26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19000 valóban látványos, de az ehhez járó zajszint meg hangzatos!
nekem jobban bejön az az élmény, ami 'hasonló' gyorsulást tud, csak mondjuk fele ekkora üvöltéssel....
-
#18999 Faxa, meg a zene is! :) -
#18998 Egy kis finomság, autó téma:
-
#18997 Azt a qrva élet... 330+ km/h :))))
-
#18996 Érdekes ez a videó, magam előtt lejátszottam, hogy az autópályán utoléri az autókat, pl 270km/h-val, aztán várja, hogy elkotródjanak előle, hogy lepadlózhassa a Ferrari-t. A gyorsulás eszméletlen és látványos, még úgy is, hogy csak fordulatszámot és sebességmérőt látunk. Azért egy kis képen néztem volna az utat is...
-
#18995 Hát az oda-vissza mindjárt csak a fele, de szerintem ennél olcsóbban is el lehet jutni oda. -
#18994 Vagy talán, a retronic voice túl magasra tette a lécet nálam a bessinia-val. -
#18993 Zephyr!
új zene (automatikusan indul), és csak 320-ban létezik.
A véleményem róla, hogy ez amolyan update féle, mert ezeket a hangokat már a többi számaiból ismerjük, a másik, hogy lehet Nicolas is kifogyott az ötletekből. Ettől függetlenül jó, bár nem lesz kedvenc. Email jött tőle 12-én, de ő is csak az oldalával reklámozta. Láttam, hogy Laci topikjába is felkerült. -
#18992 Igen, most találtam "csak" 240.000 Ft-os jegyet - átszállásokkal, illetékekkel, és no retúr.
Repülőút: ~15 óra :(=
Az az érdekes, hogy New York (Kennedy) sem sokkal olcsóbb: 220.000 Ft - turista, átszállás, no retúr.
-
#18991 Annak szántam, de hát ennél olcsóbban is el lehet jutni oda. -
Ugye, csak viccelsz? :)
Sajnos, így kizárt, hogy ez az álmom megvalósuljon.
Maradnak a közelebbi célok :)
-
#18989 Olcsó :D -
#18988 Turista osztály, csak oda, érdekes áron:
-
#18987 Nem rossz :) -
#18986 ezek a srácok megszövegezték,amit hiányoltam az eredetiből
-
#18985 jah, úgy 200-250 körül egész jó csutkán hallgatni a kocsiban!
love sex american express love sex american express love sex american express
love sex american express love sex american express love sex american express
love sex american express love sex american express love sex american expresslove sex american express love sex american express love sex american expresslove sex american express love sex american express love sex american express
-
#18984 Szerintem is, valami marketing duma :) -
#18983 Érdekes ez a zene, de nem rossz...
-
nem kéne már frissíteni azt a gépet??!
az a baj, hogy én olyan béna vagyok az ilyen játékokhoz, a tök alap dolgokon felül fingom sincs mi micsoda és mit hogy lehet.....azon kívül a hasonló, kis területen gyors mozgású játékoktól 10-15 percen belül általában hányinger és szédülés fog el (lehet, hogy kevés vagy épp sok az fps?!nem tudom).
Cameronhoz meg annyit, hogy nem tudom, hogy akar 3D-ét forgatni 8-11km mélyen,ahol alapvetően vaksötét és színtelen 'élet' van? Úgy érzem, ez inkább megint egy jól eltervezett marketing fogás, hogy legyen mire izgulni,míg bejön az Avatar2 első néhány trélere.
-
#18981 A reach-ről volt szó idáig is... -
#18980 Hát nem tudom ,biztos bennem van a hiba én is próbálkoztam a Halo 3-al Boxon.
De a mai korhoz képest annyira elképesztően gagyinak éreztem a grafikáját hogy félóra után el is tettem szépen.
Azóta sem vettem elő.
De mondom én a Haló 3-ról beszélek nem a Halo:Reach-röl. -
#18979 Most már hiteles külföldi hír portálokon is olvasni lehet, ami a lényeg, hogy, amit írtam is, hogy cameronbá szeretne az első lenni, aki ebben a mélységben 3D filmet forgat, és mivel az avatar 2 főleg a pandora óceánjait mutatja be, hát összeköti a kellemest a hasznossal... -
#18978 Én, game fan is. Az első két rész hangulatától, nem tudtam abbahagyni, ez a lezáró rész pedig, a leghülyébb kritikustól is 9 pontot kapott, ha nem jön ki pc-re, akkor bekaphatják, ezért nem veszek xbox konzolt. A "pécémben" a legerősebb vga és proci van, szeretném ott élvezni, amikor ráérek és olyan kedvem van, hogy játszanék, a párom is szereti a jó játékokat, hisz ezért raktam össze több, mint féléve. (ati 5970, i7-980@4,2ghz). Nem azért, mert a konzol olyan szar lenne, de pl egy metro2033 minden maxon 2560X1600-as felbontásban kenterbe veri az X masinát. Szó szerint ég és föld a pc javára.
Csak egyre ritkább sajnos, hogy erre szakítsak időt, ha van is, inkább alszom...
-
#18977 ha lenne rá lé,akkor sem igazán értem , hogy tök sötétben ott lent milyen folytatása lehetne az Avatarnak?!
így tehát ez ebben a formában bullshit. -
#18976 HALO video fan vagyok. jó lenne egy egész estés film tőlük! -
#18975 Off, szerintem ez az év (ál)híre...
Talán emlékeztek rá, hogy vasárnap hoztam egy hírt arról, hogy lassacskán, de biztosan elkezdődnek az Avatar 2 előkészületei.
Pontosabban Cameron éppítet egy csapat ausztráliai mérnökkel egy olyan tengeralatjárót, mellyel lemerülhet a Mariana-árok legmélyére, ahol leforgathatják az Avatar folytatásának jelentős részét. Mikor ezt a hírt hoztam, még csak pár külföldi oldalon volt olvasható ez a cikk. Azonban mára sok külföldi oldal írt már erről az információról. Több helyen olvastam, hogy úgy gondolják, most Cameron tényleg megőrült. Az Avatar első része is hatalmas kihívás volt, de ehhez képest az semmi! A Mariana-árok kb. 10,9 km mély, és eddig csak egyszer sikerült embereknek lejutni oda, akkor is csak 20 percre. Odalent iszonyatosak a körülmények: a nyomás óriási, 1100x nagyobb mint a felszínen, itt emelkednek ki a kontinenseket alkotó lemezek, számos víz alatti vulkán pezsdíti, melyek 350-400 C° között mozognak, emellett számos mérgező anyagokat is kilövell.
Bár az élet apró szikrái megtalálhatóak ilyen mélységben is, de tény, hogy Cameron ezúttal nagyon magasra helyezte a mércét. És ilyen környezetben szeretne Cameron forgatni 3D-s kamerákkal... Azt eddigis tudtuk, hogy Cameron szereti a kihívásokat, de ennyire?
Viszont ha sikerülne Cameronnak lemerülne a Föld óceánjainak legmélyebb pontjára, akkor nemcsak egy sikeres filmet csinálhatna, de számos fölfedezést is tehetne.
A cikk befejezéseként egy érdekes infó a Mariana-árokról: legmélyebb pontját Challenger-nek nevezték el, és ha bele tudnánk tenni a Mount Everestet, akkor az bőven elmerülne benne. Hajrá Cameron!
Végül egy kép a Mariana-árokról:
Miért kellene (szerintem nem is lehet), egy olyan technikát építeni, amelyről csak akkor derül ki igazán, hogy bírja-e az óriási nyomást, ráadásul a természeti viszonyok kiszámíthatatlanok odalent, mikor manapság, ha el fingja magát JC, annyi pénzt kap, amivel a szuper pc-k gurui simán megcsinálják valósághűre, amit elképzelt. Az már más kérdés, hogy az egyébként óceán örült rendező, egy nem mindennapi természetfilm forgatásán töri a fejét, amivel dollár milliárdokat zsebelhetne be, ha 3D-ben filmet tudna forgatni az árokról és környékéről, de akkor is hihetetlen számomra.
bullshit or no? -
#18974 Vacilláltam a két telefon között, de végül nálam nyert a iPhone, főleg a mac gépem miatt, a galaxy 4 colos méretével nekem már túl nagy, a rengeteg ingyenes driver és a kijelző (640x960) miatt...
Más:
Ez a HALO videó látványban nagyon odabax... :O
link
-
#18973 a múltkori abban az általad idézett cikkben sokkal jobb volt a samutól,azért írtam, hogy igazából ugyanzon körülmények között lehetne tutit mondani, ezen pl. bazierős a napsütés....mondom, ne szarakodj, vegyél egy samut is, hogy biztosra menjünk. -
#18972 Ok :DD
Találtam egyébként itt is teszt videót, ez is jó, bár nekem egy kicsit fakónak tűnnek a színek, de lehet, hogy az iDióta :D Iphone csal.
-
#18971 arra lennék kíváncsi, hogy a Samu Galaxy-hoz képest milyen ez a HD minőség, úgyhogy vegyél légyszi egy olyat is és csinálj ugyanezen a helyen egy hasonló felvételt, hogy objektív lehessek! -
#18970 Vettem egy iPhone 4-et, csináltam vele egy teszt videót, bár szerintem a youtube nem valami jól konvertálta, és néha akad is egy picit, mert nálam teljesen folyamatos a képfrissítés.
-
#18969 hááát, a cikk elég vegyes érzelmeket kelltett bennem. egyrészt szerintem szar, másrészt picit polgárpukkasztó, nagyzoló, de látszólag mégis szerénynek feltüntető, picit álszent antisznobista, de mégiscsak sznobista, mindeközben intellektuális kisugárzás mentesen őszinte, egyszerű,mint a faék, és nem utolsó sorban kőkemény direktmarketing, hisz Apple, iPhone4, Armani, Gucci, Párizsi Nagyáruház Lotz terme, szép és drága autó, szép öltöny és cipő, millás karóra, iPad, iMinden, iAKármi, iDióták, 350Ft alatti euro és egy jó kéró, illetve a trendi divatmajmolás és legfőképp a fentebb említett márkákhoz való örök hűség elengedhetetlen feltétele a sikeres és boldog életnek.
kb. ennyi a konklúzió. a legeslegvégkövetkeztetés pedig úgyis meglátszik majd az XMS 2010-es éves főkönyvi beszámolójában, mérlegében.
-
#18968 "de ilyeneket soha nem mondanék publikusan"
Hm, azt gondolom sokan szeretnénk abban a helyzetben lenni, hogy ilyeneket nyilatkozzunk, marhára érdekelne ki-mit gondol.. -
#18967 Mindegy ,ezen nem veszünk össze.
Minden esetre elmentettem az oldal címét,mert szeretem az ilyen interjúkat olvasni. -
#18966 Elárulom.
Reggelve vagyok ide is.
És állandóan kapom email-ben az új beérkezett kérdéseket.
Egyébként a kutya miatt regeltem,mert sok hasznos infót kapok a nevelésével kapcsolatban.
Nem csak idióta kérdések vannak. -
#18965 Akkor lehet, hogy én látom rosszul, de normális ember (főleg vezető), ilyen interjút nem ad, ahol vagy hatszor megemlíti, hogy kurva jó autója van, csak armani-ban hajlandó vásárolni és a legjobb telefon az iPhone 4.
Valahol én is minőségmániás vagyok, de ilyenek soha nem mondanék publikusan, főleg nem ebben az országban. -
#18964 Bele se akarok gondolni, hogy miként akadtál erre a kérdésre... -
#18963 Gyakori kérdések
De nagy isten állatkertje.
Hogy egyes embereknek mire nincs idejük. -
#18962 Hát nem tudom.
Végig olvastam,nekem tök normálisnak tűnik ez az ember.
Abszolúte semmi nem jött le belőle semmi abból a negatívumokból amiket írtál.
De ez csak az én magánvéleményem. -
#18961 Elolvastam. Nekem nem az a szó jutott eszembe a srácról, hogy sznob, hanem hogy minőség-mániás.
S, azt hiszem, velem is ez lenne, egy hasonló életszínvonal mellett.
A márkahűség alapvető nálam is. Fogkrémtől, zoknin át a PC-alkatrészig.
Természetesen, s ezt nem hiszem, hogy bárki is bevallaná, egy bizonyos bankszámla kapacitás felett az ember felvesz allűröket. Én is felvennék.