26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    kár, hogy nem eladó, vedd le, hátha kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot,aztán még akkor is eldöntheted, hogy adod vagy nem!
  • mflex #18797
    Én, akkor még 7 éves voltam, ezeket mind faterom vette nyugaton, de nem hinném, hogy evvel mezőzött volna.
  • IMYke2.0.0.0
    Én szeretem a hasonló stílust - hangulat ember vagyok -, de ez a szám valahogy nem klappol...
  • musichunter

Jó kis múzik!

Anno akinek volt 1 -2 ilyen lemeze már tuti menő srác volt...(1977-et írunk nem volt net meg torrent)
    További szép napot kívánok mindenkinek!
  • mflex #18794
    Talán Ti tudjátok értékelni, számomra ez egy fos, nem szeretem az ilyen "bár jellegű" zenéket, nem értem minek erőlteti ezt a stílust, de ha neki tetszik az a fontos...

és a videó...

• musichunter
    Talán a múlt heti pakkban volt benne meg kell néznem ...
  • IMYke2.0.0.0
  • mflex #18791
    [spoiler]
  • mflex #18790
    [spoiler]
    A netre kikerült az új Stallone film Dolby-ban, szinte már majdnem dvd minőségben. A magyar forgalmazó egy FUCKING PRICK, hogy csak októberben kerül mozikba, ne csodálkozzon ha kevesen nézik meg. A film forgatókönyve nem egy nagy durranás, viszont a 90 percből, kb 75 full akció, és nem is akármilyen, kibaszott véres és látványos. Jó volt ezeket a fickókat együtt látni (stallone, jason statham, jet li, schwarzi, bruce willis, dolph lundgren, mickey rourke, eric roberts etc)

Arnold és Stallone találkozik:
    A:- Látom leadtál pár kilót!
    S: Jah, de amit én leadtam, azt te felszedted hájban! :

:DDD
  • mflex #18789
    Tessék, átírtam jó a szöveg!!! de nem eladóak ám :DDD
  • mflex #18788
    Csak annyira töltöttem fel, hogy megnézzétek, utána leszedem.

vinyls from... ez jó, talán még hülye vevő is akadna rá...
  • mflex #18787
    A párom LG ARENA-jával, most ez volt kéznél, szerintem faxa készülék, ami tetszik benne, hogy 480X800 felbontása van, 8gb belső, 32-ig lehet bővíteni és tv kábellel simán nézhetők a divix filmek, persze egy 3 órás film után tölteni kell :))) Én, várok egyelőre az iphone4-re :/

Hát elég sok újszerű lemez van még itt, bee gees-től kezdve a blondie-ig, több disco válogatás meg ilyenek, be kellene digizni, de annyira utálom, hogy egy digizés annyi idő, mint a szám maga...

Nem tudom mennyit érhetnek ezek a lemezek, de nem eladók!
  • Dióka
    épp javasolni akartam, hogy dobd fel a YT-ra is, hátha beugrik egy milliomos ajánlattevő...a címbe azért beírnám, hogy vinyls from 1977 original and scratch free condition. stored in vacuum.
    de most komolyan.
  • Dióka
    nem semmi, mint egy élő és vadiúj múzeum, ahol megállt az idő. mennyi lehet az eszmei értéke egy ilyennek egy Boney M őrült fanatikusnál?!
    mi van még abban a vitrinben?

a videeo fasza, melyik mobillal csináltad? az autofókusz azért még elkelne bele.
  • mflex #18784
    Így is nézhető, bár még konvertálják...

• mflex #18783
    Csináltam egy kis vidit az LP-ről, egy kézzel elég nehéz volt, de egyébként a lemezek zárt vitrinben voltak mindig :)

Látszik a 77-es dátum is, szóval mindjárt 34 éves, és olyan, mintha most bontanám ki :)
  • Dióka
    30 éves ez a lemez? hol volt ez eddig? valamilyen állandó 20 fokos vákumkamrában??! jobb,mint újkorában...
  • mflex #18781
    Ezekben a, még az NSZK-ban vásárolt lemezekben mindegyikben ott van egy nagy poszter is, mellette az Oceans Of Fantasy LP négy felé nyitva! =)

• mflex #18780
    Ha hozzávesszük, hogy a lemez 70-es években (vége felé) született, ahhoz képes meg k f.sza! :))))
  • Dióka
    tip-top az állapota.
    a hangzása úgymond elég "meggyőző", ez szépen szól.
  • mflex #18778
    Erről a lemezről van...

• mflex #18777
  • Dióka
    szépnek tűnik, megsas
  • Dióka
    sacd-t, ellentétben veled, sohasem vásárolok tecsóban
  • Dióka
    nem,mert aktualitását vesztette....
  • mflex #18773
    Az a HDD most ki van kötve, amire a vinyl digizéseket rakom, de hamarosan feltöltöm, addig csináltam egy ilyet, vélemények jöhetnek, természetesen vinyl....

http://rapidshare.com/files/416401548/01_-_Boney_M_-_Daddy_Cool.wav.html
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
    Azt biztosan tudod, hogy ez nem eredeti "Popcorn" volt, hanem az én "remixelésem", és ebből adódóan egy komplett háttérdob/taps és hihat kíséret van rajta, az egyértelmű "vagdosás" mellett.
    48000 Hz-es WAV-ben nekem a 23 kHz feletti hangtartomány is látható = a szolid hihat-ek miatt.

WAV/FLAC anyaggal ennél több is kihozható, így hát, majd valamikor megcsinálom az itt linkelt és letöltött LOSSLESS-szel is.
  • Zephyr Retiring
    egyetértek: a jó öreg frank lettett pár jó anyagot az asztalra..
    és az idővel kapcsolatos kijelentéseddel is..
    wazze..mi a fax van velem
    tényleg jó hatással van rám a párom
    vagy mégse
    a végén még bólogatójános lesz belőlem. ehhez szólj misikém
  • Zephyr Retiring
    ezt az 'sacd'-t akkor most melyik tescóban is vetted?
    avagyon te fabrikáltad
    á, de miket is gondolok..
  • Zephyr Retiring
    tippelhetek
  • Zephyr Retiring
    de bunkó vaok
    ..majd elfelejtettem: a 'nótáért'..
    és a viszonylag jó 192-es bitrátáért is
  • Zephyr Retiring
    nem rossz, nem rossz..
    egy őrült negyed óra alatt nálam ilyenné vált:
    cep xerint :)
    gw xerint :)

tudom, tudom..most jön majd az a kis tanítványomtól, hogy neki 2 perc is elég hozzá, de mivel én analóg teknikát használok az újrakeveréshez, így nekem szükségem van a valós idejű lejátszásra..
    profi vagyok, de csodákra azért még én sem vagyok képes

..pedig igyexem...igibúúú
  • Dióka
    szerencsére a számokkal nincs gondom, mert az a kb.40-45 szám,ami tetszik tőlük az nyilván nekem is megvan, de akkor akár az az első számot a Let It All Be Music-ot vagy a Gotta go home-ot fel is rakhatnád,kiváncsi lennék, hogy bakelitről hogy szól az én 'SACD'-émhez képest.
  • Dióka
    rám is nagy hatással volt/van a kezdés is....szeretem ezt aszámot. végülis nagyon nem kellett átalakítani az eredetjét....csak 4 évvel korábbról kellett picit elcsenni

• mflex #18764
    Akkor kijavítom magam, talán 4-5 éve lehetett, mikor feltűnt Cretu neve az együttes lemezein, addig én sem tudtam, hogy köze volt hozzájuk. Hát jah, Farian az egyik legnagyobb "muzikális menedzser ágyú" volt.

Be kellene digizni az összes lemezt, de kinek van erre ideje? Nekem speciel nincs, de az Oceans Of Fantasy-t már elkezdtem kb 6-7 hónapja, és a Gotta Go Home meg az El Lute már a HDD-én figyel!
  • Wescone
    Mivel eszembe juttattad a "Nightflight To Venus"-t, ráklikkeltem... eszméletlen jól szól a dobszóló a szám elején - adtam neki "Volume"-t!!!
  • Dióka
    83-84 környékén még én is sokat fogdostam boney m bakeliteket, de akkor még nem is ismertem Cretu-t, így fel sem tűnt a neve a boritókon vagy a lemezen.

Közben meglett,amit kerestem, és vagy kéttucat döbbenet is arcomra borult, most hogy átnéztem az összes sikerüket és amit akkor velük szerettem meg, gyakorlatilag mind egy korábbi dal feldolgozása vagy átdolgozása volt. Még Omegát is feldolgoztak, sikerszámmá! Így 2010-ben is döbbenet, hogy Farian micsoda menedzser volt, hogy gyakorlatilag szuperre diszkósított feldolgzáshalmazzal is csúcsra és felejthetetlenné emelte az együttest.

• mflex #18761
    Ezt tudtam, mert a legtöbb vinyl lemezen, amit fateron vásárolt még anno, ott csüng Cretu neve :)
  • Dióka
    nem ugrik be valakinek hirtelen, hogy a Boney M-től egyik nagy kedvencem, a Nightflight to Venus minek a feldolgozása?! ....merthogy ugye biz ez is fel(át)dolgozás.
    Egy érdekesség még, ki a fene gondolta volna, hogy már ennél az albumnál 78-ban az ifjú Michel Cretu gyakorlogatta a keverést?!

• gbart
    Szia! Egyenlöre ezt találtam:
    http://rapidshare.com/files/336243430/M_HBand-Popcorn.rar