DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Hát!
Megint tudnék adni egy linket.
De én már semmit se merek ezzel kapcsolotaban.
Retronic Voice zenék esetleg nincsenek még meg neked?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Ez az "örült szerelem" valami eszméletlen nagy szám.

What about the forests?

kaposi1
Utolsó emlékeztetés!<#nevetes1>

kaposi1
Szia Myke!<#wave>
"Kritikák is jöhetnek dögivel"
Na az nincs.<#hehe>
Úgy jó az a cikk ahogy van.<#eljen>
Személy szerint én is nagyon örülök hogy valami ujra éledt.
Hiszen sorban lõbujnak a nagy "öregek".
Fancy, B.B.B., Eddy Huntington,Ken Laci, Dr Zivago, Paul Parker,SQUASH GANG csak hogy a régi nagy ágyukat említsem.
Aztán itt van az uj generáció Antilles,Retronic Voice, Mode One, Closed uj zenéje, Stage,Andy Romano, Riccardo Campa,23RD UNDERPASS ,Night Fox, és még sorolhatnám.
És bizony én ide sorolom még Siberian Heat-ot is Elen Cora-val mert bizony nálam õ még mindíg nagy kedvenc.
Bár tudom hogy te nem nagyra értékeled a Siberian zenéit.<#nyes>
Closed LIVE 2009<#finom>

mflex
IMYke!

Én az ilyen stílust szeretem, és fõleg úgy hallgatni, hogy sötét van, fejemen a senheiser, és akkor feltöltõdöm, de lehet ez baromság, de nálam mûködik:)

320k, click!

4shared:

http://www.4shared.com/embed/139589872/6a60c5c8

What about the forests?

mflex
<#worship>

What about the forests?

mflex
nézd meg a postádat...

What about the forests?

mflex
Nekem végem is lett! :)
Talán ezért jó, ha nem egyezik a zenei stílusunk, sajna nekem nem jött be, én a dallamosabb trance zenét szeretem, nekem ez olyan semmilyen volt, remélem nincs harag...

<#integet2>

What about the forests?

kaposi1
"elso szam nincs meg valakinek lossless minosegben?"
Talán annak aki betette.<#nyes>
Köszi hogy szóltál.
Már hetek óta nem néztem a playert.<#nevetes1>

mflex
Sziasztok!

Igen kicsit (nagyon) elvoltam tûnve, most sincs különösebb kedvem semmihez, bár már javuló tendenciát mutatok.
A cikkrõl meg annyit, hogy már kb 1 hónapja a fejemben volt, de tegnap szántam rá magam, hogy meg is írjam.
Kritikák is jöhetnek dögivel.<#nyes>

Hoztam egy új italo-spacesynth hibrid (ének nélküli) muzsikát is, nem tudom volt-e már.

Magic Studio-Angel Heart (maxi version)
320kbps stereo 6:04

download

What about the forests?

Italo4ever
szerintem is jo, egyebkent pont a blogon olvastam a playerben levo elso szam cimet kerdezte valaki en nem is figyeltem, hogy oda is bekerult par zene, de az elso szam nincs meg valakinek lossless minosegben?

Galore Project - You Are My Fantasy

itt is az elso szam.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"

kaposi1
Most már olvastam!
Jó kis cikket rittyentett Mike,Gratula neki!<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Én már vagy 6 éve Trance-t hallgatok - leges-leginkább instrumental, non-vocal és progressive trance-t.
Belefér a Vocal és Melody Trance is, de ha lehet, kerülöm.
Ha jó zenét akartok hallgatni:
DJ Tatana vs The Mystery...Soul Cry [matrix Remix - végetek lesz, garantálom!

Otthon készítettem belõle egy 12 perces változatot... MINDEN NAP, amikor hazaérve bekapcsolom, indítom a Foobar-t és a playlist elején "õ" van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Italo4ever
Hello banda!<#wave>

Olvastatok mar ezt a cikket? Azert jo latni, hogy Mike baratom nem tunt el teljesen:)

valami valtozik

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"

kaposi1
Megtalálási idõ fél perc!<#hehe>
Parancsolj,de lossless minõséget ne várj tõle.<#ejnye1>

DJ Sterbinszky-Discography (2000)

Katt!

Zephyr Retiring
ha annyira fontos neked,
innen még beszerezheted :)

ha jól látom még 4 példány van belõle..

egyenlõre ez a legjobb ajánlat, mégha nem is ingyenes<#vigyor5>

viszont egyvalamiben biztos lehetsz: tutira jó minõség<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

kemszi2
nincs ötlet sem a #16115-re?
Zephyr Retiring
no ezt sem sûrûn "hallottam" még tõled<#nyes>

Akkor félre értettem... sajna ilyenem nincs :(

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem, félreértettél.
Nekem a "Stuntapella" (ami Reel 2 Real-éknél az Acapella megfelelõje) kell még tökéletes minõségben.
Mert, most, hogy tõled megkaptam a jó minõségû forrásanyagot zenéhez - s annak kifejezetten örülök, hogy a Te kiadványodon ott a Dub mix

"1 I Like To Move It (Radio Edit) 3:52
2 I Like To Move It (UK Vocal House Remix) 5:47
Remix - Judge Jules & Michael Skins*
3 I Like To Move It (UK Moody House Remix) 5:05
Remix - Judge Jules & Michael Skins*
4 I Like To Move It (Reel 2 Reel Dub) 4:25
Remix - Reel 2 Reel*"

már neki tudnék állni a "HQ" HDD mixelésnek.
Ám, ha rápakolom a sebességben, minõségben kissé kihívásokkal küszködõ Stuntapella (Acapella) mix elemeit, akkor kilóg a lóláb...
:)

Hmmm....

Ennél eredetibb, origináltabb, hogyan?

Max valaki felújítja neked...

:)

IMYke2.0.0.0
Ez sem rossz! Sõt! Nagyon köszönöm. <#worship>
Most már csak jó minõségben be kell(ene) szereznem a Stuntapella-t.
Anno, még diszkósoktól (bakelit és késõbb CD) másolós idõszakomban - sajnos - nem voltam olyan maximalista, aki az egész LP-t lenyomatta magának Metal kazettára...
A Stuntapella meg hát - ugye hiába frankó Technics DJ, jól beállított motorral - statikus háttérzaj, HDD-mix keveréskor "érezhetõ" sebesség változásokkal van meg. A kazettáról digizés dinamikájáról nem is beszélve.
Egyszóval, a koncepció megvan, MP3-akkal kidolgozva, de a jó(bb) munkához kellene a minél HQ-sabb alapanyag.

Köszi, még egyszer!

Zephyr Retiring
..olyasmire gondolok, mint esetleg a spacesynth, vagy italo,
esetleg némi allofmusic, vagy netán némi isd-s hírek<#finom>

Zephyr Retiring
látom kollégák: naon eltértetek a tárgytól<#nevetes1>
mflex 'bá mán megköszönte az eddigi segítséget, így hát dumálhatunk
zenékrõl is, mert ugye végülis mind azért lennénk itt..vagy nem<#nevetes2>

Wescone
Jól van Dióka bá... csinálod, hogy ezután minden adatot papirra mentsek aztán elhamvasszam ha nincs már rájuk szükségem. <#wilting><#mf2>

In Lak\'ech Ala K\'in

IMYke2.0.0.0
Az üzenetet 3 helyre írtam.
Egyet máshová, - elõször - majd utána Ctrl+C és ide, majd a 90-es topikba változtatva a Fórummotor miatt.

kemszi2
sziasztok!tudom hogy nem pont ide illik a kérés,de ezt a fórumot elég sokan nézik és hátha tud valaki segíteni.Szóval DJ Sterbinszky discography(2000) teljes albumát keresném,de nem találom sehol.
megvolt/meg van valahol kazettán de jó lenne normális minõségben a gépemen.
Dióka
"eddig egyetlen kérésem sem teljesült"

mi az, hogy nem? mibõl nem teljesüt egy sem?<#confused><#nemtudom><#ticking>
nem is oly rég kifejezetten te kaptál teljestést.és emlékeim szerint is volt már régebben is neked szóló....GRRRRRRRR!

IMYke2.0.0.0
Srácok - eddig egyetlen kérésem sem teljesült, de hátha...
Nem 70-80-as, hanem 1995-ös: Reel 2 Real...I Like 2 Move It - kellene - remixeléshez - LOSSLESS-ben.
Az a verzió, amelyiken a Stuntapella is rajta van.

Fontos lenne.

Dióka
egy érdekeltség korai dizsi vonalon <#nyes> azoknak, akik netán nem követik nyomon szomszédékat<#vigyor0>:
Selector-Move Your Body (Club Mix)

Musachy

Ez az Eddy Murphy-é a 48 órában...

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
természetesen van porsche-m, csak nem dicsexem vele..
talán innen gondoltad<#nevetes1>

elég ritka típus. eredeti bburago<#hehe>

Musachy
Nem emlékszem, de 2-3 ezres kategória lehetett, nem tudom összehasonlítani másikkal, tehát a minõségi ügyben passz...

Dióka
Szia Wescone bá!

Ez most szakmai értekezés akart lenni, vagy csak akartál valami hasznosat is mondani?!<#vigyor>
Mi az hogy "fizikai lenyomat"? Arra gondoltál, hogy az egyiken cintányérokon van az adat a másikon meg csak egy rézlapon?! <#nevetes1> Az, hogy az adattárolás mágneses vagy csak elektronikus úton történik, ebbõl a szempontból lényegtelen, hisz az adatok "nem felejtõ memórián" vannak és meghatározott szektorokban a sim-en meg elektronikus cellákban (mint az ssdén) tárolódnak az adatok,így ha a programmal vissza lehet állítani bármit is,akkor az annak függvénye,amit leírtam, és nem kell "nem felednem" hozzá semmi mást.<#nevetes1><#wave>

Wescone
"...tehát nem az a lényeg,mikor kaptad vagy mikor törölted, hanem hogy azóta mennyi új került arra a részre (adatterületre),ami fontos neked..."

Ne feledd, hogy mig a HDD fizikai "lenyomattal" tárol, a SIM csupán elektrónikusan, igy a fenti sorok szerintem SIM-re nem vonatkoztathatók.

In Lak\'ech Ala K\'in

tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

mflex
Köszi a válaszokat. Halvány fogalmam nincs, hogy telefonmemóriába mentette-e vagy SIM-re, annyit tudok, hogy ebbe a telefonba nem lehet rakni még memóriakártyát sem, még mp3 lejátszásra sem alkalmas, én anno kölcsönkértem, mert vízbe ejtettem az enyémet, a telefon megdöglött, de a SIM mûködött rendesen tovább ebben a telefonban, erre kaptam több SMS-t is, pár fontos adattal, amit leírtam, de sehol nem találom, viszont töröltem akkor az üzeneteket. Végülis nekem csak az utolsó 2 SMS ami fontos lenne. Na most azt kellene valahol megtudakolni, hogy memóriába vagy SIM-re mentette ez a szar telefon az üzeneteket, de egyelõre még nem találtam róla ilyen infót.

Musachy kollega, ez a kütyü mennyibe kerül? Én néztem egyet, de az 100 dolcsi volt <#fejvakaras>, viszont tré minõséget sem akarok.

What about the forests?

Musachy
Nekem is beugrott a Porschés hír kapcsán... De mibõl gondolom, hogy van Porschéd?

Musachy
...természetesen a felülírás már problémás ügy.

Musachy
Telótól is függ szerintem, hogy hol tárolta az sms-eket, ha régebbi és pici saját memóriája van, akkor lehet, hogy a kártyára mentette az sms-eket. Van egy ilyenem, ami sim kártyát is kezel:

A progijában van olyan, hogy Short Messages Direct Edit. Gondolom, ha a kártyán van, akkor ez látja...

Dióka
én eddig úgy tudtam, ez elég esélytelen, de ha mégsem,akkor a programmal itt a lehetõség, hogy kipróbáld, talán egy sim-kártya olvasót megér. ha a teló úgy volt beállítva,hogy mindent a teló saját memóriájában tárol, tehát a telefonkönyvet és az üzeneteket is,akkor kár veszõdni,teljesen esélytelen, mivel a program,ahogy írják,kizárólag a sim-rõl még visszanyerhetõ infók után kutakodik (ez elég nyilvánvaló,másfelé nem is tudna),akkor is csak abban az esetben van esély, ha mondjuk az adott sms adatterülete max 1-2 alkalommal lett felülrva,tehát napi 4-5-6 fogadott sms esetében már legfeljebb a legutolsók nyerhetõek vissza, tehát nem az a lényeg,mikor kaptad vagy mikor törölted, hanem hogy azóta mennyi új került arra a részre (adatterületre),ami fontos neked...ergo hasonló lehet a sikerélmény ,mint egy hdd adatvisszaállítása esetén.

mflex
Sziasztok!
OFF

Olyan problémám lenne, hogy fontos, törölt sms-ket kellene visszaállítanom, egy pin kóddal védett kártyáról.

Olvasgattam a netet, és erre a programra bukkantam.

Valaki használt már ilyet, egyáltalán lehetséges ez? A telefon egy régebbi kiadású LG F2400-as mobil, mármint ebben volt használva pár hónapja a SIM kártya, a telefon megdöglött és az SMS-ek is törölve lettek róla, viszont nekem nagyon fontos adatok és telefonszámok voltak azon.

A programot már felraktam és kéri a, hogy csatlakoztassam egy SIM kártya olvasóhoz. Vajon tényleg van annyira okos program, hogy visszaállítsa a törölt üzeneteket, mondjuk azt sem tudom, hogy egyáltalán a SIM kártyán tárolja-e, vagy a teló memóriájában, vagy ez nem is lényeg, mert a SIM kártyán "turkál" a program?....

Egyelõre még nem vettem Sim olvasót, ezért kérdezem, mekkora a valószínûsége, hogy valamilyen módon visszakapjam a kb 1 hónapja törölt szöveges üzeneteimet?

Elõre is kösz, aki bármi infóval tud szolgálni.

What about the forests?

Zephyr Retiring
muhaha<#nevetes1>

ahogy a nagy mucsácsó mondaná<#whatever>

Wescone
<#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
A fotók alpján a nyomodra akadt mflex és most menekülsz? <#eplus2>

Zephyr Retiring
rossz hírem van gyerekek<#whatever>

nem tudtam elszakadni tõletek<#nevetes1>

..bár ez inkább csak nektek rossz<#nyes>

látom semmi egetverõ nem történt míg távol voltam<#miaz>

természetesen beújítottam pár vinylt is, de költözködés miatt csak késõbb lesz bedigizve..

addig is mondogassátok magatoknak: "türelem rózsát terem"<#hehe>

jah vagy ezt: "sg türelem jó zenéket terem."<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Szívesen :)