DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint tudnék adni egy linket.
De én már semmit se merek ezzel kapcsolotaban.
Retronic Voice zenék esetleg nincsenek még meg neked?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

"Kritikák is jöhetnek dögivel"
Na az nincs.<#hehe>#hehe>
Úgy jó az a cikk ahogy van.<#eljen>#eljen>
Személy szerint én is nagyon örülök hogy valami ujra éledt.
Hiszen sorban lõbujnak a nagy "öregek".
Fancy, B.B.B., Eddy Huntington,Ken Laci, Dr Zivago, Paul Parker,SQUASH GANG csak hogy a régi nagy ágyukat említsem.
Aztán itt van az uj generáció Antilles,Retronic Voice, Mode One, Closed uj zenéje, Stage,Andy Romano, Riccardo Campa,23RD UNDERPASS ,Night Fox, és még sorolhatnám.
És bizony én ide sorolom még Siberian Heat-ot is Elen Cora-val mert bizony nálam õ még mindíg nagy kedvenc.
Bár tudom hogy te nem nagyra értékeled a Siberian zenéit.<#nyes>#nyes>
Closed LIVE 2009<#finom>#finom>
Én az ilyen stílust szeretem, és fõleg úgy hallgatni, hogy sötét van, fejemen a senheiser, és akkor feltöltõdöm, de lehet ez baromság, de nálam mûködik:)
320k, click!
4shared:
What about the forests?
Talán ezért jó, ha nem egyezik a zenei stílusunk, sajna nekem nem jött be, én a dallamosabb trance zenét szeretem, nekem ez olyan semmilyen volt, remélem nincs harag...
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
Talán annak aki betette.<#nyes>#nyes>
Köszi hogy szóltál.
Már hetek óta nem néztem a playert.<#nevetes1>#nevetes1>
Igen kicsit (nagyon) elvoltam tûnve, most sincs különösebb kedvem semmihez, bár már javuló tendenciát mutatok.
A cikkrõl meg annyit, hogy már kb 1 hónapja a fejemben volt, de tegnap szántam rá magam, hogy meg is írjam.
Kritikák is jöhetnek dögivel.<#nyes>#nyes>
Hoztam egy új italo-spacesynth hibrid (ének nélküli) muzsikát is, nem tudom volt-e már.
Magic Studio-Angel Heart (maxi version)
320kbps stereo 6:04
download
What about the forests?
Galore Project - You Are My Fantasy
itt is az elso szam.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
Jó kis cikket rittyentett Mike,Gratula neki!<#eljen>#eljen>
Belefér a Vocal és Melody Trance is, de ha lehet, kerülöm.
Ha jó zenét akartok hallgatni:
DJ Tatana vs The Mystery...Soul Cry [matrix Remix - végetek lesz, garantálom!
Otthon készítettem belõle egy 12 perces változatot... MINDEN NAP, amikor hazaérve bekapcsolom, indítom a Foobar-t és a playlist elején "õ" van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olvastatok mar ezt a cikket? Azert jo latni, hogy Mike baratom nem tunt el teljesen:)
valami valtozik
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
Parancsolj,de lossless minõséget ne várj tõle.<#ejnye1>#ejnye1>
DJ Sterbinszky-Discography (2000)
Katt!
innen még beszerezheted :)
ha jól látom még 4 példány van belõle..
egyenlõre ez a legjobb ajánlat, mégha nem is ingyenes<#vigyor5>#vigyor5>
viszont egyvalamiben biztos lehetsz: tutira jó minõség<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a "Stuntapella" (ami Reel 2 Real-éknél az Acapella megfelelõje) kell még tökéletes minõségben.
Mert, most, hogy tõled megkaptam a jó minõségû forrásanyagot zenéhez - s annak kifejezetten örülök, hogy a Te kiadványodon ott a Dub mix
"1 I Like To Move It (Radio Edit) 3:52
2 I Like To Move It (UK Vocal House Remix) 5:47
Remix - Judge Jules & Michael Skins*
3 I Like To Move It (UK Moody House Remix) 5:05
Remix - Judge Jules & Michael Skins*
4 I Like To Move It (Reel 2 Reel Dub) 4:25
Remix - Reel 2 Reel*"
már neki tudnék állni a "HQ" HDD mixelésnek.
Ám, ha rápakolom a sebességben, minõségben kissé kihívásokkal küszködõ Stuntapella (Acapella) mix elemeit, akkor kilóg a lóláb...
:)
Ennél eredetibb, origináltabb, hogyan?
Max valaki felújítja neked...
:)

Most már csak jó minõségben be kell(ene) szereznem a Stuntapella-t.
Anno, még diszkósoktól (bakelit és késõbb CD) másolós idõszakomban - sajnos - nem voltam olyan maximalista, aki az egész LP-t lenyomatta magának Metal kazettára...
A Stuntapella meg hát - ugye hiába frankó Technics DJ, jól beállított motorral - statikus háttérzaj, HDD-mix keveréskor "érezhetõ" sebesség változásokkal van meg. A kazettáról digizés dinamikájáról nem is beszélve.
Egyszóval, a koncepció megvan, MP3-akkal kidolgozva, de a jó(bb) munkához kellene a minél HQ-sabb
Köszi, még egyszer!
esetleg némi allofmusic, vagy netán némi isd-s hírek<#finom>#finom>
mflex 'bá mán megköszönte az eddigi segítséget, így hát dumálhatunk
zenékrõl is, mert ugye végülis mind azért lennénk itt..vagy nem<#nevetes2>#nevetes2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Egyet máshová, - elõször - majd utána Ctrl+C és ide, majd a 90-es topikba változtatva a Fórummotor miatt.
megvolt/meg van valahol kazettán de jó lenne normális minõségben a gépemen.
mi az, hogy nem? mibõl nem teljesüt egy sem?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#ticking>#ticking>
nem is oly rég kifejezetten te kaptál teljestést.és emlékeim szerint is volt már régebben is neked szóló....GRRRRRRRR!
Nem 70-80-as, hanem 1995-ös: Reel 2 Real...I Like 2 Move It -
Az a verzió, amelyiken a Stuntapella is rajta van.
Fontos lenne.
Selector-Move Your Body (Club Mix)
talán innen gondoltad<#nevetes1>#nevetes1>
elég ritka típus. eredeti bburago<#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
Ez most szakmai értekezés akart lenni, vagy csak akartál valami hasznosat is mondani?!<#vigyor>#vigyor>
Mi az hogy "fizikai lenyomat"? Arra gondoltál, hogy az egyiken cintányérokon van az adat a másikon meg csak egy rézlapon?! <#nevetes1>#nevetes1> Az, hogy az adattárolás mágneses vagy csak elektronikus úton történik, ebbõl a szempontból lényegtelen, hisz az adatok "nem felejtõ memórián" vannak és meghatározott szektorokban a sim-en meg elektronikus cellákban (mint az ssdén) tárolódnak az adatok,így ha a programmal vissza lehet állítani bármit is,akkor az annak függvénye,amit leírtam, és nem kell "nem felednem" hozzá semmi mást.<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Ne feledd, hogy mig a HDD fizikai "lenyomattal" tárol, a SIM csupán elektrónikusan, igy a fenti sorok szerintem SIM-re nem vonatkoztathatók.
In Lak\'ech Ala K\'in
hátha segít:
http://www.shopmania.hu/shopping~online-alkatreszek-kartya-olvasok~kereses-trust.html
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Musachy kollega, ez a kütyü mennyibe kerül? Én néztem egyet, de az 100 dolcsi volt <#fejvakaras>#fejvakaras>, viszont tré minõséget sem akarok.
What about the forests?

A progijában van olyan, hogy Short Messages Direct Edit. Gondolom, ha a kártyán van, akkor ez látja...
OFF
Olyan problémám lenne, hogy fontos, törölt sms-ket kellene visszaállítanom, egy pin kóddal védett kártyáról.
Olvasgattam a netet, és erre a programra bukkantam.
Valaki használt már ilyet, egyáltalán lehetséges ez? A telefon egy régebbi kiadású LG F2400-as mobil, mármint ebben volt használva pár hónapja a SIM kártya, a telefon megdöglött és az SMS-ek is törölve lettek róla, viszont nekem nagyon fontos adatok és telefonszámok voltak azon.
A programot már felraktam és kéri a, hogy csatlakoztassam egy SIM kártya olvasóhoz. Vajon tényleg van annyira okos program, hogy visszaállítsa a törölt üzeneteket, mondjuk azt sem tudom, hogy egyáltalán a SIM kártyán tárolja-e, vagy a teló memóriájában, vagy ez nem is lényeg, mert a SIM kártyán "turkál" a program?....
Egyelõre még nem vettem Sim olvasót, ezért kérdezem, mekkora a valószínûsége, hogy valamilyen módon visszakapjam a kb 1 hónapja törölt szöveges üzeneteimet?
Elõre is kösz, aki bármi infóval tud szolgálni.
What about the forests?
ahogy a nagy mucsácsó mondaná<#whatever>#whatever>
nem tudtam elszakadni tõletek<#nevetes1>#nevetes1>
..bár ez inkább csak nektek rossz<#nyes>#nyes>
látom semmi egetverõ nem történt míg távol voltam<#miaz>#miaz>
természetesen beújítottam pár vinylt is, de költözködés miatt csak késõbb lesz bedigizve..
addig is mondogassátok magatoknak: "türelem rózsát terem"<#hehe>#hehe>
jah vagy ezt: "sg türelem jó zenéket terem."<#eplus2>#eplus2>