DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fõképp Trance zenéket lövök le. S bár vagy 20x hosszabb ideig tart beszerezni õket, de - úgy érzem - megéri.
De tegnap például egy japán kiadású Sarah Brightman-re bukkantam... <#finom>#finom>
[Sarah Brightman...Amalfi (Love Songs) - <2009, APE>2009, APE>]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bár nincs sok kedvem töltögetni,fõleg, hogy csak tizenX-en szedik...most másban utazom.<#kacsint>#kacsint>
Eurodance Forever
érteleme amúgy sem lenne,(mármint kívánni)
mert még ha el is szomorít téged, nem árt ha tudod:
elõbb-utóbb úgyis meghallgatok minden zenét, amit meg kell hallgatnom<#hawaii>#hawaii>
..és amit mégsem hallgatok meg, azt majd pótlom,
és mégis meghallgatom<#gonosz2>#gonosz2><#awink>#awink>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
hogy bonyolult lelkivilágomat más is megértse<#vigyor>#vigyor>
..és ha már szóba került, van egy érdekesség is a múltamban..
az egyetlen meg nem érdemelt 5-ös (osztályomban egyedüli)
év végi osztályzatot azért kaptam 8.ban, mert szimpi voltam a
tanárnõnek<#hehe>#hehe>
ezt az elõnyömet azóta is pofátlanul kamatoztatom mindenhol,
ahol nõ van a közelemben<#nyes>#nyes>
..itt 2014...bõl...zr/x...vetted...köbüki<#eplus2>#eplus2>
nem hinném, hogy ennél többet kéne mondanom<#whatever>#whatever>
talán csak annyit, hogy árat nem tudok mondani hozzá, mert az
özönvíz óta megvan már<#vigyor>#vigyor>
..és még annyit, hogy van egy sony fülhallgatóm is (nem fejhallgató)
bass reflex felirattal (és tudással is!)
aki tudja, érdemes meghallgatnia, mert döbbenet mekkorát szól
csikasz fülbedugós létére<#eljen>#eljen>
mint hogy hány és milyen "j"-vel írják a siófokot<#hehe>#hehe>
..ebben a pillanatban (is) hallgatom az allofmusic radio-t, és
miért is vaok én "csak" a 9. hallgató<#fejvakaras>#fejvakaras>
reklámozásról hallottál már, vagy ez is csak nekem mondd valamit<#kerdes>#kerdes><#nevetes1>#nevetes1>
no erre varrjál gombot és ne j.d. gaber híres maxijára, amit épp most hallgatok<#integet2>#integet2>
***õrülltet=õrültet***
***1 hajszál=egy hajszál***
***válassza=választja***
***vaok=vagyok***
***aszittem=azt hittem***
***direkte=direkt***
***olvassa=olvasta***
***pá=szia(sztok!)***
gondolom, ezzel a téma nyelvtani részét lezárhatjuk,
és beszélgethetünk végre a zenékrõl is<#papakacsint>#papakacsint>
..mondjuk engem érdekelne például, hogy a debarge-tól
akadna-é még a tarsolyodban egyéb muzsika is<#nemtudom>#nemtudom><#finom>#finom>
What about the forests?
bizonyára hallottad már a kifejezést:
a zsenit és az õrülltet csak 1 hajszál válassza el<#vigyor>#vigyor>
a kérdés már csak az: én melyik vaok<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
mellesleg nem szívesen szkennelném be neked bármelyik bizonyítványom nyelvtanos oldalát, mert a sok 5-ös láttán, úgyis kimagyaráznád, hogy nem is az enyém<#nyes>#nyes>
aszittem rájöttél már, hogy direkte hibázom, mert így látom, ki olvassa el egyáltalán az irományaimat<#hehe>#hehe>
..maradnék még, de most mennem kell..pá<#integet2>#integet2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
és most én adom fel! gondolom ezzel ki is tárgyaltuk a legendás fülest.
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
na jó éjt.
In Lak\'ech Ala K\'in
ha bejött,nyilván azért nem bántad meg, nem pedig azért,mert látatlanban vetted. ez nem mindegy. de ehhez szerencse kell. gondolom nem a felirat meg az ár határozza meg a hangzást....nem akarok én ezen lovagolni, hisz mindenkinek mások az igényei meg a hallása is, ha neked jó, örülök, részemrõl nem tudok mindaddig nyilatkozni,amíg nem hallom, de ha megemlítenél az általánosságban bárhogyan érthetõ "sok jóval drágább fejhallgatót" helyettesítõ konkrét típust, mellyel "felveszi a versenyt", talán jobban el tudom képzelni a füles akusztikai képességeit.<#vigyor>#vigyor>
<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Ezt a KOSS-t a MM-ban vásároltam 2006-ban, 10 ezer-be került akkoriban és mindössze két db. volt belõle. Érdekesség, hogy kimondottan csak az amerikai cimkézés volt rajta, semmi más. Kipróbálni nem lehetett, zárt csomagolása volt, viszont igéretesnek tûnt igy megvettem.
Azóta is megvan - sosem bántam meg, hogy "látatlanban" vásároltam.
Egyébként a "meglehetõsen" annyit jelent: sok jóval drágább fejhallgató hangminõségével felveszi a versenyt és általánosan értendõ, nem árkategóriához viszonyítandó.
De ilyen apróságokra én miért kell itt kitérjek Dióka, miért?!!! <#rinya>#rinya><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
mint azt már korábban is említettem, az intelligence quotient
szintem oly annyira magas, hogy gondolatmenetemet
csak az emberiség igen csekélyke százaléka érti egyértelmûen<#nyes>#nyes>
a többiek úgyis csak találgatnának, mirõl is van szó<#ravasz1>#ravasz1>
te néha beletrafálsz, néha mellélõsz<#nyes>#nyes>
ám én mindíg jól szórakozom az igyekezeted láttán, ahogy
fenntartani próbálod a látszatát elmésségednek, de ezzel csak másokat csapsz be<#nevetes1>#nevetes1>
..én ugyanis átlátok rajtad<#eplus2>#eplus2>
most ezt külön már nem kell kommentálnom, ugye?!
gondolom röhögni önmagadban is tudsz, tükör elõtt legfeljebb kicsit jobban. nemde?!<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave><#papakacsint>#papakacsint>
(nem tudom, mennyire lehet jó, a "meglehetõsen"......de vélhetõen az árához képest)
úgy gondolod ez ítélet vagy elõítélet? a feltételezés stim, de végülis nem mondtam sem jót, sem rosszat, egy viszonyítási alapot feltételeztem, hisz te -mint aki hallgatja- sem mondtál sok konrétumot a "meglehetõsen jó" szakmai terminusz teknikuszoddal. erre írtam én azt teljes jogossággal és bizonyosággal, hogy akkor az vélhetõen az árához képest lehet jó. és még mindig úgy érzem, ha te fenntartod a véleményed,akkor az enyém azt csak megerõsíti, s nem cáfolja vagy elferdíti.
...de miért is kell nekem körmondatokkal megmagyarázni, nektek meg félreérteni egy tök egyértelmû és egyszerû mondatszerkezetû kifejezést?!
miééért?!<#rinya>#rinya><#nevetes1>#nevetes1>
persze, ha lesz lehetõségem, rögtön tudom szakfülvéleményezni is ezt a ketyerét, bár az még nem tiszta és végülis nem is téma, hogy itthon miért 11-be kerül, ha máshol meg 2-3 ezer forintnak megfelelõ dollárért beszerezhetõ...
..eredetileg<#hehe>#hehe>
jah, a zene tényleg nem rossz<#papakacsint>#papakacsint>
de ettõl még elmondhatja õ is a véleményét<#nyes>#nyes>
max röhögünk egy jót, s az élet megy tovább..<#hehe>#hehe>
az én véleményeimen inkább fejet vakargatnak, mert 80-85%-otoknak
néha fingja sincs mirõl is beszélek<#whatever>#whatever>
mondhatni a rendszer jó, ámde nem tökéletes<#nevetes1>#nevetes1>
no mondjuk engem a dübögés cseppet sem zavar, ha nem torz,
hanem mondhatni: ultra-basszus<#vigyor>#vigyor>
(ez utóbbit a tisztaságra értettem, merthogy hallottam már
annyira torz, fos basszust kocsiban is, teremben is, hogy inkább
ne is xólt volna..<#szomoru1>#szomoru1>)
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Teszteld le, ha adódik rá lehetõséged, persze saját rendszeren. Azután még én is jónéven veszem majd a véleményezésed (objektiv véleményezésed), de addig mit sem "mondasz" nekem mivel csupán az árához fûzõdõ elõítélet "beszél" belõled. <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Nyilvánvalóan a kapcsolós módszer pont azért van, ha nem akarom, hogy dübörögjön a rendszer, ezzel a módszerrel mindig megy, ha jár a motor, ergo ugyanott vagyunk, mintha a fejegység kapcsolná be.
What about the forests?
egyébként üdvözlet neked is!<#wave>#wave><#kacsint>#kacsint>
"de mondjuk ez a Koss kint"
(kint=külföldön)
remélem összeállt <#vigyor>#vigyor>
Újrafogalmaznád a mondanivalód? Nem értek ebböl semmit...<#fejvakaras>#fejvakaras>
In Lak\'ech Ala K\'in
volna egy kérdésem, nem kötekedés képpen:
ebben benne van a kicsi kezed? 😊
..csak mert nekem tetszik a style<#finom>#finom>
***szerintem=xerintem***<#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
..bár valójában jól átrágtam az irományodat a témáról, és most hibát sem találtam benne (hálá' istennek) csak egy apró kiegészítést tennék még a témához..
..egész pontosan csak a plussz kapcsolóhoz..
nagybátyám új fábiájába egy nem túl szokványos, bár meglepõen ötletes módszert alkalmaztak a kollégák<#ravasz1>#ravasz1>
nemrég a pesti körutamat természetesen összekötöttem pár rokon körbekoccintásával is, s mikor a nagybátyus vadiúj fekete fábiája került sorra, bekapcsolta a gyári 8 hangszórót, ami alapból baxott élethû muzikalitást produkált, majd hátrasétállt, és felnyitotta a hátsó ajtót..
rám vigyorgott és mutatta büszkén az új beépített subwoofert..
természetesen azonnal rávágtam (durva lett volna, ha nem így történik) hogy: "szép, de miért nem szól?"<#nyes>#nyes>
erõsködött nekem, hogy már hogyne szólna..
csak a rend kedvéért, és az illendõség miatt, odahajoltam közel, és mutattam naki, hogy hajoljon õ is oda..
a döbbenet kiült az arcára..egybõl a csatlakozásokat kezdte ellenõrizni, de persze semmit sem talált..
"esküszöm, hogy ma délelõtt még szólt!"
sosem volt egy hazudós ürge, így egy pillanatra megtekertem agytekervényeimet, és azt mondtam:
"akkor most légyszi, indítsd be a motort.."
gondolom kitaláljátok, mi történt..
természetesen a mellkasomon éreztem a basszust azonnal..
szerintem roppant ötletes megoldás, és így a "plussz kapcsolónak" sem kell helyet keresni<#hawaii>#hawaii>
Rengeteg gyöngyszemet találtam!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Egyébként, én is elég messze állok a vételtõl <#szomoru1>#szomoru1>
What about the forests?
... s egy ilyet szeretnék egyszer megvenni...
Egyszer régen egy barátomnak volt egy fadobozos 1000-se, na az sem volt semmi...
KOSS UR 20
Mindössze 11-12 ezer körül van az ára, meglehetõsen jó a hangja és rendkivül kényelmes!
In Lak\'ech Ala K\'in
Eurodance Forever
Keresem !!!
Zanzibar 1999-2009 (Nagykoncert) (2CD, 2009)
<#worship>#worship>
Eurodance Forever