26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#18101 Tegnap kaptam mailt SAMURAI barátunktól, sok dolgot megtudtam róla, ami majd a (remélem) hamarosan induló space oldalon olvashattok, de egyet kiemelek.
Az albumaimat a spacesoundrecorsd addig nem adhatja ki, míg én teljes terjedelmében, hangról hangra, hertz-ről- hertz-re etc, át nem ellenőriztem, mondhatjuk úgy is, hogy sokszor felülbírálom a hangmérnököket...
Nem semmi a fickó, tény és való, hogy a GAME 42 is nagyon szépen és dinamikusan szól.
-
#18100 az r8-ast nem adom wazze
az a kocsi pestről jött ide orosra, innen meg megy hamarosan tovább vásárhelyre, a többiekhez
pár cimborája már naon várja
egyszer majd talán egy hideg alkoholmentest kortyolgatva együtt a többivel is találkozhatsz..
de addig még sok víz lefolyik a dunán
no mondjuk, ha bármi mást kértél volna arról a fotóról, azt szívesen odaadtam volna..
de már késő bánat: ami elmúlt, az elmúlt -
#18099 remélem a házavatódon koccintunk majd egy üveg kólával..
ahogy elnézem, addig még belefér egy két külföldi út is akár
mármint nekem, mert hogy te nyakig vagy a malterba cimbi
bocs az iménti offért, de néha megfelejtkezem magamról, és azt se tudom fiú, avagy lány vaok
italo4ever fronton semmi újdonság -
#18098 de hogy valami értelmeset is mondjak ma este, mostanában rádiózgatok,
utazgatok, és élvezem a nyarat
és ha már benéztem, egy szolgálati közlemény:
mr.sisternek hálám a queen különlegességért, egészben ideért, de sajna már régóta megvan a párjával egyetemben
de a szándékot mindenképp értékelem
vb kollégának pedig: a keresett tű hazánkban is kapható, és nem is túl drága. 3000 alatt van postaköltséggel együtt
kb.2 hét múlva járok pesten megint, majd beköszönök és a többit személyesen..
az érintett másik kollégának energy ss ügyben:
bocs, de a felvételt úgy elhangolgatták és tutyikázgatták, hogy ezen már én sem tudok segíteni. sorry hogy csak most..
továbbá üdvözlök minden zeneszerető kollégát. ritkán vaok, de látom dióka kolléga azért helyre közzel tartja a frontot
mondanám szívesen, hogy kellemes hétvégét, de valszeg ez ma és holnap csak nekem adatott meg közülünk
no akko, ha más nincs: überfranko -
#18097 ..s akkor folytatnám is, amit elkezdtem
első "játékosunk" ma este, úgy 1100-as körül pontosan itt látható :)
emezen következőn pediglen az úgy 2000-es körüli általam csak extremly hd-nek titulált látvány látható :)
amennyiben tudsz még egy hasonló képességekkel bíró analóg moncsit, akkor te is ügyi vagy, nem csak én
..és hogy mim van még
hát, bevallom, most megfogtál..
arra hamarabb tudnék válaszolni, hogy mim nincs még -
#18096 köszönöm őszinte érdeklődésedet kedvenc kollégám és tanítványom
..akkor sorrendben:
természetesen nem vágok fel semmit, most sem
mindössze a tényeket közöltem...ismét..
a két egyforma monitor meg ugyan mire is lenne jó
jobb ez így, hidd csak el nekem..
továbbá az lg led természetesen már 3d-s, ezt felesleges is volt kérdezned
valamint..
a különleges moncsi pillanatfotókat meg mindjárt lököm, csak aztán hanyatt ne ess, mert ilyet nem minden nap láthatsz..
csak közben dobom fel egy hawer laptopjára a winfos 7-et is. -
#18095 Igen, de ez a környék szó szerint megőrült, ebben a kis utcában olyan forgalom van, hogy az hihetetlen. Aztán sikerült elintéznem, hogy egy irányosítsák a pártiskolától a Rókus domb aljáig, de az autósok 70-80%ka nem ismeri a kötelező haladási irányt és a behajtani tilos táblát. -
#18094 A legutóbbi kedvesemet én kergettem az őrületbe - ha vásárlok, akkor tényleg lassan.
Amikor "beszerzek", akkor mint a villám :)
-
#18093 Az a környék gyönyörű. Gondolom, az új házig most is ott laktok.
-
#18092 Én a múlt héten tetőt javíttattam, mert az egyik kéményt leszedettem [felesleges volt már, és ne rajtam gazdagodjon az amúgy pofáját ide se dugó kéményseprő a "kémény adóval"] és csak lestem, amikor majd' félszáz ezernél álltunk meg... -
#18091 Reméljük, bár a ma reggeli tescos bevásárlással is kihozott a sodromból :/
Mindent megnéz, akkor mégis a másik el, az agyamra megy.
Én, nem szarozom, ami kell azt besöpröm a kocsiba. :D -
#18090 Akkor már itt laktam (1987), a pollack-kal szemben :) -
#18089 Hát az olyan kerti-parti-sütöde-medence etcknek... lesz a mellék épülete, természetesen a házban is lesz egy nagy konyha ebédlővel. A medence még rendesen vinni fogja a pénzt. A betonozásra idáig "csak" 3,5 milliót fizettem ki. Eszméletlen árak vannak. A második szint, de legfőképp a tető egy vagyonba lesz. -
#18088 Igen. Magasépítő szakra jelentkeztem [mert nem mélyépítő, pl. metro stb. akartam lenni], és a magas fokú tériszonyommal, és a több lábműtétemmel indokolta az orvos, hogy nem ajánlja a felvételemet - Pécs, Pollack, 1989.
-
#18087 A családi építkezések állandó ismérve a nézeteltérés [rosszabb helyzetben a veszekedés és/vagy válás].
Ha ezt (is) kibírjátok együtt, akkor nincs semmi, ami elszakíthat benneteket :)
-
#18086 :/ Egy alkalmassági vizsgálat tett keresztbe? -
#18085 A melléképületes konyha-megoldás nagyon szuper - az én álomházamnak is ez az egyik ismérve [annyi különbséggel, hogy álmomban a pénzkeret végtelen, és a konyhát a 3 szintes épülettel egy fedett közlekedő folyosó köti össze :))))]
-
#18084 Egészen a sikertelen orvosi alkalmassági vizsgálatig építészmérnök akartam lenni :)))
-
musichunter #18083 Fő a nyugalom !Én is Relaxálást kívánok és békességet! -
#18082 a legjobbakat és sok relaxálást kívánok.
ahogy emlékszem, nálam is hasonlóan feszült volt a helyzet. majd mindig és mindenért. -
#18081 kösz szépen, ne is mond. :)
így is voltak már problémák, pedig még az elején vagyunk, talán addig nem nyírjuk ki egymást :
-
#18080 engem a házimozi és hifi szoba érdekelne, de csak full HD-ban!
ahogy számolgatom a négyzetmétereket, tán épphogy belefér majd!
hajrá, lesz még min izzadnod,mire nyugodtan beleülhetsz a nappaliban a fotelodba!
-
#18079 Itt egy vidi a telekről, mobillal csináltam, ha valakit érdekel. Pár nap múlva törlöm.
A mellék épületben lesz konyha, kamra, zuhanyzó.. valami ilyesmi, aztán a ház, alapterület 245nm
és elöl a garázs, ahova éppen töltik a betont. Pár nap múlva törlöm... Kezem is remegett, ezt nézzétek el :D
klikk -
#18078 Igen :)
40nm2, úgy hogy 2 autónak bőven elegendő kell, hogy legyen, ha nyitva vannak az ajtók is, a két kiálló a cső a lefolyó lesz.
Jó szemed van ehhez! :D -
#18077 A leendő garázzsal szemezünk? :) -
#18076 Ma happy van, mert 1hete volt a betonozás, na most azért senkinek nem fogok fizetni, hogy locsolgassa a betont 2-3 óránként, mikor az öcsémék is ott laknak, ha van ideje, akkor átugrik, ha nincs, akkor én ugrom le. Ez megy most 3 hétig, mert ennyi kell a betonnak.
Szóval nem csak ma, szerintem egész héten lerendezi ezt most helyettem az eső! :)
-
Ambient #18075 Elhiszem, az építkezés emberpróbáló feladat, nem irigyellek!
VB? Eddig elég "langyi-bangyi" remélem kicsit felpörög később.
-
#18074 Család, munka, építkezés, VB,
A tkm elhagyom néha wazze :) -
#18073 bocs, csak később láttam, hogy jelezted, de te mondtad, hogy jöhet ahogy van. ezt így maszterelték, alapból jobb nem igen lesz wavben sem....törődj bele! -
Ambient #18072 Hát nem jobb.. -
Ambient #18071 Köszi dióka de meglett időközben, azért lecsippentem a tiéd is hátha jobb a quality. -
#18070 Lightsaber-Polaris Spectrum (10) (spacesynth) -
Ambient #18069 Feltenném ide is de mivel ez egy há-kú topik meg sem fordult a fejemben.. -
Ambient #18068 Előbbi kérés sztornózva, meglett.. -
Ambient #18067 A kutyafáját, nem nagyon pörög a topik..
Esmét egy kéréssel jöttem, keresném ezt a mjuzikot:
Lightsaber - Polaris Spectrum
Ennél a számnál nem törekszem a veszteségmentességre, jöhet ahogy van.. -
Ambient #18066 Emelem kalapom Dióka!!!!! Pont ezt a verziót kerestem. Köszönöm szépen!!! -
#18065 egyelőre csak ezzel szolgálhatok
CB Milton-Hold On (If You Believe In Love) (euro edit) (94) Qmax flac m4a ogg mp3
kell hqaudience.com
-
Ambient #18064 Hali!
Itt is felteszem a kérést mert a 90' totyikba rá sem tudtak mozdulni..
Ezt a számot keresném de ha lehet veszteségmentes formátumban, végszükség esetén egy jó minőségű 320 is befigyelhet.. esetleg.
C B Milton - Hold On(7" Mix)
Köszi a fáradságot előre is! -
#18063 Azt hittem, hogy a "Ballag a katoná"-t nézted ki a háttérből. -
#18062 Hát izé
Innen legfeljebb csak a PC tetején található R8-as kellene.Bár abból is van már három db!