DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkérhetlek, hogy töltsd fel külön az "Ambiente"-röl (Laserdance) a "Laser Fears"-t? A múltkor a tömörítésnél történhetett valami mert ezt az egy számot nem volt hajlandó nekem a winrar kicsomagolni...<#nemtudom>#nemtudom>
In Lak\'ech Ala K\'in
nos, részben teljesült amit jósoltam, hisz tgolyó kolléga hozott idén õsszel jó kis zenéket<#vigyor>#vigyor>
ilyen az, mikor más dolgozik helyettem<#nyes>#nyes>
amint azt írtad is már, én csak fotókat ígértem, hisz hitelesítem hogy nekem is vannak ritka és jó vinyljeim<#hehe>#hehe>
de linkeket hozzájuk, sajnos csak pár kivételezett kollégának adhatok majd..ugye te megérted, miért is<#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ezek a fotók is mehetnek vinylbakker kolléga gyûjteményébe, ha kell neki..
Nagyon szépen köszönöm<#worship>#worship>
Egyébként vinylfotókat is szeretek nézegetni<#hehe>#hehe>
A múltkor találkoztam egy érdekes ídézettel.
össze hozzuk hamarosan a kellemeset a hasznossal, ugyanis a vinylekhez
szolgáltatom a hitelesítõ fotókat is
kis idõ kell még, míg a házi stúdiómat átköltöztetem, de azt már most kijelenthetem:
vidám és zenékkel teli jó kis õsz köszönt hamarosan ránk
Neked ismerõs a szöveg?
Csak óvatosan jegyzem meg az õsznek hamarosan vége.<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
De szomorúan hallom.<#rinya>#rinya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezek csak TA-nak és DB-nek "álltak" jól.
Bár a refrén faxa italos.
What about the forests?
NON VOCAL! Kellemes.
A Gladiator zenére hasonlít... nem tudom beazonosítani, nem otthonról írok!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem<#nevetes1>#nevetes1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Köcsög buzi cégek...
What about the forests?
..gondoltam megmutatom azoknak, akik nem ismerik<#papakacsint>#papakacsint>
..ha már megemlítetted..
aki ért is a zenéléshez...ellentétben vele<#hehe>#hehe>
xerintem szétröhögné az agyát...
..ha mégsem, akkor jelezd, hogy csak vicceltél és lökheti a legújabb zenéjét, mert a "régit" hála flexinek: már rongyosra hallgattuk<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
egynémelyiket komáromban rakják össze<#vigyor0>#vigyor0>
el ne képzeld már, hogy utánna kiküldik a finnekhez a szoftverért<#nyes>#nyes>
lófaxt..
én már abban sem vaok biztos, hogy finn fejlesztésû a szoftvere<#falbav>#falbav>
egyébként a magam részérõl iphone helyett ipaq-t (compaq, szintén winfosos) használok, de azt is egyre ritkábban..
aksit kéne cserélnem benne, de mikor közölték, hogy 5 rugó, rájöttem, hogy annyiért már az acer laptopba is kapok, ami pedig ugyi nagyságrendekkel többet tud<#heureka>#heureka>
What about the forests?
huuu mire ezt leszedem<#falbav>#falbav>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Most Xperia-t használok, amin ugye windows mobile 6.0 van, ami egyébként HTC, viszont voltak gondjaim a telefonnal, mert lassú volt az iPhone-hoz képest, viszont egy hozzáértõ valamit buherált a szoftveren és most rettenetesen gyors, viszont épp ma délelõtt próbáltam ki egy nokia N97-t, és azt kell mondjam, hogy gratula a finneknek, mert ennek aztán alapból k gyors a szoftvere, nem mellesleg minõségi is a telefon a 32GB alap memóriájával.
What about the forests?
csak valaki itthagyta a gépen<#vigyor>#vigyor>
walkmanmobil, ami ugyi nem éppen a fotókészítéshez lett kitalálva<#nyes>#nyes>
Vagy csak "pötyögés" szinten van a gépeden?
<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
pl. fifa 10 xboxra magyarul, vagy windowsxp4ever 2009 (a legutolsó
hibajavított xp! nem crack-elt.)
..de mivel egy hq fórumban vagyunk, és elég "zenélõsen" cseng a nickneved, neked inkább ezt ajánlom:
arturia hivatalos honlap 😊 (demo, miegymás..)
..és maga a modular.. (de nem tõlem kaptad!)...
nagy vonalakban egyenlõre ennyi<#nyes>#nyes>
What about the forests?
What about the forests?
..biznicman vaok, nem hülye<#hehe>#hehe>
What about the forests?
mflex koszi a laserdance-t.<#worship>#worship>
Every time feel alright
És azért ezek se kutyák tõle:Ladies,Open your eyes,Heaven
What about the forests?
mindenesetre szívesen, és szólj, ha bármiben segíthetek...még<#hehe>#hehe>
most 1 megyével odébb kell ugorjak, így nem tartalak fel..<#vigyor>#vigyor>
és ha látod diókát, szólj neki, hogy a kocsiban valamiért nem tudom fogni az allofmusic radio-t, pedig nem bánnám<#nyes>#nyes>
..esetleg benyomhatná a sláger rádió helyére..
mindjárt kevesebben lázadoznának<#eplus2>#eplus2>
erre álmomban sem gondoltam volna<#hehe>#hehe>
nekem az angyalok szíve szimpatikusabb lett volna<#whatever>#whatever>
mivel valóban jó kis zenérõl beszélünk (igaz, ez csak az elõadó érdeme)
ideje lenne végre tisztázni a mû eredeti címét:
-angyalok szíve,
-angyal szíve,
-angyal szívei<#hehe>#hehe>
vagy esetleg angyalok szívei..
most akkor melyik is<#fejvakaras>#fejvakaras>
közben mint az érzékelhetõ, visszatértem orosról is (1.kép)
és természetesen nem hagyhattam ki a méltán híres-hírhedt kaptárt sem (2.kép)..
szegény pulcsinella is álmoska volt már mire hazaértünk (3.kép)..
vinyl ügyben most nem jártam nagy szerencsével...1 lime, 1 echo, és 1 toni basil album jött csupán velem haza..
ezek a fotók is mehetnek vinylbakker kolléga gyûjteményébe, ha kell neki..