26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19121 Köszönöm - be is tettem favoritok közé. :) (Be)Nézelődni.
-
#19120 Elég nagy baj ez neked.
Írd be a fórum keresőbe az aláírásomat és máris tudni fogod!
-
#19119 Még a topikod címét sem tudom... -
#19118 Valaki innen esetleg?? -
#19117 Sziasztok!
Ha érdekel valakit.
Riccardo Campa új maxija elérhető nálam.
Szerintem hozza a tőle megszokott színvonalat. -
#19116 Hát sziasztok!!
Bekukkantottam én is,hiányzott a csapat!Remélem előbb-utóbb itt lesz mindenki! -
#19115 -
-
#19113 sajnos nekem is csináltak már ilyet 1-2 videóval....persze általában csak ország tiltás van,mert nem mindenhol él a szerzői jogvédelem, kivéve, ha....
szerintem rakd fel az indás vagy egyéb videómegosztó fiókodba, aztán el van intézve. -
#19112 Ezt a videót csak én látom, mert kaptam egy mail-t, hogy "megbukott" a jogi szarságokon :/
http://www.youtube.com/watch?v=KaE1ZmV53GI
Egyébként mindig szerettem hallgatni a pörgős country zenét, és a 90-es években, amíg volt country tv sokszor néztem is. Akkor is ez volt az egyik kedvencem, főleg a faszi igazi "szájpadlásra ragadt nyelves tájszólásával", de elfelejtettem a nevét, és most jó 10 évre rá végre rátaláltam, aztán feltöltöttem és feliratoztam is, mert úgy az igazi.
Nem volt egyszerű, sokáig elszarakodtam vele, de ezek szerint értelmetlenül.
Itt is nézhető, ha tényleg nem megy az én feltöltésem...
Amcsiban, voltam pár country csehóban, eszméletlen bulik vannak ott, és hasonlóan együtt táncol mindenki, mint a videóban is.
-
#19111 Értem én -
#19110 én most csak eme fórumodra gondoltam, nem másra. tehát volt névváltoztatás és új logó, ennyi. -
#19109 Kicsit szomorú is voltam miatta, de hát értelme nem volt már életben tartani, de hát ezt már kiveséztük. -
#19108 Egy dedikált példánynak örülnék! -
#19107 hát annyit mondogatod magadban és hangoztatod másoknak, hogy előbb-utóbb tényleg meggyőzöd magad!
engem nem zavar, sokan szaladgálnak ennél súlyosabb problémákkal is az utcán... -
#19106 alakul, de azért még mindíg a mestered vaok, ezt ne feledd.. -
#19105 remélem sokat vesztek én is és az emberiség is, hogy kevés az esély a személyes talira. de biztos túléljük.
a 'sokkal intelligensebb' egyébként pontos, főleg ha hozzád képest kell viszonyítani. -
#19104 kész
a barátnőm előtt végleg elástad magad
ezek után nem csodálkoznék, ha személyesen sem akarna megismerni...
biztatom, hogy valójában sokkal intelligensebb vagy, csak ezt most nem láthatjuk
..no persze én is tévedhetek néhanap -
#19103 ha bókolni akarnék,biztos így fogalmaznék, de a valóság szárazabb.
mióta megismertelek, egy kiadós böfögésről vagy fingásról egyből te jutsz az eszembe! remélem örülsz neki! -
#19102 inkább fogalmazzunk így:
ragadt rád némi intelligencia is mióta megismertél -
#19101 cső. én mint eddig is, itt "itthon" vagyok....italodisco, dancefloor, spacesynth -ben, na meg hq-ban is.... -
#19100 csácsumi. tán te is eltévedtél -
#19099 pontosításra került a téma és jó az új forma is. -
#19098 rövid és frappáns címe van:
szimfónia a hangtechnika mesterfokon történő képzéséről
alcíme is van ám:
mi is a hq valójában
természetesen "itthon" nem adták ki..
a magyarok nem értik az ilyesmit
urduul jelent meg -
#19097 ezt már baxxhatod -
#19096 nem. természetesen a rajongóim
mert ho' biza nekem azok is vannak -
#19095 Olvasgattam jó pár hírt azóta, de ekkora szarkeverés, mint ami ebben az országban van, ha felelőst kell kreálni, abban verhetetlenek vagyunk. -
#19094 sziasztok
hát ez szomorú ,persze majd a felelösök itt is megusszák -
#19093 Aztakurva...
-
#19092 Jah, de...#129 -
#19091 írtam ide én is, csak még nem látom, hogy megjelent volna.. -
#19090 hát... amiről írtam, minden felelős mondja a nagy hazugságokat -
#19089 [URL=http://kiforditott.blog.hu/2010/10/06/top5_legpofatlanabb_dolog_kolontaron]Mindenféle komment nélkül - a "cikk" magáért beszél.[/URL] -
#19088 Az valami szörnyű lehet(ett), és ahogy hallottam még jó sokáig mérgező gázok szabadulnak fel attól a szartól. kíváncsi leszek, hogy ki lesz a felelős, ha egyáltalán lesz. -
#19087 Kilopott, megspórolt - alapvető - biztonsági intézkedések, anyagok, költségek (stb.), és a vége valami olyasmi, mint ami a minap történt Kolontáron, Felsőzsolcán stb.
Mert a vezető muftiknak kell új merdzsóra [direkt írva], gyereknek luxus nőkre, Riviéra-i nyaralásra stb...
-
#19086 jah, elég közel, arra azért kíváncsi lennék, hogy a jól belénk rögződött kommunista gyakorlatokból, mikor tud végre ez az ország kilépni.
Talán tényleg csak egy polgárháború után, ahol minden olyan embert?, aki megérdemli, azt fellógassák a picsba! Több 1000 milliárd forintok tűnnek el, valakik zsebeibe, na de ez már egy másik téma, de azért összefüggésben van az ilyen dolgokkal is. -
#19085 Talán, mert most már szinte minden részletre figyelek, ha nem érek rá, akkor a két öcsém közül van ott valaki mindig, ha hoznak valamit. A középső meg egyébként is nagyon vágja ezeket, hiszen saját festő cége van, és tudja, hogyan működik ez a kibaxott tetves "építkezési" rendszer, illetve, hogyan nem működik.
Aki nem ért hozzá, simán meglopják, mint mindenhol. -
#19084 Ez így érthető is, de akkor ez is azért van, mert még mindig közelebb vagyunk a balkánhoz (így kis betűvel). -
#19083 [#fejét fogva elrohanó szmájli]
Hát, le a kalappal előtted, és mindazok előtt, akik egy lakásépítkezésbe bele mernek vágni.
-
#19082 Jah, és a múltkori betonozásról, amiről linkeltem videót, még nem is írtam, hogy ott is át akartak kúrni!
Mivel az alapnál nem lehetett pontosan kiszámolni, hogy mennyi beton lesz elég, gondolom meg is loptak, aztán bepróbálkoztak megint. Szóval az első szint betonozását a tervek szerint milliméterre pontosan kilehet(ett) számolni, hogy 51 köbméter beton kell, aztán belement 60! A vezető építtető is mondta, hogy a harmadik fordulónál kevesellték az anyagot.
Akkor felhívtam a cégvezetőt és mondtam neki, hogy engem nem érdekel, hogy a beosztottjai, hol csórtak el 9-10 köbméter betont, de én egy fillérrel sem fizetek többet, és örüljön, hogy ezzel a telefonhívással részemről le is zártam. 1 köbméter=25 ezer forint.
Szóval hihetetlen, ami itt megy, természetesen a cégvezető elnézést kért, majd mondta, hogy kivizsgálják, mert valóban 50-nél több nem kell(ett).