DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint énekesnek! <#nevetes1>#nevetes1>
...alakul és látok benne némi tehetséget,nem csak magamat.<#vigyor>#vigyor>
és igen, volt mire felfigyelni rá, valóban kellemes zenéket kreált korábban is.
Ugyanakkor szerintem szinte kényszeresen ragaszkodik 1-2 elõadó ehhez ill. a mûfaj egynéhány jellegzetes hangzásához, ki tudja miért?
Persze érthetõ is valahol, hiszen a spacesynth mint mûfaj eléggé korlátozott lehetõségekkel bír az újításokat illetõen.
Vannak ugyan "úttörõk", akik meglehetõsen eltérnek a kliséktõl de ugyanakkor ezzel el is vesztik a valódi spacesynth feelinget. Õk azok, akik spacesynth-ként jelölnek meg italo vagy synth-pop szerzeményeket!
1 kezemen meg tudom számolni azon elõadókat, akik valóban új színt és új hangzást vittek bele a mûfajba, megtartva annak jellegét!!
What about the forests?
What about the forests?
mi már valszeg meg sem fogjuk élni.
What about the forests?
42 évesen nyugdíjba? <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
What about the forests?
Ilyen dicséret olvasása közben majdnem nekem is 😊, bár távol álljon tõlem, hogy azért készítettem a zenét, hogy sírjanak rajta, meg ezért fõleg pénzt kérjek, bár támogatni lehet, aki akar. A minimum összeg 1 millió forint, vagy ennek megfelelõ értékû valuta <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>, de ha a zene, a jó miatt váltja ki, akkor még inkább örülök. Brand "tanárbácsi" remélem jól van (talán emlékeznek rá páran, régen a 80-asban aktív italos volt), add át üdvözletem, és köszi! 😊
What about the forests?
az új számhoz privátban már megtettem, de így publikusan is hagy gratuláljak! <#worship>#worship><#eljen>#eljen> tényleg jó lett, na!
még pár ilyen és kiadót kell keresni neked! <#kacsint>#kacsint>
Bár elég rég nem írtunk, ugyan látogattuk, de nem voltunk aktívak, a férjem és én, de most megteszem, mert ez a zene annyira szép, hogy rossz kedv alatt is szép dolgokra gondol az ember, néhol könnybe lábadt a szemem a dallamán. Talán, mert érzékenyebb lelkû nõ lennék, ezt nem tudom, de nagyon örülök, hogy egy ilyen gyönyörû dal egyáltalán napvilágot látott, és pont tõled! 😊) Mi nálunk is szinte folyton szól.
Köszönjük és bárki, akinek egy parányi köze volt hozzá, egy nagy virtuális puszi az arcára.<#puszi>#puszi>
Betti
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
hat en nem tudom ez egy uj winfos 8 telo es neha csinal ilyeneket,de tenyleg schone akart lenni XDDD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
OFF - Trance, mert szerintem ezt is hallanotok kell: Avernus...Sirya (Original mix) - Youtube
Nagyon ajánlott min. 320-as MP3 belõle, mert házat mozgató basszus is van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
imo :) science fiction is science fact
Hogy a francba tudsz ilyen karaktereket leütni? <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
sehr schöne musik!
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
imo :) science fiction is science fact
most hallom csak hogy a vegen a dallam mas lett meg jobb XDD
a borito is!
Szóval akkor jó szórakozást.
A lejátszó alatt találhatóak a letöltõ linkek, zippy is...
Háttérmunkálatok:dió
What about the forests?
Full HD-ban töltöttem fel, de - természetesen, nem több száz megás a fájl, így érdemes a meghallgatás után jobb verziót keresni a neten 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most is hallgattam többször is, de részemrõl elkészült, ha Dióka is rábólint, akkor publikus lesz. Na, léptem motorozni, amíg még jó az idõ.
What about the forests?
a 4.35 tajban indulo resznel borsozik a hatam annyira brutal ott a volume gomb az egekben de annyira gyonyoruen szol hogy kivanja a maxot a szomszednal is az bombolXDDD
Hamarosan azt a verziót, dobhatod a kukába, mert jó pár változtatással végleg elkészült a (számomra) végleges verzió, kíváncsi vagyok, Dió mit mond majd rá, mert egyébként õ hívta fel figyelmem pár hibára, ezek mind ki lettek javítva, illetve rá is vár egy-két dolog még, ne unatkozzon már a sok meló mellett <#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
What about the forests?
ne szerenkedj mert merges leszek XDDD
ez a zene tenyleg allat brutal,tegnap ota nagyon sokszor meghallgattam es nem lehet betelni vele
fejhalgatoval is hallgattam es nagyon szep mert apro dolgokra is figyeltel,peldaul a kedvencem a csodalatos par utemu zonora dallam mellett 4:58 tajban folyamtosan felerosodik egy csodaszep hatterzene ez a ketto annyira brutalisan hangzik egyutt,hogy az hihetetlen pedig kb 10 sec beszelunk.
Ezzel nincs semmi baj, azért nekem bejön az egész album! <#eljen>#eljen> Nem vagyunk egyformák...ízlések és pofonok...
"tonnadonna" énekhangja pedig szerintem szintén OK.Sokkal xarabb énekespacsirtákat futtatnak jó pézért..."gagától" mondjuk hányingerem van, "adélt" meg kifejezetten unom, annyit lehet hallani a rádiókban mindkettõt. (Én "MR2" párti vagyok).
Apropó, ha érdekel valakit az alábbi, szóljon.Megvan lemezen:
az uj szam amit alkotott egyszeruen lenyugozo elvezet halgatni annyira dallamos nagyon szep,foleg amikor a zongoras resz van de ugy az egesz egyben van folyton folyvasthallgatjuk.
egyszer valaki irta,hogy talan elfogult lennek nem vagyok az megmondom a velemenyem de ilyen zenek mellett ez mar valami hihetetlen,hogy ilyeneket tud.
Italo4ever a kedvencem,de ez barmelyik szamat leiskolazzza XDDDD
Remelem nem baj hogy irtam es hamarosan elerheto lesz
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>