26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#18061 végülis mit is akartál mondani? vagy már megint fel akartál vágni valami szerencsétlen töketlenséggel?
elég gyengusz a felhozatal.
legalább két egyforma monitor lenne,mert ez így elég vicces!
az az LG meg gondolom már 3D-és is,azé annyira szellemképes a fotó!
az old timer moncsi meg inkább csak szép emlék, mint különlegesség!
mid van még??!
egyébként mi ujság veled mostanában? nem nagyon vagy.
-
#18060 természetesen veled
ez nem is kérdés..
ám ha ide kattintasz.. akkor hirtelen mindent megértesz -
#18059 a dual full-hd mégegyszer, mert látom az első linket elqrtuk
katt.. -
#18058 mármint hogy melyiket is
akkor kicsi off:
a dual full-hd-t a melóhoz ..
avagy a 107-es full-hd-t a szórakozáshoz ..
vagypediglen a különleges 17'-os full-hd-s különlegességemet ?
most hirtelen csak ezek akadtak a kezem ügyébe full-hd-s fronról
természetesen ha nagyon akarnék tudnék még mutogatni csodamoncsikat, de sem a műsoridőm, sem házigazdánk türelme nem végtelen
valszeg a csákó jobban örülne, ha virítanál inkább egy jó kis mixet, amit mostanában készítettél
ami azt illeti, én is jobban örülnék, mert ez inkább amolyan zenei totyik féle lenne vagy mi
..mégha a hd-s pioneeromról kértél volna fotót, vagy az 5.1-es aiwámról, azt még meg is érteném, bár mivel "ellenfelük" errefelé nemigen akad ezeknek sem, így azt is unalmas lenne mutogatnom..
gondolom a témát akkor le is zárhatjuk...
..vagy tévednék -
#18057 Nézem, most laptopon fekve az alsó szinten hűvös szobából, de ez a zümmögés kegyetlen.
-
#18056 Csak terjeszd nyugodtan - online újság hasábjairól loptam én is :)
-
#18055 Ezt a kis cikket utólagos engedelmeddel el is loptam!
Mivel mi nem vagyunk kint,az EB selejtezőn még esélyünk is lehet a sok visszatérő, immár süket focistával szemben!
De viccet félretéve a világból is ki tudnának kergetni ezzel a szar zümmögéssel.
Előbb zenét hallgattam úgy hogy alatta ment az élőkép.
És amikor vége lett a zenének egyből felerősödött a zümmögés.
Hihetetlen mennyire idegesítő!!! -
#18054 Esküszöm, csak a vuvuzela miatt nem nézem majd a meccseket. Az egész VB hangulatát elqrják vele. [Ahogy tették/teszik az Afrika Kupánál is]
-
#18053 Mentsd el ezt az oldalt!
Matches HD résznél még a monitorodon is nézheted HD-ben.
És már megy is a buli!
Zümmögnek mint az állat! -
#18052 Azzal nem volt baj, csak megálltunk, viszont akkor 70 fok a ruhában, levetettem, kár volt.
Menet közben meg a sisak alatt, szinte nem volt levegő. Ezek miatt döntöttem úgy, hogy ennyi elég is volt. -
#18051 Nekem főleg a nyakam és a vállaim hosszúságában hólyagosodott fel, de qrvára, most vizes törölköző van rajta, fax tudja ez jó lesz-e így. Azt már elolvastam, hogy krémezni nem szabad, ebből kifolyólag gondolom, hogy ilyenkor az a legjobb, ha leszárad.
ááá a tkm ki van! -
#18050 Hát miért nem használsz klímás motorosruhát? ejnye-bejnye -
musichunter #18049 Én 15-20 percet volltam a tetőn....sapka nélkül mert csak felugrom és kész is az anterna! nem így lett!Alig vártam ,hogy leérjek a portára... 10perc szusszanás 1 jó hűsítő fördő és már indultam is haza .bent a jó hűvös szobában.A buszon a kijelző szerint 38 fok volt!!!.Meggondolom az esti koncertet . -
#18048 Én most indulok az OTP-be, de szinte végig árkádok alatt megyek! -
#18047 Most értem haza, visszafordultunk, mert nem lehet bírni ezt a meleget, ráadásul a múltkori leégésem elég volt, hogy 10! perc után a napon, felhólyagosodjon. Baxxa meg, most kezelhetem, pedig épp örültem, hogy kezdett elmúlni. Senki ne menjen napra, hacsak nem ken magára 3 liter napozót! :/ -
#18046 VB nyitányra visszaérj ám!!! -
#18045 Na srácok, én léptem motorozni.
Egy olyan 5-600 km biztos meglesz oda-vissza! :)
Sziasztok...
-
#18044 Egyébként meg, nem értem az eszmefuttatásod már megint! :D
Biztos velem van van a baj! -
#18043 Kissé le vagy maradva, mert attól, hogy kicseréltem, ismétlem kicseréltem a monitort, már elég régóta érdekel a HD minőség. Az apple monitorom és az előtte lévő samsung 305T is 30'-as volt, csak nekem a samu képe nem jött be. Mostani dell monitor nagyságrendekkel jobb nála, egyébiránt meg 2560X1600-as felbontásban már észre lehet venni néha a pixeleket még HD minőségben is.
Inkább a faxa grafikájú játékoknál előny, a képet meg ha úgy alakul inkább kinyomom az lcd tv-re. -
#18042 Megnézném én azt a monitort magamnak...
-
#18041 az 1440X1080-as felbontást mifelénk nem full hd-nek nevezik
csak azért mondom, ha véletlenül az mtv1 is sugározza azt a "tkmetseérdekli" vb-t..
egyébiránt mióta megvan az új moncsid, naon belemerültél a full hd világába
még szerencse, hogy az én őskövületem veri az új csillivilli full hd-s lcd moncsikat, pediglen csak egy mezei crt..
az érdekes a dologban, hogy hivatalosan csak 1280X1024, de egy beépített védelem mégis engedi "túlhajtani"
pár napja már full hd-n pörög, holott nem is szabadna neki
esetleg szabadalmaztatnom kellene az észrevételemet
jah, és 85 hz-en
na ezt csinálja utána holmi lcd -
#18040 Szerintem is az lesz! -
#18039 Igen,
Ingyen Foci-VB Full HD-ben DVB-T-n -
#18038 Ennél izgalmasabb rész nem nagyon van :DDD, de akkor szerintem full HD lesz a VB. -
#18037 Valami izgalmasabb képet is választhattál volna!
De amúgy a minőség -
#18036 Amit legutoljára felvettem, arra ezt írja a KM player:
-
#18035 Csodálkoznék, ha 1080-ban nyomnák...
-
#18034 Majd MEGLÁTJUK! -
#18033 De full HD, vagy csak 720? -
#18032 faxa -
#18031 Megnyugodhatsz!!!! -
#18030 Tudja a PAL-t is, csak szar a leírás róla, egyébként nem gond... -
#18029 Nem gond hogy NTSC rendszerű és nem PAL! -
#18028 Vissza érkeztél!
Köszöntelek Magyarországon!
Minden esetre semmi utalás rá hogy HD-be akarják nyomni! -
#18027 Visszatérve a VB-re, qrva idegesítő lenne, ha nem Hd-ben nyomnák. Akkor valamit ki kell találnom, mert én bizony abban szeretném nézni. Ez miatt vettem még egy ASUS My Cinema-PE9400 tv tuner kártyát is kint külföldön, ha éppen a nagy gép előtt vagyok, akkor is HD-ben tudjam nézni.
Kezd idegesíteni a dolog :/ -
#18026 Teloval fényképeztem hirtelen felindultságból!
Sajnos tényleg nem adja vissza a látványt! -
#18025 "viszont a tv-nek, eszméletlen képe van"
Na azt elhiszem!!
Rohadt jók ezek a Samsung cumók!
Bár állítólag a Sharp Led tv az igazi (majd 1 milla) de azért a Samunak is brilliáns képe van! -
#18024 Tényleg jó. -
#18023 -
#18022 Nekem egyenlőre csak egy ilyenem van!