26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #18515
    Erről a lemezről, még márciusban írtam egy tesztet, szóval nekem is megvan, azt hittem nem kell senkinek? Véleményem most is az, hogy szart sem ér!

[b]Elég sokat kellett várnom, mire a megjött a lemez. Hogy megérte vagy nem, az hamarosan kiderül...

A borító egyszerű, mint az egyszer egy, valami zöldes ég, vagy villámlás a háttérben, előtte pedig magányosan egy villanypózna szerűség. A belső oldalon sem sokat tudhatunk meg, maga a svéd synthpop együttes tagjainak a felsorolása, számcímek, szerző és dalíró(k), etc... A lemez(ekre) simán a borító háttere van "rámásolva", sárga és az eredeti zöld színben. Jah, a hányinger el is kapott, ha kibontáskor ez volt a cél.
    Nálam elég sokat nyom a latba, egy igényes borító megtervezése is, úgy látszik a bandánál a grafikus ember éppen szabadságon volt. Egyelőre ezt a prímet, mármint a borító igényességét, Ernesto második albuma viszi, amelyet Allofmusic barátom készített, és ezt nem elfogultság kérdése, egyszerűen zseniálisan és szépen van megtervezve a borító, az már más kérdés, hogy - allofmusic elmondása alapján- nem éppen úgy alakultak a színek és a kontrasztok a megjelent lemezen, ahogy ő eredetileg elképzelte.

Akkor irány a hifi... hoppá! Ez a lemez "fucking" jól szól, a hangmérnök nagyon értette a dolgát, hihetetlen dinamikusan szól a korong, szinte minden szám alatt. A plusz korongról nem írok, mert azok már ismert zenék, Dina tankar és a többi... Engem csak az új érdekel, az első szám a "confession", szinte semmi újat nem hozott, mint amennyire megismertem az együttes már megjelent számait. A címadó dal, az "elevation" annyira shit zene, hogy örültem is, hogy 3-4 perc közötti a hossza, bár ez elmondható a többi számról is, hogy 3 percnél alig hosszabbak, hála az égnek! A következő szám is arra volt elég, hogy egyszer meghallgassam, a "nova", viszont tetszett, ez eléggé hajaz a Yazoo kitűnő lassú számaira.

Igen, amiről még nem írtam, hogy ez lehetne sokkal jobb is, ha Richard Flow inkább a szintiket törölgetné és nem énekelne, mert azt nagyon nem tud, és svéd létére az angol kiejtése is eléggé silány, bár ugye a neve alapján azt gondolnánk, hogy ő vérbeli angol, nem, csak ott született eme név alatt, pedig a svédek nagyon szépen ejtik az angol szavakat többnyire. Ami még nem tetszett, hogy túl "gépies" nekem ez a hangzás, mármint olyan értelemben, hogy a legtöbb számnál úgy éreztem, hogy commodore 64 szuper számítógéppel készítették ezeket a remekműveket, de azért nem mindegyik ilyen. Az "I'm not Like You" egyébként egy kellemes szám lenne, ha a refrént nem cseszték volna (itt is) el, mert végre a csajszi (Mimmikry) énekelt, és elég jó hangja is van, de a refrén a hülye szöveggel egyetemben olyan hatást kelt, mintha nem is illene bele a zenébe. A svéd szövegű számoktól és ezzel együttesen a faszi hangjától a falra tudtam volna mászni, semmi dallam, semmi énektudás, semmi olyan a zenében ami megtudott volna fogni. A "Warld 2.0" elég jól indul, ekkor jönnek a fent említett hibák, amivel egy pillanat alatt hazavágták az egész számot, illetve többségében az egész albumot. A "One Predicion" viszont elég jó zene, olyan autópályára való, bár a szövege óvódás szintű, bárgyú faszság!

A bónusz lemezt inkább ne is rakták volna bele, egyrészt az ismert számokat tartalmazza, másrészt semmi kedvem olyan slágereket hallgatni, commodore 64 játékzene aláfestéssel, mint Fancy - Slice Me Nice című örökzöld nótáját.
    Végszóként annyit írnék még, hogy ezért a lemezért senki ne adjon ki pénzt, egyszerűen nem éri meg az árát, annyira silány minden szempontból, kivéve a minőségét, mert az elsőosztályú, de azzal nem megyünk semmire, ha egyszeri meghallgatás után, többet nem fogja a lézerünk karcolni. A tízes skálán nem ér többet egy kettesnél, azt a két pontot pedig elsősorban a minőségéért és a dupla kiszerelés miatt kapja. Jó napot!

2/10
  • Dióka
    látom, ma ráértél kicsit a russzkiknál egy nagyon szépen köszönöm-re! és szinte azonnal hoztad is a linket.
  • kaposi1
    Szia!

Nagy sebességet ne várj tőle!
    Viszont én már hallgatom az első lemezt, érdemes lekínlódni!
    Második lemez 80%-nál jár!
  • Dióka
    estefelé biztos, hogy rámozdulok 1-2 jó muzsika reményében. köszike.
  • kaposi1
    Remélem így már jó lesz!
  • kaposi1
    Az Oroszok már a spájzban vannak!
  • Dióka
    okés, jegyzem, de ha mégis elfelejteném, majd viszaolvasom. köszike!
  • mflex #18508
  • mflex #18507
    Cimbi!

Az src-t kell kijelölni és flash közé rakni, illetve a videó beszúrása gombra kattintani és bemásolni, a többit már intézi a script :)

• Dióka
    okés,vili,mint a vakablak... átnéztem a számlistát, nem szívesen akarnám 15ezredjére is ugyanazokat a számokat erről a szerjózsa sorozatról is, akik már 32 bit sufni remasteringnél járnak (EsOn-ék még csak 24 bitnél, bár az is elég laza) na, hát nagy a verseny .....de a minőségért sokmindent, asszem be kéne futtatnom már egy 48 bit-es sorozatot is. leszedtem ezt az egy számot róla és valóban jól szól (köszi a súgást), v 3.0-nak megtartom, gyorsan belenézve a fájlba sajnos az mp3 kódolásban és a remaszterben sem a szaktudás volt a kiemelkedő,hanem a jó forrásanyag megléte.

Fáradtságnál még mindig jobb, hogy egy kormány rezeg a kezedben,mintha máshol más rezegne! Lehet, jobb, ha pihizel picit,míg nem borulsz rá a "del all" gombra.
  • kaposi1
    Nem azzal döntöm el.
    De mivel a 80.s.Disco.Legend.Vol 01-11.
    Sorozaton ez a zene megvan nekem, és azon is ugyan ez a Mb méret és szintén szépen szól, ezért feleslegesen nem gyűjteném be még egyszer!

Na azt hiszem most jön ki rajtam az éjszakai műszak fáradtsága.
    Előbb Force3 verseny közben elaludtam és jól nekidurrantam a falnak!
    Arra ébredtem hogy rezeg a kormány a kezembe mint az állat!
  • Dióka
    na feladom, béna vagyok ehhez, ez a kibaszott sg miért nem tud kezelni normálisan olyan embedeket,amit már minden oldal tud?....

Májki légyszi töröld 18502,18503,18504-et,azaz ezt is. köszike
  • Dióka
    semmi sem kötelező,de amíg leírtad a kérdést, le is jött volna és meglátod. de pótlólag, 7.05 a hossz, és sztereó,mint általában minden zene. azzal döntöd el, hogy mit töltesz le, hogy van-e hasonló hosszban?
  • Dióka
    akkor kaposi bának nem kell leszedni!
  • mflex #18499
    7:05-öt ír a player...
  • mflex #18498
    Na B+, ez k jól szól mp3 létére! :)))
  • mflex #18497
  • kaposi1
    7:09 Stereo?
    Mert akkor nem kell letöltenem!
  • Dióka
    pl.
    Chris Luis-The Heart Of The City
  • Dióka
    meg, de csak később leszek "bázis" közelben....
  • mflex #18493
    Jah, ezt meg elfelejtettem közben linkelni, tiszta hülye vagyok ma! :)

http://www.megaupload.com/?d=AOKN3F2F

• mflex #18492
    Megvan neked? :)
    Jah, egyébként köszi!
  • Dióka
    Chris Luis-The Heart Of The City
  • mflex #18490
    Ok, kösz Laci megsasolom majd....
  • mflex #18489
    A tokot sehol nem talám baxxus...
  • mflex #18488
    Ok, hülye vagyok, mert flashbock-kal tiltva volt, azt hittem reklám, mindegy most oda küldöm fel, és ha leszedtétek, akkor mondjátok már meg, hogy a vol 2-sen az 5:28 körül kezdődő zene az ki, vagy mi?

pass: a szokásos

isdmusic.com

wav
    190 mb, kicsomizva...
  • kaposi1
    Mike!

A Blue Dragon Warez ill. a itt
    nézzél körül!
    utóbbi oldalon 28 oldal mulatós zenét találsz!
    Minőségről nem tudok nyilatkozni!
  • kaposi1
    Multiupload szerintem is a legjobb mostanában!
    Feltöltés után 8 mirror!
    És ha reggelve vagy és Filemanagert használsz ,még számtalan + lehetőség van!

• Dióka
    a megaupload-on rögtön a nyitólapon van, neked nem látszódik?
    a 4shared velem is szórakozgatott néha, tölts a mUltiuploadra, aztán gond megoldva....
  • mflex #18484
    Ezt akartam nektek feltölteni, a nagy pakolászás közepette a fejemen landolt ez a kis 8 centis cd, tok nélkül :d, de...

A rapid nem engedett feltölteni, a megaupload-nál nem találtam a feltöltés opciót, komolyan hol a faszba van? A 4shared meg kidobott 120 megánál, most elég is volt, mert pipa lettem, de qrvára!

• mflex #18483
    Ez a kibaxott rapid, miért nem enged semmit feltölteni, komolyan nagyon tele van már a tököm ezzel a buzi szolgáltatóval!

• mflex #18482
    Olyan kellene nekem, hogy dupla kávé és mulatós zenék, de csak lossless, vagy esetleg nagyon jó minőségű 320. (édesanyámnak)

thanks...
  • IMYke2.0.0.0

Bármilyen, ilyen "fehérnemű mosásban" részt veszek. Sosem hittem volna, hogy ilyet fogok írni...
  • mflex #18480
    Persze, én marha! :D
  • mflex #18479
    Ahhoz, hogy "tiszta legyen teljesen a fehérnemű", valóban az kellene, amit Imyke is mondott, egy 56 féle "mosógép hadjárat", és most nincsenek ruszkik, akik kisikálják a szart belőle.

Egyelőre ez a fehérnemű, már régóta olyan szaros, hogy sósavval sem lehet, tisztára maratni, ezért kell "kukában végeznie".

Burkolt írás lett, de érthető szerintem!
  • Dióka
    gondolom erre gondolt
  • mflex #18477
    Melyik az az új MN dal?
  • mflex #18476
    Jah, nagyon jó zene :)
  • kaposi1
    Mike!

Ha hiszed ha nem amikor olvastam ezeket a sorokat meloban a fulesen eppen a Mention maxija ment a fulesen!
    Ezt a veletlent!
    Nekem is nagyon tetszik , Monika Novak uj szamaval egyetemben!
    Igen Sanyo 71 tenyleg azt szokta adni amit a lejatszo bitrataja mutat!
  • Dióka
    igen, ez lenne a legegyszerűbb megoldás.