26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #18473
    De ha már perel az ember, akkor "semleges" megyébe próbálja elvinni az ügyet, nagyobb lesz az esélye...
  • mflex #18472
    Én, itt Pécsen ismerek legalább három kibaxott korrupt bírót, akik úgy tesznek tönkre embereket, ahogy csak akarnak, minden "alattvaló" a seggüket nyalja, a kérdés csupán az, hogy érdemes-e ebben az országban a "felsőbbrendűeket" perelni, szerintem nem, vagy megörülsz, vagy megdöglesz mire lesz belőle valami, ezeket simán ki kellene irtani.
  • mflex #18471
    Ez kemény baszki! , de qrva anyjukat tényleg!
  • Dióka
    de nem lepődök meg semmin sem, két napja a 80asban kiváncsiságból leszedtem egy FLAC-et,aminek tök ugyanilyen volt a "látképe".
    de már leszarom, hogy szóljak érte ott, ha azon múlik a minőség, hogy hogyan hívják,milyen nevet adnak neki, akkor élvezzék és ámuldozzanak tőle,meg tárolják hatszor-tízszer nagyobb fájlméretben a FOST!
  • Dióka
    az ilyen képekre 2 dolgot lehet mondani,amit már évek óta szajkózok,mondjuk a tömegnek tök feleslegesen, hogy ez vagy egy pocsék 320-as(elbaszott beállítással és kódolóval),ami egy mai átlag 128as minőséget hoz, vagy egy enyhén közepes 192-es. bitrátát azért nem lehet egyértelműen mondani,mert nem látom a fájlt részleteiben, és nem csak a bitráta függvénye, hogy a kódoló meddig menjen el frekiben. általánosságban persze az utóbbi években elérhető minőségek alapján ez a kép sima 128as bitrátát hozza, valódi minőségi 320-hoz az égvilágon semmi köze,mondjuk úgy az elmúlt 8 évben elérhető szintek alapján.
  • Dióka
    igen, írtam én már a netszolgáltatónak, az elműnek, a tigáznak is néhány kedves és határozott hangvételű levelet, és a pászfnek is szoktam adagolni, de ha nem perelsz be mindenkit és nincs hozzá elég pénzed,akkor többybnyire cseszheted....

"OFF" legutóbbi agyelmenésem a pászf felé kiváncsian várom mi a bránert fognak hazudni

• Dióka
    hát ezen most nagyon felbasztam az agyam! menjenek a kurva anyjukba! ekkora blődséged mondani. azonnal beperelném őket a gecibe! ez már diktatúra, basszák meg!
  • mflex #18466
    persze, ez nem is kérdés...
  • Italo4ever
    ha hazamegyek,akkor majd szeretnem elkerni az eredet lemezt,ok?
  • mflex #18464
    Hello Földi!

Nekem csak az orosz zenék nem tetszenek, olyan gagyinak tűnnek, kivéve Olegris-t.
  • mflex #18463
    Akkor csak megint a grafika, ami jó lesz a játékokban? Hangulat, gondolkodás nuku?
  • Italo4ever
    szia Mike!

epp irtam Kaposi urnak a napokban,hogy nem szeretem az uj italo zenek nagy hanyadat,mert nem olyanok mint a regiek,de a CLOSED,vagy eppen ez mention szam igazi kincsek.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, az aktuális kínálatból nem tudok neked ilyet ajánlani - régebbiek talán Téged sem érdekelnek.
    Az elkövetkező címek között meg folytatások vannak.
  • mflex #18460
    Nem engedett szerkeszteni a szemét, szóval

*aludni*
  • mflex #18459
    Nem jön mostanában valami jó game, Te mindig naprakészen vágod az ilyesmit, egyszerűen semmi olyan nincs, ami letudna kötni, néha esténként, mikor nem tudok aludna, jó lenne egy agytekervényes játék, ahol nem csak az ellenfél fejét kell szétloccsantani...

:)
  • mflex #18458
    Laci!

A te topikodban a sanyo71 által linkelt, viszont tényleg 320, nagyon is hallani a különbséget.
  • mflex #18457
    Gyerekek, ez nem 320, bár füllel is hallottam, hogy nem stimmel valami, de itt tisztán látszik, talán Dióbá megmondja a frankót :DDD

Szerintem max 192...

• mflex #18456
    Én már előbbre, de mindegy, én nem is akarok panaszkodni, mert egyelőre jól mennek a dolgok, csak mindenki hagyjon békén, ezért is lépek vidékre.
  • IMYke2.0.0.0
    Én már 3 évvel ezelőttre vártam egy polgárháborút...
  • mflex #18454
    Nem lesz ennek jó vége, a magyar ember, birka természetű, sok bőrt le lehet róla húzni, de ha elborul az agya, akkor simára gyalulja az országot, már ha lesz egy rendes vezető is ehhez.
  • mflex #18453
    A MENTION MAXI nem rossz, a "Nicolosi család" qrvára ért a dallamos, szintetikus hangok elővarázsolásához. Bár a csaj éneke most annyira nem tetszett, mint a strange world-ben, az intsrumental-t nagyon jó hallgatni, pedig nem szeretem nagyon, ha egy italodiszkó stílusú zenében csak zene megy, de ez kimondottan üdítően hat rám.

Ami neten található, kötve hiszem, hogy 320-as, talán 192-es, de én saját részre feljavítottam magamnak, egyelőre nem engedi megrendelni a "bót".
  • IMYke2.0.0.0
    Ha tehetném, húznék innen a 3,14csbe.
  • mflex #18451
    Egyre érdekesebb, ami ebben az országban megy :/
  • kaposi1
    Kitiltani az összeset az országból!
    Másra figyelnének ilyen gondosan!
  • mflex #18449
    és ha teszem azt, kabrió autóm van, akkor mi a picsa van?

semmi, egyszerű túlkapás az egész, a paragrafus nem erre vonatkozik, lehet perelni a rend éber őreit...
  • kaposi1
    Várjuk a levelet ha még megvan!
  • mflex #18447
    Ja eszembe jutott, neki is az internet szolgáltatóval volt gondja, hogy amit letöltött az mind crc hibás volt, most hirtelen beugrott, de maga a levélre már nem emlékszem, de a panaszlevél hatalmas volt! :D
  • mflex #18446
    Egyébként, ha jól emlékszem egy hasonló hangvételű levelet, Dióbá is írt az egyik buzeráns szolgáltatónak, amin szakadtam, de már sajna nem emlékszem nagyon, hogy is volt, talán az EON-nak.

Ha betérnél ide Dióm, akkor légy szíves kopizd már be azt a levelet, ha megvan még. :)))
  • mflex #18445
    Jah, ezt már olvastam valamikor :D
  • kaposi1
    Ezt meg elmentettem.
    Jó fej a csávó!
    Sün díj!!
  • mflex #18443
    idióta...
  • mflex #18442
    Én, már annyi barmot láttam, hogy nem tudom mi valós, és mi nem.
  • kaposi1
    Majd ha elolvastad DELETE!

"Készpénzestül vitték a Lexust
    2010.07.31. 11:46 - TotalCar

Autó: Lexus RX 400h

Évjárat: 2007

Mikor lopták el: 2008.08.29

Ajtószám: 5

Rendszám: KTX-928

Alvázszám: JTJHW31UX02025591

Szín: fekete

Honnan tűnt el: II.ker Zöldkert u. Társasház teremgarázsából

Lopásvédelem: gyári immobiliser,riasztó

Ismertetőjelei, egyedi cuccok: Hátsó lökhárítón gyári "bepakolásvédő",EU-kivitel tetőkorláttal,vajszínű bőr,az antennát egy mókus megrágta(tényleg)2500euro a bal ajtózsebben egy borítékban(erről biztos beugrik a tolvajnak)

Visszavásárolná?: igen"

• kaposi1
    Nekem van egy olyan érzésem hogy ez megrendezett videó!
    Tudom hogy vannak ilyen barmok,de szerintem ez akkor is sántít!
  • mflex #18439
    Erre meg nem is találok normális szót, normális?
  • mflex #18438
    Feltalálja magát a csaj, igaz, hogy sok sata kábel kell hozzá, de akkor is

• mflex #18437
    Még annyit, hogy nem figyeltem, mennyi mérföld volt az Audiban, tegyük fel legyen 60 ezer, az kb 100 ezer kilométer, de akkor sokat ment vele ennyi idő alatt a tulajdonosa, de az egy audinak semmi. A másik, hogy a benzin árak is kiaksztóak, ott 1 gallon kicsivel több, mint itt a 99 evo, ja hogy 1 gallon, kb 4 liter, megint miről beszélünk.

• mflex #18436
    Igen, ez nagyon felháborító!
    Anno még a kádár rendszerben volt olyan, hogy mindenhonnan jöttek kajálni hozzánk, mert itt fillérekbe került a kaja. Nos, épp néztük Niagara-nal, hogy a kenyér már olcsóbb, olyan 230 ft-ra jött ki a nagyon jó minőségű kenyér, voltak ennél olcsóbbak is.

Az autó, hifi, pc, mac, meg ne is beszéljünk.
    Használt autó kereskedésben láttam, 2010 januári quattro audi a6-os, ráadásul nagyon durva króm 19-es króm felnikkel, teljesen full extrás, egy karcolás nem volt rajta, úgy is volt hirdetve, hogy tökéletes gyári állapotban. Ez volt 17.000 USD, macbookpro-kat a csúcsgépeket, kb 2-300 ezer között megkapsz, holott itthon eléri az áruk, akár a 700k-t is!

A motorola új seggkinyalós telefonja kártyafüggetlenül is csak 40 ezer forint körül volt.

A nagy BMW-k, kint 4-5 millióval olcsóbbak a szalonban, mint itthon, ha behozod kintről, minden szarral együtt drágább lesz! gratulálok!

Ez nem normális baszki, szerintetek az iphone4 mennyi lesz előfizetéssel a t geciknél? Szerintem, minimum 120, holott tényleg nem ért többet 40-nél, de vegyük hozzá, hogy kint az átlagfizetés 6-700k.

ja nem, így
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy Mike már írta: mert mi gazdag ország vagyunk, azé' :()
  • Dióka
    mondjuk az rohadtul felháborító és bassza a csőrőmet, hogy amit kint szarért megkapsz, ahhoz itthon csak aranyárban juthatsz hozzá.