26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• musichunter
    Kár ,hogy nem jelezted csabán leszel 1 kis trécsre szívesen összefuthattunk volna...
  • Zephyr Retiring
    szomorúan jegyzem meg: épp a minap jártam csabán a new yorkerben (csaba center) és vettem magamnak egy kapucnis motoros bőrjakót
    no de, nem is suhanckodok itten mán tovább..
  • carterx
    MFLEX cimbi!!!!!!

Még mindig várom a Savage-2009 linkeket.
    A kutya nem válaszol a kéréseimre,gondoltam mostmár itt kereslek,fél éve türelmesen várom.
    Lécci old már meg,ha ráérsz.

Üdv
  • mflex #18715
    Dallamos trance kedvelők szeretni fogják ezt a DASH BERLIN számot :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
    Nem a kedvenc színészem - Robert De Niro, Al Pacino az abszolút favorit -, de számos filmjét imádom.
    "A nagy Lebowski"-t egyik haverom miatt többször is megnéztem, mert ő félelmetesen rajongott érte, és a videó klubban dumcsizgattunk sokat, közben meg ment egy-egy film :)
  • mflex #18713
    Egész jól tartja magát - már az új filmben látva -, Jeff B.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, láttam - nem véletlenül írtam azt, amit.

YT: KLIKK
  • mflex #18711
    Láttad az első részt, ami még 82-ben készült?
    Érdekes volt látni, hogy valaki bekerül egy pc-be, és akkor az a (látvány)világ odabaxott!
    Ezért vagyok kíváncsi, hogy majd 30 év után, teljes 3D-ben, mai technikával mit tudnak kihozni ebből. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyedül Jeff miatt tenném.
    Ki****ottul idegesít mostanság a "kapucni + bőrkabát + suhanc" kombó...
    Valahogy, az egész felelevenítése mesterkélt - a tudományos laborbeli baleset jobb felütés volt, mint a megtalált szerkentyű...
    ...a srác motorozási képességeinek erőltetése meg aztán... csak hab a tortán... cchhh...

Egynek jó film lesz.
  • mflex #18709
    Elhiszem, én is sokszor elolvastam a könyveket :)
    Viszont CGI ide, vagy oda, ezt megnézem :)

• IMYke2.0.0.0
    14-szer olvastam a "Jedi visszatér" c. könyvet... 8. előtti nyári szünetben!
  • mflex #18707
    GL is elmehet a k anyjába!
    1977 óta, annyi bőrt lehúztak az SW-ról, vagy inkább a fanatikusokról, hogy ahhoz már pofa kell. Ráadásul, az 1,2,3-as részek egyáltalán nem ütötték meg azt a mércét, amit akkor hangulatban és látványban a 4,5,6 részekkel produkált.
    Az eredeti forgatókönyvben, soha nem szerepelt, pl jar jar, csak azért lett "beleírva", hogy az amerikai anyukák, akik a gyerkőccel elmentek a moziba, legalább azt tudják majd mondani a film után, hogy jaj az a figura milyen cuki! Én, meg mondhatnám rá, hog jaj amerika, de ciki, illetve inkább GL!
    Az első három rész, nekem még most is csak foszlányos, ha vizsgáznom kellene belőle, akkor tuti bukta, mert nem emlékszem rendesen a történetre, mivel nem tudott megfogni a film.
    A CGI jelenetek is csak az elsőnél voltak jók, manapság már ki nem állhatom az ilyen filmeket, főleg egy Inception után, ahol makettel dolgoztak, meg "láthatatlan" kötélen bunyóztak. A 4,5,6 részekre, viszont ha felébresztenek is rögtön tudnám a választ, akár jelenetben, akár párbeszédben.
  • IMYke2.0.0.0
    Még szerencse, hogy nem vettem meg a DVD-kiadásokat...
  • Dióka
    hurrá, SW fanok kétszázadszor is megvehetik ugyanazt!
    fullHD-ban már nekik is megvan mind a 6 rész, de biztos lesz 1-2 képkocka amiért érdemes lesz begyűjteni újra.

mi a kövi hír?!
  • musichunter
    Aki esetlegmég nem tudná a hírt !
    ÍME!

Hivatalos a Csillagok háborúja 2011-es Blu-ray megjelenése
    2010-08-17

- Személyesen maga George Lucas jelentette be a hétvégi orlandói „Star Wars Celebration V” elnevezésű eseményén a mind a hat epizódot tartalmazó Blu-ray Disc készletdoboz 2011 őszi megjelenését.

- A Lucasfilm Ltd. és a Twentieth Century Fox Home Entertainment által is hivatalosan bejelentett kiadvány kapcsán a kultikussá vált filmsorozat alkotója a „Star Wars Celebration V” résztvevőinek egy A jedi visszatér című filmből kivágott jelenetet is bemutatott, ami természetesen most majd visszakerül a Blu-ray kiadásba. A lemezek a lehető legjobb minőségű nagyfelbontású kép és hang mellett dokumentumrészleteket, a forgatásokról készült felvételeket, interjúkat és a Lucasfilm archívumából származó retrospektív és eddig nem látott anyagokat tartalmaznak majd.

- A New York Times online kiadásának nyilatkozó rendező azt is elmondta, hogy a Blu-ray kiadás megjelentetésével azért vártak, mert azt akkor akarták megtenni, amikor már „elég ember tudja megvásárolni és megnézni”.

- A Blu-ray lemezen jövőre megjelenő első három epizód (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A jedi visszatér) a 2004-es dobozos DVD megjelenéskor digitálisan restaurált „Special Edition” változat lesz, az eredeti filmek minősége ugyanis nem túl jó, és a teljes digitális megújítás nagyon drága lenne.

- További részleteket egyelőre nem tudni a kiadvány majdani áráról, vagy arról, hogy az egyes filmek külön-külön Blu-ray lemezen is megjelennek-e, és 3D változatról sem esik szó sehol.
  • Dióka
    kinek mi a házi-mozi. ez ugye,mint látszik is egy kompakt rendszer, bő két kilóért. végülis..... mindent meg kell hallgatni, mielőtt jót vagy rosszat mondanék róla..
    a marketingesnek gratula, ennyi halandzsát hangzatos virtuális kifejezésekkel újszerűen tálalni legalább 5 perc volt összedobni.
    olyan sok újat,amit egy halandó ki tud használni nem láttam, a toll vastagon fogot,mint mindig,természetesen a feltüntetett teljesítmény adatok csak a népi kívánalmakat elégíti ki, de egyébként ARANYOS a cucc. a kérdés nálam mindig az, mire és mihez képest lehet egy ilyet kihasználni vagy élvezni. 8 Ohmon 100Watt körüli teljesítmény általában elég otthonra, kérdés, hogy jön ki az erősítőből és a hangszórókból ez az energia.
  • musichunter
    Ha valaki esetleg most akar vásárolni házimozit...
    1 megtekintést megérdemel...ajánló
  • Dióka
    kár, hogy hagytad, pedig tök jó poén az oldal...lehet nyomogatni meg klikkelgetni

köszi az újabb linket, remélem meg is tudom nézni.
  • mflex #18700
    Nem zártam, mert nem akartam már írni utána semmit. Így is a tkm tele van, hogy mindig, minden szar bb kódot írogatni kell itt. =/
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
    Tehát csak ennyi?
    Nem is zártad a tag-et?
  • mflex #18698
    hát csak beírtam, hogy (spoiler) ()=[]
  • IMYke2.0.0.0
    Az elrejtést hogyan?
  • mflex #18696
    Az "Untraceable"-t néztem meg, magyar címe "Gyilkosság online"...
    Nem mondom, jó kis thriller, vagy horror, érdekes volt végre látni, hogy egy filmben, nem apple gépekkel dolgozik az FBI cyber részlege, hanem windows vista alatt nyomják , sőt erős reklámszaga is volt, ettől függetlenül tetszett a film, nálam erős 7-es.

Aztán kíváncsiságból begépeltem a filmben szereplő oldalt, [URL=http://www.killwithme.com/]"ölnélvelem.com" ?[/URL], az enter után megjelenő ablak után, aztán hagytam a francba az egészet.

[spoiler]http://www.fileserve.com/file/jBX7mM5/Gyilkossag.Online.2008.720p.BRRip.AC3.Xvid.HuN-HighTemplar.avi

• Dióka
    köszike, azt hiszem még nem láttam a 4-et, leszedem.
  • mflex #18694
    Nem tartom magam egy értetlen embernek, de a rapid oldalát többször is elolvastam, és némelyik pont még most is magas nekem. Ilyen rapids, meg olyan pontok, meg rapidpro. Hát k anyjukat komolyan. Egy jó van a rapidban, az összes szálon (premiumban) maxon "lövik" feléd a file-okat.
  • IMYke2.0.0.0
    Én MU-t szeretem. Hatalmas fájlokkal nem tudok ugye foglalkozni, de letöltő klienssel gyakorlatilag korlátlanul szedhetek róla.
  • mflex #18692
    Úgy gondolom, hogy a rapidshare, ha nem változtat hamarosan a kibaszott üzletpolitikáján, akkor lassan senki nem fog oda tölteni. Már így is alig látok ilyen linkeket, mert ha véletlenül akad is, akkor a szürőn hamar megbukik, aztán törlik.

1080p filmek elég sok van a rapidon, de szarrá vannak ez miatt "csomagolva".
    Előfizettem a hotfile és mu-nál is, de egyre több a fileserve link is. szerintem, 100 dolcsi 2 évre nem pénz, főleg, hogy egyben letudok szedni több GB file-okat max sebességgel.

Hülye rapid, monnyonle!
  • mflex #18691
    Mármint úgy értettem, hogy max 2gb a 720p filmek, találtam ilyet, vagy 40-50 db-ot :)
  • mflex #18690
    Egyelőre áll minden :/
  • mflex #18689
    Ezeknek a srácoknak elég sok ilyen HD filmjük van, ez is tűéles kép, ráadásul még tetszett is, bár lehet lemaradtam a megnézéssel, de jó film szerintem ez a végső állomás 4
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem tartod tolakodónak, de történt valami érdemleges előrelépés a téglagyárral kapcsolatban? Beindulhat végre az építkezés, teljes erővel?
  • mflex #18687
    Én, majd a héten lekapom, köszi.

• IMYke2.0.0.0
    Szívesen! Örülök, hogy tetszett.
    Épp a Denebstar Remix-et hallgatom.
    Mondjuk, nekem mindegyik tetszik - egymás után hallgatva őket mindegyik értékes tud lenni.

Ha egy verziót kellene kiválasztani, mondjuk egy válogatás albumra, akkor én a Denebstar Remix mellett döntenék.
    Bár, az Original mix is csábító :)
  • Dióka
    köszi, Imyke!

nekem tetszik. bár én a 2 9percest inkább 6 körülire kevertem volna, mert így nagyon el van nyújtva és nem köt le, de az alaptéma szerintem jó.
    legjobban a dephasys fogott meg, aztán a denebstar verzió.
    az "eredeti" inkább a klasszikus hangzást tolja.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, hogy nem Trance-zene topik, de bízom benne, a stílus itt nem szenved előítéletektől, és meghallgatjátok ezt a fantasztikus maxit:

Aeden...Reverence - [WEB, 2010 FLAC LOSSLESS]
    01 - Original mix
    02 - Dephasys Remix
    03 - Spacewalker Remix
    04 - Denebstar Remix
    KLIKK 1. + KLIKK 2.
  • musichunter
    Emelem a kalapomat bár ki is készítette!
    Igényesen megcsinálta én még tudtam volna hallgatni őket!

• Dióka
    te vagy a kiválasztott,akinek jól műkdik:
    íme 2 hónapos hszek

"Nálam akadoznak a Full HD filmek. Avatar (10 gigás verzió, 1080p), Ice Age 3 (10 gigás verzió, 1080p)."

akkor mit szólna egy 48 gigás fullBD-hez?

"Néha nem indítja el a FullHD filmeket, csak ha áramtalanítom utána. Tipp, hogy mitől lehet ez?"

igazából az ebben lévő csipkészletnek megvannak a felső korlátai, nyilván nem szereti, ha valamiben túl sok az anyag (magas a bitráta, mint pl. 10-15000 kbps)

• Dióka
    nem semmi. kiválogatni és összerakni sem.
  • sultan71
    Nekem meg egyszer sem akadt full hd-n, vagy csak nem figyeltem rendesen... :-)
    Egyebkent a hifiben tenyleg hulyen mutatna, igy a tv allvanyban van "elrejtve", hogy az infra meg megtalalhassa, meg persze hozzaferjek a hard drive-hoz, ha filmet akarok ratenni.
  • sultan71
    Mostanaban ennyiert mennek.
    Ha szetnezel az eBay-en, akkor ott megolcsobban hozza lehet jutni.