DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Codigoro
Már torrenten sem lehet hinni az embereknek..

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

mflex
1:30-tól kezdõdik egy zene, na az mi lehet, mert nekem kell!

What about the forests?

zsoltford
<#eljen><#nevetes1> ez igen ...

Zephyr Retiring
remélem vinylen<#vigyor>
mer azé' lássuk be: úgy az igazi<#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
i=í<#nevetes1>

Zephyr Retiring
<#eplus2>manapság már a flac-ekben sem bizhat az ember<#hehe>

mflex
Hello Laci!
Kösz már nem kell, megvettem.

What about the forests?

Codigoro
Sajnálom...<#nemtudom>

Én meg sem hallgattam, mert letöltés után rögtön toltam is fel.
Este lecsekkolom a többit is a látottak alapján.
Azután lehet, hogy kuka az egész..<#fejvakaras>

kaposi1
Helló Mike !

Neked gyors a neten .
Ha gondolod ehhez tudok linket.

The Shadows
Greatest Hits Instrumental
2009
APE (image+.cue)
lossless
970 MB !!!!

Ezen a második cd-n rajta van.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Kösz a fáradozásodat, de ez kb csak egy 128-192kbps, amit hallani is lehet már az elején.

What about the forests?

mflex
Hi All!

What about the forests?

Codigoro

Codigoro
Innen töltöm a 34. tétel FLAC-ban. Ha lejött, feltolom. Kb 19-20 között nézz vissza..<#wave>

mflex
Sziasztok!

Shadows - Memory

Ez kellene, a szokásos minõségben, de minimum 320-ban.

Köszi.

What about the forests?

Codigoro
Jah !
Nekem pl. Jules Verne összes könyve fent fityeg a padláson, mert az LP-k kiszoritották a polcról..
A múltkor mondta is a szomszéd, mikor átruccant egy kori lófingató páleszre, hogy milyen vékony könyveim vannak?
Mondtam neki, hogy nem szeretem a never ending story-kat, ezért csak ezeket olvassuk, mint hangoskönyv...<#crazya>

Musachy
Már miért ne ismernénk? <#conf>

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Ezt a két dalt nem ismerném eret is vágnék!<#nyes>
Hatalmas zene mind kettõ.
Nagyon szeretem õket.
Kár hogy tényleg csak ez a két szám van tõle.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
<#eljen> Jah, jó beszélsz! 😊
Csak ez a két száma volt, de az odabaxott.

What about the forests?

bigivan
Ez a kib*szott video nem akar elõjönni. Na mindegy.
Felkérném a T. Házigazdát az elcseszett hsz-ek törlésére.
S, ami a lényeg:
A jobb oldali urat Ueli Schmezernek hívják, s a 80-as évek közepén, végén énekléssel próbálkozott, de, valljuk meg nem vmi átütõ sikerrel. Gondolom, Flexi barátunk az alábbi dalaira gondolhatott itt, bár sztem kettõnkön kívül a kutya sem ismeri. Akkoriban Jules néven futott.
Ismertebb (????) dalai:
Jules - You and me /1986/
Jules - I want to /1985/ majd /1989/

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

bigivan
Szevasztok Tagok !
Jó a kérdésed, de szerintem kettõnkön kívül a kutya sem ismeri ezt az urat, valljuk meg, ez nem is csoda.
Mindenestre a tisztelt Tagság az alábbi dalok alapján alkothat képet róla, hogy mit cselekedett urasága a 80-as években:
Talán a legismertebb dala (????):

http://www.youtube.com/v/=CAq5Ep5iXAs

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Zephyr Retiring
<#nevetes1>nem is neked szólnak wazze..
a te olvasnivalód itt van 😊 <#papakacsint>
és egész az 5. oldalig átböngészheted <#nyes> utána már úgyis csak régiségekrõl esik szó..
aztán következõ "órára" tudni ám ezeket is..kis tanítványom<#integet2>

mflex
Ha már szóba került (nem itt), tudja-e valaki miért szerettük a jobb oldali faszit anno?

What about the forests?

mflex
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

What about the forests?

mflex
A 20000hz-es tesztnél azt hittem, hogy rögtön megörülök, számomra olyan szar MAGAS hangot hallottam, hogy a fejem is megfájdult, a 24000-es csak az AKG fülesen halottam valami lófütyi zaj félét (de lehet, hogy csak be beszéltem magamnak), de tegyük hozzá, hogy a párom a 16000-est sem hallotta már, túl jó neki szerintem az ipod, simán lehetne cserélni egy 1000ft-os kínai szar mp3 lejátszóra, szerintem az sem lenne gond, ha monóban szólna, mondjuk úgy 8000-en.<#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Wescone
Te csak olvasd a leckéd és ne lazsálj ebadta kölke! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka

Dióka
érdekes témák

<#vigyor>

Zephyr Retiring
há avval meg mija baj<#hehe>

Zephyr Retiring
köcce in info<#worship>
amint sony sf közelében járok, meglesem..
de erõsen gyanítom hogy 20000 hz felett már xart sem fogok hallani<#hehe>

..bár ki tudja..jobban..mint a soundforge<#nevetes1>

Wescone
...de nem ám PC speaker-en! <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Ott hát! Adsz egy "New"-t (vagy betöltesz egy akármilyen file-t), utána "Simple Synthesis"-re katt. Ott beállít "Waveform shape - Sine"-ra, majd a "Start frequency"-t állítgatva ("End frequency" inaktiv) 22.050 Hz-ig tesztelheted a hallásod. <#nezze>

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
ezen a gépen nincs. de akkor gondolom ott a megoldás<#whatever>

Wescone
...forge. Na! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Telepítve vagyon nálad a Soundfoge?

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
le hát<#nevetes1>

..de hogyan is<#fejvakaras>

Wescone
A "You Tube"-os. A fülkés nem tudom milyen, de otthon is letesztelheted simán a hallásod.

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
mármint melyik<#nemtudom>
a fülkés, vagy a jutyubos<#hehe>

Zephyr Retiring
türelmetleneknek a demo itt 😊
és most már beszélgethetünk hq-ról, meg zenérõl..mi egyébrõl<#nevetes1>

Wescone
Ez a teszt egy nagy "bullshit"! <#duhos2>

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
és egy kis off.. neked, mint avatar fannak<#nevetes1>
lehet készülni a karácsonyra, mert december 11-tõl a tescoban (itt is, és ott is) 9900-ért megvehetõ az avatar pc dvd-rom játék<#papakacsint>
off is end<#integet2>

Zephyr Retiring
na nem mintha neked az nem lenne<#hehe>

Zephyr Retiring
<#nevetes1> tényleg rövid lett..
de biztos rosszul fogalmaztam..
próbálom másképpen: nem azt mondtam, hogy minden zenét érdemes mp4-be elmenteni wav helyett<#nevetes1> ,hanem csak annyit, hogy 320 helyett lenne érdemes az mp4<#felkialtas>
de persze az is igaz, hogy pár vájtfülû kollégát leszámítva a kutyát sem érdekli amit mondok<#hehe> és mindenki megmarad a jó öreg 320-asnál..
azt meg már meg sem merem máshol említeni, hogy az mp4 jobban szól, mint a 320<#nyes>
jah, (hq-ról jut eszembe) épp ma voltam az audiológián (kedvenc helyem) és beültem a siketszobába..mondanom sem kell, hibátlan lett a teszt. utána megkérdeztem a dokinõtõl, hogy a magas frekvencia ugyan meddig van skálázva. közölte, hogy 8000 hz <#hehe> ,de szélsõséges esetben 12000 ig is elmehetnek<#miaz>
erre javasoltam neki ezt 😊 azért ez mégis csak színuszosan 100 - 24000 hz-ig "mér"<#eplus2>

mflex
Szerintem nem lehetetlen a wav player, más kérdés, hogy ahhoz már tárhely is kellene.

What about the forests?

mflex
mp4, chhh

Na akkor az enyém tényleg rövid lesz.
Szóval te még sehol nem voltál ezen a fórumon, mikor 2006-ban kitaláltuk, hogy hagyjuk már a picsába a szar minõséget és lépjünk 320-ba, na ebbõl veszekedés volt, mert a sok igénytelennek akkor jó volt akár a 128-as is, aztán nem sokra rá, léptünk megint egy szintet és áttértünk az mp4-re, ebbõl újfent veszekedés volt, aztán egy elborult pillanatomban (még mindig 2006-ot írunk), kitaláltam, hogy a wav a nyerõ, na ebbõl aztán folytonos viták voltak, mert a sok igénytelennek még mindig megfelelt az mpéjtré, akár 128-192-ben is.

El is "költöztünk". Mert lassú a net és stb fasz kifogások miatt voltak a viták, pedig nekem sem volt akkoriban egy villám a net, de a minõség miatt inkább kivártam, és lám nem sokra rá a neten kezdett elterjedni a lossless, fõleg az italo disco fórumokon, na vajh ki indította el a lavinát?

Ez miatt, akkor a büdös picsába elküldtem még Borimirt is, mert lossless anyagokat töltöttem fel a buzeráns ruszkiknak, és sajnos õk is ugyanolyan ésszel gondolkoztak, mint akkoriban itt az sg-én pár seggfej! (Akkori adminként törölte a topikomat)
Érdekes, hogy Borimir pár hónap múlva, már a mi fórumunkon osztotta meg a rare italo disco zenéit, és persze jó barátok is lettünk.

Na most ott, illetve itt tartunk, hogy számomra a minõség, az a wav, flac, ape.
Amikor fillérekbe kerül egy 2 Tb vinyó, akkor a tököm fog mp4-be, vagy bármi másba nyomorítani, akármilyen zenét, ha a forrás cdda.
Most ott tartok, hogy vinyókon van több mint 50 ezer zene, igaz a kutya nem hallgatja, de ebbõl ténylegesen 6000 db az lossless, és kb ugyanennyi "álwav" ment a kukába, a többség 320-as, és a legritkábbak, amit még nem sikerült jobb minõségben beszereznem, ilyen-olyan fos minõségben csücsülnek rajta, de...

Nagyon ritkán hallgatom az mp3, vagy az mp4 zenéimet, engem nem érdekel a mérete, itt van ez a 120M net, most már úgy vagyok vele, hogy csak olyan lossless anyagot kapok le, ami tetszeni fog, illetve rögtön landol a trash-ben, ha nem tetszik.

Épp ma vettem (hozták meg külföldrõl) egy Samsung 256GB SSD vinyót, na de erre csak az osx-et fogom felrakni, meg a leféltettebb zenéimet, az "elavultak" meg õrizzék tovább a media file-okat.

<#nyes>

What about the forests?

Zephyr Retiring
..ha mégsem készítenél<#nevetes1> akkor érd be az m4a-val, és ha nem játszaná a playered, nézz körül itt 😊 egy próbát megér..

Zephyr Retiring
szomorúan hallom. sztorim rövid lesz és lényegretörõ<#vigyor>
(természetesen ellenõrizheted is nyugodtan) mai cikkünk:
mitõl is lehet hq az mp4<#kerdes>

bizonyára magad is próbáltad már: egy átlagos grabberrel lossless wavból 320-as empéjt gurítasz..majd fogod ezt a 320-ast, és visszagurítod wavba. gondolom mindenki tisztában van vele, hogy a cdda wavból máris hargittay féle mpeg wavot kapunk..

eddig xerintem újat nem mondtam..menjünk tovább:
módszer ugyanaz: cdda wavból gurítsunk mp4-et (de a beállításokat állítsuk a legjobb minõségre) erre a célra már a 7.9-es nero is megfelel. a kész mp4-et ismét gurítsuk vissza "normál" wavba, tehát 16 bit 44,1 khz és kezdõdhet a csoda<#ravasz1>
hogy mitõl maradt cdda a felvétel, abba most ne menjünk bele, ilyen dolgokat (ha érdekel) dióka is elmesélhet..

ez a módszer még akkor ragadt rám, mikor a losslessek tárolására még kevés helyem volt..egyébként tök véletlen vettem észre. egyszer mp4-bõl írtam audio cd-t, és visszacsekkoltam<#miaz>

szóval maradjuk annyiban, hogy bár minden idióta 320-ban tárol, ha volna egyetlen csepp eszük is, átváltanának mp4-re<#hawaii>
de persze nincs, így feleslegesen is koptatom a billentyûket<#eplus2>

remélem ma is tanultál újat..
jah, bár tanítványom többször is elmondta már, azért én is jelzem: m4a bizonyos típusai is hasonló eredményt produkálnak<#ticking>
mára ennyi, a "mi is a hq valójában"<#integet2>

Zephyr Retiring
akkor hajrá..készíts egyet wazze<#hehe>

mflex
itt nem az mp4-rõl volt szó, bár nálam az sem hq kategoria.

What about the forests?

mflex
sajnos wav player nincsen.

What about the forests?

Zephyr Retiring
nekem az empéj hq<#nevetes1>
..legalább is az mp4 bizonyos típusai<#eplus2>

és már bocs, hogy belepofázok, de kettõnk közül nem én voltam az, aki "beengedi" a 320-at is egy hq totyikba<#crazya>