26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Az internetet sok idióta, irigy stb. nézegeti... Jobb félni, mint megijedni.
-
Biztos vagyok benne, hogy láttál közelről, vagy elsuhanni - netán már ültél is [akkor orhadt irigy leszek ám! :9] - egy BMW-terepjárót [X6 a non plus ultra jelenleg]...
Nem hiszem, hogy tudna tetszeni egy "népautó" [volkswagen], amikor mellette ott állna egy ilyen gyönyörűség:
-
És ez nem az?
Vagy milyen Passat cc van még?
Nagy betűkkel ott van rajta. -
Ok, Imyke, de nem hinném, hogy nagy jelentősége van :) 
Na akkor még egyszer cenzúrázva, Bólyból vagyok :)
Mielőtt bárki azt hinné, hogy meghülyültem a traktort félárban vettem, nem is gondolkoztam ilyesmiben, aztán az egyik ismerősöm, aki megszorult anyagilag és nem is használja, tőle vettem meg, mikor láttam, milyen könnyű így nagy területet megcsinálni, az óra szerint kemény 17km-t futott a gép idáig.
Sajnos a bömöst eladtam, mert kitudja mennyi pénz kell, és igazából nagyon kihasználni sem tudtam. Most egy WV Passat van, szerintem jó kis gép, bár az x6-hoz képest azért "szarabb".
A moci még nem eladó :D
Szóval most ezzel járkálok:
-
Nekem a Passat CC jobban tetszik,mondjuk rendszámot én is takartam volna.
De most már mindegy! -
A bömös miatt meg szinte nekem fáj a szívem...
-
Gyorsan izibe a rendszámtáblát takard ki... csak jót akarok neked.
-
hát B+ ennyiért már egy kurva jó autót is lehet venni! 

ha már meguntad az X6-ot vagy a Yamahát (?remélem jól emlékszem), akkor szólj, mert szívesen elugrom bármelyikért, arra én is azt mondanám, hogy "de qrva jóóóóóó" :DDD! -
John Deere a fűnyírás Rolls-Royce! 
-
Ennek örülök, legalább nem írtam hiába, de mégis úgy gondoltam, hogy már teljesen felesleges tépnem a pofám ez miatt. Biztos nehéz lesz kibírni, vagy lényegében néha megállni, de többet én nem reagálok a baromarcúak hozzászólásaira.
Na, akkor most indulok, csak közben kipróbáltam, az új fűnyírót. Hát B+, én mindennap füvet fogok nyírni! :DDD, főleg majd Bólyban.
Tegnap vettem egy 26 lovas, John Deere X 540-ES fűnyíró traktort, 2 órája hozták ki, de qrva jóóóóóó :DDD
-
Én lemaradtam róla...! :((
-
kár. én még épp el tudtam olvasni és menteni, hát bizony mindenben egyetértek, mert így érzem normálisnak. józan ésszel tényleg gondolhatod, hogy tök felesleges ide vagy a címzetteknek bármi, hisz a legcsekélyebb jele sem mutatkozott arra, hogy megértésre vagy felfogóképességre lelne az egész elemi lényege. sajnos. 

a mai progjamjaidhoz meg jó időt és egészséget!
-
Töröltem itt egy saját hsz-t, mert feleslegesnek tartottam... -
Szia!
Én, már nem szurkolok egyiknek sem, elég ha pénzt hoznak a konyhára. :) -
musichunter #18257 Én poénból tettem be a képet!
Majd meglájuk mi is lesz a vége !
Én is németeknek szurkolok
-
hiába vannak meg losslessben is
Na, ezt kötve hiszem, ugyanis nem adja ki a kezei közül lossless-ben.
Ne akarj nagyot mondani. -
cimbi. zephyr volt, zephyr van, és zephyr mindíg is lenni fog.
nevem mindörökre fentmarad
de ne engem sztároljunk folyton
inkább mesélj: italo4ever zenész kollégánk nem alkotott még valami frisset
üzenem neki: szedje össze magát, s hozza újra régi önmagát
(a régi slágereit már kívülről fújom..hiába vannak meg losslessben is
)
a losslessek is unalmasak már egy idő után
-

-
Nézd cimbora, elvileg ez a legdrágább csapat a VB-én, majd 200 milliárd az összértéke, ehhez képest egy gyenge Paraguay, majdnem hazavágta, és mi van akkor, ha a szabályos góljukat megadják, utána ez a spanyol banda ahhoz is képtelen lett volna, hogy normális támadást építsen fel.
Nyertek nekem "pénztet", ez igaz, de ez mind csak véletlen szerencse volt, ilyen játék mellett, a Németek kinyírják őket. -
musichunter #18252 Lehe a cipőkkel volt gond!
Nem ijenek voltak a lábukon??
-
Osztálytársak voltak a HANGMÉRNÖKi karon...
Mindegy, nem mondok semmit, nem is ismerem őket, csak kibírnám szó nélkül. -
nekem az aláírása tetszik mostanában.
"Ha eléred a 10 ezer lemezt, elfog a félelem, mi maradt még ki..."
ha nem éred el a 10ezer lemezt, én már akkor is tudom, kurva sok minden kimaradt és ki is fog.
Ha eléred a 10ezer lemezt,akkor szerintem rakd egy ipari mérlegre az összeset és majd jelezd hány kiló műanyagot sikerült eddig felhalmaznod magad köré, és hogy ebből mennyi volt eredeti,majd gondolkozz ez rajta, minek neked annyi szar....
"Cél: 192/1024/DC-AD-DD/96 (Karnyújtásnyira)"
itt próbált az SACD-re nyomulni, de ha még a sima wav-et sem éri el igényességben, akkor minek neki attól is jobb.....
legyek italograbber, ha ezt értem.
-
Hirtelen felindulásból írtam, mert bedőltem neki és kíváncsiságból meghallgattam a "wav"-ját... Megsérteni nem akarok senkit.
Dehát mindennek van határa!
-
trendmálcsikok=hirtelen fingom nem volt ez meg milyen szó
boncolgattam kicsit, trendmál csikok, trendmál csíkok, trendmál csikók, hogy miii? még mindig semmi...
aztán beugrott az asszociáció, hogy Trend málcsik(ok)
próbára tetted az összes idegen nyelv tudásom!
legközelebb egyszerűbb szóösszetételeket használj!
-
Az ilyen trendmálcsikok miatt van tele a net szutyokkal. -
Én, már nem lepődöm meg semmin, amint írtad, legalább előtte "tájékozódna", HA MÁR A FÉL VILÁGOT ÁT AKARJA VERNI, hogy ez saját anyag, ráadásul eredeti wav. 
Hányadik ilyen próbálkozást akart már megetetni velünk?
-
THE SHOW MUST GO ON! 
-
musichunter #18243 Szerintem
NÉMET! -
Akkor német vagy holland? Német? -
Azt sem sajnáltam volna, ha tegnap még a Spanyolok miatt is elvesztem a fogadást, ugyanis ez egy qrva szar csapat. 

-

ahogy elkezdtem felfogni a lényeget,már azt hittem most be fox vezetni minket az análszex rejtelmeibe, aztán csak egy szimpla majd behugyozol lett a vége, de akkor ez most az élvezettől vagy a fájdalomtól volt?!

ne válaszolj, csak költői a kérdés, másodállásban urológus (is) vagyok.
na ugye, csak megérezete kaposibá, hogy "problémáid" vannak (és még lesznek is).
-
ez van... -
Na, most értem haza, mert az ügyeletre kellett mennem, a múltkor bicajoztam és elkapott az eső, totál kiizzadva felfáztam. Reménykedtem, hogy elmúlik, de csak nem akart, szóval irány az urológia.
Hát B+, voltam én már többször is urológián, de idáig csak faszik vizsgáltak, most meg egy bomba , vörös doktornő, képzelheted, hogy mindenre kellett gondolnom, nehogy ott álljon fel a himbilimbi, főleg amikor a heréimet, meg a farkamat vizsgálgatta vagy 4-5 percen keresztül, még az "ujjazása" olyan finoman csinálta, bár amikor a prosztatámat megnyomta, azt hittem rögtön oda hugyozok! :/
A párom miatt nem fotózhatok nőket strandon, egyébként meg ez nem a mi napunk, reggel megcsúszott, azért voltunk vele orvosnál, szerencsére csak megrándult a könyöke, lásd kép, a fejét azért "levágtam", most meg én ilyen szarral, ráadásul Argentína is elmehet a jó büdös..ODA!
Még jó, hogy nem láttam a meccset. Remélem este a Spanyolok győznek, legalább ők hozzanak a konyhára.
óóó édes picsám, mindig kell lenni valaminek :@
-
Akkor ezt buktad... -
jó csajokat nem fotóztál?? vagy azt épp nem lehetett?!
-
Kint döglöttünk a strandon, felnéztem az égre, és ez nagyon tettszett:
-
no comment, de azért még csak tovább fújja...
-
Valahogy éreztem, hogy előkerülsz "te is", nem is tudom miért... -
Az nekem sem volt erre, mert az építkezés miatt kell a lóvé, de 1 hónapja nyertem egy "kis" pénzt, és akkor úgy döntöttem, hogy a VB alatt fogadni fogok belőle, egyelőre jól állok. -
üdvözlet hq kollégák 
sajna nemigen van időm visszaolvasgatni, de mint látom zajlik az élet itt is
köszi a priviket, igyexem mindet megválaszolni
egyelőre ennyi, oszt majd szóltok, ha valami van...
..mármint ha valami értelmes