DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem se volt gondom a dataval eddig ha lassan is de lejon
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
imo :) science fiction is science fact
"csak jobb 5-10 másodperc alatt lekapni, mint egy óra alatt..."
Gondolom, ami nekem nem jön legalább 1.5M felett, azt simán kilövöm, nehogy már a 120-as nettel órákig szarakodjak egy letöltéssel. Ami általában mindig maxon jön, azok ezek.
rapid, netload, extabit, deposit, meg most van pár új, de persze csak prémium alatt. Ha lekapok egy kb 20gigás hd filmet, akkor mindig ezeknek a linkjeit keresem, bár a tehparadox-on általában oda pakolják 😊
What about the forests?
What about the forests?
milyen szomszed,csak nema Pistiek?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
What about the forests?
Szóval:
Már megy máshova 😊
Egyébként mint írtam a második feltöltés a jó, mert az elsõnél több dolog (hang) is "balrább" került, akinek jó a füle az hallotta, de én most kijavítottam mindent, sõt a Laci által nagyon dicsért 3.52-nél induló dobos rész is megtoldottam, de csak egy picit 😊
What about the forests?
Másrészt pl. a kínaiak szerintem nem fognak elõfizetni erre a jelentéktelen magyar szolgáltatásra - viszont vannak sokkal jobbak, amik ingyenesen is tudnak gyors letöltést biztosítani. Mindegy.
vagy ha szépen megkéred Májkit (vagy olvassa ezt), akkor 15-20mp alatt felrakja bárhová,ahol a te hájtek rendszereddel is lejön. <#vigyor>#vigyor> esteleg egy router/modem újraindítás is szokott néha csodákat mûvelni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nálad vagy a böngészõ szivat vagy a szolgáltatód.ezek egyike biztos.
egyébként pl. a rapidget-es linkeket csak olyan böngészõkkel tudok leszedni,amit alapvetõen nem is használok,mert amit meg naponta és kizárólagosan használok, azon az egyik netemen nem futnak le rendesen az oldalba ágyazott szkriptek és ezért nem dobja a letöltési linket rendesen, szerintem nálad is hasonló a helyzet, míg tök másik neten ugyanaz a böngészõ csdaláddal mégis mûködik, szóval egyelõre ne szídjuk a data-t,mert sok apró hiba a felhasználó rendszere (és beállításai) miatt is jelentkezhet, sajnos ki kell próbáli a népszerû böngészõket és utána célszerû anyázni(IE,FF,O,S stb...)
http://data.hu/get/5504213/Muscular_Flex_-_Chinese_Forces__china_remix.rar
http://data.hu/get/5504209/Muscular_Flex_-_Chinese_Forces__china_remix.mp3
What about the forests?
A BPM maradt természetesen 125, de azért tûnik pörgõsebbnek, hogy a te szavaddal éljek, mert olyan sequencer dallam lett alá keverve, amelytõl még dinamikusabbnak hangzik. A dob (is) saját keverés, mint szinte minden.
Olyan 90%-ban az összes eddigi projekt egyedi hangokból épül fel. mint írtam megtehetném, hogy a spacesynth.net-rõl (többek közt) lerántsak 60 féle tutorial hangot, fõleg laserdance utánzatokat, de attól nem lenne egyedi, ráadásul a laserdance-en kívül minden olyan space próbálkozástól okádni tudnék, ami ezeket a hangokat használja. MVDK és EVV kitalálták, kikeverték, hosszú ideig használták a mai napig a lemezeik agyonvernek minden space próbálkozást, ha azokból a hangokból készül el egy zene, melyet tõlük csórtak el.
Nagyjából ennyi. Több új is készülget, viszont most nagyon keveset tudok ezzel foglalkozni, mert alig van idõm erre mostanában...sajnos. Majd apránként...
What about the forests?
A tesla boys kivételével a többi mind bejött, egy ilyen vanbot volumenû énekes néha jól jönne nekem 😊 <#eljen>#eljen>
What about the forests?
az a dob amit hasznalsz az valami brutalis amikor csak az szol 3:52 vagy 3:53 korul huhuuu XD
jo zenek,egyiket se ismertem XD
koszi

Mike!
Az eredeti is allat jo lett de ez meg azon is tultesz, az uj hangok nagyon jok!!!!! <#eljen>#eljen>
csak nekem tunik meg porgosebbnek?
a svájci Flashworx duó 2010-es EP-jérõl 2 szám
Love Is Anywhere
(ennek FM Attack mixje a szomszédban ugyan már szerepelt,de szerintem ez klasszikusabb és ütõsebb is)
Sandra Was Great
aztán a múltkoriban italo-s oldalról bemutatott német Keen K projekt másik megközelítése,mely Infinity Night név alatt fut, egy egyszerû, de kellemes instrumentálisa a Marcello.
Queen Of Hearts - Where Are You Now (StardonE reMix) (11)
ezt csak a remixért, egyébként biztosan elmegyek mellette
és ne hagyjuk ki az oroszokat sem a jóból, a csapat Tesla Boy néven 2009 óta debütál és sikerült elég jó hírnevet szerezniük a synthpop-os new wave-es stílusukban, néhány kellemesebb zenéjüket ajánlom
és a svéd Vanbot is megér egy említést, akik a múlt évben törtek be a nemzetközi zenei piacra is, bár az énekesnõ nem egy abszolút tálentum, de a zenéjük összességében kedvelhetõ, klippjeik profi háttérrõl árulkodnak.
Flashworx-Love Is Anywhere (10)
Flashworx-Sandra Was Great (10)
Infinity Night-Marcello (11)
Queen Of Hearts-Where Are You Now (StardonE reMix) (11)
Tesla Boy-In Your Eyes (Radio Edit) (11)
Tesla Boy-Neon Love (Sare Havlicek Remix) (09)
Tesla Boy-Speed Of Light (10)
Vanbot-Lost Without You (Fear Of Tigers Remix) (11)
ITTEN NI E
Viszont,ha 1 tetszik Neked ebbõl a szórásból,akkor már nem volt hiába való. <#kacsint>#kacsint> Mára még tervezek 3-4-es ajánlót, remélem abban is lesz legalább 1 kedvedre való! <#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
Dán alkotásokból viszonylag ritkán szoktam szemezgetni, most legyen
Franz Tormér - Testarossa (09)
Blue Swan - Obsession (04)
és tõlem eléggé ritkán szokottan 2 db szerinten nagyon jó és mégis (minõségben is) rendkívül ritka dj mixet ajánlok a francia '1982 Acapulco'-tól, ahol az italo disco egyes stílusjegyei az electro, electro-house és synthpop stílusokkal nagyszerûen kerültek ötvözésre,nyilván modern hangzásban
1982 Acapulco - Cosmix 1 (10) 61'47" / Retrolazer 1980 (11) 55'30"
(jobb minõségben csak 'nagy' érdeklõdés esetén...)
mind ITT valahol <#kacsint>#kacsint>