DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CLOSED - CRAZY LOVE ( Demo )<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
imo :) science fiction is science fact
Sajnos vagy nem sajnos õ üzletember volt, hatalmas vagyonnal, a hatalmast tényleg annak kell érteni és egyszerûen nem bírta abbahagyni, a munka volt az élete.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
<#wink>#wink>
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Mert épp most akartam letölteni.
Már teljesen összekeveredtem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sauvage - Don't You Want Me
wav 6:34!!
RS
What about the forests?
Sauvage-Do You Want Me ( Dance Version )
Wav 6:16
Download RS
What about the forests?
ha a youtube-ra akarsz feltölteni, akkor az upload opcióban feltöltöd a videót, kitöltöd a címet, leírást etc...
majd van ott egy olyan lehetõség is, hogy feltölts neki egy általad kiválasztott képet, végül saved és publikussá teszed.
What about the forests?
A youtube-ra akarok feltenni zenevideokat
Tudnátok mondani olyan progit amellyel beteszem a zenét és ráhúzok vmilyen képet?!...még nem csináltam ilyet
baurtwell haver
What about the forests?
<#falbav>#falbav>
What about the forests?
Feltolhatnád azt a szar felvételt róla hadd hasonlítsam már össze az enyémmel.
Nekem három különbözõ helyrõl van meg.
Kíváncsi lennék rá.
Igen annál a számnál süketnémák ültek a stúdióban, vagy nem tudom <#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
What about the forests?
Body Heat - Mad About You (WAV)
Egyebkent pedig nagy koszonet a Starry Night-ert! <#worship>#worship>
A Sauvage-t megneztem az I Love ZYX Vol.5-on, ugyanolyan sz@r, mint a Disco Diamonds-on levo. 😞
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Legalábbis úgy tenni, mintha...
What about the forests?
hamarosan eljutok lemezboltokba is remelem lesz valami a fogunkra