DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Lejátszó elsõ száma!
CLOSED - CRAZY LOVE ( Demo )<#finom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Musachy
Na ezért nem hajtom magam, persze nem is vagyok gazdag. Lazítok inkább...

imo :) science fiction is science fact

mflex
Túlzásba vitte a melót és a 4-ik infarktust elvitte, pedig a 3-ik alkalomnál ott álltam mellette és leüvöltettem a fejét, hogy hagyja abba!

Sajnos vagy nem sajnos õ üzletember volt, hatalmas vagyonnal, a hatalmast tényleg annak kell érteni és egyszerûen nem bírta abbahagyni, a munka volt az élete.

What about the forests?

Musachy
Elhunyt? <#nemtudom>

Musachy
Igen, ez valóban az, amúgy a zene jó lenne, csak az ének ne lenne ilyen szar. Szerencsére ez így nem tetszik, akkor sen tetszene, ha jobban szólna.

mflex
Nekem a legjobb barátom volt!

What about the forests?

kaposi1
Sajna én nem ismertem õt.<#nemtudom>

mflex
Egyik (a sok közül) meghatározó röffenése, ha a hifi valamilyen mód szóba került! <#nevetes2>

What about the forests?

mflex
Pont 1 hónap múlva lesz, hogy elment szegény JOE, hogy megy az idõ basszus!!!<#szomoru2>

What about the forests?

mflex
Annyit kérhetnék, hogy errõl csak a Nick John-t feltennéd nekem, a többi nekem mind megvan wav-ban.

<#wink>

What about the forests?

Szimistyle
Thnx...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Az aláírásod már nem aktuális régóta <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

What about the forests?

mflex
de "megtoszhatjuk" wazze <#nevetes2>

What about the forests?

mflex
Az, igen!

What about the forests?

Italo4ever
Hát ez szörnyû! <#falbav>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Szimistyle
ja az nekem is wav...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

kaposi1
15570 akkor rendben?
Mert épp most akartam letölteni.
Már teljesen összekeveredtem.<#fejvakaras>

mflex
Én írtam lentebb róla 😄DDD

What about the forests?

kaposi1
Van olyan helyzet amikor jobb ha nem látod a klippet,legalább akkor szép emlékeid maradnak a számról.<#wilting>

mflex
Akkor ezt teszteljétek, ráadásul lassabb is, de valahol azt olvastam, hogy ez a jó sebesség (kétlem), csak egy baja van, hogy mono, de lossless és eredeti lemezrõl!

Sauvage - Don't You Want Me

wav 6:34!!

RS

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
De ha már ennyit beszéltünk róla, akkor itt egy wav és még stereo is <#nevetes1>

Sauvage-Do You Want Me ( Dance Version )

Wav 6:16

Download RS

What about the forests?

mflex
hát pedig nekem megvan az eredeti lossless mono <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
ezt most nem értem.
ha a youtube-ra akarsz feltölteni, akkor az upload opcióban feltöltöd a videót, kitöltöd a címet, leírást etc...

majd van ott egy olyan lehetõség is, hogy feltölts neki egy általad kiválasztott képet, végül saved és publikussá teszed.

What about the forests?

mflex
igen, arról van szó...

What about the forests?

Bocsi hogy ide írok,de kellene 1 kis segítség!!
A youtube-ra akarok feltenni zenevideokat
Tudnátok mondani olyan progit amellyel beteszem a zenét és ráhúzok vmilyen képet?!...még nem csináltam ilyet

baurtwell haver

Szimistyle
Ja meg van, de ugyanolyan fos szar mono, mint másnak. A Do You Want Me (Vocoder Mix) már sztereo de az csak 264 kbps. Van egy Do You Want Me 6:23 320-am, ami sztereo. Fossless nincs sajna...

mflex
Na jah, én is várom😊

What about the forests?

mflex
A Sauvage szám, azt hiszem neked megvan, ami mono-ban szól eredeti lemezen..

What about the forests?

Szimistyle
Milyen szar Mike? :o

mflex
Azért kíváncsi lennék, hogy Michiel Van Der Kuy, mert ugye a Sauvage az egyenlõ Laserdance, csak épp egy holland buzi énekel rajta egy még idiótább kurvával, szóval egy olyan kiadó, mint a ZYX, nem engedhetné meg magának az ilyet, a lényeg ha MVDK hallaná, vajon mit szólna?

<#falbav>

What about the forests?

Szimistyle
Na végre 😊

kaposi1
Hali!
Feltolhatnád azt a szar felvételt róla hadd hasonlítsam már össze az enyémmel.
Nekem három különbözõ helyrõl van meg.
Kíváncsi lennék rá.

Musachy
Ez korrekt! De lehet, hogy a kolléga a "lossi" alatt nem a lossy-t értette, hanem becézte a losslesst, ami ugye félreérthetõ...<#hehe>

"feltolhatnád lossiban õket" Nem szivesen butitanam le mpfosra, igy ha nem problema losslessben rakosgatom fel. 😊))

I Love Disco Hi-Nrg Passion (APE)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11

Nincs mit, keresem a tobbit is. Egyelore eleg nagy a kaosz a lossless szektoromban.

Ezek szerint en is kevertem. Igazsag szerint csak a ZYX-et neztem at, en is azt hittem az ILDD-n rajta van.<#falbav>

mflex
nagyon jó a body heat, köszi! <#eljen>

What about the forests?

mflex
Nincs mit Cimbi és kösz én is! 😊

Igen annál a számnál süketnémák ültek a stúdióban, vagy nem tudom <#fejvakaras>

What about the forests?

mflex
már csak 2 nap, azt mondják kurva gyors lesz a mostani 10.5.8-hoz képest, pedig az is mint a villám, hát kíváncsi vagyok!

What about the forests?

Udv,

Body Heat - Mad About You (WAV)
Egyebkent pedig nagy koszonet a Starry Night-ert! <#worship>
A Sauvage-t megneztem az I Love ZYX Vol.5-on, ugyanolyan sz@r, mint a Disco Diamonds-on levo. 😞

mflex

What about the forests?

Italo4ever
jo munkat majd este leszek valamikor.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Na jó mentem melózni egy kicsit <#nevetes2>
Legalábbis úgy tenni, mintha...

What about the forests?

mflex

régi kollégának számít már itt

What about the forests?

Italo4ever
ki az a szimi?

mflex
lehet, hogy igazad van, azt hiszem Sziminek az a szar meg is van😊

What about the forests?

Italo4ever
rajottem kozben ez valamelyik zyx kiadadu lemezen van

Italo4ever
hello mike
hamarosan eljutok lemezboltokba is remelem lesz valami a fogunkra

mflex
olvastad nem? semmire nincs energiája, biztos egész nap kefél <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?