26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka

ne általánosítsunk, de biztos lenne....
  • bigivan
    De a nyakad mindezek ellenére 1 Ft. profitért azonnal elfürészeli az összes, amelyik itt ugrabugrál !
  • bigivan
    Szevasztok Tagok !
    Ez a felvétel eszembe juttatta a régi szép időket, a kötelező májusi tornabemutatókkal a futballpályán, mindenféle eszközökkel: zászló, bot stb. Fiúk is külön gyakorlat, lányok is. A futballpálya mésszel szépen fel lett kockázva, hogy mindenki tudja a helyét, hogy hol is áll !?
    Kötelező fehér tornacipő, de a 70-es évek közepén csak kék dorgó volt, ezért örökös májusi program volt a kék dorgó fehérré tevése, na nem varázslattal, hanem Sylvia fehéritőkencével. Na, attól szép lett.
    Szülők könnyekig meghatva, gyerek szintén könnyes az elfolytott röhögésikényszertől.
    De megmutattuk, hogy a szocializmus itt is győzedelmeskedik.
    Na, ez a felvétel pont ilyen !
  • mflex #18138
    Off:

Eboué meghallgatja az Észak Koreai edző instrukcióit, és amint látszik egyet is ért vele

katt
  • Dióka
    THX!
  • mflex #18136
    PM...
  • mflex #18135
  • Musachy
    "...a csaj hangja a refrénben nagyon tetszik! "

Király Linda?
  • mflex #18133
    Nálam, ez a szám rögtön toplistás lett, de nem örülnék, ha a GH az italodisco vonal felé hajlana, viszont még mindig jobb, mint amit mostanában elkövetnek space fronton!

• mflex #18132
    Ez az egyik legnagyobb durranás most!
  • mflex #18131
    Pedig titkon reménykedtem benne, hogy Te is ott voltál!
  • Dióka

na bazz, ebből kimaradtam. hát eléggé a fiatalabb korosztálynak íródott. már lassan kell az utánpótlás. szerintem jópofa a koreográfia, az esemény is, csak nem pont ezzel a HITes kontextussal.....értelmesebb fejeket is mutathattak volna, annál a néhány zombi droidnál. a zene alapjai valóban jól használhatóak lennének egy hétköznapibb mondanivalóhoz.

"majd zúgja sok pesti srác, hogy Jézus a Messiás"

ettől azért értelmesebbet is kitalálhattak volna! végülis nem a "buli az élet" a hátsólag sugallt mondanivaló.

összeségében 4 pontot ajánlok fel!

• musichunter

Ez sem rossz??!
  • shirak
  • mflex #18127
    Na jó, az rendben van, de ha a hangmérnök fasz éppen azon a napon, akkor Vanello már is bekapta a brokit! :D
  • shirak
    Vanello szóról szóra ezt mondta: mindent saját maga csinál az első bittől az utolsó akkordig.
  • shirak
    vagy talán a tulaj nem tudott dönteni jópár márka és típus közül és megvette mindent. egyszer egyiket hallgatja, másszor a másikat. ha netán így lenne, akkor neki aztán van összehasonlítási alapja
    ami a lemezeket illeti a polcokon, én akkor is megtartanám, ha undorodva lépnék be a terembe minden egyes alkalommal
  • mflex #18124
    Nos, nincs semmi bajom a hit gyülekezettel, ki-ki maga dönti el, hogyan szereti az Istent, de...
    Itt ez a videó, ami áprilisban készült, talán még valaki ott is volt. A szám nekem elsőre megtetszett, van benne valami, sőt átírva, hangszerelve, a faszik hangját kihagyva, meg a rap részletet, még egy szép "felrázós" Himnuszként is elképzeltem, a csaj hangja a refrénben nagyon tetszik! A mostanival sincs bajom, mert már megszoktam, de ez inkább lelohasztja az embert, és olyan "kommunistás" az egész. Nektek mi a véleményetek?
    Sőt, ez akár jó disco dallama is lehetne :)

HD MINŐSÉG! :D

• musichunter
    Ami igaz az igaz nem semmi honlap!

A zene sem rossz sőtt!
  • Musachy
    "3 Milliárdból nem kellene már elhagynod az országot!"

Nem kellene, de pont az ilyen dolgok miatt már elvből is.
  • IMYke2.0.0.0
    Bár úgy lenne...
  • mflex #18120
    Ne szomorkodj, majd rendbe jön minden! :)
  • mflex #18119
    Na jó, legyen végre zene is. :)

Lange feat.Sarah Howells - Out Of The Sky Kyau Albert Remix
    WAV 5:15

Click
  • IMYke2.0.0.0
    Nem láttam - meccset néztem, és közben fordítgattam.
    De vannak elképzeléseim... bizonyosan nem 5-jegyű számokról beszéltek...

A probléma, hogy ez ENGEM érint. Azt az embert, aki születése óta, többszörösen betegen küzdött azért, hogy vigye valamire, ne szoruljon másra és aki hitt a tanulás üdvözítő erejében, hátrányai ellenére.
    És most ott vagyok, ahol egy segélyekből épphogy megélő emberke... csak én tettem egy nagy kört is.
    Rohadt szar lett a kedvem.
  • kaposi1
    3 Milliárdból nem kellene már elhagynod az országot!
    Elég lenne egy csendes kis vidéki városban vagy környékére költözni!
    Persze ha perfekt beszélsz egy vagy két nyelvet akkor mindegy.

Amiket leírtál az nagyon szomorú de számtalan példa van az ilyen esetekre.
    Persze ha valaki a közvetlen környezetében hall ilyen esetről az jobban megrázza.

Többet nem akarnék írni erről mert az már Politikáról szólna!
    ( Láttad tegnap a Lektori fizetéseket?
  • IMYke2.0.0.0
    A lakás előtt természetesen nekem sok "alap" pont áll - az a minimum, hogy ebből a hernyó országból elköltözni.

10 perce kaptam a rossz hírt kolléganőtől [Körjegyzőségen dolgozom, 6 órás munkaidőben]:
    Annak ellenére, hogy transzplantált beteg vagyok, és nem akarok az Állam nyakán lógva tengeni-lengeni, hanem 2 munkahelyen [a 2. könnyedebb] dolgozom, és az időjárási körülményekkel dacolva mindennap bejárok, kerékpáron, lelkiismeretesen, valamint Pécsre is kontrollra stb. [röviden: nem akarok ingyenélni], a jelenlegi jogszabályok és a HAT ÓRÁS munkabéremből fakadó EGY FŐRE JUTÓ jövedelmem miatt nem kaphatom meg a közgyógy igazolványt!
    A hat órás munkabéremből [rezsi, Diákhitel, megélhetés, néha egy játék] eddig épphogy kijöttem 1 hónapban.
    Most, a havi gyógyszerköltség [~ 10.000 Ft] miatt gyakorlatilag padlón leszek.
    Ez Magyarország, én így szeretlek.
  • kaposi1
    "Én például így kezdeném, ha megnyerném a 3 milliárdot:"

Én pedig így!

1.Elköltöznék, és olyan helyre építkeznék ahol már úgy kezdenék új életet a szomszédok szemében hogy már gazdagként érkezett.
    2.Körbejárnám a világot sok mindent megnézve amire esélyem sincs ilyen vagyon nélkül!
  • IMYke2.0.0.0
  • kaposi1
    "Az a rengeteg lemez, polc, és bútor a légüres térben egyszerűen randa, és előnytelen."

Erről beszéltem én is.
    Csak én gusztustalan és ízléstelennek neveztem!
  • IMYke2.0.0.0
    Én például így kezdeném, ha megnyerném a 3 milliárdot:

- hatalmas lakás
    - játék, filmszoba:
    * 70+ négyzetméteres szobaterület,
    * minőségi, teljesen hő, és hangszigetelt falfelületek, mikronnyi kiemelkedések nélkül
    * a falakban, rezgésmentés fiókokba rejtett minőségi hangszórók
    A vetítő, hang- és más egyéb kütyüknek nincs helye abban a helyiségben, ahol maga az élvezet zajlik - főképp a távvezérlők, vagy a jól elrejthető HUB-ok korában.

KÉP: Az a rengeteg lemez, polc, és bútor a légüres térben egyszerűen randa, és előnytelen.

• mflex #18111
    Felesleges ezen morfondírozni, ahhoz, hogy szépen szóljon rengeteg hangfalat kell kiiktatni, mert csak ocsmány hangorkán lesz a vége, viszont akkor minek ennyi hangfal? Nyilván sok a pénze, amivel nem tud mit kezdeni, és bárki összeállította neki, csak röhögött a markába. 6 millió dollárért az a sok kütyü, ami ott van, nem is sok, el lehet ennyi pénzt cseszni 2-4 pár hangfalra és egy csúcs high-end cuccra is, egy megfelelően hangszigetelt szobában, úgy hazavágja minőségben a képen látható "hifit", mint annak a rendje.
  • kaposi1
    Egyébként az mellet hogy gusztustalanul néz ki, hihetetlenül értelmetlennek találom az egészet.
    Tized ennyi pénzből sokkal dizájnosabb és kulturáltabb házimozi szobát lehetne csinálni!
  • kaposi1
    Azért jó lenne meghallgatni ezt a 6 millás cuccot mielőtt pálcát törünk felette.
    Gondolom nem hülye gyerekek rakták össze az öregeknek!
    És lehet ha zenét hallgatnak rajta ( márha csinálnak ilyet)akkor kiiktatnak egy csomó erősítőt ill. hangfalat!
  • mflex #18108
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk - miközben annyi közöm van a hangtechnikához, mint Józsi néninek a quantum mechanikához... :)

Kizárt, hogy ilyen térben a puszta mozis hatásokon kívül [hangos, széles] bármi más értékelhető megszólaljon.
  • mflex #18106
    Most mindenhol ez kering a neten, egyszerűen nem tudom elképzelni, sőt biztos, hogy ez így nem szól szépen, sőt egyenesen gagyi a hangzás, ugyanis a hangok keresztezik egymás útját, ezáltal, lehet akármilyen high-end lófasz, ez nem szólhat szépen, fizikai képtelenség! Egy gazdag buzi lehet az illető, aki erre veri a farkát, ha már másképp nem megy. Jöhetnek az érvek!

• mflex #18105
    A "mindenbe belepofázós ZIBI" és ANETTE!

• mflex #18104
    Aneta Antkowicz-nak is szeretnék majd írni, csak még összeszedem a gondolataimat, hát ha küld valami dögös fotót magáról!

Ha valaki nem tudná, Ő ANETTE, aki most már a GHunter-t erősíti.
  • mflex #18103
    És hamar is válaszolt, csak 2 napla írtam neki.
    A honlapja sem hétköznapi :)

AM SAMURAI honpage
  • Dióka
    nem semmi, ez nagy megtiszteltetés!