26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #18186
    pü...
  • mflex #18185
    Ahogy elnéztem, elég ritkán vannak fent :/
  • kaposi1
    Ha publikus majd számolj be róla mire jutsz vele!
  • mflex #18183
    A myspace oldalukon küldtem nekik egy privit, remélem jön valami biztató válasz!
  • kaposi1
    A Dowloads-ban még 32-ik számként szerepel a In this Moment de az hogy kikerült az artist-ből tényleg nem a legjobb jel a megjelenésre nézve!
    Egy ilyen zenei anyag nem mehet veszendőbe!
  • mflex #18181
    Hát pedig valami van, mert idáig itt voltak az artists között, és most már nem szerepel ott a RV. óóó baxxameg!!!
  • mflex #18180
    Egy biztos, MARCO mester nem volt hajlandó szinti mögé állni, csak ennyit tudtam kihámozni :/
  • mflex #18179
    Ne is mond, nem tudom mi zajlik most a háttérben, semmi infó arról a múltkori "balhéról", ha egyáltalán volt ilyen.
  • kaposi1
    Az az év legnagyobb vesztesége lenne!
  • mflex #18177
    Nincs mit, azért remélem a Retronic Voice projekt nem áll le!
  • IMYke2.0.0.0
  • kaposi1
    Köszönöm a zenét!
    A másik topikban meg fene a cenzúrás fajtájukat!
  • mflex #18174
    Mindig az első tetszett a legjobban! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak úgy, mert remélem, Ti értékelitek majd:

EREDETI

EREDETI

Nomansland vs. Roger Sanchez...Turn On the Music (i2k010's Fantasy Remix)

• mflex #18172
    Nem tudom, hogy most MARCO mesterrel mi lehet, de újból egyedül gyártja a zenéket. Elvileg ez 3 hete jött ki:

Marco Rochowski - Collding Energies (Synhro-ron Mix)-2010

• Musachy
  • mflex #18166
    Elárulnád, hogy mi a szart kezdjenek az emberek ezekkel a netről levadászott képekkel?
    Inkább mondj valami vicceset, mert annak talán még lenne valami értelme, ugyanis ebben a topikban bizonyos keretek közt játszik az off, de a semmitmondó okoskodás itt meg se próbáld eljátszani.

Inkább a "titkosügynöki" munkádról beszélj, ha már te is azt csinálod, és te is szintén helytelenül írod le.

• italograbber
    Hali!

Ahogyan azt Ambient cimbora bölcsen megállapította hogy nem igazán mozdultak rá.Akkor meg tulajdonképpen semmi értelme nincs a feltöltésnek sem.Elégedjenek meg amit Dió Bácsi-tól kaptak.
  • kaposi1
    Szevasz!

Lehet a kép helyett a linknek jobban örülnének!
  • kaposi1
    Köszi!
  • italograbber
    Wazze a lényeg mindig lemarad.
  • italograbber
    találni.
  • italograbber
    Itt is felteszem a kérést mert a 90' totyikba rá sem tudtak mozdulni..

Az már az ő bajuk cimbora.Ennél nagyobb alapművet találni ebből az évtizedből szinte képtelenség.
  • Musachy
    The Bad Touch
  • Dióka
    a veszteségmentes az italograbber féle minőséget jelent?!

persze, hogy tudjuk, de ha valaki nem tudná, akkor az első képkockára rárakott feliratból kiderül neki.
  • kaposi1
    Szerintem mindenki az első képkockáról tudja melyik ez a szám!
  • kaposi1
    Ezt az örök becsűt keresem de csak veszteségmentesben!
  • mflex #18154
  • Dióka
    érdekes ALT hangja van a csajnak, tetszik a klipp is

• Dióka
    hát ha 2 hét,az még frissnek tekinthető,akkor ez az!
  • kaposi1
    Ha ez mostani szám akkor nagy nagy gratuláció mindkettőjüknek.

Igen jól néznek ki még mindig!
    Amúgy kellene a zene is!
  • Dióka
    sosem hittem volna, hogy ez a két csaj egyben megtörténhet.
    bár az egész ütős lett volna, ha egy új számmal jöttek volna ki,mint anno kim wilde és nena

• mflex #18149
    Igen elindult, de teljesen talán 2 hét múlva lesz kész, az előadók 70%-RÓL MÁR LEHET OLVASNI INFÓKAT, bár több kép és egy siker intró-demó is fog majd alattuk szólni, a galéria szintén fejlesztés alatt áll, mert rengeteg kép van a tarsolyomban.

Majd lassan kialakul :), de ha van valakinek egyéb építő jellegű hozzávetése, szívesen fogadom!
    Vagy a fórumba írjon :)
  • Dióka
    mint ahogyan a még épp készülő, de már elérhető SPACESYNTH.HU főoldaláról is megtudhatjuk, AM SAMURAI megint alkotott egy nagyot. Igaz "csak" remixelte Schiller egyik 2003-as számát, melyet Sarah Brightman és Maya Saban is külön-külön kísért és ellátott hangjegyével anno, de ez a remix kétségtelenül jobbra sikeredett mind Samurai finom zenei érzékének, mind Agnieszka hangjának köszönhetően, melyhez még talán annál is nagyobb vizuális élményfaktorú videót kreált a lengyel SpaceMaster önmaga, talán épp a lengyel-magyar barátság kedvéért, a kedvünkért. nos, nem tudom biztosan, de mindenesetre nagyszerű lett.

• kaposi1
    Rendben!
  • Dióka
    sziwi. így van bizony....azt már nem akartam külön linkelgetni,aki ráklikkel, az úgyis odajut...

majd később elszámoljuk!
  • kaposi1
    Hát barátom ezt nagyon szépen köszönöm!
    Innen keresztül még a magyar kiadásúakat is végig lehet olvasni!
  • Dióka
    a kezemet nyújtom és a karom kell egyből?!

PLAYBOY BORITÓK V1

PLAYBOY BORITÓK V2
  • kaposi1
    Nincs ugyan ilyened Playboy-ban is?
  • Dióka
    néha rámjön és akkor érdekes linkekekt teszek közzé a raktárkészletemből, így lesz most is.

egy igazi csemege (nem)CSAK ide! nem pont hangban, de látványban mindenképp.

több,mint 450000 borító tonnányi kategóriában

van itt minden,mi szem, szájnak ingere, A FILMEKTŐL A KÉPREGÉNYEKEN ÁT TÉNYLEG MINDEN....de zeneiben pl. 1956-2006-ig az összes BRAVO Magazin címlapja,amiben nekünk leginkább a 80-as és 90-es évekről vannak felidézendő emlékeink. Érdemes csámcsogni kicsit a régmúlton. Kellemes, érdekes, néhol megmosolyogató így utólag is.

MINDENKINEK AJÁNLOM!

(borító kereső megatár - BRAVO MAGAZIN BORITÓK!