DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs mit kolléga.Egyébként a multkor feltüntetett illetve keresett zenékbõl sikerült mindent beszerezned?Ritkán érek rá fórumozni és ennyi hsz-bõl kideríteni hogy mi történt szinte lehetetlen.
Üdv:VB<#wave>

Zephyr Retiring
jó estét mindenkinek<#integet2>

hát ti meg mi a túrót csináltok<#kerdes>
annyi a hsz, hogy alig gyõzöm olvasni<#hehe>

haladjunk érkezési sorrendben<#vigyor3>

mflex és italo4ever: hamarosan...
mflex 15541-re: nana<#ejnye1> ha nem vagy teljesen biztos valamiben, akkor tedd hozzá: "legalábbis én úgy tudom"<#nevetes1>
(s itt csendben megjegyezném: rosszul tudod. de<#kuss> nem mondtam semmit..)
mflex 15542-re: mint azt már említettem tegnap is: gyulán voltam ma. természetesen kattintottam pár képet is, majd holnap feldobom közülük a hq-bbakat..
(s itt csendben megjegyezném: meglepit is hoztam. de errõl majd késõbb..)

sultan71: ..természetesen no problem<#nyes> és persze: <#worship>
musachy 15558-ra: csak neked...

mflex 15586-ra: ..tudom nehéz elhinni, de idõvel akad majd más, aki a helyébe lép...bár attól még nem fogod elfelejteni. nem is kell. nekem (most hülyének fogsz nézni, de) két ismerõsöm halt meg a nem rokoni körömbõl: egyikük nagyon-nagyon jó barát volt, a másik meg a 2. legnagyobb ellenségem. furamód õ is hiányzik...csak õ épp másnak, nem nekem :)
(az 1.számú legnagyobb ellenségem még él, de messzirõl kerül ha meglát. egyszer besokalltam, s töltött fegyvert nyomtam a gyomorszájához. kis híjja volt, de használat nélkül tettem a tokjába vissza. azóta nyilvánosan nem kellett újra elõvennem..)

...remélem, senkit sem hagytam ki...

fél lábbal már az ágyban vaok..de elõbb, a meglepi felkonfja..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
Pedig nálam müxik :)

What about the forests?

kaposi1
Frissíted a player-ban a zenéket?
Most jelenleg nem látok benne semmit.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
azért leszedtem :) kösz, hogy fáradtál vele!

What about the forests?

Wind 67

Csak a WAV peregjen

mflex
Halvány fogalmam nincs, hogy ez a szar minõségû felvétel, hogy kerülhetett bele...<#fejvakaras><#miaz>

What about the forests?

mflex
Akkor ez is tárgytalan, kösz, hogy szóltál, nem emlékszem, hogy az ILDD-on már milyen zenék vannak, de átnézem!

thx

What about the forests?

Koszonom hogy foglalkoztal vele!
Most akkor hogy is van? Savage nem rendelkezett a master szalaggal es felrakta az albumra mpfosban? Vagy a ritka peldanyszam miatt direkt lebutitottak? Ki erti ezt... <#nemtudom>

itt is rajta van.Azt mondtad a multkor hogy neked megvan a lemez eredetiben.Gondolom nem baj hogy szóltam?

mflex
itt van a nick john, ami kifogástalanul szól pl:

What about the forests?

Szerintem nem is szerénykedi Windkolléga.(gondolom az oldal bõvítés alatt áll vagy egyszerûen ez csak névrokonság?<#hehe>

mflex
Elvileg Sultan vagy Wind-tõl megkapjuk, ha minden igaz :D

What about the forests?

mflex
Ez olyan mintha valaki "belenyúlt" volna, egy hangszerkesztõ programmal, túl is van vezérelve, meg meg is vágva a magas, de a programod nem hazudott, ez valóban mp3..kb 256 max. :S

What about the forests?

Szimistyle
Jah, de már nem emlékszem, hogy hol kell kitörölni...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Ezt a hatterinfot eddig nem ismertem. :-)
Nagyon elkeserito volt amikor a kedvenc eloadoim "felporogtek" es attertek Japanba bohockodni. Odaat egyebken a para-para mindmaig kozkedvelt mufaj.

Szimistyle
:(

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
És ezt felnyomtad valahová?

mflex
mindjárt megsasolom...

What about the forests?

Csakis Losslessben! :-))

mflex
most már mindegy :)

What about the forests?

mflex
hurrá!

meg is kapom majd? <#law>

What about the forests?

Wind 67
ja nem tõlem kérdezted, bocsi

Csak a WAV peregjen

Wind 67
wavba

Csak a WAV peregjen

Kozben akadt itt egy ujabb erdekesseg.
A multkor a '80-as forumon Fulcsimano eredeti cd-rol berippelte es felrakta Roberto Zanetti - The Best Projects 1984-1995 albumat, rajta 2 eleg nehezen megszerezheto zenevel. Ezuton koszonom meg neki a feltoltest!
Az audiochecker 1 szam kivetelevel cd-nek hozza ki, viszont pont a szamomra legfontosabb zene mpeg lett. :-((
Elkepzelheto, hogy ilyen sz@ar minosegben kerult az eredeti bakelitre is, amibol a Discogs szerint 300 peldany keszult, es az elado 400 Euroert vesztegeti??!!
Ha valakinek van ideje es/vagy turelme, ranezhetne, hogy mi a baj a felvetellel.

Ghery M. & Ocean D. - Love's Emotion (WAV?)

mflex
szerintem, ahogy a divat meg minden elõbb vagy utóbb visszatér, most ez történik az italodisco-val, az embereknek szükségük van rá, és erre rájöttek, legalábbis remélem, hogy jó irányban gondolkozom...

What about the forests?

Wind 67
Ezzel majdnem egyet értek, csak a Hi-nrg (angol disco) más mûfaj.Az igazi disco tényleg 82-83 ig tartott, majd a gyökér németek rászoktak az olasz tengerparti nyaralásra (mármint a pénzesebbek mert a csórók a balatonon voltak)és belopták az italiai ritmust a german hangzásba igy lett az euro irányzat és maradt az italo irányzat is. Mivel a legnagyobb a japán piac volt már a 70 es évektõl és kellet a pénz (bevétel) a büdös kapitalista lemezkiadónak így úgy gondolták ötvözik az italot a japán tamagocsi (200bpm) zenével, így kialakult az euro beat a 90-es évektõl. És ami ennél is rosszabb volt késõbb a Trance.....

Csak a WAV peregjen

mflex
neked milyen minõségben van meg?

What about the forests?

mflex
ne szerénykedj :DDD

What about the forests?

Hello Everybody!
Lassan eljutunk arra a szintre, hogy annyi italo lesz mint regen! :-)
Csak most mar sokkal konyebb beszerezni oket.
Az italo mint mûfaj a közel szûk 30esztendõben folyamatosan élte fénykorát,hol gyorsítottak illetve lassítottak rajta,de nem tûnt el csak a köztudatból.Szerintem manapság talán még nehezebb hozzájutni a kincsekhez.(már nem mintha régen könnyû lett volna)<#nevetes1>
Természetesen kincseken nem azt a tételt értem amit manapság egy 6éves gyerek is letud kapni valahonnan.(pl a netrõl)<#hehe>

Wind 67
no nem kell ez a része....

Csak a WAV peregjen

A multkor beszelgettem egy itteni Dj-vel az italorol, szerinte Italo Disco '83-'84-ig tartott, azutan mar Hi-Nrg lett a stilus neve, majd a '90-es evektol EuroBeat. Allitasa szerint az italo jellegzetessege a melankolikus hangvitel, kezdetleges szintetizator hangzas, lassu bpm. Hat, ki tudja, nekem mas a definiciom erre.

Wind 67
Hidd csak el ! mi a pecs az a lossless? Ha már veszteség mentes akkor minek tömöríteni, spóroltál pár kbite helyet ?

Csak a WAV peregjen

Ez nagyon nagy zene, maig az egyik kecvencem! Az egyik haverom dupla refrennek nevezte el.

mflex
az hát, ezt nyomtam fel én is, meg lassabb is <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Amirõl beszéltem:

What about the forests?

Most mar eleg nagy lett a kaosz Sauvage teren, ez a ZYX Vol.5-rol van:

Sauvage - Do You Want Me (WAV - mono?)

mflex
örök hála!! <#worship>

What about the forests?

Kozben Nick es tarsai felszaladtak a rapidra.

Nick John - Planet Nine (WAV)
Rational Youth - City Of Night (WAV)
Ez utobbi eleg ritka zene, hatha mast is erdekel.

mflex
Na errõl írok a blogomba, de össze kell gyûjtenem az infókat még :O

What about the forests?

mflex
Köszi cimbi, olyan minõségben nekem is megvan :)

What about the forests?

mflex
Jah Spanyolok, de már régi motorosok a szakmában, régen volt a Living In Your Eyes címû számuk, de az nem volt ennyire durva, ez a szám maga csoda komolyan mondom, ez valami rettenet fülbemászó, és a szinti hangok annyira durvák, hogy nincs rá szó.

AZ ITALODISCO-BAN MINDIG ILYEN FERGETES FÜLBEMÁSZÓ SZINTI DALLAMOKAT AKARTAM HALLANI.. jah capslock bocs, ez a lemez kell nekem!!!

<#nevetes1>

What about the forests?

Lassan eljutunk arra a szintre, hogy annyi italo lesz mint regen! :-)
Csak most mar sokkal konyebb beszerezni oket.
Ha a Buckingham Palace meg mindig eredekel, mpfosban 2 verziom van 128-160 koruli bitrataval. En is keresem mar jo regota, es csak nehany honapja vettem eszre, hogy az I Venti ujra kiadta. Persze akkorra mar az osszes elkelt.

kaposi1
Szeretettel várom õket.
Ha minden igaz õk Spanyolok ,ugye?
Egyébbként az italo-disco.net oldalon már kint van a lemez.
Az a 9 lemez amit ott most reklámoznak borzasztó erõs felhozatal.<#wow1><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Ez a két zene van készülõben, ami állítólag nagy durranás(ok) lesz(nek)!

Most olvastam utána egy külföldi disco fórumon...

City of Ligh
Five4it

What about the forests?

mflex
mi van itt?

tényleg feltör az italodisco, mert ezek már nem egyszerû próbálkozások, és hát a mai technikával, nagyon szép szintetikus hangokat tudnak elõcsalogatni...

What about the forests?

mflex
<#wink>kurva jó!

What about the forests?