26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• kaposi1
    "Jah, én is tapasztaltam :/"
    Én a képre gondoltam.
  • mflex #18635
    Most megvárom még lejön, kb 1 óra, utána megyek motorozni, összejöttünk itt vagy 10-en éjszaka többen motorozni, és faxa helyeken megállni, az nagyon cool.
    Tiszta buli :D
  • mflex #18634
    Én sem, de majd akkor nyilatkozom, ha láttam...

Jah, én is tapasztaltam :/
  • kaposi1
    Legion-rol nem sok jót olvastam.
    Ryan Paris-t miért kellett torzítani?
  • kaposi1
    Hát remélem hogy sok örömünk lesz benne,és neki bennünk.
    Minden esetre a kisfiammal alig lehet már bírni.
  • mflex #18631
    Most ezt a két filmet szedem, elvileg ugyanazzal a technikával készültek, mint a district 9...

• mflex #18630
    Tudom milyen aranyosak, nekünk is van egy kis "macika" :)
  • kaposi1
    Köszi.:(
    Kicsit féltem tőle hogy más lesz mint a képen.
    De ahogy rohantak felém a füvön egyből kiszúrtam hogy ez bizony a kiválasztott.
  • mflex #18628
    Nagyon szép :)
  • kaposi1
    Pontosan őt fizettem ki,de majd csak nyaralás után megyünk érte.
    Hiszen nem elég hogy elszakítják a tesóiktól,új környezetbe kerül, egy vízparti nyaralás már végképp betenne szegénynek.
  • mflex #18626
    Milyen kutyust?
  • kaposi1
    Én kérek elnézést.
    Ma kissé sűü napom volt.
    Érden még kutyát is vettem.
  • mflex #18624
    Jah, már én is néztem, meg is rendelem...
  • mflex #18623
    A retronic voice számról beszélek
  • kaposi1
    Bocs, elcsesztem!!!!!!!
  • kaposi1
    Ezt hallhattam már valahol?
  • kaposi1
    Azért ez így kicsit erős anyag a sorozat első lemezeként,nem????

Amúgy osztom a véleményed !
    Ez kibaszott jó lett! (Felkiáltó jellel)
    Kicsit féltem a 7 perctől de nincs ezzel sem gond.
  • mflex #18619
    Bár a BESSINIA nálam most mindent visz, hihetetlen a dallamvilága, vagy inkább az egyik legfülbemászóbb italospace stílusú diszkó zene, amit hallottam.

Kész vagyok tőle!
  • mflex #18618
    Kibaszott jó! :D
  • kaposi1
    Emlékeztem erre a gondolatodra.
    Azért is kérdeztem hogy erről a verzióról mi a véleményed.
  • mflex #18616
    Na erről beszéltem anno, és most itt van.
    Nagyon jó ebben a formában, köszi!

• kaposi1
    Akkor hajrá!
  • mflex #18614
    Nem hallottam még ezt változatot, de meglesném...
  • kaposi1
    Nekem ez az "újragondolás" is nagyon tetszik.
    Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2010 (80s Dance Mix)
    Mike neked mi a véleményed róla?
  • mflex #18612
    Hogy ebből mikor lesz album, arra persze nem tért ki, de remélem hamarosan már.
  • mflex #18611
    Nagyon bomba zene, sokszor meghallgattam már, nekem a refrén is ismerősnek tűnik, de szuper!

Hát jah, gondolom értetted mire céloztam a "beltenyészettel", mint anno az italodisco korban, "mindenki mindenkivel" gyártotta a slágereket :D
  • Dióka
    a "beltenyészeten" azért lefordultam a székről a röhögéstől....
  • kaposi1
    Tényleg nagyon jó ez a zene (is ) tőlük.
    És ahogy látom már hozzám is felkerült !
    Köszi az infót a projekt alakulásáról.
    Nagyon örülök ennek a hírnek.
  • Dióka
    nem tudnám osztályozni, hogy 8-9 vagy 10, engem mindkét verzió megérintett, mindegyik abszolút hatásos és ütős a maga módján. ott van,aminek ott kell lenni, érzem,amit éreztetni szeretne.

best of-ba valók!

ui. ez a Samurai gyerek bármibe nyúl, arany lesz belőle.....nagyon jó lett az átdolgozás is, és a vidi is, csodálatos tájfotókkal és némi animációval fűszerezve.

• mflex #18607
    Leírom a véleményem erről a számról, mely véleményem szerint egy nagyon jól "összelopkodott" diszkó zene lett.

Az elején indul egy OMD koppintással, közben mintha Ernesto - Starry Night nótájából csenték volna a hosszan elnyújtott vízhangzó dobot, közben pár " félelmetes" effekt bekerült az ORB OF FIRE című dalból is, majd indul a zongora, mely szinte hasonló a Gazebo- chopin hangzással, itt már nagyon a hallgató fülébe mászik a dallam!

Ezután jön az ének Daniel-től, ami szinte felborítja az egészet, mert a Twins féle hangjával megszólal, de az alapritmus marad italo, aztán egyre jobban elmúlik a twins érzés, mert nagyon vízhangosítva van, de itt már nagyon jó hallgatni az éneket, mert nagyon szépen énekel.

A refrén az egyik legszebb, amit mostanában hallottam, a szövege is értelmes, csajszi hangján hallatszik, hogy nem úgy lökték oda először a mikrofonhoz, tetszik az élces hangja, bár ha ketten énekelnek, akkor Daniel "elnyomja" a csajt.
    Az angol szavakat is szinte élmény hallgatni, annyira szépen ejtik, te jó ég! Ausztrál-Amerikai keverék lehet, az előbbi nagyobb százalékával, szerintetek jól hallom? :DD

Hát ez egy erős 9/10-es nóta a javából!
  • pityu0718
    Tartok tőle nem gyakran fogom használni a wint..
    Max. játékra-netre.
  • mflex #18605
    Igen a mac látja az ntfs kötetet, onnan mindent lehet másolni, de írni nem tudja :)
  • mflex #18604
    Jah, az meg teljesen hangulatfüggő nálam, hogy melyik asztali gépet kapcsolom be, mivel mostanában szeretek dögleni, az ágyam melletti laptop megy egész nap.

Egy macbookpro, amin fent van a win7 is , és jó gyors alatta.
  • pityu0718
    Pont emiatt nem szeretném FAT32-re formázni mivel állat lassú, és közel 500 gb anyagot kellene átmásolnom a mac part-ra.
  • pityu0718
    A lényeg a köv. lenne!!

Mac-re írt progikat szeretnék átmásolni a win part-ról a mac part-ra, a formázások után, ennyi a történet. Mint írtad a mac ha látja az ntfs part-ot, akkor gondolom ez gond nélkül megy. Köszi újból!
  • mflex #18601
    A FAT32-öt mindkét OS látja és írni is tudja, de lassabban, de miért ennyire fontos, én ezt megoldottam egy 32GB pendrive-val, ha valami kellett valamelyikről, akkor átmásoltam, igaz, ha sok az anyag akkor elég sok idő vele szarakodni, de nálam mind a mac-en, mind a win asztali gépen ugyanazok az anyagok vannak fent. Mármint média, képek, vagy dokumentumokra értettem.
  • mflex #18600
    A mac látni fogja az ntfs partíciót, de csak olvasni tudja, írni nem. A win nem is fogja látni a Mac kötetet egyáltalán, mint írtam arra van egy faxa program, akkor már látni fogja, de csak szintén olvasásra lehet használni. Írni egyik rendszer sem tudja a másik OS kötetét.
  • pityu0718
    Egy utolsó kérdés..
    A Mac látni fogja az ntfs win partíciót vagy fordítva a win-ről tudok másolni át az extended journaled-re formázott mac partícióra? Mert ha nem az gáz, nem kicsit..
  • mflex #18598
    Nincs mit :)
  • mflex #18597
    Na ez érdekes, egy AM SAMURAI remake... Lassan úgy érzem, hogy itt is egy igazi "beltenyészet" fog kialakulni :)))

BESSINIA 1080P