DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
esküszöm, véletlen volt.
ismerjétek meg Andy Ramona kiscsákót, aki Fred Ventura-val is alkotott unalmában egy jót, sürgõsen érdemes XHQ-ban megszerezni mindet,persze csak akinek még nincs meg. <#hehe>#hehe>
I Want You Back - Run to Love - Stay with You
What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in
What about the forests?
de ez utóbbit már te is el tudod neki magyarázni.....<#vigyor>#vigyor>
ahogy a latin mondaná...<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
honlap itt, de hallom a már ez a dal lett a "fõzene" közben 😊
What about the forests?
Érdekes, semmit nem tudok errõl a srácról, ki õ?
What about the forests?
What about the forests?
<#eljen>#eljen><#taps>#taps> atyavilág mekkora zene, na ezt nehezen fogja überelni jónéhány mostani space szárnypróbálgató..<#wilting>#wilting>
Miért is kellett a számokat "vissza" konvertálni?
In Lak\'ech Ala K\'in
És minden leírt sorod igaz.
Hatalmas zene.<#wow1>#wow1>
Nekem elsõ pillanattól az tûnt fel hogy milyen iszonyú hangsúlyos dobot kapott.De rohadt jól szól így.<#taps>#taps>
És az a dallam tényleg óriási benne.
Én csak azt tudom mondani hogy nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad ezt a valódi csemegét!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Italo4ever - Angel Of Hearts (extended) változat.
Tud ez a srác! Nekem nagyon tetszik az egész szám, de 4:14 körül indul egy dallam ami tart kb 4:30-ig, attól a földön fetrengtem a gyönyörûségtõl, és szerintem mindent verne most ez a szám, ha erre a dallamra építette volna fel ezt a projektet, de így is kitünõ!
Player premier!
download 320

What about the forests?
Valakinek nincs meg ez esetleg Lossless-ban,vagy legalább 320-ba.?<#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
Taleesa
Greatest Hits
1992-2002

What about the forests?
a bitráta sokáig "mérvadó" volt, de mivel az utóbbi években tonnányi konvertáló progi lett elérhetõ és sokakban a tömörítésekbõl átlagban csak annyi tudatosult, hogy a nagyobb bitráta az jobb minõséggel párosul (ami persze csak bizonyos feltételek és beállítások között igaz, csak ezt a netnép elfelejti számításba venni vagy épp fogalma sincs róla), így összevissza kezdék el fel- és átkonvertálgatni a régebbi és kisebb bitrátájú anyagokat,amivel szépen elárasztották az egész hálót. manapság már nem is azon van a hangsúly, hogy mekkora a bitráta, hanem az, hogy az valódi-e?<#nyes>#nyes><#wave>#wave>
valódi=az eredeti forrásanyag (pl. audio-cd) elsõlépcsõs konverziója (a kódolótípus adott bitrátán való legjobb elérhetõ beállításaival)
Mfex kollégának !<#wave>#wave><#circling>#circling>
Csak ajánlani tudom mindenkinek!