26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Hát jah, elég nagy lesz, de utána "benépesítjük"! :D -
köszike! 

szép nagy ház lesz, a belső túrákhoz gps-t is fogsz használni benne?
elég brutális így a hang felvéve...
nekem úgy tűnik, mintha a kép egy picit gyengébb lenne az iphone-hoz képest. de ezt tényleg csak ugyanazon körülményeken való összevetéssel lehetne biztosan megállapítani.
-
Jah, és Dió haveromnak szeretettel, igaz nem azon a helyen voltam, mint a múltkor, ezért talán nem is jó az összehasonlítási alap, de ami a lényeg, hogy a SAMU GALAXY-val van csinálva a felvétel, az öcsém vette pár napja, én meg nem vagyok hivatásos operatőr ezt is vedd figyelembe bazzzeee. :D
-
jah, az is jó film :) -
Persze, az építkezés nem áll le, épp most betonozták az elkészült szintet.
-
Hali! Valóban szép/jó film (bár nálam még mindig a Kutyavilág (Fluke) a leg...) Nem kutyás, de a Hét Élethez (Seven Pounds) is kellhet zsepi...
-
Nem volt szerencsém a filmhez, még. De, meg is fogom nézni! :) -
Azért a mobilos képek is nagyon frankók - szerintem, mert nincs nagyon tapasztalatom profi géppel, és az én Olympus-om tucat modell, 12 MP-el - és sajnos, ismerve a mai árakat, bőven el tudom képzelni/"fogadni" ezeket az árakat... brutális, mi megy manapság nálunk.
Télre akkor meglesztek, vagy az 1 hónap miatt átcsúszik minden jövőre?
Per alatt azért építkezel, nem?
-
Most nézem, hogy ott a híres HACHI kutyus szobra. A filmet 1 éve megnéztem (megtörtént esemény alapján), Richard Gere-rel a főszerepben, hát szóval aki szereti az állatokat, kötve hiszem, hogy ne csordulna ki a szeméből a könny, míg az asszony szabályosan sírt. Nagyon szép és megható film, aki nem látta pótolja, papsírzsepi társaságában! :D -
Majd ha elkészül a családi fészek, utána talán elmegyünk arra felé, ugye a selejt tégla miatt volt egy jó hónapos leállás, a kár követetelésem 1,8 millió, de csak 1 milliót akarnak fizetni, valószínű peres ügy lesz belőle, kurvára hiányzik ez most nekem, de hát 800 rongy az nem kis pénz. Én, mindig úgy vagyok vele, hogy hamar felkapom a vizet, ezért leüvöltöttem a fejét, amikor láttam, hogy balfaszkodik és nekimegy az oszlopnak, de utána elnézést kértem.
Egyébként most indulok majd, mert már nagyban megy az első szint betonozása. Pár kép a mostani helyzetről, a fenti szint vasazása, potom 1 millió volt, a betonozás most megint annyi. Úgy megy a pénz, mint a picsa =/ Az első kép profi géppel készült, a többi mobil, de az látszik is.
-
Csak ide ne vidd el az Asszonyt, mert akkor véged lesz: Shibuya - bevásárlónegyed :)
-

Ha eljutsz/eljuttok Kedveseddel valamikor, akkor 12-14 millió pixeles képeket ne felejts el készíteni nekem is :)))
-
Szegény automobil - de azért nem hordtad le nagyon a Kedvest, igaz?
Ez legyen a legnagyobb baja az autónak.
-
Már annyira felhergeltél ezzel a Tokyo imádatoddal, hogy egyre többet nézem én is az utazásokat :) -
-
Mi volt a címe? :-) -
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a nők 90%-nak a kezébe nem való kormány. 2 hete vettem a páromnak ezt a toyota-t, tolatott kanyarodva, de szerinte ilyenkor már nem kell figyelni az elejét, persze, hogy lekoccolta ma reggel a villanyoszlopot bassza meg! Szerintem a megoldás, hogy körbe kellene radar érzékelőkkel "bélelni" az autót.
-
Hú, hogy hozom most ezt helyre? Muszáj kijutnom Japánba... Zephyr bácsi, kérlek...
:))))))))
-
kik?
a papírgyűjtő gyerekek, hogy több legyen a súly az osztálypénzhez vagy akiknek már nem volt pénze minőségi budipapírra?!
-
hogy a viharba ne 
hawer a legutolsó irományomat is két nap alatt elkapkodták
-
bakker. én már ebédeltem is. egyébként ha finnyáskodsz, nem kapsz semmit sem
-
Nem tudom, hogy érdekel-e továbbra is a dolog? :DDDD -
hát nincs mit :) -
A "leváltott" 3GS, domino csomagban 153000 ft?
Elmennek ezek a tetv.s kib..szott ku..a anyjuk pics...ba! -
Úristen, majdnem kijött a reggelim... :)(
-
felajánlhatok éppen két alig használt japán hölgyecskét..
igaz, valaha pasik voltak, de apróságokkal nem foglalkozunk
-
a részleteket inkább a következő könyvemben publikálnám, ha nem gond
-
Ajjajjj... akkor két japán hölgyet is kérnék :)
-
Ugye? Ennyi pénzért, és azért, hogy Zephyr veze(the)sse a járművet, minimum járna ilyen szolgáltatás is. :)))
-
legyen 
-
másról is lehet szó. 1 milláért 
a piszkos fantáziád nyugodtan lódíthatod
-
én szinte biztosra vettem, hogy lesz benne egy kis digi-dugi-boogie is!
-
így van. valóban rosszul látod 
most odébb húzok a helikopcsimmal, bocsi
-
"extra szolgáltatásokkal" a piszkos fantáziám* egy pillanatra meglódult, de lehűtötte a zárójeles mondatocska :)))
* = fincsi japán ágymelegítő hölgyike. -
wazze ennyiért már én is kiviszek bárkit akár kamionnal is,
on inclusive fekvőhelyjel, extra szolgáltatásokkal
(pl. lossless hangtechnika és hanganyag) -
mit is mondhatnék 
talán csak ennyit:
-
hali. ha már telefontéma...
én ezt vettem cirka 9000 ért :) mert ho smucig is vaok, meg aztán nekem "mp4"-re kell inkább, arra pedig szupi ez is
-
Ha egy bizonyos helyen fogod meg, a térerő igen csak leesik, furcsa... -
úúúútálom az összes T-ét!
a teló biztos király, úgyhogy kezdjük a másik végén, azt mond, hogy eddig mi nem tetszik benne!
-
Én, 135-ért vettem a 32GB iPhone-t és kártyafüggetlenül, igaz ehhez ismerős is kellett, de az egyik "leggecibb" szolgáltató most sem hazudtolta meg magát.