DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Nekem meg fõleg az, hogy Te nyilatkozol ilyet jókat, mert ha valaki szavára elsõdlegesen adok, az TE vagy! <#law>

What about the forests?

mflex
Mond is meg a véleményed, de ha így látod, akkor csak jó úton járok bassza meg már! <#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
<#taps><#nevetes1>
csak poénkodtam, tudom, hogy csak az alkalmat várod, csak hát nem kapsz...<#vigyor>

Italo4ever
bocs Diokat akartam XD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Dikoa!

nem elvezek el mar olyan konnyen XDDD sot mindig megfogadom,hogymost aztan beszolok majd neki,de mindig jobbat csinal ez gyerek ez verzio meg aztan ugy odabaszarint meg radasnak,hogy kesz vok na. barmelyik Italo4ever szamot alazza!!! <#taps>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Dióka
nekem megtiszteltetés, hogy autodidakta zeneszeretõ és gyûjtõ passzív hifistaként, nem zenész szakemberként ilyen alkotások icinypiciny részesévé válhatok 'elõkostoló' (most épp hallgató) szerepben.
bár italo4ever barid már attól elélvezne, ha egyetlenegy billenytût leütsz akár egy kiberhelt zongorán (szeret téged, naaa), én azért picit kritikuabb is szoktam lenni veled, de ebbe most tényleg beletrafáltál, azaz kezd zeneileg, stílusilag, szerkezetileg is összeállni a 'kép' errõl az IZMOS FLEX srácról! Jó az útirány! Haladj rajta és dobáljad nekünk a sok jó zenét (persze még ingyen) <#nyes>, aztán lassan, de biztosan bekerülsz a zenetörténelembe és sokak gyûjteményébe....<#wave><#eljen><#vigyor>

Brand
Szia Mike és Mindenki! 😊)

Elnézést, de nem voltam gépközelben, folyton utazgatunk, fõleg munka miatt. Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk és a férjem is üdvözöl, bár rengeteget kell dolgoznia 😞
Az új zenéd pedig egyszerûen lehengerlõen szép. Csak így tovább! :
Hogyan találod ki ezeket a szép melódiákat? 😊) Nagyon kíváncsi lennék erre, ha nem gond. <#integet2>

Betti

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Italo4ever

A T Y A U R I S T E N!!!<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

mIKE ocsem vagy inkab batyam erre nincs mar szo!!!
aaaaa ezt mar nem hiszem elXDDD

gyonyoru,brutalis 1:48 nal indulo wunderbar!!! szinti resznel a a hatam borsozott a dobos reszek is <#taps><#taps><#law>

megyek halgatom tovabb
mein gott im himmel !xddSD

mflex
Bemásolom ide, amit írtam a faszbukra, talán még Dióka is javít még rajta. Nekem ez lett a csúcs 😊

Tegnap készítettem egy verziót a kocsiba, mert ott más hangok szebben szólnak, aztán végül nagyon szépre sikeredett. Több zongora hangot tettem bele, a dobot hosszabb csengésûre vettem, jobban kiemeltem, ezáltal "kicsit brutálisabb diszkósabb" lett a hangzása, pár hangot kicseréltem, egy számomra kedves dallamot meghosszabbítottam, de nem csak úgy copypaste, hanem újat komponáltam bele. Végül úgy döntöttem, hogy lesz a "(barátok verzió), meghallgatni mindenki megtudja, de csak ti tölthetitek le.

Akkor jó szórakozást.

Diónak pü-ben küldtem az eredetit. majd ide is ki lesz rakva, ha elégedett vele 😊

http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious

What about the forests?

pityu0718
Akarom mondani helyesen " a kevesebb sokszor több"

Én nem is ismertem ezt a srácot de minden elismerésem.

Dióka
hát igen, amihez ez a srác (FM Attack) hozzányúl,remixel abból általában nagyon jó dolgok születnek, nemhiába mára már mindenhol elismerik, a nudisco, electro synthypop munkáit. én is bírom.

pityu0718
Nem is csodálom, oda van téve rendesen!! Lám mi mindent ki lehet hozni egy 4 akkordos számból? 😊 Persze az a lényeg, hogy melyik az a 4 és az hogyan van "összerakva"? Ebben az eseten is igaz, hogy a kevesebb sokszor jobb!!!
Köszi a linket!!!!<#eljen>

mflex

What about the forests?

mflex
<#nevetes1> Ez jó, most nevetnem kellett.
Amúgy meg köszi <#worship>

What about the forests?

Musachy
Tényleg nagyon jó lett, csak érdekességképpen: most a zippyvel nem boldogultam, a data egybõl jó volt...

imo :) science fiction is science fact

Italo4ever
a zongoras resz is bitang szep a melyek meg gyomorszaggatoak XD
az a hosszabb dallam meg fenomenal!!!<#ijedt>

Italo4ever
hat nemsemmi megegyszer gratulalok varjuk a folytatast!

mflex
"1:03 ahogy indul szo szerint kirazott a hideg"

Azt most komolyan mondom, hogy hajnalban találtam ki és a véglegesbe éppen bekerült, pont azért, mert rögtön feldobja a dallama a hallgatót, legalábbis velem így történt.
Kis dallam, de a szépsége miatt nagyot üt <#nyes>

What about the forests?

mflex
Aki nem tudja, hogy mire jó, (mint az elején én is), az elõször, másodszor, de még tizedszerre is bután fogja nézni. mondjuk, hogy 50%-ban már kitanultam a képességeit, tehát van még mit megtanulni. Ezzel az egy "profi VSTi-vel, szinte koncerteket" lehetne rendezni, nincs az a hang, amit ne lehetne elõállítani vele. 😊

What about the forests?

Italo4ever
pedig ez tenyleg ennyire bejon
ez a hamor demo is elegge odabsssszzos XD

ezt ilyen jo tudod hasznalni??

mflex
Héjj Laci!

Ennyire már ne 😄D, de örülök, ha tényleg ennyire bejön. <#worship>
A hangok kikeverésében fõleg a HARMOR és a NEXUS VSTi-k voltak a segítségemre.

Összesen 37 hangból épül fel a zene, ugye, hogy fel sem tûnne?

What about the forests?

Italo4ever
azok a hangok te jo edes picsam XDD
eszmeletlen brutalis lett Mike!ez idaig a legjobb magasan!

masok felnek az ilyen hangoktol vagy mi?

1:03 ahogy indul szo szerint kirazott a hideg de jo ertelemben a tobirol nemis beszelve <#wow1><#wow1>

Italo4ever
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO !!!!!!!!!!!!

a dallamai a legnagyobb space mjuzikokkal is pariban van,sot le is pipalja itt hallgato segge szo szerin kivan nyalva!!!!<#taps><#taps>

mflex
Most és pihenek 😊
köszi <#worship>

What about the forests?

Dióka

KiB@@@tt jó!<#eljen><#kacsint>

mflex

What about the forests?

mflex
Pü...

What about the forests?

mflex
Viszont még mindig a LASERDANCE király <#nevetes1>, bár az elsõ helyezett nálam, az MARCO ROCHOWSKI kozmikus reneszánsza, ami kötve hiszem, hogy a jövõben változni fog.

What about the forests?

mflex
Semmi gond nincs ezzel, egyszerûen nem szeretem az olyan space zenéket, ami Laserdance hangokból, ritmusokból és effektekbõl készül el.

<#kacsint>

What about the forests?

pityu0718
Háát, ez van <#nemtudom>

Valóban nem hasonlítható a nagy mesterek mûveihez de hát nem lehet mindenkibõl Marco Rochowski.. Nem így van? <#integet2>

mflex
Hamarosan kész 😊 <#papakacsint>

What about the forests?

mflex
"Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem?"

A lényeg, Pityubá, hogy ott a hozzászólásomban az SV, ergo saját vélemény, az meg nem más, mint hogy nekem ez a zene egy fostalicska...<#integet2>

What about the forests?

pityu0718
Igen, ennek dallama van. Nem remekmû, nem is mondta senki, hogy az de rendelkezik minden a stílusra jellemzõ fordulattal, hangszínnel. Klasszikus space track az biztos, nem olyan "új space" mint a maiak zöme. Jelzem nagyon sok a mai közt is a fostalicska..

Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem? <#nemtudom><#integet2>

pityu0718
Ugye, hogy ugye? <#nevetes1>

Ezek szerint még sincs annyira elrontva ez a szám. Nekem is bejövõs és valóban, ez egy klasszikus spacesynth track. Nem több, nem kevesebb! <#eljen>

Helló!
<#eljen>nekem tetszik
mflex
Ami ennek dallama??? van (ha ezt annak lehet nevezni), azt elfingom olyan egyszerû 😄 ...de amit írtam, mintha nem foglalkoztak volna vele, hanem ami éppen eszébe jutott laserdance dallamok más hangszínben, pár akkorddal arrébb, oszt jóvan, illetve jó lesz a barmoknak, nekem ez jött le...

A laserdance hangok "lopása" miatt meg nálam egyszerûen szóba sem jöhet. <#nyes>

What about the forests?

Dióka
belehallgattam. kíváncsian várjuk! <#kacsint>

Dióka
nagyon sok hang sokszor elõfordult másnál is, ebbõl a szempontból semmi újdonság, de nekem így is nagyon bejön, jól van ez összerakva! ez egy abszolút klasszikus spacesynth, és szerintem minden a helyén van. én nem vagyok olyan szigorú,mint Májki! <#nevetes1><#kacsint>

pityu0718
Na igen, az a fránya hang.. 😊
Amúgy szerintem nem annyira "dallamtalan" de valóban nem is egy Marco féle remekmû.
Ettõl sokkal ihlettelenebb és dallamtalanabb szerzeményeket is hallani manapság. Szerintem.

mflex
Kösz Laci! ...de elõrebocsájtom, hogy szinte semmit nem hallottál, csak kedvcsinálónak raktam fel, a 100%-kos verzió a fejemben létezik még egyelõre, a gépen idáig kb 60%-kos állapotban van és olyan 4-5 perc körüli, ami a végén lesz 7 körül is, de ISMÉTLÉSEK NÉLKÜL! viszont erre még rengeteg simítás, váltások és új dolgok várnak "beillesztésre". <#papakacsint>

What about the forests?

Italo4ever
ize hangzas na XD

Italo4ever
tok egyedi hanhzasvilag nagyon jo!

Italo4ever
kesz vagyok,hogy miket muvelsz XDDD
nagyon varos!!!!

mflex
Hamarosan megjelenõ (Titokzatos ûr)-bõl mutatok két pici részletet, a dallamosabb részek a megjelenésig titkosak, bár akinek mutattam azt kérdezte, hogy még ennél dallamosabb lesz? 😄 Igen! Ezek annyira alap demok, hogy még szinte rendes dob, cin, háttér sincs mögötte. Csak, hogy mégis mirõl van szó... Üdv

http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious-space

What about the forests?

mflex
Nem tetszik, megint ott az a hang, ráadásul szinte semmi dallama nincs és ezáltal unalmas., olyan mintha leültek volna a szinti elé, és ami éppen jött az lett rögzítve, szóval olyan semmilyen (SV).

What about the forests?

pityu0718

mflex
...más...

(1 perc a klip, de nálam vitt mindent, azok a szuper lassítások és hála, de ez nem óvódásoknak készült) Megnézzük 😊)

What about the forests?

mflex
Simán és ne legyünk szívbajosak, hanyatt is vágnám! 😄

What about the forests?

köszi vittem

kaposi1
Hûha Loreen dalát így elõadni nem semmi.<#wow1><#taps>
Köszönöm az élményt.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: