26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#17901 hát igen, régóta be sem léptem egyik helyre sem, de nem is net udnor volt, inkább csak kerültem a fórumokat és "nyilvános helyeket" ...és hogy honnan kerültem elő? hát innen a gép másik oldaláról.
Remélem jól vagy Májki és a projektjeid is haladnak. Az enyémek mendegélnek, csak elég lassan. -
#17900 Na végre!!!
Nekem is net undorom van, de nálad ez erősebb lehet, honnan kerültél elő? :)
-
#17899 és ezúton is köszi néhány ember érdeklődését priviben. -
#17898 hosszú idő után (hogy egyes egyedi eszű egyedeknek is legyen ideje feldolgozni a sok érdemi hozzászólásom, míg nekem meg legyen időm kiheverni a heves és többnyire esztelen reakciókat) üdv ismét a klubban.
azt nem tudom garantálni, hogy folyamatosan képes leszek bárkit lefárasztani, vagy a saját hülyeségével megetetni, de most ne is rágódjunk ezen, most vagyok, később meg kitudja.....(nem beszélve a kit érdekelről)
a hangminőség a régi (WITHQA tesztlemez hamarosan!), a zene itt új, legalábbis még egyik társfórumban sem volt, ezzel jövök, tessék hallgatózni.
cirka 30 éve indult útjára egyik vidám hangulatú kedvencem. gondoltam ideje jubilálni. akkor tessék.
JOURNEY-Any Way You Want It
a "mostani" zenéket semmiben sem lehet a régiekhez hasonlítani, nem is erőltetem, ez az ajánlóm, nem is emiatt szól, csak egy könnyed, egyszerű és laza élmény, így 160 km/h felett mindenképpen érdemes legalább 120decibellel ráhangoldóni.
A MÚLT ÉV VÉGÉRŐL
David Guetta feat. Kid Cudi-Memories
-
#17897 Bunyós Pityu meg a haverja Sláger Tibó -
Ambient #17896 Természetesen nem minden dallamos zene áll 4 akkordból és nem is pont ezekből az akkordokból!!
Ez a videó is nem véletlenül szinte kizárólag a mai populáris műfajon belül ragadott ki 1-1 zenét, amiben megtalálható az a bizonyos 4 akkord de ha jobban odafigyeltek ezekből a zenékből is csak egy pár ütemnyi az, ami az a 4 akkordból áll ha folytatni is kellett volna a számokat már bajban lett volna a zenekar..
De poénnak jó volt persze. A lényeg, hogy soha semmilyen zene nem áll csak 4 akkordból (max. egy bunyóspityu vagy postásjózsi..) és ez régebben mint ahogy Mike cimbi is említette még inkább igaz volt.
A 80's évek zenéire pont a dallamosság volt jellemző, véleményem szerint ezért is olyan népszerűek még a mai napig is!!
Uff, szóltam.. -
#17895 Viszont leginkább napjainkban kiadott zenékkel példálózik, nem véletlenül.
Ugyan, Mike, nem hiszem el, hogy nem érzékeled a zenei korszakok közti lényeges hangzás különbséget. -
#17894 Napjaink?
Ha megfigyeled - mondjuk éppen a videót -, akkor régen is ugyanezzel a 4 akkorddal készült szinte minden zene, az italo és a 80-as évek dallamosabb muzsikáiról már nem is beszélve.
-
#17893 Vót! -
#17892 Hy all!
SpaceSynth
Ez az album nincs meg véletlenül valakinek flac -ben???
Nem lenne rossz! -
#17891 Szevasztok Tagok!
Nem véletlen, hogy fantáziátlannak, unalmasnak, sőt lehangolónak találom napjaink zenéit. -
hogy jön ez ide, nem erről volt szó... -
#17889 vót röhögni -
#17888 el kell szomorítsalak
vettem ma egy groove ambient audio cd-t..
ha ezt is hülyeségnek tartod, akkor feladom wazze -
#17887 -
#17886 "egyébként nem mindíg mond hülyeséget"
Te viszont mindig!
:DDD -
#17885 én oan nyugodt vaok, hogy mindjárt elalszom -
#17884 én mint régimódi retro style movie rajongó,
egyelőre dvd-n fogom csak megnézni, mert hogy így kaptam.
természetesen nem felkonvertált, hanem eredeti menüs gyárin.
a bluray nekem még nem gyere be..
bár nem is lehet mást várni egy "dat" őrülttől
(ezt most a dat magnós technológia mániámra értettem)
jah: uff -
#17883 ebbe most nem tudok belekötni wazze -
#17882 ..bár (itt csendben megjegyezném) én nem vaok akárki
mellesleg dióka kolléga meg tudja védeni magát ha akarja..
asszem..
ill. tudom
egyébként nem mindíg mond hülyeséget..
mármint dióka..
és ilyenkor mondok helyette én..
mármint hülyeséget -
#17881 Nem mondtam? -
#17880 Nem mondod :D! -
#17879 Ugyebár arról volna szó, hogy ez a négy akkord a lényege egy rakás popslágernek... -
#17878 Ügyesek nagyon! -
#17877 Hogyan lehet több számból, mindössze 4 akkorddal egyet csinálni?
Hát így:
-
#17876 Hát,össze ereszthetné őket egy project-re hogy kifőzzenek valami igazán ütőset! -
#17875 Az usa-ban élő, multmillás Marek Kolodynski a séf, minden rajta múlik. -
#17874 Eljátszottam a gondolattal ha ők összeállnának egy dal erejéig abból mi sülhetne ki ,te jó ég!!! -
Daniel Petersson (Retronic Voice), Fellin (Vision Talk), Edy Mi Ami (Iventi Records), Marcello D'Azzurro, Riccardo Campa, Thomasz Gillert (Space Project), Damian Lipinski (Mastering Engineer), Starlight, Marek Kolodynski (SSR), Prodomo, A.M. Samurai, Anette, Suzy, Alphawave, Galaxy Hunter & his wife, Feratho (Iventi Records), Lex Van Coeverden and his wife, Savino DJ (Iventi-Flashback Records )
Isten áldja ezeket az emberkéket!!
Nagyon sok jó zenét köszönhetünk már nekik! -
Biatomi #17872 Sziasztok!
Én ebbe a zenébe érzek nem kevés Fresh Color irányzékot.Dögös tényleg és 1985-ben simán elmenne! -
#17871 Van ennél sokkal gyatrább is!
Riccardo Campa - Rinascero
Na ez abszolút nem tetszik! -
#17870 Enyhén szólva a többihez képest elég gyatra... -
#17869 Egyébként ezt én sem ismertem tőle!
Riccardo Campa - I Can I Will -
#17868 Igen de a nektek átvitt értelembe értendő.
Nektek akik a topikomba járnak.
Esetünkben most musichunter-re gondoltam!
Csak hát épp itt kérte! -
#17867 Mert azt írtad "nektek"...
-
#17866 Egy másodpercig is átfutott az agyadom hogy mertem rád gondolni? -
#17865 nekem nem kell bemutatni wazze... :D -
#17864 Campa új zenéje, pont olyan mikor régen ott ültem Komjáthy műsora előtt és vártam mindig egy igazi durva fülbemászó italodisco számra. A hangszerelése egyszerűen eszméletlen, amikor meg beindul az valami halálos, az első dallam (00:21.nél) talán ilyen scotch-ra hasonlít, de mégis más, az alapjai egyértelműen a legjobb italokat idézik, nagyon jó a dinamika, és persze kibaxott fülbemászó!
Óriási gratula a srácnak, aki énekelni is tud!!! -
#17863 Pedig nem egyszer volt már róla szó nálam!
De hát hiába mutogat nektek az ember!
Minden esetre ha beírod a kereső a nevét, két számmal legalább beljebb leszel.
A többit meg majd töltöm! -
musichunter #17862 Osztom a véleményed!
De ,hogy került engem ez az előadó?????
1 zene van tőle nekem ,na lesz mit pótólnom!
Várok 1 kis segítséget ebben,ha van valakinek és megosztaná megköszönném!