DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
mer azé' lássuk be: úgy az igazi<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Én meg sem hallgattam, mert letöltés után rögtön toltam is fel.
Este lecsekkolom a többit is a látottak alapján.
Azután lehet, hogy kuka az egész..<#fejvakaras>#fejvakaras>
Neked gyors a neten .
Ha gondolod ehhez tudok linket.
The Shadows
Greatest Hits Instrumental
2009
APE (image+.cue)
lossless
970 MB !!!!
Ezen a második cd-n rajta van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
Shadows - Memory
Ez kellene, a szokásos minõségben, de minimum 320-ban.
Köszi.
What about the forests?
Nekem pl. Jules Verne összes könyve fent fityeg a padláson, mert az LP-k kiszoritották a polcról..
A múltkor mondta is a szomszéd, mikor átruccant egy kori lófingató páleszre, hogy milyen vékony könyveim vannak?
Mondtam neki, hogy nem szeretem a never ending story-kat, ezért csak ezeket olvassuk, mint hangoskönyv...<#crazya>#crazya>
Hatalmas zene mind kettõ.
Nagyon szeretem õket.
Kár hogy tényleg csak ez a két szám van tõle.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csak ez a két száma volt, de az odabaxott.
What about the forests?
Felkérném a T. Házigazdát az elcseszett hsz-ek törlésére.
S, ami a lényeg:
A jobb oldali urat Ueli Schmezernek hívják, s a 80-as évek közepén, végén énekléssel próbálkozott, de, valljuk meg nem vmi átütõ sikerrel. Gondolom, Flexi barátunk az alábbi dalaira gondolhatott itt, bár sztem kettõnkön kívül a kutya sem ismeri. Akkoriban Jules néven futott.
Ismertebb (????) dalai:
Jules - You and me /1986/
Jules - I want to /1985/ majd /1989/
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Jó a kérdésed, de szerintem kettõnkön kívül a kutya sem ismeri ezt az urat, valljuk meg, ez nem is csoda.
Mindenestre a tisztelt Tagság az alábbi dalok alapján alkothat képet róla, hogy mit cselekedett urasága a 80-as években:
Talán a legismertebb dala (????):
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
a te olvasnivalód itt van 😊 <#papakacsint>#papakacsint>
és egész az 5. oldalig átböngészheted <#nyes>#nyes> utána már úgyis csak régiségekrõl esik szó..
aztán következõ "órára" tudni ám ezeket is..kis tanítványom<#integet2>#integet2>
What about the forests?
What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in
amint sony sf közelében járok, meglesem..
de erõsen gyanítom hogy 20000 hz felett már xart sem fogok hallani<#hehe>#hehe>
..bár ki tudja..jobban..mint a soundforge<#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
..de hogyan is<#fejvakaras>#fejvakaras>
In Lak\'ech Ala K\'in
a fülkés, vagy a jutyubos<#hehe>#hehe>
és most már beszélgethetünk hq-ról, meg zenérõl..mi egyébrõl<#nevetes1>#nevetes1>
lehet készülni a karácsonyra, mert december 11-tõl a tescoban (itt is, és ott is) 9900-ért megvehetõ az avatar pc dvd-rom játék<#papakacsint>#papakacsint>
off is end<#integet2>#integet2>
de biztos rosszul fogalmaztam..
próbálom másképpen: nem azt mondtam, hogy minden zenét érdemes mp4-be elmenteni wav helyett<#nevetes1>#nevetes1> ,hanem csak annyit, hogy 320 helyett lenne érdemes az mp4<#felkialtas>#felkialtas>
de persze az is igaz, hogy pár vájtfülû kollégát leszámítva a kutyát sem érdekli amit mondok<#hehe>#hehe> és mindenki megmarad a jó öreg 320-asnál..
azt meg már meg sem merem máshol említeni, hogy az mp4 jobban szól, mint a 320<#nyes>#nyes>
jah, (hq-ról jut eszembe) épp ma voltam az audiológián (kedvenc helyem) és beültem a siketszobába..mondanom sem kell, hibátlan lett a teszt. utána megkérdeztem a dokinõtõl, hogy a magas frekvencia ugyan meddig van skálázva. közölte, hogy 8000 hz <#hehe>#hehe> ,de szélsõséges esetben 12000 ig is elmehetnek<#miaz>#miaz>
erre javasoltam neki ezt 😊 azért ez mégis csak színuszosan 100 - 24000 hz-ig "mér"<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
Szóval te még sehol nem voltál ezen a fórumon, mikor 2006-ban kitaláltuk, hogy hagyjuk már a picsába a szar minõséget és lépjünk 320-ba, na ebbõl veszekedés volt, mert a sok igénytelennek akkor jó volt akár a 128-as is, aztán nem sokra rá, léptünk megint egy szintet és áttértünk az mp4-re, ebbõl újfent veszekedés volt, aztán egy elborult pillanatomban (még mindig 2006-ot írunk), kitaláltam, hogy a wav a nyerõ, na ebbõl aztán folytonos viták voltak, mert a sok igénytelennek még mindig megfelelt az mpéjtré, akár 128-192-ben is.
El is "költöztünk". Mert lassú a net és stb fasz kifogások miatt voltak a viták, pedig nekem sem volt akkoriban egy villám a net, de a minõség miatt inkább kivártam, és lám nem sokra rá a neten kezdett elterjedni a lossless, fõleg az italo disco fórumokon, na vajh ki indította el a lavinát?
Ez miatt, akkor a büdös picsába elküldtem még Borimirt is, mert lossless anyagokat töltöttem fel a buzeráns ruszkiknak, és sajnos õk is ugyanolyan ésszel gondolkoztak, mint akkoriban itt az sg-én pár seggfej! (Akkori adminként törölte a topikomat)
Érdekes, hogy Borimir pár hónap múlva, már a mi fórumunkon osztotta meg a rare italo disco zenéit, és persze jó barátok is lettünk.
Na most ott, illetve itt tartunk, hogy számomra a minõség, az a wav, flac, ape.
Amikor fillérekbe kerül egy 2 Tb vinyó, akkor a tököm fog mp4-be, vagy bármi másba nyomorítani, akármilyen zenét, ha a forrás cdda.
Most ott tartok, hogy vinyókon van több mint 50 ezer zene, igaz a kutya nem hallgatja, de ebbõl ténylegesen 6000 db az lossless, és kb ugyanennyi "álwav" ment a kukába, a többség 320-as, és a legritkábbak, amit még nem sikerült jobb minõségben beszereznem, ilyen-olyan fos minõségben csücsülnek rajta, de...
Nagyon ritkán hallgatom az mp3, vagy az mp4 zenéimet, engem nem érdekel a mérete, itt van ez a 120M net, most már úgy vagyok vele, hogy csak olyan lossless anyagot kapok le, ami tetszeni fog, illetve rögtön landol a trash-ben, ha nem tetszik.
Épp ma vettem (hozták meg külföldrõl) egy Samsung 256GB SSD vinyót, na de erre csak az osx-et fogom felrakni, meg a leféltettebb zenéimet, az "elavultak" meg õrizzék tovább a media file-okat.
<#nyes>#nyes>
What about the forests?
(természetesen ellenõrizheted is nyugodtan) mai cikkünk:
mitõl is lehet hq az mp4<#kerdes>#kerdes>
bizonyára magad is próbáltad már: egy átlagos grabberrel lossless wavból 320-as empéjt gurítasz..majd fogod ezt a 320-ast, és visszagurítod wavba. gondolom mindenki tisztában van vele, hogy a cdda wavból máris hargittay féle mpeg wavot kapunk..
eddig xerintem újat nem mondtam..menjünk tovább:
módszer ugyanaz: cdda wavból gurítsunk mp4-et (de a beállításokat állítsuk a legjobb minõségre) erre a célra már a 7.9-es nero is megfelel. a kész mp4-et ismét gurítsuk vissza "normál" wavba, tehát 16 bit 44,1 khz és kezdõdhet a csoda<#ravasz1>#ravasz1>
hogy mitõl maradt cdda a felvétel, abba most ne menjünk bele, ilyen dolgokat (ha érdekel) dióka is elmesélhet..
ez a módszer még akkor ragadt rám, mikor a losslessek tárolására még kevés helyem volt..egyébként tök véletlen vettem észre. egyszer mp4-bõl írtam audio cd-t, és visszacsekkoltam<#miaz>#miaz>
szóval maradjuk annyiban, hogy bár minden idióta 320-ban tárol, ha volna egyetlen csepp eszük is, átváltanának mp4-re<#hawaii>#hawaii>
de persze nincs, így feleslegesen is koptatom a billentyûket<#eplus2>#eplus2>
remélem ma is tanultál újat..
jah, bár tanítványom többször is elmondta már, azért én is jelzem: m4a bizonyos típusai is hasonló eredményt produkálnak<#ticking>#ticking>
mára ennyi, a "mi is a hq valójában"<#integet2>#integet2>