26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#18636 "Jah, én is tapasztaltam :/"
Én a képre gondoltam. -
#18635 Most megvárom még lejön, kb 1 óra, utána megyek motorozni, összejöttünk itt vagy 10-en éjszaka többen motorozni, és faxa helyeken megállni, az nagyon cool.
Tiszta buli :D -
#18634 Én sem, de majd akkor nyilatkozom, ha láttam...
Jah, én is tapasztaltam :/ -
#18633 Legion-rol nem sok jót olvastam.
Ryan Paris-t miért kellett torzítani? -
#18632 Hát remélem hogy sok örömünk lesz benne,és neki bennünk.
Minden esetre a kisfiammal alig lehet már bírni. -
#18631 Most ezt a két filmet szedem, elvileg ugyanazzal a technikával készültek, mint a district 9...
-
#18630 Tudom milyen aranyosak, nekünk is van egy kis "macika" :) -
#18629 Köszi.:(
Kicsit féltem tőle hogy más lesz mint a képen.
De ahogy rohantak felém a füvön egyből kiszúrtam hogy ez bizony a kiválasztott. -
#18628 Nagyon szép :) -
#18627 Pontosan őt fizettem ki,de majd csak nyaralás után megyünk érte.
Hiszen nem elég hogy elszakítják a tesóiktól,új környezetbe kerül, egy vízparti nyaralás már végképp betenne szegénynek. -
#18626 Milyen kutyust? -
#18625 Én kérek elnézést.
Ma kissé sűü napom volt.
Érden még kutyát is vettem. -
#18624 Jah, már én is néztem, meg is rendelem... -
#18623 A retronic voice számról beszélek -
#18622 Bocs, elcsesztem!!!!!!! -
#18621 Ezt hallhattam már valahol? -
#18620 Azért ez így kicsit erős anyag a sorozat első lemezeként,nem????
Amúgy osztom a véleményed !
Ez kibaszott jó lett! (Felkiáltó jellel)
Kicsit féltem a 7 perctől de nincs ezzel sem gond.
-
#18619 Bár a BESSINIA nálam most mindent visz, hihetetlen a dallamvilága, vagy inkább az egyik legfülbemászóbb italospace stílusú diszkó zene, amit hallottam.
Kész vagyok tőle! -
#18618 Kibaszott jó! :D -
#18617 Emlékeztem erre a gondolatodra.
Azért is kérdeztem hogy erről a verzióról mi a véleményed.
-
#18616 Na erről beszéltem anno, és most itt van.
Nagyon jó ebben a formában, köszi!
-
#18615 Akkor hajrá! -
#18614 Nem hallottam még ezt változatot, de meglesném... -
#18613 Nekem ez az "újragondolás" is nagyon tetszik.
Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2010 (80s Dance Mix)
Mike neked mi a véleményed róla? -
#18612 Hogy ebből mikor lesz album, arra persze nem tért ki, de remélem hamarosan már. -
#18611 Nagyon bomba zene, sokszor meghallgattam már, nekem a refrén is ismerősnek tűnik, de szuper!
Hát jah, gondolom értetted mire céloztam a "beltenyészettel", mint anno az italodisco korban, "mindenki mindenkivel" gyártotta a slágereket :D -
#18610 a "beltenyészeten" azért lefordultam a székről a röhögéstől.... -
#18609 Tényleg nagyon jó ez a zene (is ) tőlük.
És ahogy látom már hozzám is felkerült !
Köszi az infót a projekt alakulásáról.
Nagyon örülök ennek a hírnek. -
#18608 nem tudnám osztályozni, hogy 8-9 vagy 10, engem mindkét verzió megérintett, mindegyik abszolút hatásos és ütős a maga módján. ott van,aminek ott kell lenni, érzem,amit éreztetni szeretne.
best of-ba valók!
ui. ez a Samurai gyerek bármibe nyúl, arany lesz belőle.....nagyon jó lett az átdolgozás is, és a vidi is, csodálatos tájfotókkal és némi animációval fűszerezve.
-
#18607 Leírom a véleményem erről a számról, mely véleményem szerint egy nagyon jól "összelopkodott" diszkó zene lett.
Az elején indul egy OMD koppintással, közben mintha Ernesto - Starry Night nótájából csenték volna a hosszan elnyújtott vízhangzó dobot, közben pár " félelmetes" effekt bekerült az ORB OF FIRE című dalból is, majd indul a zongora, mely szinte hasonló a Gazebo- chopin hangzással, itt már nagyon a hallgató fülébe mászik a dallam!
Ezután jön az ének Daniel-től, ami szinte felborítja az egészet, mert a Twins féle hangjával megszólal, de az alapritmus marad italo, aztán egyre jobban elmúlik a twins érzés, mert nagyon vízhangosítva van, de itt már nagyon jó hallgatni az éneket, mert nagyon szépen énekel.
A refrén az egyik legszebb, amit mostanában hallottam, a szövege is értelmes, csajszi hangján hallatszik, hogy nem úgy lökték oda először a mikrofonhoz, tetszik az élces hangja, bár ha ketten énekelnek, akkor Daniel "elnyomja" a csajt.
Az angol szavakat is szinte élmény hallgatni, annyira szépen ejtik, te jó ég! Ausztrál-Amerikai keverék lehet, az előbbi nagyobb százalékával, szerintetek jól hallom? :DD
Hát ez egy erős 9/10-es nóta a javából! -
#18606 Tartok tőle nem gyakran fogom használni a wint..
Max. játékra-netre. -
#18605 Igen a mac látja az ntfs kötetet, onnan mindent lehet másolni, de írni nem tudja :) -
#18604 Jah, az meg teljesen hangulatfüggő nálam, hogy melyik asztali gépet kapcsolom be, mivel mostanában szeretek dögleni, az ágyam melletti laptop megy egész nap.
Egy macbookpro, amin fent van a win7 is , és jó gyors alatta. -
#18603 Pont emiatt nem szeretném FAT32-re formázni mivel állat lassú, és közel 500 gb anyagot kellene átmásolnom a mac part-ra. -
#18602 A lényeg a köv. lenne!!
Mac-re írt progikat szeretnék átmásolni a win part-ról a mac part-ra, a formázások után, ennyi a történet. Mint írtad a mac ha látja az ntfs part-ot, akkor gondolom ez gond nélkül megy. Köszi újból! -
#18601 A FAT32-öt mindkét OS látja és írni is tudja, de lassabban, de miért ennyire fontos, én ezt megoldottam egy 32GB pendrive-val, ha valami kellett valamelyikről, akkor átmásoltam, igaz, ha sok az anyag akkor elég sok idő vele szarakodni, de nálam mind a mac-en, mind a win asztali gépen ugyanazok az anyagok vannak fent. Mármint média, képek, vagy dokumentumokra értettem. -
#18600 A mac látni fogja az ntfs partíciót, de csak olvasni tudja, írni nem. A win nem is fogja látni a Mac kötetet egyáltalán, mint írtam arra van egy faxa program, akkor már látni fogja, de csak szintén olvasásra lehet használni. Írni egyik rendszer sem tudja a másik OS kötetét. -
#18599 Egy utolsó kérdés..
A Mac látni fogja az ntfs win partíciót vagy fordítva a win-ről tudok másolni át az extended journaled-re formázott mac partícióra? Mert ha nem az gáz, nem kicsit.. -
#18598 Nincs mit :) -
#18597 Na ez érdekes, egy AM SAMURAI remake... Lassan úgy érzem, hogy itt is egy igazi "beltenyészet" fog kialakulni :)))
BESSINIA 1080P