DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo4ever
Laserdance:Excitation-t kellene nekem, ha valaki tuna segiteni

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Remelem lesz bar en azt se banom,ha igy fojtatja

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Majd kiderül, hogy lesz-e egyáltalán belõle valami.

What about the forests?

Italo4ever
en orulnek egy albumnak.

Italo4ever
allati joez a szam.

mflex
Nekem legutóbb azt írta (kb féléve), hogy tárgyalásban van valamelyik kiadóval, és ha összejön a bisznisz, akkor a megjelenõ korongján már lehet is élvezni, viszont ha ezek a zenék lesznek ott, akkor csak saját magával cseszik ki, példának okáért gondoljunk a minõségmániás ruszkikra!

What about the forests?

Italo4ever
es mit mond,hogy miert csak mp3-at oszt meg?

Italo4ever
Ha ertenek hozza mar reg ilyenek gyartanek.<#nyes>

mflex
Tud a srác az biztos, de jó lenne már, ha lossless anyaggal is arcul csapna!

What about the forests?

mflex
Te, mint "fõnicholasgay" befejezhetnéd az America demo változatot, mondjuk. 😄

What about the forests?

Italo4ever
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Italo4ever
Egyetertek idaig sem volt piskota a srac,de szerintem idaig ez a legjobb!

Italo4ever
huhuuuuu beszaras mekkora zene!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

mflex
Pár dolgot anno megkérdeztem tõle...

What about the forests?

ejha, te aztán jól informált vagy...<#wilting><#eljen>

mflex
2 szintije van, de fõleg VST programokkal állítja elõ a zenéit...

What about the forests?

Mondjuk érdekeltek volna a technikai hátterei is a srácnak de sajna a honlapján errõl semmi infó nincs.<#szomoru1>

de, persze ismerem azokat a számokat, amelyeket ide feltoltatok csak a srácról nem volt semmi infóm!

mflex
Mielõtt bannolnád magad, linket nem tudsz adni? <#nevetes2>

What about the forests?

Dióka
ramona=ROMANO <#falbav><#nevetes1><#banplz>
esküszöm, véletlen volt.

Dióka
sosem késõ,annak aki még nem ismeri, bár nem épp tegnapi, mondjuk egy éves, de hát ugye sokszor 20 éves zenéket sem ismerünk

ismerjétek meg Andy Ramona kiscsákót, aki Fred Ventura-val is alkotott unalmában egy jót, sürgõsen érdemes XHQ-ban megszerezni mindet,persze csak akinek még nincs meg. <#hehe>

I Want You Back - Run to Love - Stay with You

mflex
Lehet, sõt biztos, de nálam ritkán szól mp3, vagyis olyan sokat nem vesztettem a már eredetileg is fos 128-as szarokkal, de kösz, hogy szóltál. <#wave>

What about the forests?

Wescone
Gondolom azt azért tudod, hogy az adott gyengébb minõséget is tovább gyengítetted evel a mûvelettel.<#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
ez tényleg süsü,pedig na az KURVAYÓ volt!

mflex
Sajna nincs, szerintem azt kukába dobta.... a hülyéje 😄 a demo verzió valahol megvan még, talán valakinek be kellene fejezni? <#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
az America ezzel a Robotic verzióval nem annyira begyere, neked nincs meg egy extended verzió az elsõ változatából,amit még anno hallgattunk?!

Dióka
magánhasználatra ingyen felajánlom bárkinek a GNU licenszem alapján, de vállalati és céges használatért kkkõkeményen perkálni kell ám!!!<#nevetes1>

Dióka
<#worship><#wave><#eljen>

mflex
Ezt én is észrevettem (néhol) :s

What about the forests?

Dióka
azé szójjá mán majd neki finoman, hogy bánjon csínján a dinamikázgatással,mert a túl sok felsõ holtpont (erõs kivezérlések és a hangsávok erõsen hangsúlyos egymásra keverése) a hullámban elcseszheti a hangképet (néhol el is cseszi) és torzításokat okozhat, aztán ha ez megy már neki,akkor átvesszük vele a 320-as minõségi tömörtés lényegét!<#nyes>
de ez utóbbit már te is el tudod neki magyarázni.....<#vigyor>

mflex
Na B+, még az aláírásom is brutálnagy lett 😄DD

What about the forests?

mflex
<#nevetes2>váóóó, ez a szöveg KULTUSZ LESZ!!!

What about the forests?

kaposi1
<#taps><#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
BRUTALLIKUSZ GIGANTIKUSZ MEGASLAGERIKUSZ SZPÉSZFANTASZTIKUSZ MAXIMUSZ MELODIKUSZ MUSIC!!!

ahogy a latin mondaná...<#nevetes1>

kaposi1
Akkor ezek szerint te a többi zenéjét se ismered?

mflex
Franciaországban él a srác és afféle hobbiként ûzi ezt a spaceitalo zene kreálást, és persze azt kell mondjuk, hogy rettentõ profin tudja, hogyan kell a hallásunkat "elélveztetni". <#nevetes1>

honlap itt, de hallom a már ez a dal lett a "fõzene" közben 😊

What about the forests?

Ez így van, marha nagy zene, szerintem kapásból van ez a zene olyan jó mint Marco bármelyik alkotása!
Érdekes, semmit nem tudok errõl a srácról, ki õ?

mflex
Akkor ezek szerint veled és Kaposi kollegával is hasonló az ízlésünk.<#wave>

What about the forests?

mflex
Mert az analizáló program azt mutatta, hogy soha nem volt 320-as, ezért a nagyját kivágtam a kukába, ami meg ritkaság volt, annak a méretét lecsökkentettem.

What about the forests?

"4:14 körül indul egy dallam ami tart kb 4:30-ig"

<#eljen><#taps> atyavilág mekkora zene, na ezt nehezen fogja überelni jónéhány mostani space szárnypróbálgató..<#wilting>

Wescone
"...a vége az lett, hogy kb 1000 szám vagy vissza lett konvertálva, ha ritka darab volt"

Miért is kellett a számokat "vissza" konvertálni?

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Ez után az ajánlód után nagyon kíváncsi lettem erre a zenére.
És minden leírt sorod igaz.
Hatalmas zene.<#wow1>
Nekem elsõ pillanattól az tûnt fel hogy milyen iszonyú hangsúlyos dobot kapott.De rohadt jól szól így.<#taps>
És az a dallam tényleg óriási benne.
Én csak azt tudom mondani hogy nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad ezt a valódi csemegét!!
<#worship><#worship><#worship>

mflex
http://rapidshare.com/files/301798677/Laserboys_-_Cold_As_Ice.mp3

What about the forests?

mflex
Fejlõdõképes ez a Nicolas gyerek, a múltkor írtam neki, hogy legalább stereo mp3-at küldjön, ha már lossless-t nem hajlandó, a tegnap délutáni e-mail-ben már így jött a zsír új szerzeménye az:

Italo4ever - Angel Of Hearts (extended) változat.

Tud ez a srác! Nekem nagyon tetszik az egész szám, de 4:14 körül indul egy dallam ami tart kb 4:30-ig, attól a földön fetrengtem a gyönyörûségtõl, és szerintem mindent verne most ez a szám, ha erre a dallamra építette volna fel ezt a projektet, de így is kitünõ!

Player premier!

download 320

What about the forests?

kaposi1
Sziasztok!
Valakinek nincs meg ez esetleg Lossless-ban,vagy legalább 320-ba.?<#nemtudom><#worship>
Taleesa
Greatest Hits
1992-2002

mflex
Jah, nem is olyan régen (még a nyáron) kezdtem el "análisan" nézegetni a 320-as zenéket, a vége az lett, hogy kb 1000 szám vagy vissza lett konvertálva, ha ritka darab volt, vagy ment a kukába, mondjuk ez jóval több volt.

What about the forests?

kaposi1
Sajnos minden igaz amit leírtál.<#eljen><#szomoru1>

mflex
<#integet2><#worship>

What about the forests?

Dióka
a szándék megvolt, a többi nem rajtad múlt.
a bitráta sokáig "mérvadó" volt, de mivel az utóbbi években tonnányi konvertáló progi lett elérhetõ és sokakban a tömörítésekbõl átlagban csak annyi tudatosult, hogy a nagyobb bitráta az jobb minõséggel párosul (ami persze csak bizonyos feltételek és beállítások között igaz, csak ezt a netnép elfelejti számításba venni vagy épp fogalma sincs róla), így összevissza kezdék el fel- és átkonvertálgatni a régebbi és kisebb bitrátájú anyagokat,amivel szépen elárasztották az egész hálót. manapság már nem is azon van a hangsúly, hogy mekkora a bitráta, hanem az, hogy az valódi-e?<#nyes><#wave>
valódi=az eredeti forrásanyag (pl. audio-cd) elsõlépcsõs konverziója (a kódolótípus adott bitrátán való legjobb elérhetõ beállításaival)

a Galaxy Hunter lemez ismertetõhöz csak gratulálni szeretnék
Mfex kollégának !<#wave><#circling>

Csak ajánlani tudom mindenkinek!