26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #18313
    Köszke! :)
  • IMYke2.0.0.0
  • mflex #18311
    Nem rossz így sem a Gazebo klasszikus, de szerintem, ha anno így jelenik meg, tuti nem töltöm le Komjáthy haverunktól.
    tkm tudja...

• mflex #18310
    Akkor ezek szerint, Te láttad azt a hsz-m is, ahol leírtam, hogy sok pénzt tettem a spanyolokra, végül töröltem, mert úgy gondoltam, hogy "elkiabálom" az egészet.

Nos, végül is bejött. A döntőre 5m fogadtam és az infarktus kerülgetett a 120 percen keresztül. 2.6 szorzó kaptam erre. Az egészet az építkezésbe nyomom bele. A párom nem tudott róla, sőt azóta sem árultam el neki, ez már az én titkom lesz örökre.

Paul polip sokat segített, bíztam benne nagyon, az az "állat" egy géniusz.Lehet, hogy csak megdöbbentő véletlen, hogy minden tippje bejött, de lehet, hogy NEM!

KÖSZÖNÖM NEKI!
  • Dióka
  • Dióka
    bocsesz,attól a néhány kiváncsiskodótól,aki leszedte már, ez kimaradt a csomagból
    hqaudience.com

• Dióka
    engedd meg, hogy gratuláljak a VB-és fogadási nyereményekhez! te mázlista!

aztán, hogy egy kis zene is legyen már,hoztam néhány klasszikust jó hosszú verzióban.
    korabeli electro, funky és rap stílusban

C.O.D.-In The Bottle (long extended) 6'1"
    George Kranz-Trommeltanz (Din Da Da) (long extended) 6'19"
    Grandmaster Flash-The Message (long extended) 7'11'
    FLAC

igazából azt javaslom, senki se töltse le!
  • mflex #18306
    Hát, itt még nem tartok, de majd kitalálom, hogyan legyen.
  • mflex #18304
    Riccardo Campa új száma, még nem érhető el jó minőségben?
    min 320...
  • Dióka
    ezen jót röhögtem, mármint azon, hogy belefeccőlték a többmillió dollárt a hdmi minden verziójába, ráépült egy kábel- és csati gyártó iparág is, aztán évek múltán rájöttek, hogy meg lehetett volna ezt sokkal egyszerűbben és olcsóbban is oldani. a csavartérpáras adatátvitel már bő 10 éve jelen van és viszonylag jól működik. nyilván van még mit csiszolni a fullHD-hez rajta, de mire a gyakorlatban is elkezdőedik valami,addigra megoldják azt is, amiről most még nem írnak.
  • kaposi1
    Ajánlom figyelmedbe mivel te éppen most építkezel!
  • IMYke2.0.0.0

Forint: értem
    A brigád akkor teszi a dolgát - nagyon helyes. Ha én építkeznék, akkor csakis valóban profi csapatot, nem holmi lapáttámasztó, tipikus magyar építkezési munkásokból álló brancsot pénzelnék.
  • mflex #18300
    Mivel euróban kapom a fizetésem, nekem az a jó, ha a forint gyenge.
    Csak nem gondolod, hogy én a napon bármit is csinálni fogok ott? :D
    Vettem egy hat lábon álló faházat, székekkel, meg asztalokkal, ott lehet enni, inni, pihenni etc..
    Én is, onnan figyelek, ha ott vagyok, már így is úgy nézek ki, mint egy cigány, annyira le vagyok barnulva. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem irigyellek most... a következő napokban forróság lészen, és ha tevékenyen dolgozol az építkezésen, jobb ha felkészülsz...
    ...a Forint javulása nem segít most a házépítésben?
    Gondolom, szeptemberben már földszinti zenebirodalmadból írsz :)
  • mflex #18298
    Majd átolvasom az utolsó 200-300 hszt, most megyek az építkezésre, mert meghozták a téglákat is többek között, és ki kell köhögnöm (megint) pár millát :/ Csak a betonozás idáig 5 millió volt, igaz nagy terület lett betonozva + a 2X60 méter "kerítés", nagyon sokat "evett", és az csak az alap volt wazze.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem nagyon írok már oda én sem, elolvasni elolvasom őket - vázlatosan, átfutom. Jakuzát osztogatják, holott neki - SZERINTEM - több sütnivalója van a dologhoz, mint a fél topiknak... de szót sem érdemelnek...
  • IMYke2.0.0.0
  • mflex #18295
    Én, már napok óta be sem tettem oda a lábam, a sok nagyokos miatt. :/
  • mflex #18294
    Egyébként van esze a csajnak, már ha ő találta ki, jobban nem is reklámozhatná magát!
  • mflex #18293
    Most már én is követem a majd 50k-ból, bírni fogja a szája? DDD

gyakorlata biztos van +12 vagy valami ilyesmi :D
  • IMYke2.0.0.0
    Vigyázz, ezt ne írd le a VB-totyikban, mert meglincselnek - [miközben én hevesen bólogatok a mondatodra]. :))))
  • mflex #18291
    Rájöttem tegnap, hogy a németek idáig mákkal jutottak tovább, ha nem tudnak véletlen gólt szerezni az elején, nem érnek lófütyit sem.
  • mflex #18290
    Az egyik ismerősömnek van egy merci sls-se, nem vezettem csak utas voltam, de az az autó nagyon odabaxarint még, igaz más kategória, mint az x6, mert ez sportos lapos, de a több mint 500 paci, és 6300-as amg motor, ha meglódul, akkor nincs megállás, és szinte mindezt hangtalanul teszi. A belső kidolgozás pedig, az egyik legszebb, amit láttam.
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, a döntő nem lesz ilyen egyoldalú meccs... ásítgattam szinte végig... pedig nem szoktam.
    Az meg végképp röhej, hogy Puyol-nak kellett gólt szereznie, az impotens első/második sor helyett...
    Spanyoloknak drukkoltam, és több gólt vártam - helyzeteiket rettentő mód elpuskázták, bénáztak.
    A németekről inkább nem is írok, szúrtam képeket a VB-topikba, elég az, amit a német újságok angolra fordított szövegei mondanak...
  • mflex #18288
    A Superb tetszik nekem is, de csak az :)
  • mflex #18287
    A tegnapi Spanyol meccs az őrületbe kergetett, rájuk fogadtam, szóval volt izgulás.
    Remélem az aranyat is elviszik, mert sok lóvém "fekszik" bennük.
  • mflex #18286
    Sziasztok!

• Dióka
    nem díler vagyok , s mint mondtam, nem is melóhoz közeliek az okok, de annak örülök, hogy élhetek a szerencsével, ha már megvenni nem tudom egyiket sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor autókereskedésben dolgozol (? - indiszkrét volt, bocs) - a lényeg végül is a vezetés öröme ->
  • Dióka
    kb. pont olyan,mint bármilyen FauVét. pl. új Superb=CC,mármint a vezetési és belső komfortban.
  • Dióka
    szerencsére nem kötelesség, és nem is munkahelyi, hanem lehetőség. amivel szoktam is élni.de az autók szempontjából mindegy is. ezeknél a kocsiknál,már majdnem tökmindegy, hogy vezeted vagy csak utas vagy,mert már majdnem maguktól mennek és kis túlzással menet közben akár bakelitet is digitalizálhatsz bennük.
  • mflex #18281
    Jah, bocs, így már tényleg félreértettem, de a CC nem rúghat labdába az X6 mellett , a hátsó lámpái egyenesen rondák, ettől függetlenül nem rossz.
    Ha jellemeznem kellene a kettő közti különbséget, akkor így írnám.
    A CC-ben a sofőr vezet, az X6-ban, meg utazik.
  • mflex #18280
    Milyen a Skoda-t vezetni?
  • kaposi1
    Nem jól értelmezted a mondatomat amit IMYke-nek írtam!
    Látom hogy Passat CC-d van!
    Hogy is ne ismerném fel mikor ez az egyik legszebb formájú "népautó" jelenleg!Nekem is az van!
    Igen ültem ilyen csoda gépben mint a te volt X6-os BMW-d!
    Sőtt egy Komáromi Fúll tuningos Hófehér M6-os ba is volt már szerencsém utazni!
    Tényleg leírhatatlan, de nekem akkor is jobban tetszik a CC!
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
    Gondolom, munkaköri kötelesség - kicsit azért, és nagyon jó értelemben irigy vagyok. :)
    Én utazni szeretek, bambulni ki az ablakon. Ha vezetnék, gumifákat kellene ültetni szerte a világban :)))
  • Dióka
    nekem nincs, én csak használgatok, X5,X6,750iXL,CC,Superb,Octavia stb. meg ilyenek
  • IMYke2.0.0.0
    Jól értem, Neked (is*) van X6-osod?

* = nekem nincs :( - jogsim se, sokszor, álláshirdetésre sem jelentkezhettem miatta
  • Dióka
    van szerencsém mindkettőhöz, nem rossz a CC sem, nekem bejött, nyilván akkora erő és robosztusság közel sincs benne,mint az X6-os V6-ban, meg hátul is kisebb a hely, de nagyon kultúrált kocsi. az X6 meg külsőre magáért beszél, de az összkép és belső élmény nagyban függ a belső dizájntól is,amit ugye a fadaptól a csillagos égig lehet variálni. mondjuk Májkié full-fullos volt.

• IMYke2.0.0.0

Bennem mindig az az kép [és logo] marad meg, amit egykor megmutattál nekünk a drágaságról... :)
  • mflex #18273
    Bakker, ne fájdítsd már a szívem, majd ha "felépültem" talán újra összetalálkozunk! :)