DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
What about the forests?
csak poénkodtam, tudom, hogy csak az alkalmat várod, csak hát nem kapsz...<#vigyor>#vigyor>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
nem elvezek el mar olyan konnyen XDDD sot mindig megfogadom,hogymost aztan beszolok majd neki,de mindig jobbat csinal ez gyerek ez verzio meg aztan ugy odabaszarint meg radasnak,hogy kesz vok na. barmelyik Italo4ever szamot alazza!!! <#taps>#taps>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
bár italo4ever barid már attól elélvezne, ha egyetlenegy billenytût leütsz akár egy kiberhelt zongorán (szeret téged, naaa), én azért picit kritikuabb is szoktam lenni veled, de ebbe most tényleg beletrafáltál, azaz kezd zeneileg, stílusilag, szerkezetileg is összeállni a 'kép' errõl az IZMOS FLEX srácról! Jó az útirány! Haladj rajta és dobáljad nekünk a sok jó zenét (persze még ingyen) <#nyes>#nyes>, aztán lassan, de biztosan bekerülsz a zenetörténelembe és sokak gyûjteményébe....<#wave>#wave><#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Elnézést, de nem voltam gépközelben, folyton utazgatunk, fõleg munka miatt. Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk és a férjem is üdvözöl, bár rengeteget kell dolgoznia 😞
Az új zenéd pedig egyszerûen lehengerlõen szép. Csak így tovább! :
Hogyan találod ki ezeket a szép melódiákat? 😊) Nagyon kíváncsi lennék erre, ha nem gond. <#integet2>#integet2>
Betti
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
A T Y A U R I S T E N!!!<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
mIKE ocsem vagy inkab batyam erre nincs mar szo!!!
aaaaa ezt mar nem hiszem elXDDD
gyonyoru,brutalis 1:48 nal indulo wunderbar!!! szinti resznel a a hatam borsozott a dobos reszek is <#taps>#taps><#taps>#taps><#law>#law>
megyek halgatom tovabb
mein gott im himmel !xddSD
Tegnap készítettem egy verziót a kocsiba, mert ott más hangok szebben szólnak, aztán végül nagyon szépre sikeredett. Több zongora hangot tettem bele, a dobot hosszabb csengésûre vettem, jobban kiemeltem, ezáltal "kicsit brutálisabb diszkósabb" lett a hangzása, pár hangot kicseréltem, egy számomra kedves dallamot meghosszabbítottam, de nem csak úgy copypaste, hanem újat komponáltam bele. Végül úgy döntöttem, hogy lesz a "(barátok verzió), meghallgatni mindenki megtudja, de csak ti tölthetitek le.
Akkor jó szórakozást.
Diónak pü-ben küldtem az eredetit. majd ide is ki lesz rakva, ha elégedett vele 😊
http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious
What about the forests?
Én nem is ismertem ezt a srácot de minden elismerésem.
Köszi a linket!!!!<#eljen>#eljen>
http://soundcloud.com/fm-attack/visitor-coming-home-fm-attack
What about the forests?
Amúgy meg köszi <#worship>#worship>
What about the forests?
imo :) science fiction is science fact
az a hosszabb dallam meg fenomenal!!!<#ijedt>#ijedt>
Azt most komolyan mondom, hogy hajnalban találtam ki és a véglegesbe éppen bekerült, pont azért, mert rögtön feldobja a dallama a hallgatót, legalábbis velem így történt.
Kis dallam, de a szépsége miatt nagyot üt <#nyes>#nyes>
What about the forests?
What about the forests?
ez a hamor demo is elegge odabsssszzos XD
ezt ilyen jo tudod hasznalni??
Ennyire már ne 😄D, de örülök, ha tényleg ennyire bejön. <#worship>#worship>
A hangok kikeverésében fõleg a HARMOR és a NEXUS VSTi-k voltak a segítségemre.
Összesen 37 hangból épül fel a zene, ugye, hogy fel sem tûnne?
What about the forests?
eszmeletlen brutalis lett Mike!ez idaig a legjobb magasan!
masok felnek az ilyen hangoktol vagy mi?
1:03 ahogy indul szo szerint kirazott a hideg de jo ertelemben a tobirol nemis beszelve <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO ELKEPSZTO !!!!!!!!!!!!
a dallamai a legnagyobb space mjuzikokkal is pariban van,sot le is pipalja itt hallgato segge szo szerin kivan nyalva!!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
What about the forests?
What about the forests?
<#kacsint>#kacsint>
What about the forests?
Valóban nem hasonlítható a nagy mesterek mûveihez de hát nem lehet mindenkibõl Marco Rochowski.. Nem így van? <#integet2>#integet2>
A lényeg, Pityubá, hogy ott a hozzászólásomban az SV, ergo saját vélemény, az meg nem más, mint hogy nekem ez a zene egy fostalicska...<#integet2>#integet2>
What about the forests?
Attól, hogy Neked nem jön be Mike, még lehet jó zene vagy nem? <#nemtudom>#nemtudom><#integet2>#integet2>
Ezek szerint még sincs annyira elrontva ez a szám. Nekem is bejövõs és valóban, ez egy klasszikus spacesynth track. Nem több, nem kevesebb! <#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>nekem tetszik
A laserdance hangok "lopása" miatt meg nálam egyszerûen szóba sem jöhet. <#nyes>#nyes>
What about the forests?
Amúgy szerintem nem annyira "dallamtalan" de valóban nem is egy Marco féle remekmû.
Ettõl sokkal ihlettelenebb és dallamtalanabb szerzeményeket is hallani manapság. Szerintem.
What about the forests?
nagyon varos!!!!
http://soundcloud.com/mflex/muscular-flex-mysterious-space
What about the forests?
What about the forests?
(1 perc a klip, de nálam vitt mindent, azok a szuper lassítások és hála, de ez nem óvódásoknak készült) Megnézzük 😊)
What about the forests?
és pihenek 😊