DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-mondjuk a képet feltöltöd ide
-tallózással kiválasztod a képet
-mehet
-kapsz egy csomó linket, a directlinket (KÉP KÖZVETLEN LINKJE) kimásolod
-itt klikkelsz a beíróablak alatt a KÉP BESZÚRÁSA gombra
-elõjön egy ablak, oda beilleszted
-ok
-automatikusan berakja a tagek közé az ablakba és MEHET
What about the forests?
Rád mindig számíthatok. <#puszi>#puszi>
És képfeltöltés? Magyarázd már el nekem ezt is így! 😊 <#worship>#worship>
Eurodance Forever
What about the forests?
Hogy kell azt csinálni hogy a youtube-ról betudjak linkelni egy klipet?<#help>#help>
Eurodance Forever
What about the forests?
nekem van egy ilyenem is és szerintem nagyon jól szól, olyan 20-24 között mozog...

What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Ezért is válaszoltam ezt rá...
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
most mit vársz egy fültõl,ami fõként 128-as mp3-on meg 1000 watt PMPO-on nõtt fel?!<#nyes>#nyes>
én már hosszú ideje próbálok egy tényleg jó fejhallgatót (füllhallgató nem érdekel) keresni, mostanában végighallgattam vagy 3 füles falat a nagyobb marketekben, de még azt sem mondhatnám egyértelmûen, hogy az a jobb,amit drágábban próbálnak rásózni az emberre (bár egy kategóriában jobban bejön az irny,mint márkaösszehasonlításban)....sõt, a márkanév sem jelent semmire sem garanciát. szóval kéne valami überbrutál füles, de max. 25ért!<#vigyor>#vigyor>
Itt bele tudsz hallgatni a vásárlás elõtt. S így már tudni fogod, hogy mi kell a Net bugyraiból 😊
<Így én például ráállok a Sirup Records lemezekre - Tatana miatt.>Így én például ráállok a Sirup Records lemezekre - Tatana miatt.>
Addig el leszek a Vivanco SR-emmel is.
What about the forests?
Én meg ettõl sírok, mert annyira állat, jöjjön már az album!!!
Retronic Voice foreva!😊
What about the forests?
DeBarge-Who's Johnny (DMC) AAC 256 4'44" 8,64MB
The Outfield-Your Love (DMC) AAC 320 3'43" 8,44MB
megaupload
allofmusic radio
Akinek én szereltem be a kocsijába, mindig azt javasoltam, hogy ne a fejegység kapcsolja be a rendszert, hanem egy külön kapcsolóval, amit általában az ülés alá, vagy mellé volt szépen elrejtve, mert magamból kiindulva, egyrészt nem akartam mindig hangosan hallgatni, a másik meg, hogy egy hasonló rendszer többlet fogyasztást eredményez, attól független, hogy nincs bömböltetve.
Az én kocsimba úgy van beépítve, hogy fent a szélvédõ elõtt van két csipogó, az ajtóban közepe táján a közép, és egész lent a mély. A többi már ismert módon hátul, viszont a kalaptartóba is van 1 pár MACAUDIO OLYMPIC GOLD, de ezek nem mûködnek, ha a rendszer áram alatt van, vagyis ezek simán csak a fejegység erõsítõjével szólnak, meg egyébként is elcseszné az egész akusztikát, ha a kalaptartó- egyébként kiváló hangminõséggel rendelkezõ- hangszórók a nagy mély mellett üzemelnének.
What about the forests?
csak arra voltam kíváncsi,hogyan van beépítve a kocsidba.így már OK a teljesítmény.<#eljen>#eljen>(óvatosan megsúgomaz egyik szakmám gépjármû vill.mûszerész)
annó én is így építettem sok kocsiba cuccost.bár a kondi még nem volt divatban.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
...ha feltöltõdött, mert egyébként rendesen hazavágja a subwoofer-t.
What about the forests?
Master Sound 24K Gold CD # EK-64404, 1994
Lossless (EAC+FLAC) | ProgRock, ArtRock | 1978, 1994 | 292 MB | Artwork (Longcase)
1. Bat out of Hell
2. You Took the Words Right Out of My Mouth (Hot Summer Night)
3. Heaven Can Wait
4. All Revved Up With No Place to Go
5. Two Out of Three Ain't Bad
6. Paradise by the Dashboard Light
7. For Crying out Loud
1. RÉSZ - 2. RÉSZ - 3. RÉSZ.
Nos a hangerõ torzulás nélkül, akkor amikor mértük 137db volt, természetesen járó motor mellett, ilyen kihasználás mellett, az autó több mint 1 literrel többet is fogyaszt, de mostanában nem nagyon volt idõm, sem kedvem turbézolni ezzel.
Egyébként meg a bömös-t ez miatt nem kaptam volna szét, a szerkenytû egy 2002-es fiat bravo-ba van beszerelve.

What about the forests?
FLAC / 44.1KHz / Full Stereo - 547 МB
01. Tri-state (Robert Nickson Intro Remix)
02. Stealing Time (Above & Beyondґs Deep Club Mix)
03. World on fire (Maor Levi Remix)
04. Air for life (Airware Mix)
05. Can't Sleep (Ian Carey Vocal Mix)
06. Liquid Love (Tongue Of God Mix)
07. Alone Tonight (Matthew Dekay Vocal Mix)
08. Good for Me (Above & Beyond Club Mix)
09. For All I Care (Spencer & Hill Remix)
10. Home (Above & Beyond Club Mix)
Letitbit-et: 1. rész - 2. rész - 3. rész.
EAC Rip | FLAC (Tracks), CUE, Log | Electronica | 1977, 1994 | 222 MB | Full Artwork Included
1994 MFSL Gold Edition | Label: Mobile Fidelity Sound Lab/Dreyfus | Catalog Number: UDCD 613 | RAR 3% Rec. | RS.com
1. Oxygene Part I
2. Oxygene Part II
3. Oxygene Part III
4. Oxygene Part VI
5. Oxygene Part V
6. Oxygene Part VI
1. RÉSZ - 2. RÉSZ - 3. RÉSZ
Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You
FLAC - 114 MB
1 - Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You (Video mix) 3:31
2 - Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You (Instrumental mix) 6:37
3 - Schiller feat. K. Sanders...Let Me Love You (Schill Out Version) 4:08
4 - Schiller feat. K. Sanders...Wunschtraum (Album Version) 4:36
KLIKK
Oceanlab...Sky Falls Down (Incl. Armin van Buuren Remix) - <2003>2003>
FLAC 1.1.4 - LOSSLESS / 44.1kHz / Full Stereo - 124 MB
01. Oceanlab...Sky Falls Down (Original mix) <07:13>07:13>
02. Oceanlab...Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix) <10:20>10:20>
Letöltés - Megaupload.com
Above & Beyond pres. OceanLab...Sirens Of The Sea (Remixed) - <2009>2009>
LOSSLESS/44.1KHz/Stereo - 6x 172 MB + 1x 123 MB
CD 1:
01. OceanLab - If I Could Fly (Jaytech Remix)
02. OceanLab - Come Home (Michael Cassette Remix)
03. OceanLab - On The Beach (Andy Duguid Remix)
04. OceanLab - Lonely Girl (Gareth Emery Remix)
05. OceanLab - On A Good Day (Above & Beyond Club Mix)
06. OceanLab - I Am What I Am (Lange Remix)
07. OceanLab - Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)
08. OceanLab - Miracle (Above & Beyond Club Mix)
09. OceanLab - Ashes (Oliver Smith Remix)
10. OceanLab - Sirens Of The Sea (Above & Beyond Club Mix)
CD 2:
01. OceanLab - Secret (Andrew Bayer Remix)
02. OceanLab - Just Listen (Myon & Shane 54 Remix)
03. OceanLab - On A Good Day (16 Bit Lolitas Remix)
04. OceanLab - Miracle (Michael Cassette Remix)
05. OceanLab - Sirens Of The Sea (Sonorous Remix)
06. OceanLab - Breaking Ties (Duderstadt Vocal Remix)
07. OceanLab - Satellite (Original Above & Beyond Mix)
08. OceanLab - Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix)
09. OceanLab - Clear Blue Water (Ferry Corsten Remix)
10. OceanLab - Beautiful Together (Signum Remix)
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
Sírni fogtok, annyira jó!
OceanLab...Lonely Girl
159 MB - FLAC - Ripped by Silk
01 - OceanLab...Lonely Girl (Original mix)
02 - OceanLab...Lonely Girl (Gareth Emery Remix)
03 - OceanLab...Lonely Girl (Ronski Speed Remix)
Letölthetõ:
Depositfiles.com vagy
hotfile.com
De a többit úgyis észreveszitek, ha az oldal (fórum) gyökeréig néztek - lengyel, de tökéletesen átlátható
én azért kíváncsi lennék az erõsítõd tényleges teljesítményére.nem kötözködés képpen,csak érdekelne,milyen megoldással oldották meg az 1000W-os teljesítményt.
Üdv.
de mindenesetre csodálom, hogy még jó a hallásod egyáltalán<#miaz>#miaz>
én így közelebb a 40-hez, mint a harminchoz a hangerõ helyett
inkább már a hangminõséget választom..
ezért is állítottam hadrendbe a régi phonos technics-emet, ami alig 50 wattos csupán, de az az 50 watt gyönyörûen szól..
elõtte csupa erõmû volt beüzemelve: pioneer, fischer és sony, de minõségre ez a kis rádiós szépség veri mindegyiket..
(és a loudness-t még be sem kell kapcsolnom hozzá)
ma már disco-ba is ritkán járok éppen a hangerõ miatt,
jobban érzem magam egy füstös blues kocsmában, annak ellenére
hogy ma már nem is füstölök jómagam sem..
ez van. megöregedtem, nincs mit tenni<#vigyor5>#vigyor5>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
..igazat kell adjak neked<#whatever>#whatever>
Az elsõ dob és basszus, szinte leviszi az ember fejét, mondjuk egy 1600W-os, 38 centis Fusion mélynyomó, amit egy 1000W-os monoblock hajt meg, már elég jól tudja az ember fejében az agyvelõket megkeverni! <#zavart1>#zavart1>
What about the forests?
What about the forests?
fõleg, ha alatta egy kis dyva szól<#miaz>#miaz>
vagy te nem ilyen italokra gondoltál<#kerdes>#kerdes><#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
Jaj,ne haragudj valahol így láttam.<#wilting>#wilting>
Azt hittem így helyes.
De akkor ezentúl "pontosítok"!<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
"igen roby = Roberto Calzolari, vagyis DYVA"
Hát ezért volt annyira ismerõs!
Még írni is akartam hogy rohadtul hasonlít valaki hangjára.
Na mindegy , de a zene az nagyon ott van,igaz?<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: