DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
nincs mit😊
-mondjuk a képet feltöltöd ide
-tallózással kiválasztod a képet
-mehet
-kapsz egy csomó linket, a directlinket (KÉP KÖZVETLEN LINKJE) kimásolod
-itt klikkelsz a beíróablak alatt a KÉP BESZÚRÁSA gombra
-elõjön egy ablak, oda beilleszted
-ok
-automatikusan berakja a tagek közé az ablakba és MEHET

What about the forests?

Köszi Mike!
Rád mindig számíthatok. <#puszi>
És képfeltöltés? Magyarázd már el nekem ezt is így! 😊 <#worship>

Eurodance Forever

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Sziasztok !

Hogy kell azt csinálni hogy a youtube-ról betudjak linkelni egy klipet?<#help>

Eurodance Forever

mflex
Se Vyck Vyo, se Mátyás András nem képes válaszolni, ezek kurvára elfoglalt emberek lehetnek<#idiota>

What about the forests?

mflex
max 25-ért...

nekem van egy ilyenem is és szerintem nagyon jól szól, olyan 20-24 között mozog...

What about the forests?

mflex
Most már igen 😄D

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem tiltod a Firefoxban a pop-up-okat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
kösz, de elmehetnek ezek is a halál f...ba, mármint a ruszkik, klikk valamire és 6 reklám ablak jön a pofámba <#wilting>

What about the forests?

mflex
"most mit vársz egy fültõl,ami fõként 128-as mp3-on meg 1000 watt PMPO-on nõtt fel?"

Ezért is válaszoltam ezt rá...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
<#falbav><#nevetes1>

most mit vársz egy fültõl,ami fõként 128-as mp3-on meg 1000 watt PMPO-on nõtt fel?!<#nyes>
én már hosszú ideje próbálok egy tényleg jó fejhallgatót (füllhallgató nem érdekel) keresni, mostanában végighallgattam vagy 3 füles falat a nagyobb marketekben, de még azt sem mondhatnám egyértelmûen, hogy az a jobb,amit drágábban próbálnak rásózni az emberre (bár egy kategóriában jobban bejön az irny,mint márkaösszehasonlításban)....sõt, a márkanév sem jelent semmire sem garanciát. szóval kéne valami überbrutál füles, de max. 25ért!<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Ha nem ismersz zenéket, de valami jót keresel...
Itt bele tudsz hallgatni a vásárlás elõtt. S így már tudni fogod, hogy mi kell a Net bugyraiból 😊
<Így én például ráállok a Sirup Records lemezekre - Tatana miatt.>

IMYke2.0.0.0
Ha ad nekem 60 ezer Ft-ot, bíz' Isten, veszek egyet 😊
Addig el leszek a Vivanco SR-emmel is.

mflex
<#eljen>

What about the forests?

mflex
Nem tudom, ezt kaptam e-mail-ben, ennek is örültem, majd kiderül...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Instrumental létezik belõle?

mflex
kösz, elmentve😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0

mflex
A playerben a nagy duó új száma!
Én meg ettõl sírok, mert annyira állat, jöjjön már az album!!!
Retronic Voice foreva!😊

egyelõre 192-es bitrátát kaptam mail-ben...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#eljen>

mflex
Most hallgatom, eszméletlen!<#eljen>

What about the forests?

Dióka
Ma nemrég gondoltam egy évjáratot és onnan szemeztem ki a rengetegbõl egykori 2 kedvencemet. Bár akkortájt itthon már és még tombolt az italodisco ezerrel, de akkor sem zárkóztam el a másfajta és jó populáris zenéktõl sem. Az év 1986. A minõség meg a témához hû. Azért nem írom, hogy veszetségmentes (mert pl. ez most tényleg nem az),mert alapvetõen úgy gondolom, tapasztalom és hallom, nem "csak" attól függ, hogy mit is hallok.

DeBarge-Who's Johnny (DMC) AAC 256 4'44" 8,64MB

The Outfield-Your Love (DMC) AAC 320 3'43" 8,44MB

megaupload

allofmusic radio

mflex
A kondi, amíg nem szereljük be, nem is tudjuk meg mekkora hatással van a hangminõségre, egyszerûen elképesztõ, hogy kondi nélkül a subwoofer, vagyis jobban mondva az erõsítõ nem kap annyi áramot, hogy a mély erõteljesen és élethûen magas hifi minõségben szólaljon meg, mert egyébként a "csúcsokon" csak brummog az egész, de hát ez te is tudod. 😊

Akinek én szereltem be a kocsijába, mindig azt javasoltam, hogy ne a fejegység kapcsolja be a rendszert, hanem egy külön kapcsolóval, amit általában az ülés alá, vagy mellé volt szépen elrejtve, mert magamból kiindulva, egyrészt nem akartam mindig hangosan hallgatni, a másik meg, hogy egy hasonló rendszer többlet fogyasztást eredményez, attól független, hogy nincs bömböltetve.

Az én kocsimba úgy van beépítve, hogy fent a szélvédõ elõtt van két csipogó, az ajtóban közepe táján a közép, és egész lent a mély. A többi már ismert módon hátul, viszont a kalaptartóba is van 1 pár MACAUDIO OLYMPIC GOLD, de ezek nem mûködnek, ha a rendszer áram alatt van, vagyis ezek simán csak a fejegység erõsítõjével szólnak, meg egyébként is elcseszné az egész akusztikát, ha a kalaptartó- egyébként kiváló hangminõséggel rendelkezõ- hangszórók a nagy mély mellett üzemelnének.

What about the forests?

tgolyo
Szia!
csak arra voltam kíváncsi,hogyan van beépítve a kocsidba.így már OK a teljesítmény.<#eljen>(óvatosan megsúgomaz egyik szakmám gépjármû vill.mûszerész)
annó én is így építettem sok kocsiba cuccost.bár a kondi még nem volt divatban.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

mflex
I WOULD DO ANYTHING FOR LOVE...

HQ videó, meg audio is kellene...

thx

What about the forests?

mflex
Itt lemaradt a mondat vége:

...ha feltöltõdött, mert egyébként rendesen hazavágja a subwoofer-t.

What about the forests?

mflex
<#eljen><#worship>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Meat Loaf...Bat Out Of Hell
Master Sound 24K Gold CD # EK-64404, 1994
Lossless (EAC+FLAC) | ProgRock, ArtRock | 1978, 1994 | 292 MB | Artwork (Longcase)

1. Bat out of Hell
2. You Took the Words Right Out of My Mouth (Hot Summer Night)
3. Heaven Can Wait
4. All Revved Up With No Place to Go
5. Two Out of Three Ain't Bad
6. Paradise by the Dashboard Light
7. For Crying out Loud

1. RÉSZ - 2. RÉSZ - 3. RÉSZ.

mflex
Nincs ebben semmi hunbuk ,anno sokat foglalkoztam autóhifi beépítéssel hobby szinten. Ahhoz, hogy ez tényleg tisztán szóljon és leadja a teljesítményt, rögtön nagy teljesítményû zselés akkumulátort kellett venni meg hozzá generátort, majd a sarukat aranyozottra kicserélni (MAC), ezután jön a kábelezés, az egyik legfontosabb, hiába van jó cucc a kocsiban, ha szar a kábel, szintén fusion 35!-ös kábelt kellett elvezetni a 4 farados kondenzátorhoz, majd a kondiról az erõsítõre. A fusion hangkábel is elég otromba méretû, ami megy a mélynyomóhoz, de ami a legfontosabb, hogy az aksiról a tápkábelt max 14cm-re meg kell vágni és közé beszerelni a minimum 60-as biztosítékot, ami úgy néz ki, mint egy nagy átlátszó csõ, amikor ez megvan, akkor kell a basszusra rátenni az erõsítõbõl kijövõ csatlakozókat, vagyis ne áram alatt legyen, mert különben a kondenzátor, ami egymaga van olyan erõs, hogy egyszer be lehet indítani az autót róla, ha feltöltõdött. Ha ez megvan, akkor lehet feltenni a sarukat az aksira.

Nos a hangerõ torzulás nélkül, akkor amikor mértük 137db volt, természetesen járó motor mellett, ilyen kihasználás mellett, az autó több mint 1 literrel többet is fogyaszt, de mostanában nem nagyon volt idõm, sem kedvem turbézolni ezzel.

Egyébként meg a bömös-t ez miatt nem kaptam volna szét, a szerkenytû egy 2002-es fiat bravo-ba van beszerelve.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Above & Beyond...Tri-State Remixed - <2007>
FLAC / 44.1KHz / Full Stereo - 547 МB

01. Tri-state (Robert Nickson Intro Remix)
02. Stealing Time (Above & Beyondґs Deep Club Mix)
03. World on fire (Maor Levi Remix)
04. Air for life (Airware Mix)
05. Can't Sleep (Ian Carey Vocal Mix)
06. Liquid Love (Tongue Of God Mix)
07. Alone Tonight (Matthew Dekay Vocal Mix)
08. Good for Me (Above & Beyond Club Mix)
09. For All I Care (Spencer & Hill Remix)
10. Home (Above & Beyond Club Mix)

Letitbit-et: 1. rész - 2. rész - 3. rész.

IMYke2.0.0.0
Jean Michel Jarre...Oxygene (Audiophile - MFSL UDCD 613) - <1977, 1994>
EAC Rip | FLAC (Tracks), CUE, Log | Electronica | 1977, 1994 | 222 MB | Full Artwork Included
1994 MFSL Gold Edition | Label: Mobile Fidelity Sound Lab/Dreyfus | Catalog Number: UDCD 613 | RAR 3% Rec. | RS.com

1. Oxygene Part I
2. Oxygene Part II
3. Oxygene Part III
4. Oxygene Part VI
5. Oxygene Part V
6. Oxygene Part VI

1. RÉSZ - 2. RÉSZ - 3. RÉSZ

IMYke2.0.0.0
A 80-asban szóba került egyszer, és azt hiszem, a stílus legjobb német elõadója, Kim Sanders-szel:

Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You
FLAC - 114 MB
1 - Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You (Video mix) 3:31
2 - Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You (Instrumental mix) 6:37
3 - Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You (Schill Out Version) 4:08
4 - Schiller feat. K. Sanders...Wunschtraum (Album Version) 4:36

KLIKK

IMYke2.0.0.0
Na, még ezt:

Oceanlab...Sky Falls Down (Incl. Armin van Buuren Remix) - <2003>
FLAC 1.1.4 - LOSSLESS / 44.1kHz / Full Stereo - 124 MB

01. Oceanlab...Sky Falls Down (Original mix) <07:13>
02. Oceanlab...Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix) <10:20>

Letöltés - Megaupload.com

IMYke2.0.0.0
Ígérem, csak egy héten egy napon offolom szét a topikot, de...

Above & Beyond pres. OceanLab...Sirens Of The Sea (Remixed) - <2009>
LOSSLESS/44.1KHz/Stereo - 6x 172 MB + 1x 123 MB

CD 1:
01. OceanLab - If I Could Fly (Jaytech Remix)
02. OceanLab - Come Home (Michael Cassette Remix)
03. OceanLab - On The Beach (Andy Duguid Remix)
04. OceanLab - Lonely Girl (Gareth Emery Remix)
05. OceanLab - On A Good Day (Above & Beyond Club Mix)
06. OceanLab - I Am What I Am (Lange Remix)
07. OceanLab - Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)
08. OceanLab - Miracle (Above & Beyond Club Mix)
09. OceanLab - Ashes (Oliver Smith Remix)
10. OceanLab - Sirens Of The Sea (Above & Beyond Club Mix)

CD 2:
01. OceanLab - Secret (Andrew Bayer Remix)
02. OceanLab - Just Listen (Myon & Shane 54 Remix)
03. OceanLab - On A Good Day (16 Bit Lolitas Remix)
04. OceanLab - Miracle (Michael Cassette Remix)
05. OceanLab - Sirens Of The Sea (Sonorous Remix)
06. OceanLab - Breaking Ties (Duderstadt Vocal Remix)
07. OceanLab - Satellite (Original Above & Beyond Mix)
08. OceanLab - Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix)
09. OceanLab - Clear Blue Water (Ferry Corsten Remix)
10. OceanLab - Beautiful Together (Signum Remix)

1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész

Sírni fogtok, annyira jó!

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy NEM TRANCE topik, de egy kis vokál trance sosem árthat...

OceanLab...Lonely Girl
159 MB - FLAC - Ripped by Silk
01 - OceanLab...Lonely Girl (Original mix)
02 - OceanLab...Lonely Girl (Gareth Emery Remix)
03 - OceanLab...Lonely Girl (Ronski Speed Remix)

Letölthetõ:
Depositfiles.com vagy
hotfile.com

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem lossless, de azért tudást tágító zenék találhatók itt is TRANCE témában : http://club-nation.eu/vinyl-cdm-531/
De a többit úgyis észreveszitek, ha az oldal (fórum) gyökeréig néztek - lengyel, de tökéletesen átlátható .

tgolyo
nekem elég régi rendszer van a kocsimban(bár az autóm sem mai gyerek)a mélyeket-2db dragster audio 38cm-es-egy pioneer gm-x 904es erõködõ mozgatja a közepet egy pioneer gm-x404 a magasat egy pioneer 2x30W-os rezegteti.a cucc 13 éve van a kocsiba,de hidd el gyönyörûen szól.

tgolyo
Szia!
én azért kíváncsi lennék az erõsítõd tényleges teljesítményére.nem kötözködés képpen,csak érdekelne,milyen megoldással oldották meg az 1000W-os teljesítményt.
Üdv.

Zephyr Retiring
nem tudom, hogy a bömösben van-e ez a hangtechnikád, vagy az otthonodban,
de mindenesetre csodálom, hogy még jó a hallásod egyáltalán<#miaz>

én így közelebb a 40-hez, mint a harminchoz a hangerõ helyett
inkább már a hangminõséget választom..
ezért is állítottam hadrendbe a régi phonos technics-emet, ami alig 50 wattos csupán, de az az 50 watt gyönyörûen szól..

elõtte csupa erõmû volt beüzemelve: pioneer, fischer és sony, de minõségre ez a kis rádiós szépség veri mindegyiket..
(és a loudness-t még be sem kell kapcsolnom hozzá)

ma már disco-ba is ritkán járok éppen a hangerõ miatt,
jobban érzem magam egy füstös blues kocsmában, annak ellenére
hogy ma már nem is füstölök jómagam sem..

ez van. megöregedtem, nincs mit tenni<#vigyor5>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
ebbe most nem tudok belekötni<#rinya>

..igazat kell adjak neked<#whatever>

mflex
Egyébként Dyva számai, szinte egytõl-egyig bejönnek nekem, az On fire (caldo mix) a kocsiban akkorát szól, hogy öröm hallgatni.
Az elsõ dob és basszus, szinte leviszi az ember fejét, mondjuk egy 1600W-os, 38 centis Fusion mélynyomó, amit egy 1000W-os monoblock hajt meg, már elég jól tudja az ember fejében az agyvelõket megkeverni! <#zavart1>

What about the forests?

mflex
Nekem tökmindegy, csak dallamos és fülbemászó legyen, megfelelõ space-italo hangszereléssel.

What about the forests?

Zephyr Retiring
a curacao elég durva<#nevetes1>
fõleg, ha alatta egy kis dyva szól<#miaz>

vagy te nem ilyen italokra gondoltál<#kerdes><#eplus2>

mflex
Jah, nagyon jó, kíváncsi leszek milyen durva italok látnak napvilágot mostanság.

What about the forests?

kaposi1
Hali, Te direkt írod y-nal a nevem? 😊
Jaj,ne haragudj valahol így láttam.<#wilting>
Azt hittem így helyes.
De akkor ezentúl "pontosítok"!<#nevetes1><#worship>

"igen roby = Roberto Calzolari, vagyis DYVA"
Hát ezért volt annyira ismerõs!
Még írni is akartam hogy rohadtul hasonlít valaki hangjára.
Na mindegy , de a zene az nagyon ott van,igaz?<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: