26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Igen, sajnos ez van :/
Az én tetőm, meg egyébként is elég nagy (lesz), mert összesen 420 négyzetméter, és mivel ugye kacifántosan készült a terv, mármint olyan értelemben, hogy nem egy sima négyszögletes ház lesz, hanem sok helyen van kiugró többszögletes rész, pl az étkező, teraszrész, vagy éppen a téli kert na meg a bejárat is, ezért nagyon sokat kell szabni, hogy szép legyen, ami kurva drága mulatság lesz kifizetni az ácsnak, majd utána a bádogosnak is. Ha erre feldobnának valami szar minőségű téglát, amit utána mindig bontani meg cserélni kellene, akkor biztosan ölnék.
Sajnos ebben az országban, attól, hogy 90%-BAN NYUGATI AUTÓK MEG ILYEN-OLYAN KAPITALISTA ÉPÍTKEZÉSEK TÖRTÉNNEK, MÉG NEM (bocs caps lock) nem halt ki az a réteg (sajnos jó sok van belőlük), akik úton, útfélen ott basszák át az embert, ahol csak tudják, főleg, aki rengeteg hitelt vesz fel egy építkezésre, ahol nagy valószínűséggel leéli majd az élete végéig tartó hitelben lévő házában az életét, de ugyanakkor, jön egy faxa jégeső, és néz, mint a majom szegény, hogy ezzel a cseréppel jól átverték, vagy éppen bármi mással.
Ez a szomorú... -

Az a "félelmetes" az egészben, hogy nem mindenki cselekszik így - és bele is dőlhet a kardjába.
Ha nincs megbízható művezetője, valóban dolgozó építő vállalkozása [azaz, faluról összeverbuvált Józsi nénik jönnek már reggeli "indítóval" a lehelletükben, és a napközbeni utánpótlásra is ácsingóznak], akkor a gatyája / élete / házassága is rámehet az embernek.
Sok-sok valós sztori kering vidéken ilyesmikről.
-
A téglával így volt, elutaltam, aztán ugye kiderült, hogy építkezésre alkalmatlan, azóta csak a szopás megy. Ekkor döntöttem úgy, hogy mindig egy szakértővel megyek megnézni az anyagot, ha ő jónak találja, akkor kifizetem helyben. -
Így van. Én is így tennék!
-
Mondjuk ez az árkádban lévő kirendeltségen volt, lehet, hogy a központban simán tudnak ennyit adni, de előtte akkor is mindenképp értesíteni ekll őket. -
Pont a leírtak miatt nem utalgatok, először megnézem, hogy mit kapok, aztán KP fizetem. Ha elutalnám, már is futhatnék a pénzem után, nem beszélve a sok idegeskedésről. -
Hát, engem is meglep, hogy egy bank ilyet tud nyilatkozni - mit szóljon az, akinek hirtelen ennél több pénz kell(ene)?
Balkanisztán, wazzer, Balkanisztán.
-
Nem egy magyar dolog ez a kp-s fizetgetés is? Csak kérdem...
Én a fizetni valóimat utalom, mindig annyit, amennyit kell. No limit, no dirty cash.
Persze ehhez képest nevetségesen kicsi keretből és kisebb mértékben. -
Biatomi #19072 Szia!
Tök jó szerintem mind a kettő.
-
Majd ha találkoznál velük audió formájában ,gondolj rám! 
-
-
CLOSED :) -
Juan Martinez is tud valamit, egész jó lett...
-
-
-
musichunter #19065 lehet,hogy 1 picit off de mind 1!
1 ismerős első próbálkozása.....
-
-
Privi ment!
-
17 perc .
-
Ok, kösz jöhet! -
Ez érdekes
Nézd csak!
Na holnap feltöltöm és priviben adom a jelszót akinek kell.
Mert ezek szerint németektől is járnak hozzám.
-
Nálam nem működik a link, error-t ír a rapid =/ -
Mike!
Nálam elérhető a Space Sound Records Presents - Italo Euro Disco vol.1
256 STEREO -ban.
És még így is gyönyörűen szól bizony.
Érdemes letölteni, már csak azért is mert szerintem a Retronic Voice - Menace To Society zenéjét sokan csak 5 percig ismerig, pedig az egész így még fantasztikusabb zene.
Na ezért is veszem meg ezt az albumot majd.
-
pm -
az enyém 6'56" tehát valszeg az ildd-és verzió.de jöhet ez is. 
-
Neked melyik változat van meg? Ezen az LP-én 5:40 a hossz, bár láttam, hogy az ILDD sorozaton majdnem 7 perc. Gondoltam, hogy ez megint Dora lehet, akárcsak a valerie dore-ban, nem is értem, hogy miért pont egy olyan rusnya nő tátog ott. Egyébként bedigiztem, itt egy kép róla, ha kell ma átküldöm.
-

jónéhány éve már begyűjtöttem, persze egy még jobb...jobb minőségre mindig nyitott vagyok!
az archivumomban:
Susanne Meals (alias Dora Carofiglio) - Forever (90)
-
Ezt a számot mindez idáig - kismillió másik jó zene mellett - NEM HALLOTTAM! Basszus!
Király zene!
-
A vinyl az vinyl, de azért ha még is gond lenne a lemezzel végső esetben az I Love Disco Diamonds sorozat 38/6-os száma.
És ahogy elnézem az analizáló képét a minősége igen csak jó! -
Az egyik beosztottamnak (inkább csak jó tárgyaló partner) próbáltam életet lehelni a gépébe, aztán közben láttam, hogy egy régebbi AKAI lemezjátszó is ott csücsül a polcon, persze nem használja, meg állítólag nem is jól szuperál már. Kérdezem tőle, hogy lemezei vannak, erre mondja, hogy elég sok van neki, ha van kedvem, míg települ az osx a laptopjára, addig nézzem át. Volt ott minden szar, a magyar régi előadoktól kezdve a német, angol barom rock együttesig, de egy igazi kincsre is ráakadtam, ahogy nézem elég jó állapotban van a vinyl, persze ez csak akkor derül ki, ha otthon megtudom hallgatni. SzóvaL, SUSANNE MEALS- FOREVER lemezére leltem rá, nyilvánvalóan simán átlapoztam volna a többi között, de a NICOLOSI család műveit (mert számomra ők az italodisco egyik istenei), szinte bemagoltam és ha lehet be is gyűjtöm, szóval a lemez már az enyém.
Remélem, hogy jól szól, nagyon örülnék neki, mert ez a szám igazi, vérbeli dallamos italodisco zene a javából, főleg, hogy vinyl-en megvan.
Ha minden ok vele, akkor feltöltöm.
-
Bocsánat, csak épp most olvastam a címét: Százezer darabot adtak el az iPhone 4-ből alig négy nap alatt - Kínában.
"Az előfizetők többsége egyébként Kínában is a 16 gigabájtos modellt vitte két éves előfizetéssel, a csomag havidíja kilencezer forint körül jár. A kínairól fordított sajtóközlemény szerint egyébként van olyan konstrukció is, amikor egy fillért sem kell fizetnek a mobilért, viszont 96 hónapos, nyolc éves hűséget fogadsz, na ilyet is nehéz lenne Európában elképzelni." -
Egyetértünk abban, hogy minden más képessége [kismillió ikon, internet-függés, stb.] pusztán marketing, és vakítás.
-
Egyedül, talán, a zenehallgatás izgatna egy ilyen - és bármilyen más, hasonlóan komoly - készülékben. Főképp, amikor kerékpárral közlekedek, vagy utazok oda-vissza Pécsre.
Máskülönben meg csak telefonálok, és ébresztésre használom. SMS-t én is lusta vagyok írni, e-bank esetében szoktam kapni kódot, minden mást hívással intézek (többnyire engem zargatnak).
A szenilitás már engem is környékez, de annyira azért még nem, hogy ilyen kütyüt használjak [még ez a Nokia is tud jegyzetelni], amíg az agyam képes rá... legrosszabb esetben cetlire írom, s amikor a táskámba nézek, beugrik róla, hogy mit kell tennem.
-
Ez a nagy képernyők miatt lett, szerintem hamarosan jönnek az 5 hüvelykes kijelzős csodák is HD vagy éppen full Hd felbontásban, aminek ugyan semmi értelme nem lesz, de a parasztnak el kell adni valahogy, mivel már most olyan dolgokat tudnak ezek a mobilok, amit én a büdös életben nem használok ki, és persze ezeket a dolgokat nem lehet egy kisméretű mobilon eladni. Én csak, telefonálok, fényképezek, minőségben hallgatok rajta zenét, jah ezt elfelejtettem írni Diókának, nem akarom az iPhone-t fényezni, de hangminőség eszméletlen, már a gyári fülese is elég meggyőző, de ha szánsz rá egy 20-30 ezres fülest, akkor igazi hifi élményben van részed, ebben az i9000 elmarad.
Sms-t utálok küldeni, a szervező részét is ritkán használom, mert minden a fejemben van, ami fontos, bár lehet, hogy pár év és annyira meghülyülök, hogy mindent jegyeznem kell, de a memóriámmal soha nem volt gondom.
A többi mind parasztvakítás, marketing fogás és faszságok tömkelege.
-
Tegnap tartósan [nem 1 mp-re] volt a kezemben egy Samsung I5700 Galaxy Spica.
Hát, nem hugyoztam össze magam tőle. :)
Nagyon nem az én világom ez az érintő-képernyősdi.
Ráadásul, akkora, mint egy bunkofon - érdekes mód, megfordult a "trend"(y), és a 2000-es évek eleji miniatürizálás átment a minél nagyobb (és bizonyos szempontból univerzálisabb, "jobb") méretű telefóniába.
Nekem nem tetszik, ha valami húzza a zsebemet, vagy nagyobb annál.
-
Idióta :/ Remélem azóta már az agya maradványait kapargatják össze, persze úgy, hogy mást nem küldött a halálba! -
szerinted noormáális?!
de állat nagyon! mindenki túlélte!
-
köszike.
szerinted nooormális?!
-
Az italo korszakban, volt egy olasz együttes, aki szakított a hagyományokkal és kicsit más zenei stílust röffentett ki magából, ha jól emlékszem 84-85 körül, nekem tetszett a zene mindig, tegnap egy válogatás vinyl-ről digiztem be, akit érdekel kapja le, elég jó minőség lett szerintem...
[b]COLORS - NEVER MIND
WAV LOSSLESS
http://www.multiupload.com/9K2I40N4DN
-
Ma kaptam ezt az üzenetet, emlékezett, hogy Mike nap van :DD, teljesen meghatódtam, mert már régen beszéltem vele a sztrádán keresztül... A szám szerintem qrva jó lenne, ha énekelnének benne és még pár "italós" hangot belecsempésztek volna, mert az alap elég dögös, de így elég volt egyszer is, vagyis instrumental-nak egy kicsit karcsú nekem.
Link