DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv:VB<#wave>#wave>
hát ti meg mi a túrót csináltok<#kerdes>#kerdes>
annyi a hsz, hogy alig gyõzöm olvasni<#hehe>#hehe>
haladjunk érkezési sorrendben<#vigyor3>#vigyor3>
mflex és italo4ever: hamarosan...
mflex 15541-re: nana<#ejnye1>#ejnye1> ha nem vagy teljesen biztos valamiben, akkor tedd hozzá: "legalábbis én úgy tudom"<#nevetes1>#nevetes1>
(s itt csendben megjegyezném: rosszul tudod. de<#kuss>#kuss> nem mondtam semmit..)
mflex 15542-re: mint azt már említettem tegnap is: gyulán voltam ma. természetesen kattintottam pár képet is, majd holnap feldobom közülük a hq-bbakat..
(s itt csendben megjegyezném: meglepit is hoztam. de errõl majd késõbb..)
sultan71: ..természetesen no problem<#nyes>#nyes> és persze: <#worship>#worship>
musachy 15558-ra: csak neked...
mflex 15586-ra: ..tudom nehéz elhinni, de idõvel akad majd más, aki a helyébe lép...bár attól még nem fogod elfelejteni. nem is kell. nekem (most hülyének fogsz nézni, de) két ismerõsöm halt meg a nem rokoni körömbõl: egyikük nagyon-nagyon jó barát volt, a másik meg a 2. legnagyobb ellenségem. furamód õ is hiányzik...csak õ épp másnak, nem nekem :)
(az 1.számú legnagyobb ellenségem még él, de messzirõl kerül ha meglát. egyszer besokalltam, s töltött fegyvert nyomtam a gyomorszájához. kis híjja volt, de használat nélkül tettem a tokjába vissza. azóta nyilvánosan nem kellett újra elõvennem..)
...remélem, senkit sem hagytam ki...
fél lábbal már az ágyban vaok..de elõbb, a meglepi felkonfja..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Most jelenleg nem látok benne semmit.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
thx
What about the forests?
Most akkor hogy is van? Savage nem rendelkezett a master szalaggal es felrakta az albumra mpfosban? Vagy a ritka peldanyszam miatt direkt lebutitottak? Ki erti ezt... <#nemtudom>#nemtudom>
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Nagyon elkeserito volt amikor a kedvenc eloadoim "felporogtek" es attertek Japanba bohockodni. Odaat egyebken a para-para mindmaig kozkedvelt mufaj.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
A multkor a '80-as forumon Fulcsimano eredeti cd-rol berippelte es felrakta Roberto Zanetti - The Best Projects 1984-1995 albumat, rajta 2 eleg nehezen megszerezheto zenevel. Ezuton koszonom meg neki a feltoltest!
Az audiochecker 1 szam kivetelevel cd-nek hozza ki, viszont pont a szamomra legfontosabb zene mpeg lett. :-((
Elkepzelheto, hogy ilyen sz@ar minosegben kerult az eredeti bakelitre is, amibol a Discogs szerint 300 peldany keszult, es az elado 400 Euroert vesztegeti??!!
Ha valakinek van ideje es/vagy turelme, ranezhetne, hogy mi a baj a felvetellel.
Ghery M. & Ocean D. - Love's Emotion (WAV?)
What about the forests?
Csak a WAV peregjen
Lassan eljutunk arra a szintre, hogy annyi italo lesz mint regen! :-)
Csak most mar sokkal konyebb beszerezni oket.
Az italo mint mûfaj a közel szûk 30esztendõben folyamatosan élte fénykorát,hol gyorsítottak illetve lassítottak rajta,de nem tûnt el csak a köztudatból.Szerintem manapság talán még nehezebb hozzájutni a kincsekhez.(már nem mintha régen könnyû lett volna)<#nevetes1>#nevetes1>
Természetesen kincseken nem azt a tételt értem amit manapság egy 6éves gyerek is letud kapni valahonnan.(pl a netrõl)<#hehe>#hehe>
Csak a WAV peregjen
What about the forests?
Sauvage - Do You Want Me (WAV - mono?)
Nick John - Planet Nine (WAV)
Rational Youth - City Of Night (WAV)
Ez utobbi eleg ritka zene, hatha mast is erdekel.
What about the forests?
AZ ITALODISCO-BAN MINDIG ILYEN FERGETES FÜLBEMÁSZÓ SZINTI DALLAMOKAT AKARTAM HALLANI.. jah capslock bocs, ez a lemez kell nekem!!!
<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Csak most mar sokkal konyebb beszerezni oket.
Ha a Buckingham Palace meg mindig eredekel, mpfosban 2 verziom van 128-160 koruli bitrataval. En is keresem mar jo regota, es csak nehany honapja vettem eszre, hogy az I Venti ujra kiadta. Persze akkorra mar az osszes elkelt.
Ha minden igaz õk Spanyolok ,ugye?
Egyébbként az italo-disco.net oldalon már kint van a lemez.
Az a 9 lemez amit ott most reklámoznak borzasztó erõs felhozatal.<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Most olvastam utána egy külföldi disco fórumon...
City of Ligh
Five4it
What about the forests?
tényleg feltör az italodisco, mert ezek már nem egyszerû próbálkozások, és hát a mai technikával, nagyon szép szintetikus hangokat tudnak elõcsalogatni...
What about the forests?