26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#17981 nincs város :) -
#17980 A kies táj azt sugallja, nyugalmatok lesz. Vagy a (valamilyen) város ott van jobbra/balra?
-
#17979 Egyébként most az időm nagy részét ez köti le wazze, itt tartunk. Kiásás, betonozás, alap két nap alatt, jah, ha van lóvé akkor gyorsan megy minden ebben a kibaxott országban, persze a nagy esőzések miatt volt 1 hét pihi.
Itt ott felejtettem az ujjam :D
-
#17978 majd fox hányni a spacetől is
Mire elkészülök a site-al, biztosan! -
#17977 Kíváncsi leszek, hogy itthon az induló ár, 150k alatt lesz-e? Hiába, jól kereső nép a Magyar! :D Egyébként a T az egyik "leggecibb" szolgáltató, ha tehetném, rögtön agyonlövetném a vezetőséget.
Amcsiban egy 8gb, kicsivel több, mint 20k, az új még profibb 4-es, meg 40-50k között. :DDD
-
#17976 előbb-utóbb mindentől csömört lehet kapni, ebben kell megpróbálni kiegyensúlyozottan lavírozni, mindenből picit, semmit sem túlzóan. nagy okosságot mondtam, gondolom....eddig többnyire sikerült is nekem, így alapvetően még mindig tudom élvezni azt a kb. 2 tucatnyi stílust, ami többnyire a "zenét" jelenti nálam....persze naponta csak mindenből keveset....
nekem mondjuk pont a hardverek mindennaposak, tehát izgalomba nem hogy nem jövök tőlük, hanem kifejezetten jobban érzem magam, ha távol maradok a körzettől, persze 1-1 érdekes újdonságot még benyelek.
de végülis minden csak kedv kérdése, nem baj, ha most a hátad közepére se az italo-t, majd fox hányni a spacetől is!
-
#17975 Jó ez a szám, sőt minden bizonnyal még jobban tetszene, de...
Kár, hogy egyre jobban nincs kedvem italódiszkó féle számokat hallgatni mostanában, sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom írni, de (egyelőre) unom ezt stílust.
Spacesynth a menő nálam, meg a pc hardverek, sokat is irkálok ilyen topikokba, hiába mindig van valami buziságom -
#17974 gyönyörű ez a motor! -
#17973 Most értem haza a motorozásból, öngyi nem szeretnék lenni ez miatt, de nagyon nem szeretném, ha Marco mester eltűnne.
Egyébként meg, annyira leégtem a napon, hogy pirítós hozzám képest kutya faxa :/
Bár egy kisebb zuhi is elkapott minket, az ép elég volt, hogy az indulás előtt szinte ragyogó Yamaham tiszta piszok legyen, a qrva krómon meglátszik minden.
Indulás előtt:
-
#17972 közben lepriviztük a dolgokat....
-
#17971 "kicsi az igény rá" -
#17970 NEM maszek! -
#17969 kicsi az igény rá.
az Andy Romano "lemezeden" (ez valami maszek russzki válogatás akar lenni?) rajta van a don't run away jó minőségben?
csak kérdezem,nekem megvan... -
#17968 Miért nem jössz gyakrabban az ilyenekkel??? -
musichunter #17967
Super Vox - Magic Delight (2010)
1.Magic Delight 5:06"
2.Angel Heart 5:18'
320kbps
pass:04062010
Super Vox
-
musichunter #17966
Cyber Attack - Cyber Agression
320-ban
1.Cyber Agression
2.I Robot,My Name Is...
pass:06022010
Cyber Attack
-
musichunter #17965 1 kis hangulat javító!
Nálam mindig javul a hangulat ha meghallgatom!
antilles--longing_for_the_spring extended_version!
Hangulatjavító?! -
musichunter #17964 Fiúk!
Legyünk türelmesek már amennyire lehet!
Én is SAJNÁLNÁM ha nem lenne új lemez!
Ui.Csak ennyi infó van a buliról? -
#17963 Remélhető, hogy nem késtél el a vígasztaló nasival?! -
#17962 ennyi rossz hír után, mielőtt még öngyik lesztek, egy kis nasi spanyolból
Mode One-In The Heat Of The Night (09)
kell: hqaudience.com
-
#17961 Ne is mond! :/ -
#17960 Na már csak az kellene hogy ez miatt ne jelenjen meg az a hőn áhított első Retronic Voice lemez se! -
#17959 Valami tényleg volt, elég ködös ez az egész...
-
#17958 Most olvastam az előbb, hogy a Varsói spacesoundrecords bemutatón, ahol többek között fellépett a RETRONIC VOICE, illetve csak majdnem, mert Marco valakivel összebalhézott, ezért Daniel Pettersson, Tomasz Gillert-tel (space project) tartotta meg az előadást, aki beállt a szinti mögé. Kurva élet, nem tudom mi történhetett, de nagyon remélem, hogy ez a csapat nem szűnik meg, és legfőképpen MARCO mester nem vonul háttérbe, komolyan szomorú lennék, hiszen nincs jelenleg nagyobb muzikalitású billentyűs nála jelenleg!!! -
musichunter #17957 Szép napot kívánok mndenkinek!
Kérdezném a tagoktól esetleg valakinek van ebből a sorozatból?
Én most kaptam a 3. lemezt ...kellene az 1.és a 2. és ha van a többi is .Fáradozásotokat előre is köszönöm! -
#17956 © musichunter
© Biatomi
Srácok, akkor ezek szerint hasonló az ízlésünk! :)
Az biztos, hogy ez többször hallgatós space mjuzik, és annál jobb lesz.
-
Biatomi #17955 Sziasztok!
Első hallásra jó.Másodikra tök jó zene! -
musichunter #17954 " Nem az a kimondott "belemászik a fülembe" nóta, inkább az álmodozós, gondolkodós és jobban szeretnék egyedül lenni kategória ez, de ez első meghallgatásra nem fog kijönni, állítom, ha valaki 3-4-szer meghallgatja, már is top zene lesz nála. Nálam simán 9/10, ami nagy szó."
Egyet értek veled! -
#17953 Stefan Bieri...
Már többször leírtam, hogy a srác a második albummal, annyira mellényúlt, ha hányni akartam, csak elő kellett kotorásznom :D, de...
A harmadik albumja durván a nagyok között van. itt van pl a címadó dal, az érdekes az benne, hogy megszokott hangokkal dolgozik, de olyan érdekesen adagolja a dallamvilágot, hogy nálam egyszerűen lenyűgöző a projekt. Nem az a kimondott "belemászik a fülembe" nóta, inkább az álmodozós, gondolkodós és jobban szeretnék egyedül lenni kategória ez, de ez első meghallgatásra nem fog kijönni, állítom, ha valaki 3-4-szer meghallgatja, már is top zene lesz nála. Nálam simán 9/10, ami nagy szó.
-
#17952 De...
Én, tudom :D kábé ugyanaz a trükkje, mint az Amerikai "angyalikrisznek", saját stáb, operatőr, majdnem mindig ugyanazok a beépített emberek, jó nagy átbaxás :D -
#17951 Sajnos nem :)(
-
#17950 Akkor - gondolom - nem tudod a választ! -
#17949 Akkor - gondolom - még nem láttad ezt:
-
#17948 nem pont zenei, de ha valaki tudja, hogy csinálta ezt a csávesz, az szóljon! én kicsit leültem tőle....
-
#17947 Semmi :s -
#17946 Még csak utalás sincs arra, hogy mikor lesz az a megjelenés?
-
#17945 Majd, ha egyszer megjelenik :) -
#17944 Azt hiszem tudom már miről fogod a csillagos ötös jellemzést írni a blogodban.
Akkor ezekkel együtt most már 7 szám ismert a lemezről? -
#17943 sebaj cimbi. elég ha én tudom
és most nyomathatnál egy jó kis italo4evert végre valahára -
#17942 a helyzet az, hogy nem néztél jobban körül odafent.
a gnu-n nem is egy nicnname van
no persze az igazán profik szúrják csak ki..