DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigi D'Agostino I' Fly With You ( Remix )
WAV 7:42
78mb no pass
What about the forests?
What about the forests?
..de idõt kérek, mert ma még sok a dolgom
(hús sütés, sörivás, akadályfutás<#nyes>#nyes> etc..)
késõbb jelentkezem<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
mivel basztad elküldeni az alapanyagot(külön meg nem fogok rohangálni érte),így azt nem tudom megmondani, mekkora a sikered, azaz mihez képest mit csináltál.
papíron, asztalon, grafikonon a zene rendben van, tehát a wav-esítés OKÉS.
azt mondtad ritkaság. hát ez egyáltalán nem az.
a hangminõségrõl (csak azt mondom,amivel nem voltam megelégedve):
balance szar, hangtér elcseszve, üregesen szól, nincs közepe a térnek, túlszélesített a sztereó kép, az ének megint bödönbõl szól, azaz ismét a középtartomány nem sikerült. bár az eddigiekhez képest látni a fejlõdést......már nem cseszi szét a fülem a sok kiemelés. egyébként biztos fasza lenne. ez lehet lehúzásnak hangzik, pedig egyáltalán nem az, sõt bíztatás, hisz csak kiigazítottam az útírányod!
én is jót röhögtem, a dumád bí<#nevetes1>#nevetes1>rom, de a logikád még nehezen jön át.....
hogy-hogy melyik évben adták ki, vagy melyik lemezen?
az elmúlt néhányszáz évben legalább néhányszázan adták elõ és legalább néhányszáz lemezen is megvolt,mióta van bakelit meg cédé is.<#nevetes1>#nevetes1>
na, de túl vagyunk rajta, ne is fszegessük!<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
errõl eszembe jutott valami.
közben ideje lenne mutatnom neked egy roppant érdekes dolgot.
lassan el kellenne már elkezdenünk a "mi is a hq valójában" sorozatunk második felvonását<#nyes>#nyes>
képzeld, míg nyaraltam, a homokon kívül is ragadt rám 1-2 dolog<#vigyor>#vigyor>
ennek bemutatására szükségem lenne egy tûrhetõ hangminõségû 256-os mp3-ra.
ha lehet, valami ritkaságot dobj, hogy véletlenül se merülhessen fel a csalás gyanúja senkiben.
aztán jöhet a trükk<#eplus2>#eplus2>
mert nekem világos, mint a vak ablak<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
leszámítva a hungarian language támogatást<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
neked is szívesen ajánlanám a tutyika wavom megvizsgálását, de úgy értesültem róla, hogy te szinte csak eredeti vinylekkel foglalkozol<#whatever>#whatever> így ebbõl a körbõl most kimaradsz<#nevetes1>#nevetes1>
úgyhogy neked is inkább a vinylrõl történõ hangrögzítést javasolnám mindenféle hülye teszt helyett, hisz te is abban vagy profi ugyebár<#papakacsint>#papakacsint>
látod: ilyen egyszerû ez<#hehe>#hehe>
mellesleg te nem utaztál el 4-én, vagy tán már vissza is értél<#nemtudom>#nemtudom>
wazze kolléga, mégiscsak megfogadlak fuvarosnak<#nevetes1>#nevetes1>
az én sofõrjeim bezzeg napokig odavannak<#falbav>#falbav>
Ez volt kolléga a legnagyobb segítség.Ezekre a progikra elsõsorban azoknak van szükségük akik az internetrõl szerzik be a gyüjteményüket.
Akik eredeti forrásból táplálkoznak azoknak csak a fülükre van szükség.(de arra rendesen<#hehe>#hehe>)Szerintem nem érdemes nagy jelentõséget tulajdonítani ezeknek a kütyüknek,mert a használatuk során néha az ember szörnyû dolgokkal is találkozhat.<#nevetes1>#nevetes1>
azzal menni fog valamennyire..
neked sehogy<#hehe>#hehe>
ezt inkább hagyd a szakértõkre..
te inkább csináld azt, amihez értesz, vagyis készíts kiváló felvételeket továbbra is<#nevetes1>#nevetes1>
nem tudom, számodra ez az újdonság varázsával hat-é, de járt már nálam pár felvételed, s azok közt én xart még nem találtam<#eljen>#eljen>
csak így tovább kolléga..
sokan azért írják helytelenül a thrash metal-t trash-nek, mert
alice cooper 1989-ben létrehozta egyik addigi legnagyobb sikerét elért albumát a "trash"-t.. mindmáig sokakat ez kavar meg<#whatever>#whatever>
talán furcsa lesz ezt pont tõlem hallani, de a kezdetekkor 1981-ben a metal church nevû banda tette le a thrash metal alapköveit, s bizony akad abból az idõbõl még egy - két dallamosabb nóta is..
(mi mindenre nem jó egy ex-rocker csajszi, mi<#hehe>#hehe>)
sajnos mamár számomra ez a vonal (thrash/death) metal hallgathatatlanná vált...
ha buzivá válsz egyszer, légyszi nyilvánosan ne mutatkozzunk együtt<#nyes>#nyes>
tudod: vigyáznom kell a nem létezõ jóhíremre<#vigyor>#vigyor>
ennyi privit rég nem írtam már egymás után<#hehe>#hehe>
én magam is nagy komolyzene guruként tartom magam számon<#nyes>#nyes>
mozart - d-dúr koncertrondó zongorára a zongoraverseny No.5 új fináléjára (3.tétel K.382 1782. február)-al kelek, beethoven örömódájára pedig alszom<#nyes>#nyes>
természetesen a lemez (vinyl, cd) kiadási évére voltam kíváncsi, nem pedig a zeneszerzés idõpontjára<#nyes>#nyes>
<#nevetes1>#nevetes1>(de jót röhögtem már megint)<#taps>#taps>
a privi persze mindjárt indul, a többi kért infót (mivel rád is gondoltam jó elõre) megtalálod a rar fájlban<#integet2>#integet2>
hogyan (mivel)lehet kell) ilyen analizálást szakérteni?
Láma vagyok az ilyesmihez.
Megérkezett az új tû az esztergához, felkapnám újból ezt a mjúzikot és kíváncsi lennék a qlönbségre..
Csak a WAV peregjen
Köszi a múzikot..FINOM már hallgatom is!
<#nemtudom>#nemtudom><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Charlie G. - Liama L'amor
WAV extended 5:50
pass:isdmusic.com
What about the forests?
köszi, hogy fölraktad 😊
Danielle Deneuve - The Rising Sun 1985
WAV extended
pass:isdmusic.com
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
jah, igen,akartam írni, hogy kimaradt egy betû, fent van a tépéden, bár nem tudom hányszor "remixelték"<#nevetes1>#nevetes1>, egyelõre ezt tudom adni....szerintem nem gond, ha több stlus is bejön neked.....én nekem is van kábé tucatnyi,amit szeretek az italo-n kívül is....azért agyilag vigyázzál,nehogy rossz irányba ferdüljél!<#vigyor>#vigyor>
Egyébként sorry, de elírtam SARABANDE helyesen, azt hiszem ez a zene pont nem azok közé tartozik, amit nyomorítva kellene hallgatni, tegnap megnéztem a filmet és qrvára megtetszett.
Mi a fasz van velem, egyre több stílus kezd tetszeni, eddig csak italo meg space, majd jött a trance , és most egyre több klasszikus, de persze a nyivákolósakat ki nem állhatom, inkább mindenbõl a dallamos ami tetszik.
Azért trash vagy thrash metal rajongó, (tkm tudja melyik a helyes, az elsõ nálam inkább mérvadó, meg odavaló), azért nem leszek, bár ki tudja, lehet pár éven belül buzi leszek vagy bi 😄DD
Az ember sosem tudhatja, hogy a fejében lévõ agynak nevezett csoda, mikor gárgyul meg teljesen, aminek állítólag csak 10%-át használjuk, most vagy szándékosan egy magasabb rendû akárki butított le minket, vagy csak simán hülyék vagyunk, hogy rájöjjünk...
Na ebben most volt zene, szexológia, tudomány meg minden, tényleg hülyülök<#wilting>#wilting>
What about the forests?
Ha azt kérded, hogy C molban, F durban vagy csak durr bele, akkor mégiscsak viccesebb lett volna a kérdésed.
bár mostanában a tökömnek sem volt kedve, de ma épp van 10 percem, így majd szívesen meghallgatom,mit mûveltél már megint, te losslessguru!
csak tudnám, mé nem írod ki az elõadó+számcímet?!
nem kérek passzt,küggyé te, de kérem az eredetit is.
az lenne a legjobb, ha ide ki is írnád egybõl,, csak-e kettõvel együtt vagyok hajlandó a mûalkotásodat füleimhez emelni és szag-véleményezni!<#nyes>#nyes>
thanks
What about the forests?
titeket érdekel<#kerdes>#kerdes>
losslessteszt 😊
a résztvevõknek ajándék italo ritkaság kiváló minõségben<#papakacsint>#papakacsint>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: