26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Brand
    Sziasztok! :-)

Köszönöm szépen, amíg megkapom az albumot ez is nagyon jó lesz!
  • Zephyr Retiring
    hi vb
    élőkotortam egy-két fotót neked a telcsimről..
    bár erről nem dumcsiztunk mikor beugrottam pesten hozzád, de gondolom még mindíg gyűjtöd őket
    itt egy az irányodba haladva..

..ez egy médiás, hogy hű maradjak a totyik szellemiségéhez is

..és még egy búcsúzóul, míg nem taláxunk újra:
    ez már az ugyanaz a szombat, mikor délelőtt még a sört ittuk, csak már újra oroson. (erről maradtál le)

itt megjegyezném, hogy ez csak 11 körüli kép, éjfélre már teltház volt

akkó, ahogy a naok mondják: have a nice day
  • Zephyr Retiring
    ipiapacs..uff..
    iq-m 200, pofám lapos.
    reakcióm írtózatos.
    egy kollégám kapos,
    írományom enyhén rapos

látom cimbi kedved ma borús, nem?
    nem ízlik a rántott hús sem..
    hidd el hamar jobb kedved lesz,
    ha majd visszatérsz a szexhez

s ha jól értettem kedveled önmagad nemét,
    (a párom most lesüti a szemét)
    nem értem ez miért tartozik ide, de..
    ha már így alakult: váljék egészségedre

de hogy ma este egy jó szót is szóljak:
    kattints ide, hogy neked is bókoljak :)
    s végezetül ha megkérhetnélek,
    ezeken a fórumokon élj inkább a zenének

üdvözöl tanítómestered,
    a nagy zephyr retiring
    maga személyesen

zárul mára zephyr zsoltára,
    tegyük el magunkat éjszakára...uff
  • vinylbakker
    Hello Everybody!

igen
  • Dióka
    ha lenne annyi gógyid, amennyi nincs, akkor leesett volna (de persze most sem esett le), hogy nem a buzikkal van a probléma (én is buzi vagyok, és akkor?!), hanem a buziságaiddal!! a kettő nem ugyanaz!
    ma egyvalamit csináltál teljesen jól, azt hogy elköszöntél! én ezt meg megköszönöm, tartsd meg jó szokásod itt és máshol is, meg máskor is!
    így a többi sügérségedre teljesen felesleges reagálni, meg hát értelme sincs "kedves butus tanítványom", hisz úgysem értenéd!

• Zephyr Retiring
    mi van wazze: 2 hét alatt csak ennyit tudtál kiköhögni magadból
    na figyu az én fél perces válaszomat (ahogy a profik csinálják):
    "elnézést minden normális buzitól"
    te melyik kategória vagy: aki csinálja, vagy aki hagyja
    jah, tudom már: aki nézi

u.i.: nem értem ez a bunkó stílus mitől jön be neked mostanság, tudtommal én (hozzád végképp nem) per pill normálisan válaszoltam egy kérdésre..
    nem erre tanítottalak
    de azért örömmel nyugtázom, hogy a megfelelő témáidat a megfelelő totyikba helyezted végre
    most elköszönök, hisz záros időn belül a totyikgazda is biztosan előkerül, intézkedik, de teljesen feleslegesen, mert az előző hsz-emben leírtak alapján jogom és lehetőségem is van rá, hogy újból elmondjam ugyanezeket. de azt megígérhetem hogy az már csattanósabb lesz kedves kis -eim..
    ha már szóba került ez a téma is egy zenei totyikba
  • Zephyr Retiring
    nem fogok magyarázkodni neked kis barátom
    felesleges ismételgetnem magamat és másokat is.
    röviden van 320-as empéj, ami jobb hangminőség mint egynémely gyári audio cd. ha ezt tudomásul veszed oké, ha nem, akkor ne is olvass tovább..
    ..mert akkor valóban felesleges
    mindíg az a veszteségmentes formátum, ahogyan a tyúk azt először megtojta. gondolom ezzel mindent elmondtam
    jah, a törléssel kapcsolatban: felesleges törölni bármilyen hszt., mert ahányszor csak akarom, bármikor újra és újra visszateszem, no persze csak ha kedvem tartja
    tudod ez a törlés olyan, mint az ember kisujja (ne részletezzem az mire való)
    amennyiben kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel, bármikor szívesen válaszolok, de hogy tanítsalak, azt gyorsan felejtsd el.. megégettem a kezem én már itt..soxor nekem kell elnézést kérni a tanítványaim miatt is. (lásd pl. a 18344-es hszt.)
    és hogy rövidre fogjam egybe az egészet: "evriszingszizrelatív" avagy ahogy a tanítványom is mondja: minden relatív
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel kibővítette a szabadságát, szerintem csak augusztusban néz be.
  • Italo4ever
    Mike eleg sokat levelezet vele,jo baratok is lettek,ha valakinek hat neki meglehetne lossless formatumban,de meg neki sem adta ki a kezei kozul,de majd ezt o leirja,hogy miert,vagy mar leirta nem tudom.
    Te viszont anyira gaz vagy mar a sok hazudozasoddal hogy ezek utan csak olvasas nelkul atugrom a hulyesegedet.
    Mike is jol eltunt,vagy 1 hete be sem lepett ,remelem torli a baromsagaidat.
  • Dióka
    "egy roppant xerencsés ember vaok"

Meglehet, de tegyük hozzá, meg roppant debilhülye is!
    Ez volt immáron sokszázadjára az a rész,amikor ismét érdemi konkrétumok nélkül már csak átlátszó baromságokkal próbálsz meg takarózni. Senki nem kérte, hogy a titkosügynök haver beszerződet feladd, elég lett volna, ha a hülyeségeidet adod fel. Gondolom nálad még a tükör is hazudik,mint a vízfolyás. Néha szólhatnál valami jóbarátnak, hogy ébresszen már fel,mert szaros a kezed.

A nevemben meg légyszi seholsem nyiltakozzál már (cd vs. bd) és főleg ne gondolkodj helyettem,mert úgysem megy.
    Örülök, hogy néha olvasgatsz is néhány technikai rovatot, és az oldtimer hifi cuccaid után már kacsingatsz a jövőbe is, de ha mondani akarsz valami újat,ami már elődjével a DVD-Audioval majd 10 éves történet (még épp időben elért hozzád is ), akkor itt a lehetőség Te bazinagy szaki, hogy prezentáld, mennyiben kéne összefosnunk magunkat egy hi-end CD és egy sztereó BD felvétel között (hisz csak így van értelme bármilyen összehasonlításnak). tessék felrakni a mintákat,aztán lesz miről csámcsogni. Természetesen nem az a kérdés, hogy elméletben mennyivel lehet jobb, hanem, a gyakorlatban ezt az előnyt hogyan és miben tudja érvényesíteni a technológia (és még mindig csak sztereóról van szó papa, hisz többcsatornásnál már nincs értelme az audio-CD-hez viszonyítani bármit is). Tudom, hogy nehéz számodra,mert agyilag és jellemileg is segítségre szorulsz, de addig,próbáld meg nélkülözni ezeket a fellengzős és semmitmondó erőltetet fanyar baromságaidat: bármilyen témakörben. Esetleg keresd meg italograbbert és írogass neki sok szépet és okosat.
    Ha lehet, ezt az idióta buzigyerek stílusú (elnézést minden normális buzitól), csetprogramon felnevelkedett újmagyarosított törtszavakat használó gyökér magyarságod is próbáld meg nélkülözni (pl.: vaok, naon stb.), mert nem csak geci nyálas, de nem passzol az eddig, erőltetett munkáddal felépített sármodhoz. Olyan kisköcsögös.

• Zephyr Retiring
    egy bölcs filozófus xerint:
    "semmi sem lehetetlen"..
  • Zephyr Retiring
    most erre akkor mit mondjak
    ezexerint (bár ezt eddig is tudtam) én egy roppant xerencsés ember vaok
    mert ho' létezik biza..
    jah, szép próbálkozás, de a "beszerzőmet" akkor sem adom fel
  • Italo4ever
    ez csavo tuti benyomott valami drogot
  • Italo4ever
    en is megneztem ma,az ev filmje!!!
  • Dióka
    Ha Májki hazaér, majd kitörli az ez alatti 2 befuccsolt próbálkozást.

bamba leo

• Dióka
  • Dióka
    bocsánat

HQ-High-End-HD

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="460" height="384" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="high" /><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="flashvars" value="vID=e464866ef9&autostart=false" /><param name="name" value="guPlayer-e464866ef9" /><param name="src" value="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="vID=e464866ef9&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#666666" width="460" height="384" name="guPlayer-e464866ef9" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" ></embed></object>

• sanyaaa
    Wazze a múltkor ez fordult ki utánam Hódmezővásárhelyen????
  • Italo4ever
    ennyire sose erdekelt ez a hajo
  • Italo4ever
    akkor csak o nem latta ezek szerint,mindegy vegulis
  • IMYke2.0.0.0
    Én a munkahelyemen az összes képét láttam.
    1. kép - kisebb felhőkarcoló jobb szélen, esti világításban
    2. kép - a hajó
    3. kép - Central Park és a híres szökőkút.
  • Musachy
    USS Intrepid
  • Italo4ever
    Mike irt ide,de aztan kuldott nekem egy uzenetet,hogy nem jelentek meg nala a kepek es hogy ezt foleg rakjam ki ha van idom meg a campa zenet is.

idezet tole:

"Szia Lacikam!
    Remelem otthon minden rendben van, probaltam ide irni, de nem jelentek meg a kepek, ezert toroltem az egeszet a picsaba. New York-ban vagyunk tegnap ota. Aztan a kikotonel beallt az a baszott nagy kurva hajo, hat oregem nem akartam hinni a szememnek, sok kepet csinaltam rola, lentebb az alabbi linken lathatod, ha sikerul legalabb te rakd ki a tobbieknek.

Majd beszelunk, de most mennunk kell, van itt most valami eszmeletlen nagy expo feleseg, meg akarom nezni, mert allitolag szinte minden felabarban van a pc-tol kezdve az auto, a ruhakig minden etc...

Mike :)"

r.campa

es a kep,amit kuldott:

• IMYke2.0.0.0
    Akkor további jó pihenést - egy Amerika miatt irigy barátod, aki majd örül mindegyes megosztott képnek a Nagy Almáról (is)...
  • Italo4ever
    nem ertem miert kell hazudoznod,nem letezik lossless anyag
  • Zephyr Retiring
    hi mflex. nem ütött szíven, hogy mégiscsak válaszoltál az unalmas semmitmondó kommentjeimre
    jó fej vagy néha napján, bár elég keveset tudsz rólam.
    ha jobban ismernél, inkább ezt mondtad volna: "nem ülted még rongyosra a segged abba a pingvinótóba"
    további kellemes nyaralást kíván örök barátod: zephyr
  • Zephyr Retiring
    kérésed parancs. válasz a 18256-ra:
    nem akarok nagyot mondani. megvannak és itt a pont
    bár azt úgsem árulom el, hogy kitől..
    ugyanis épp ez a lényeg
  • Italo4ever
  • mflex #18325
    Szia Betti!

Ha tudsz varni meg, akkor otthon odaadom az albumot.
    -------------------------------------------------------
    ZR:

Mar bocs, de remelem nem ut sziven, ha nem valaszolok az unalmas, semmitmondo kommentjeidre, de meg annyit, nekem volt tobb mint 2 evig Lincoln Continental Town Car limom, te meg csak szeretnel ilyenbe ulni:/
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ez nemcsak egy kotelezo csaladlatogatas, ugy dontottem, hogy innet majd New York-ba megyunk berelt autoval, vegul is nincs olyan "messze". Mar a tajak miatt megeri, meg JOE baratom miatt is :)
    --------------------------------------------------------------------------------
    Tegnap megneztem az INCEPTION-t, ami filmre idaig 10/10-et adtam, nyugodt szivvel mondhatom, hogy mindet TULERTEKELTEM!!! ESZMELETLEN a tortenet, a latvany, a hangulat minden!

---------------------------------------------------------------------------------

Na mara ennyit, most is csak azert neztem fel, mert nem tudok aludni, nem is olyan reg jottunk haza, este a vizeses kivilagitva, hat nincs ra szo :)

Koszi Imyke a jokivansagokat neked is.

Ciao ALL!
  • Musachy
    "itt pedig már nyomom lazán gyopin" - az ott nem a jelszó beírása mező?
    Épp sutyiban próbálod megfejteni...
    "no mindegy: a lényeg, hogy csípem a hűséged a falls iránt..
    bár nekem kissé uncsi lenne minden évben ugyanoda menni.." - akkor inkább ne menjünk sehova... Ez amúgy is egy kötelező családlátogatás, nem más!

Francba, megint részt vettem a topik "szétzilálásában" miattad! Nem is írok többet. Inkább a #18256-ra reagálnál!
  • musichunter
  • Zephyr Retiring
    kiszolgált az öreg bömös. én egyenlőre (továbbra is) csak ebben férek el normálisan..

de azért ha békés megyében valaki elmegy mellette, nem kell ám bekopogni az ablakon, nehogy véletlenül zaklatásnak vegyem

kicsit leégtem, csak ilyenre tellik
  • Zephyr Retiring
    szasz flekcsi. a felkcsijelcsi frakcsi
    má megin' mit tetté míg távol voltam/vaok
    amúgy jó utcsit (bár nélkülünk kissé uncsi)
    üdvözöl: sári, kata julcsi
    én tegnap csaba (a békés), ma este szentandrás (ez is békés), holnap reggel irány pest (a budai), ott nyomja néha dj budai..
    holnap este (ami szombat ugyibár) engem az orosházi lucifer vár
    én mamár csak lucinak becézem..
    jah, ha valakit érint a környéken, szingli este lesz sok szabad csajszival és persze pasival - igény és ízlés xerint mármint a luciba.. utána éjfél után -eddig úgy néz ki,- átugrunk az ibiza soundra gyopira (ez gyopárosfürdőt takarja ha valaki nem tudná)
    majd vasárnap reggel kovácsháza (a mező) és végül vissza szentandrás
    tudnám mi a lófaxnak indulok el egyáltalán, ha végül ugyanoda lyukadok ki
    no mindegy: a lényeg, hogy csípem a hűséged a falls iránt..
    bár nekem kissé uncsi lenne minden évben ugyanoda menni..
    ettől függetlenül: jó pihenést. én nem érek rá sajna. itt a nyár, buli 1000-rel
    u.i. itt épp csabára értünk be:

itt pedig már nyomom lazán gyopin:

egy pedig búcsúzóul, nehogy szamárnak nézz..
  • Zephyr Retiring

nem tudom hallatszik-é valami..
  • kaposi1
    Szia!

Addig is amíg Mike visszajön a víz alól!

Within Temptation - Memories 320 Stereo
    Download
  • Brand
    Sziasztok, szia Mike! :-)

Először is, köszönöm, hogy ismételten segítettél a kisfiamnak, hálásak vagyunk neked! :-)
    Másodszor, jó és boldog pihenést, bőven rátok fér.
    Ha véletlenül erre tévednél, azt a számot, amit hallottam nálad, kérlek küldd majd el nekem, vagy akár eme fórum kedves lakói is segíthetnek. :-)

Within temptation- Memories

Ennél szebbet mostanában nem hallottam, ehhez is Mike kedvesével kellett találkoznom, de rögtön beleszerettem.

Köszönöm bárkinek, aki tud segíteni!
  • IMYke2.0.0.0
    És akkor én mit szóljak...
  • Musachy
    Bár ez nem egy szép megfogalmazás, de valahogy így voltam én is az elmúlt bő egy hétben, kicsit elfelejtettem kis hazánkat. A vb végkifejletét Afrikában volt szerencsém végignézni. Bár sokkal boldogabb lennék ebben a ".uzi" országban (ahogy írtad), ha olyan színvonalon élnék, mint te...
  • IMYke2.0.0.0
    Vigyázzatok magatokra, és jó pihenést!
  • mflex #18314
    További jó "szórakozást" mindenkinek, mindjárt utazunk a párom szüleihez és a rokonsághoz a Niagara Falls-hoz 1 jó hétre, addig nem is érdekel semmi, ami ezzel a buzi országgal kapcsolatos! :)