DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hol tudsz belehallgatni ,de nézz körül itt is.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
valszeg új lehetett, mert nem hallottam még, de ez nem 100%, hol a francba tudnék belehallgatni a számaikba?
thx
What about the forests?
Igazad van csak a GTR2 2006-os most meg mindjárt 2010 van.
Szóval a korához képest igen csak jól néz ki.
Realisztikában pedig még mindíg nincs párja, és ellenfele se.<#mf1>#mf1>
A szolgálati autóban nem vágom a kérdést...
What about the forests?
itt egy érdekes teszt az új GT sorozat autóiról, amik játék közben néznek ki, én csak 7-et találtam el, de talán 2 kép volt, amirõl biztosan tudtam, hogy game 😮, egyébként meg nem árulja el a szemét, hogy melyik az igazi a teszt után.
csak ezért veszek majd egy ps-t.
klikk
What about the forests?
What about the forests?
Bocs, ha elqrtam...
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
imo :) science fiction is science fact
Bocs, de csak most értem rá foglalkozni vele. Gondoltam, mielõtt letörlöm csak megnézem mi az...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>Tudom nem nagy poén,de nekem azért tetszik<#hehe>#hehe>
Egyébként most volt idõm meghallgatni amit a multkor feltettél Mozzart zenét a nyolcvanasba csekkolásra.Mit is mondhatnék erre:jó a hangszedõd,mert szerintem nagyon cd-s hangzása van,amúgy semmi gond vele.
Full album, wav, 200mb links, by:Szimi!
---------------------------------------------
---------------------------------------------
http://rapidshare.com/files/274579821/Mr_Zivago.part1.rar
http://rapidshare.com/files/274582881/Mr_Zivago.part2.rar
http://rapidshare.com/files/274585247/Mr_Zivago.part3.rar
What about the forests?
fuck you
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
valamit elnéztél wazze...
What about the forests?
Ja, a YoEs tényleg nem jó hozzá. <#miaz>#miaz>
veled is öszekevertek hát<#falbav>#falbav>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
katt ide a beregisztráltaknak, és utánna italo4evernek meg lehet köszönni
ezt a kis kitérõt, mert múltkor megdícsért a 80-ason<#nevetes1>#nevetes1>
még hogy nekem nincs humorom, és nem vevõ rá senki<#hehe>#hehe>
baxxtikuli<#nyes>#nyes>
igaz, ami igaz: megmutattam a kiscsákónak, hogy mi, merre és hány méter<#eplus2>#eplus2>
és ha üres kézzel is jöttél, az sem gond<#vigyor>#vigyor>
legalább megint taníthatok neked valami újat<#hehe>#hehe>
mondjuk például azt, hogy nem illik üres kézzel beállítani, ha bekukkantasz valahová<#crazya>#crazya>
no, sebaj: számítottam rá, hogy már megint nekem kell csinálnom mindent<#hehe>#hehe>
én bezzeg hoztam ajándékot neketek:
az asszony ideiglenesen kapott egy hp-t, míg megjön az új acer-e..
én kaptam egy pohár jéghideg szûretlen búzasört (no ilyet sem látni mindenfelé),
mflex pedig egy nótát a sárga dvd-rõl, mert hogy idén is eljött a gyereknap<#nevetes1>#nevetes1>
legurítom a maradék sert, oszt fel is tolom a rapidra, hagy érjen fülig a szája..
s addigis míg felér, lehet nézegetni ezt a gyönyörûséget, ami szorosan kötõdik hozzá:
egy jó adag netundor kerülget, és a hányinger még tart, igaz már foszlányokban szakadozik.
sziasztok a többieknek is!<#wave>#wave>
azért örülök, hogy Zr és Vb kollágák kifejezték hiányérzetüket, de tudom, hogy csak azért,mert nem élhetik ki mással teljes egészében perverz hajlamikat vagy nem tudnak min jókat röhögni értetlenségükben vagy elégedettségükben.....Vb kollegától meg picit bántó is volt, hogy ha tõlem bármikor is zagyvaságot olvashatott, de az az igazság, hogy az esetleges "zagyvaságaimat" nem sokan akarták (vagy tudták) sem
alkalmanként, sem részlegesen vagy egészben kijavítani.<#hehe>#hehe><#bohoc>#bohoc>
azt is látom, hogy a 80asban cucurbia rádiós szakink nagyon szeret körmölni (indul a rádiós emlékkönyv az esgén sorozattal) és persze ZR bá még idõben rá is szállt, hogy tudja mán kivel van dóga!<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
szóval a helyzet nélkülem is rózsás.<#hehe>#hehe>
bár a linkek már nem nagyon hoznak lázba........
A gond nem az elhelyezéssel van hanem a biztonsággal.Csak szûk körben ismerik ezeknek a kilétét és mennyiségét,de nem ez a lényeg.Az asszony öccse vagyis a sógorom nagyon profi a riasztók telepítésében és a multkor kiépített nekem egy nagyon faxa rendszert.Tudom sovány vigasz,de ez van.(remélem nem kell hogy bizonyítson a rendszer)<#hehe>#hehe>
..ha így folytatod, figyeld meg: egyszer csak nem tudsz bejutni a szobádba sem<#nevetes1>#nevetes1>
no persze a sok vinyl miatt.
(már ha jól vaok informálva egyáltalán<#papakacsint>#papakacsint>)
Csak akkor ha külföldi útról van szó.Negyedikén indulok a spanyolokhoz.
Remélem nem lesz nagyon meleg és ami lényeg hogy jó vinylt ami még nincs meg olyat találjak.(habár nem titok hogy arrafelé szokott lenni bõven.)
majd útközben dumálgatunk<#papakacsint>#papakacsint>
hq-ról, fórumokról, miegymásról<#hehe>#hehe>
baxxus, és pont most nincs itt a közelben tötikemester, mikor a kedvenc zenéje dübög a lips 106-on<#felkialtas>#felkialtas>
bár ezt a verziót még én sem hallottam a del tha funkye-tól..
tényleg: hogy hogy ezt még senk sem tette ki losslessben<#nemtudom>#nemtudom>
pedig tudtommal még csak nem is ritkaság<#nevetes1>#nevetes1>
de hülye vaok, hát épp most tettem ki majdnem lossiba<#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha a net undort annak lehet nevezni....
Engem nem veszélyeztet az ilyesmi,mert éppen most szabadságon vagyok egy pár napig,majd ezt követõleg ismét indul a kamionos melódia Európa útjain.Kár hogy nem látni erre az öreg harcost.A sok zagyvaság mellett néha azért megszívlelendõ dolgokat is írogatott.Reméljük nem sokáig tart Diókánál ez az állapot<#hehe>#hehe>
Üdv:VB<#wave>#wave>
elõszedem a 15523-ban említett vinylt a sarokból, ahol a többi mellett pihenget, és a 2-es track-et bedigizem róla<#papakacsint>#papakacsint>
hogy miért csak a kettest<#kerdes>#kerdes>
ez pofon egyszerû: csak az lett róla elkérve<#hehe>#hehe>
javasold neki a következõt: fog egy hanghordozót, bedigizi, vagy grabbeli, (ahogy tetszik <#vigyor>#vigyor>)
utánna feltolja egy szerverre..
mondjuk a rapidshare-re (prémiumom meghosszabbítva egyenlõre 3 hónapra, csak ezért bátorkodtam ezzel elõhozakodni<#ravasz1>#ravasz1>)
lehetõség xerint valami jó kis ritka italo legyen, hátha az még hiányzik valaki gyûjteményébõl<#hehe>#hehe>
mindezek után a net undora csillapodni kezd majd...
ám ha mégsem, akkor sem kell aggódni tulságosan<#vigyor3>#vigyor3>
arra is tudok egy megoldást...
..fog egy másik hanghordozót...<#eplus2>#eplus2>
ha a net undort annak lehet nevezni....
What about the forests?
nekem inkább a régebbiekhez van hozzáférésem<#vigyor5>#vigyor5>
jah, és kívánságlistát bármikor tehetsz ki, mert tudom, hogy sok zene, maxi és album nem csak nekem elérhetõ<#hehe>#hehe>
vannak itt még rajtam kívül is komoly gyûjteménnyel rendelkezõ tagok ám<#papakacsint>#papakacsint>
ez esetben legalább van összehasonlítási alapom<#nevetes1>#nevetes1>
mellesleg, ha már megemlítetted, az enyém már a full generációs atrac 3 dsp-t is tudja, de ennek inkább csak lp-s felvételkor van jelentõsége<#miaz>#miaz>
remélem, a te esetedben nem lp (long play) felvételekrõl beszéltél<#kerdes>#kerdes><#nevetes1>#nevetes1>
az az feletti tömörítést meg inkább hagyjuk is..
merhogy a fülemet már nem ilyen könnyû átverni<#nyes>#nyes>
a zöld képen a 16 khz körüli vízszintes csíkocska volt becsapós.
maga a zene valóban 320, de ilyet ritkán látni. ugyanis van a zenében egy 16 khz-en hallható hang végig, ami nem igazán jellemzõ általában..
no ez látszik a zöldes fotócskán..
ez van akkor, ha a fülünk helyett, a szemünknek hiszünk<#vigyor>#vigyor>
egyébként lehet készíteni 192-bõl is hasonló becsapós képet..
igaz, nem pont ilyen, de naon hasonló..
a kettõ közt csak annyi a különbség, hogy a 192-es az annyi is marad, mégha többnek is látszik<#hehe>#hehe>
lefogadom, hogy már megint senki sem értett egy mukkot sem az egészbõl rajtam kívül<#nevetes1>#nevetes1>
mióta dióka nyaral valamerre másfelé, unalmas itt kissé a légkör<#rinya>#rinya>
eszembe jutnak az idõk, mikor kormányzónak kértek fel egy kis szigeten, de nem fogadtam el...
túl okos vaok hozzá<#eplus2>#eplus2>
Ja lehetett volna egyszerûbben is írni <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>