26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
azt kifelejtetted:
original zephyr mastered
azt ugyanis még a régi philips vinylgeneratorommal digiztem be -
#17940 Maximálisan egyetértek veled! -
#17939 Én, esküszöm tökön fogom rúgni ezeket, mármint Marco-t és Daniel-t, mert úgy húzzák az ember előtt a mézes madzagot, hogy kiver az ideg! Az új számuk, jelen estben az ÁZSIAI SZÍV, véleményem szerint, újfent egy hatalmas szám, inkább egy erős italo disco zene a műfaja!
Sajna az a 2 perc demo épp elég volt, hogy beleszeressek rögtön, és még jobban várjam, hogy végre adják már ki a kibebaxott albumukat!!!
RETRONIC VOICE - ASIAN HEART (demo)
COUNTING SECONDS - de jó hallgatni!!!! ez is új
-
#17938 -
#17937 Hát jah, meg azt sem tudom miről zagyválsz már megint!
-
#17936 logikailag sikerült továbbvinnem a kapcsolódó folyamatokat! természetesen.... -
#17935 Kösz főnök, illetve azt szerettem volna írni, hogy utána rakd légy szí a többihez. -
#17934 oké főnök! -
#17933 Felment majd 1 gb új space, majd csekkold le :) -
#17932 nicknevekkel? ott nem kell semmilyen nick név vagy álca. tudtommal a rédijó GNU fullpublic licences. -
#17931 néztem egy darabig, mi a bráner ez, de aztán rájöttem, hogy ez csak original gold tape mastered-ben van meg. -
#17930 ..egyébként van, amit nem kaptam még meg..
(most, ha már szóba került)
csak hogy 1 ritkaságot említsek: monique u. - mon che che (original vinyl mastered)
pedig valahol már egyszer találkoztam vele -
#17929 arró vót szó, hogy xerinted mindíg hülyeségeket beszélek...
gondoltam megemlítem, hogy az új asszonynak vettem egy ambient hangzásvilágú albumot. hátha ez nem számít hülyeségnek.
de látom hiába. úgy látszik tényleg hülyeségeket beszélek
méghogy ambient zenei irányzatról beszélgetni egy erősen italo-space dance "hq" totyikban
..há mit is képzeltem én -
#17928 most valami olyat is mondj, amit eddig nem tudtunk
én már (különböző nicknevekkel) egy pár zenét kértem is...
kaptam is.. -
#17927 -
#17926 Mivel Mflex bácsi még gyógyulgat vagy csak elfoglalt, így bátorkodom nyilvánosságra hozni egy "apróságot".
Biztos forrásból tudom , hogy hosszú idő után (végre) mind az Allofmusic Radio, mind a Spacedream Radio a non-stop adás mellett elindította nons-stop Kívánságműsorát is! Így mostantól nem az van (bizonyos keretek között), amit a szerkesztő akar, hanem minden hallgató hozzájárulhat kéréseivel az adás zenei hangulatához, szerkesztéséhez. Mit mondhatnék még?! A többi a hallgatókon múlik.
-
#17925 Én is hülyülök már, mert nem ide akartam beszúrni, hanem pc-és totyikba
Jah, nagyon jó kis gép szerintem :) -
#17924 ja, meg nagyobb felbontású?!
a full-HD ide már kevés is! nem is tudom, mi lesz a következő videóformátum,ami majd már ezt is ki tudja használni.... -
#17923 wazze! nem mondod, hogy nem volt drágább monitor ennél 30"-ban??!
csak nem a Dell UltraSharp 3008WFP ??! -
#17922 Na itt az új monitorom, sokkal faxább, mint a samsung :) -
#17921 Köszönöm szépen a segítséget! -
#17920 tessék...
<script type="text/javascript" src="http://code.drom.hu/ultimateInsertTool.js"></script> -
#17919 Mike!
Látom te voltál az úttörő a 90-es éveknél ,és ezek után már a 80-as éveknél is fent van a "videó beszúrása"fül! -
#17918 Köszi Szépen! -
#17917 köszi! -
#17916 köszi Dióbá, leszedtem én is!
-
#17915 ha még aktuális.direkt link. szólj, ha leszedted vagy ha nem kell.addig bárki élvezheti, nincs jelszó.
Sugar-Like A Roller Coaster (81) -
#17914 Sugar - Like A Roller Coaster <--- valakinek megvan lossless? -
#17913 Nem tudok sárgául :D, de tényleg kurva szar lehet nekik, az a phono egy vagyon lehet :o -
#17912 szar az élet.
a fal melletire hirtelen azt hittem, hogy kávéfőző!
te, érted miről gagyarásznak?! -
#17911 A Japánok tudják, milyen kütyükön kell zenét hallgatni: JBL DD66000 többek között...
-
#17910 Köszi, hát fogjuk rá, ami szar, hogy nem érzek ízeket és szagokat! :( -
#17909 basszus, ilyenkor ilyen vírusok? nagy jobbulást kívánok!! remélem már kifelé mész belőle. -
#17908 Én is vagyok vele, lassan, de készülget :)
Egy influenza szerű vírus, 5 napja hazavágott, de úgy istenigazából. :/ -
#17907 hogy mikre emlékszel... persze, hogy nem baj, csak vicceltem.
nem tudom, az milyen volt, tehát mitől kéne jobbnak lennie?! mondjuk 1 egyperces (megkukk) részletet tudsz prezentálni, mielőtt DTS-TrueHD-Audióban felkerül?! -
#17906 Persze, hogy megvan mindenkinek, annak idején Én töltöttem fel ide.. csak keresem jobb minőségben, már ha ez nem olyan nagy baj egy HQ topikban. -
#17905 mármint kicsit félreérthetően írtam, ez a szám még egész hallgatható németül is, de általában a zenében nem túl izgató számomra a német nyelv. -
#17904 hogy ez lenne az? de hisz ez nem is los-les vagy micsoda.
Of, ha már használjuk.
Kicsit elbizonytalanodtam. Most hangminőségileg legyen jó vagy elég, ha csak papíron sok herz van benne?!
(csak próbálkozom...)
kellemes szám,valszeg minden italósnak megvan.persze angolul, hisz németül borzalmas,mint majdnem minden.
-
#17903 Ez lenne az -
#17902 Sziasztok!
Keresem ezt a zenét: Hubert Kah - The Picture (English Version)
Off course lossless ha lehet.