26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#18960 Off:
Ha van kedvetek, olvassátok már el ezt az interjút.
Véleményem szerint, ennek az embernek a segge alá nyomták a pénzt valamikor, amit sikerült megforgatnia az Apple termékekkel, ennyi ésszel kétlem, hogy két kézzel csinált volna magának alapot, és most veri magát, hogy ő jó kocsival jár, csak iPhone 4 létezik, és csak Armani ruhát vesz. Értelmesen fogalmazni nem tud, szerinte sok sznob van, ő nem az! :D
Én is várom a 4-es telefont, de nem azért, mert Apple, hanem, mert tényleg nagyon jól optimalizált op fut alatta, rengeteg értelmes ingyenes tartalommal, könnyen szinkronizálhatom etc... Mindegy, ha 100 körül lesz az ára, akkor veszek egyet, ha nem, almás...
link
-
#18959 Hát...
Pont azért szenvedtem vele, hogy akinek kell, az letölthesse.
Ha nem lett volna publikus, akkor odaírom, hogy jelszó privátban, viszont azt gerinctelenségnek tartom, mikor leszedek valami istenített minőséget, kiderül, hogy jelszavas.
Ilyenkor dobom a trash-be, nem fogok futkározni semmiért! :)
Egyébként, azóta már 68-ra nőtt... -
#18958 Részemről is zárva a téma :) -
#18957 Mondtam már, hogy bocs, ezt sem írnám, de erre kell. Már rég rájöttem, hogy baromság az egész, ki is törölhetnéd mind a p-ba, tényleg. -
#18956 Tulajdonképpen, nem értem, hogy mi a bajod? Minden szarba belekötsz, elírásba, szóhasználatba, nem tudsz leszállni a témáról, holott egyszer már hangot adtál, pl pont a multis hsz-nek. Tudomásul vették, vettük, ennyi...
Nincs kedvem ezt folytatni, de ez egy "nagyon kiforgatós hülye picsás" válasz volt, tőled ezt nem vártam, de ha úgy gondolod, hogy neked mostanában ehhez van kedved, akkor ezen a fórumon több száz ilyen topik van, ahol megteheted! Itt ne, mert kitörlöm a picsába, és kurvára nem érdekel, hogy éppen melyik szót értelmezed akarva, akaratlanul is félre, hiszen nagyon jól tudod, hogy, miért lett úgy írva, de úgy néz ki, neked mostanában, minden szarba bele kell kötni. Nem kell...
-
#18955 esküszöm, hogy nem, nálad jártam korábban jártam, csak meg akartam keresni egy korábbi hsz-em,ahol ezt egyszer már leírtam, de végülis nem találtam meg. -
#18954 Miért nem adod a jelszót priviben ilyenkor?
Aztán letöltés után lesz kopp! -
#18953 Csak nem hozzám készültél? -
#18952 bocs, rossz helyre klikkeltem.... -
#18951 romano
-
#18950 Nem szoktam lovagolni, faszt meg főleg nem. De igazad van, úgy látszik én nagyon ráérek ilyen marhaságokkal foglalkozni, a fene egye meg a jó dolgom! Ígérem, többé nem fogok. -
#18949 Na baszd meg!:D Mindig derülnek ki rólad új dolgok, és pelenkába nyomod, vagy csak úgy oda az asszony mellé? :DDD
Egyébként kurvára nincs időm semmire, ezt is csak azért, mert éppen volt. -
#18948 Most nem értelek, ha félreértette, hát félreértette, mindenkivel megesik, mi a faszt kell ezen lovagolni tovább?! -
#18947 Nincs mit, meg még másik 45!(idáig) embernek is, most néztem a file manager-t. =O -
#18946 Begyűjtöttem.
Igazán szépen szól.
Köszi. -
#18945 a qrvapiccsába wazze
most hogy mondod -
#18944 Te vagy a felelős, te tanítványod. -
#18943 mi ez
zavart érzek az erőmben
hé luk: te vagy az -
#18942 na..
ez szép gesztus volt.
irígyellek, amiért tudsz időt szánni a digizésre
nekem soxor még xarni sincs időm.
de semmi gond: megoldom alvás közben
..és nem rossz a pass.
honnét szedted, kiskopasz -
#18941 hálám mindörökké üldözni fog.
sőt még a túlvilágról is
-
#18940 közlöm, a valóság sokkal, sokkal durvább
az oviban egy csupasz segg volt a jelem, amiből épp egy "szó felirat folyik elő.(értsd: szófosó)
mára meg már olyan vicces lettem, hogy az esti showderbe nem mertek meghívni, mert a közönséget rohamkocsi vinné el röhögőgörccsel
sajna itt az sg-n nem tudok kibontakozni, mert nehéz lebutítanom magam a ti (emberi) szintetekre
de azért igyexem
ezt pl. most 5löttem ki ezért hát nem is ismerheted még
ki a legjobb sírásó?
hát a lapát
vagy (ha már zenei totyik:)
meddig jó a lossless?
míg empéjtré nem lesz..
mer' osztán már jó az nem lesz
-
#18939 Semmit. Bocsáss meg... nem akartam zavarni köreidet. -
#18938 tényleg ne haragudj, hogy az amúgy is zavaros előzmények után direktben rákérdezek, de neked most valami bajod van vagy csak szimplán beütésed?!
mit szeretnél mondani vagy hallani? mert a kérdésedre nem tudom mit kellene válaszolnom, egyáltalán kellene-e?!
-
Biatomi #18937 köszi szépen -
#18936 Én is köszi, meghallgattam. Ez is megvan ugyan, de a vinyl az vinyl! Frankó rip. -
#18935 Tisztelem a tudásodat, de miért érzem azt, hogy mindenkinél okosabbnak tartod magad? -
sanyo71 #18934 Sziasztok!Köszönöm a TWINS-T én begyűjtöttem!! -
#18933 valóban, ő a feltöltésit írta, én meg az ingyen letöltésimet, de ugye azért még nem olyan nagy probléma ez a kis félre és/vagy elértés, hogy ennyire fontosnak találod szóban tartani....vagy akarsz róla egy disszertációt is írni?! -
#18932 Plusz még asszem mflex a feltöltési sebességet emlegette. -
#18931 Ez világos, csak az értelme nem. Mert ugye ott vannak a mirrorok és nyilván nem egyformán jön le róluk, pl. nekem csak a rapidra van premiumom, tehát onnan és még talán a megáról max sebbel jön (már amit az én kis előfizum tud, kb. 2000k), viszont a deposit free csak 30-50k. -
#18930 lefelé a multi=le(töltés) a multi(upload-ról) -
#18929 Lefelé a multi? Ezt most nem igazán értem. -
#18928 Úgy látom ezt a hétvégét a Twins nyerte. -
#18926 helló emzéperiksz!
nekem 4-500k-val szokott lefelé jönni a multi, arra nem panaszkodhatok.
leszedem majd én is,mert bár valószínű minden gyűjtőnek megvan ennek az albumnak a jobbjai is, de pl. nekem még nem volt meg a bakelit hangzás élmény,amiért kíváncsian fogom hallgatni!köszi a fáradozást!
-
#18925 Nálam most is error a rapid.
A Twins albumot meg köszi szépen.
Amint lehetőségem lesz begyűjtöm. -
#18924 Na!
Ma már többször elkezdtem feltölteni, a THE TWINS - A WILD ROMANCE című vinyl albumát, melyet újra a megjavított Thorens 2010-es (RIP JOE HAVER) lemezjátszóról digiztem be, a kibaszott rapid négyszer vágott ki 100%-nál a mega meg kétszer, azt hittem felrúgom a rendszert itt. Regisztráltam a multira, most oda megy, de csak 100k-val enged tölteni, viszont így bárki leszedheti, de az mégsem 8-900k feltöltés, mint a rapidra, tehát nem sűrűn fogom használni.
Itt van pár kép a vinyl-ről, a borító senkit ne tévesszen meg, a lemez kifogástalan állapotban van, szinte sercegés sincs nagyon benne, ami meg volt azt eltüntettem.
7 MP körüli (szélesvásznú)képek... :D
Meg találomra egy szám, "anális" jellemzőkkel:
Akkor közben felment.
THE TWINS - A WILD ROMANCE
WAV LOSSLESS 566MB
Part1
Part2
Part3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pass: mzperx
-
#18922 Így könnyebb volt leírni, mint azt, hogy a 80-as években!
Egyébként tényleg nem emlékszem ilyen hülye időjárásra, jó oké, azóta 30 évvel öregebb lettem és tuti megérzem, de akkor is. -
#18921 :))))))))) -
#18920 " a Kádár időszakban nem voltak ilyen durva időjárás változások,! :DDD"
neeeeeee mááár b+ mert lefordultam a székről a röhögéstől!!! -
#18919 Hát, én nem tudom, de engem, pl a mostani időjárás teljesen kicsinál, süt nap, esik az eső, elborul, aztán kezdődik elölről, frontok mennek, jönnek, közben 10-20 fokokat emelkedik a hőmérséklet, vagy éppen csökken. A faszom tele van már az egésszel, a Kádár időszakban nem voltak ilyen durva időjárás változások,! :DDD