DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
Májki! Bevállalnád a csajt?

Mármint énekesnek! <#nevetes1>

...alakul és látok benne némi tehetséget,nem csak magamat.<#vigyor>

Dióka
semmi gond...megbocsátjuk.<#kacsint>
és igen, volt mire felfigyelni rá, valóban kellemes zenéket kreált korábban is.

pityu0718
Na, közben megtudtam, Tamásnak hívják. <#hamm>

pityu0718
Van egy magyar srác, nem tudom a nevét de nagyon korrekt space zenéket kreál. Ha ismertétek már, akkor sorry.

SZMC

Videó változat.

Honlap: Honlap

pityu0718
Egyetértek! Nekem sem jön be az a hangszín mégis elég sokan használják, sajnos. Eredetileg egy Prophet 5-bõl jött ez a hang, de azóta több szintibe is "belecsempészték" ezt a sound-ot.
Ugyanakkor szerintem szinte kényszeresen ragaszkodik 1-2 elõadó ehhez ill. a mûfaj egynéhány jellegzetes hangzásához, ki tudja miért?
Persze érthetõ is valahol, hiszen a spacesynth mint mûfaj eléggé korlátozott lehetõségekkel bír az újításokat illetõen.
Vannak ugyan "úttörõk", akik meglehetõsen eltérnek a kliséktõl de ugyanakkor ezzel el is vesztik a valódi spacesynth feelinget. Õk azok, akik spacesynth-ként jelölnek meg italo vagy synth-pop szerzeményeket!
1 kezemen meg tudom számolni azon elõadókat, akik valóban új színt és új hangzást vittek bele a mûfajba, megtartva annak jellegét!!

mflex
Ez egy elég jó szám (lenne), de én máris kukáztam, amikor 40 másodpercnél az a (laserdance) space hang megszólalt, amitõl okádni tudnék, számomra ez majmolás jelent. Nem tudom miért gondolják (egyre kevesebben hála az égnek), hogy a space egyenlõ ezzel a hanggal. Annyi csodálatos szintetikus hang létezik, amivel helyettesíteni lehetne.

What about the forests?

pityu0718
Hm, nem ismertem ezt a nótát, Ti igen?
Megint egy Finn srác.. De ráérnek ezek a Finn-ek. 😊

mflex
<#worship><#wave>

What about the forests?

Helló! Köszönöm e remek melódiát, és persze az eddig közzétett szerzeményeidet is! <#eljen>
mflex
köszi 😊

What about the forests?

mflex
37 évesen, biztosan ugyanazt a nyugdíjt kapja ma is, mint itt pár utcával lejjebb az a nyugdíjas néni, akinek szoktunk vinni kaját, hogy a következõ fizetéséig éppen ne dögöljön éhen...<#rolleyes>

What about the forests?

pityu0718
Kellemes synth-pop muzsika, gratula Mike! <#eljen>

Dióka
hát nekem féltucat ismerõsöm ment el 37-38 évesen nyugdíjba (katonaságtól, rendõrségtõl), nem kell mondanom, hogy emiatt basztatom is õket!<#kacsint>
mi már valszeg meg sem fogjuk élni.

Dióka
reggel olvastam, én is megdöbbentem! sajnálom nagyon, én nagyon jó színésznek tartottam!

mflex
off:

Na b+! Bírtam a "srácot" Rip 😞

M.C.Duncan

What about the forests?

mflex
pm

What about the forests?

mflex
Átlagos, melodikus trance zene, jó ez, de favorit nem lesz 😊

What about the forests?

mflex
<#hehe> Jó lenne, de pénzt kell keresni még jó sokáig, ráadásul egyre többet.
42 évesen nyugdíjba? <#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
én azt hittem, már rég nyugdíjas vagy!

mflex
#25963 ment, sorry :/

What about the forests?

mflex
Nyugdíjba kellene mennem, akkor tudnék vele igazán foglalkozni! <#nevetes1><#worship>

What about the forests?

mflex
Szia Betti!

Ilyen dicséret olvasása közben majdnem nekem is 😊, bár távol álljon tõlem, hogy azért készítettem a zenét, hogy sírjanak rajta, meg ezért fõleg pénzt kérjek, bár támogatni lehet, aki akar. A minimum összeg 1 millió forint, vagy ennek megfelelõ értékû valuta <#nevetes1><#nevetes1>, de ha a zene, a jó miatt váltja ki, akkor még inkább örülök. Brand "tanárbácsi" remélem jól van (talán emlékeznek rá páran, régen a 80-asban aktív italos volt), add át üdvözletem, és köszi! 😊

What about the forests?

Dióka
nekem ez jobban bejön a lebegõ zonorabill miatt!<#kacsint>

az új számhoz privátban már megtettem, de így publikusan is hagy gratuláljak! <#worship><#eljen> tényleg jó lett, na!

még pár ilyen és kiadót kell keresni neked! <#kacsint>

Brand
Kedves, Mike és Mindenki! 😊

Bár elég rég nem írtunk, ugyan látogattuk, de nem voltunk aktívak, a férjem és én, de most megteszem, mert ez a zene annyira szép, hogy rossz kedv alatt is szép dolgokra gondol az ember, néhol könnybe lábadt a szemem a dallamán. Talán, mert érzékenyebb lelkû nõ lennék, ezt nem tudom, de nagyon örülök, hogy egy ilyen gyönyörû dal egyáltalán napvilágot látott, és pont tõled! 😊) Mi nálunk is szinte folyton szól.

Köszönjük és bárki, akinek egy parányi köze volt hozzá, egy nagy virtuális puszi az arcára.<#puszi>

Betti

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Italo4ever

hat en nem tudom ez egy uj winfos 8 telo es neha csinal ilyeneket,de tenyleg schone akart lenni XDDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Röviden: <#eljen>

OFF - Trance, mert szerintem ezt is hallanotok kell: Avernus...Sirya (Original mix) - Youtube
Nagyon ajánlott min. 320-as MP3 belõle, mert házat mozgató basszus is van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
<#nevetes1> na jah, az is lehet .

What about the forests?

Musachy
A sok keszekusza karakter még félreérthetõvé válik. Persze nyilván a szépre gondolt! <#nyes>

imo :) science fiction is science fact

mflex
Gondolom, hogy az schöne akart lenni. <#worship>
Hogy a francba tudsz ilyen karaktereket leütni? <#nevetes1>

What about the forests?

Italo4ever
Thomas az egyik kollegam ebben a percben csak ennyit mondott

sehr schöne musik!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
nm😊

What about the forests?

mflex
Amolyan happy end <#nevetes1>

What about the forests?

Musachy
Köszi, az alternatív dl lehetõséget fõleg! <#eljen>

imo :) science fiction is science fact

Italo4ever
szep minda ketto
most hallom csak hogy a vegen a dallam mas lett meg jobb XDD

mflex
Ez meg saját, de a lenti sokkal szebb, szerintem...

What about the forests?

mflex
<#papakacsint>

Egyébként meg...
Cover: By Dió

What about the forests?

Italo4ever
csodalatos csodalatois csodalatos zene tenyleg meg szebb lett <#worship><#worship><#taps>
a borito is!

mflex
Akkor végre elkészült, már elõbb is tudtam volna publikálni, de elaludtam a monitor elõtt bammeg 😄
Szóval akkor jó szórakozást.

A lejátszó alatt találhatóak a letöltõ linkek, zippy is...

Háttérmunkálatok:dió

What about the forests?

mflex
Kib...szott jó! <#eljen>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Zenei OFF - Mike-nak, aki hallgat Trance zenét is: Ferry Tayle...Revanche (Karybde & Scylla Intro mix) 10:33 - Youtube
Full HD-ban töltöttem fel, de - természetesen, nem több száz megás a fájl, így érdemes a meghallgatás után jobb verziót keresni a neten 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Italo4ever
Nagyon varom es ami meglepo,hogy a felesegem is dudolja! XDDD beszarok

mflex
A teljes verzió 6:40 lesz (csak így jött ki, amit elképzeltem), ezt idáig csak is Dióbá hallhatta. Õ mondja ki a végsõ szót, aztán, ha ok, akkor publikáljuk...a vezérdallamot háromszor képzeltem bele más hangszínekben és szinti hangokban, de az elsõdleges mindenképp a csodálatos PIANO hang. e
Most is hallgattam többször is, de részemrõl elkészült, ha Dióka is rábólint, akkor publikus lesz. Na, léptem motorozni, amíg még jó az idõ.

What about the forests?

Italo4ever
ezt nem gondoltam hogy igy elotre latod tehat akkor meg ennel is jobb verziot kapunk az enyem 5:10nal lehalkul. szetdongetem a hazat XDDD

a 4.35 tajban indulo resznel borsozik a hatam annyira brutal ott a volume gomb az egekben de annyira gyonyoruen szol hogy kivanja a maxot a szomszednal is az bombolXDDD

mflex
Amikor leírtad, tudtam, hogy mire gondolsz. Igen, amikor készül a zene, nagyon sokszor meghallgatom és akkor már úgy is hallom, hogy oda mi kell, mikor még nem is kerültem a szinti, vagy a pc elé. bár kikeverni nem volt könnyû, mire azt mondtam, hogy ez tényleg jó és kiegészítik egymást.

Hamarosan azt a verziót, dobhatod a kukába, mert jó pár változtatással végleg elkészült a (számomra) végleges verzió, kíváncsi vagyok, Dió mit mond majd rá, mert egyébként õ hívta fel figyelmem pár hibára, ezek mind ki lettek javítva, illetve rá is vár egy-két dolog még, ne unatkozzon már a sok meló mellett <#nevetes1><#worship>

What about the forests?

Italo4ever
Mike!

ne szerenkedj mert merges leszek XDDD
ez a zene tenyleg allat brutal,tegnap ota nagyon sokszor meghallgattam es nem lehet betelni vele

fejhalgatoval is hallgattam es nagyon szep mert apro dolgokra is figyeltel,peldaul a kedvencem a csodalatos par utemu zonora dallam mellett 4:58 tajban folyamtosan felerosodik egy csodaszep hatterzene ez a ketto annyira brutalisan hangzik egyutt,hogy az hihetetlen pedig kb 10 sec beszelunk.

johnlennon
Ja, és itt is frankón riszálják a pipik...tudtommal pécsiek. Nekem határozottan tettszik ez a szám.(de csak ez)

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>
Ezzel nincs semmi baj, azért nekem bejön az egész album! <#eljen> Nem vagyunk egyformák...ízlések és pofonok...
"tonnadonna" énekhangja pedig szerintem szintén OK.Sokkal xarabb énekespacsirtákat futtatnak jó pézért..."gagától" mondjuk hányingerem van, "adélt" meg kifejezetten unom, annyit lehet hallani a rádiókban mindkettõt. (Én "MR2" párti vagyok).

Apropó, ha érdekel valakit az alábbi, szóljon.Megvan lemezen:

mflex
Laci!

Köszi, de túlzásba ne ess, egyébként még finomítás alatt áll 😊

What about the forests?

Italo4ever
kaptam egy meglepit Miketol nem mondta,hogy nem irhatok rola de ha esetleg nem akkor bocsanat kenytelen vagyok,mert itt kint meg 2 nemet csalad is nem tud betelni vele
az uj szam amit alkotott egyszeruen lenyugozo elvezet halgatni annyira dallamos nagyon szep,foleg amikor a zongoras resz van de ugy az egesz egyben van folyton folyvasthallgatjuk.
egyszer valaki irta,hogy talan elfogult lennek nem vagyok az megmondom a velemenyem de ilyen zenek mellett ez mar valami hihetetlen,hogy ilyeneket tud.

Italo4ever a kedvencem,de ez barmelyik szamat leiskolazzza XDDDD
Remelem nem baj hogy irtam es hamarosan elerheto lesz

<#worship><#worship><#worship>

Dióka
ezen a klippen azóta röhögök,mióta elõször megláttam pár hónapja...ahogy tonnadonna rázza (jópofa,na), így a jól megcsinált klippel együtt tetszik ez a szám, bár Gossipet nem nagyon fogok hallgatni, szerintem a csajnak énekhangban sokat kellene fejlõdnie, elõadásmódra meg mindig olyan érzésem van,mintha Adele bele akarna bújni Gaga szerepébe. <#nyes>