé teszik a kis- és nagyfrekvenciás szintek, továbbá egyéb paraméterek pontos finombeállítását, gondoskodva a maximális hangteljesítményről bármely rendszerben és teremben. A DD66000 kielégíti a legszigorúbb szabványok követelményeit és kiváló minőségű belső szerkezeti elemekkel, pl. polipropilén anyagú fóliakondenzátorokkal, huzaltekercselésű és fémoxid ellenállásokkal, valamint légmagos fojtótekercsekkel. A speciális belső merevítés nagy szilárdságot biztosít, kiküszöbölve a nem kívánatos rezonanciákat.
    A DD66000 mért adatai példaértékűek. A rendszer frekvencia-átvitele széles és egyenletes. Az irányhatás és a teljesítmény-átvitel kiváló, a harmonikus torzítást nem hallható szintre csökkentették, a dinamikus linearitás pedig párját ritkítja.
    Azt csak a meghallgatásos tesztek igazolják majd, hogy a JBL Project Everest hangszórója valóban a világ legjobbja-e, de hogy az árcédula tekintetében abszolút a csúcson van, ez vitathatatlan: a 2007 tavaszától kapható modell javasolt fogyasztói ára 50000 Euró.
  • kaposi1
    Akkor ilyen nekem nem is kell!!!
  • mflex #17633
    A két hangfal egyébként 50000 ojró/db! :)
  • mflex #17632
    330000 USD
  • kaposi1
    Mennyi lehet ez igy egyutt?
    20milla?
  • mflex #17630
    Ennyi pénzt soha nem adnék ki, (még ha lenne rá keret)két hangfalért, bármennyire is high-end! :)
  • mflex #17629
    Ezt a képet egy japán fórumról ollóztam ki, amint látszik, a tulaj rettenet "hifiműszakibuzeráns", ráadásul simán telik rá. :O

• kaposi1
    Es ahogy ismerlek nem lesz szived otthagyni se!!
  • mflex #17627
    Most ár annyi jót és szépet hallottam róla, hogy legközelebb a külföldön leszek akkor tényleg meghallgatom. JBL DD66000 HighEnd

• Codigoro
    Igen. Asszem a DD 13-as első száma.
    Musachynak pedig köszönöm
  • kaposi1
    Nagyon köszi!
  • Ambient
    De ha esetleg lossless-ben érdekel a sorozat(ki tudja..)
    akkor itt böngészgethetsz ill. még sok más után is...
    Csáó
  • Musachy
    Engedte...

Tessék!
  • Musachy
    Holnap előkerítem lossless, ha időm engedi...
  • Dióka
    valóban az, hisz még anno bekerült a best of archivumba...nem véletlenül....
    egyre ritkábban rakok, mert szinte feleslegesnek érzem, de talán így, hogy konkrétan kérted és még csak ajánlgatások meg 192-es mp3-ak jöttek, szívesen veszed te is és más is ezzel az ajánlással.

innen mindenki viszonylag gyorsan eléri

Absolom-The Air (Vocal Radio Edit) (99)
    213.813 sec, 393 kbps

kell: allofmusic radio
    a minőségért elnézést kérek.

• kaposi1
    Jól emlékszel Dream Dance 13-as lemez 1CD 11.Absolum - The Air
    De csak 192-es mp3 a minősége
    01-25-ig a lemezek itt találhatóak!!
  • mflex #17619
    Ha jól emlékszem, ez valamelyik dream dance sorozaton fent van, anno elkezdtem gyűjtögetni, majd átböngészem, hogy jól emlékszem-e.
  • musichunter
    Nem rossz..sőtt...
  • sanyaaa
    Az első nekem is megvan gyáriban..
  • Codigoro
    Hi Skacok!

Egy gyöngyszem:

Valaki priviben pofátlanul megkinálhatna vele, ha van rá mód.
    Most mondom - nem haragszom meg érte
  • kaposi1
    Valami rémlik a távolból mintha egyszer hallottam volna valami régi retró zenei műsorban.