26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19161 Hosszú vadászat lesz :) -
#19160 Ok... -
#19159 Egyébként pont egy WD döglött be. Egy asztalon használt, nem hurcolt My Book volt a tettes. Sajna nem volt elég helyem a Time machine-hez. A következőn már az fog futni. :) De a 17 ezer trackos kollekció elveszett. Most vagy pár milláért visszahozok belőle valamit, vagy újr kezdem a gyűjtést. :( Szerinted melyik lesz? -
#19158 Ez is egy jó megoldás. Na de merre induljak a vinyóval? ;) Vagy csináljuk Egy Szimi-Restore-Day-t valahol? Aztán mindenki hozza amilye van? -
#19157 Mike, Amelyik jobban szól Gyanítom nem a cd-s verzió fog kelleni. -
#19156 OK, kösz. Pár fizikális lemezem van azért. Többek között ez is. :)
De azért hosszú lesz a lista. ;) -
musichunter #19155 Köszönöm a segítséget!
UI.
Élőben gyönyörű volt mire visszajöttem a fényképezővel már elment sajnos.. -
#19154 http://picasaweb.google.hu/virag65/Nokia5200?feat=directlink
ilyet nem fog megjeleníteni...
egyébként meg szép... -
#19153 -
musichunter #19152 Off:Tegnap láttam Békéscsabán!
Egészen új állapotúnak tűnt!
-
#19151 Na, Camaro-t sem veszek - papírból van :)))
[Tudja, hogy sportautóknál direkt ilyen, az elnyelés miatt.] -
#19150 Na ismét összetört egy illúzió bennem.
Bár mondjuk ha a kamerák netalán vették, a filmbe betehetnék. -
#19149 Off:
Olvastam az Imdb oldalon, hogy a Transformers 3 forgatásakor, ami egyébként, amíg forgatás van ott, addig lezárt MAGÁN területnek számít, hiszen Michael Bay csapata egy valag pénzt kifizetett érte.
Szóval pont indultak a robotok (autóknak álcázva), amikor egy szirénázó rendőrautó berobogott a helyszínre, mert egy gyorshajtónak akarta elvágni az útját a későbbiekben, ekkor jött "űrdongó", alias sárga camaro és belerongyolt a zsarukba oldalról telibe.
A sok néző, pedig azt hitte, hogy ez egy jól megrendezett és koreografált jelenet volt. Dongó összetörte magát és nem is tudott pár másodperc alatt új sértetlen autóvá visszaalakulni, ezért úgy gondolom, hogy a transformers-szek nem is léteznek, csak kitaláció az egész!
-
#19148 Baxi Szimi rá se ránts,te úgy is járod az országot,hát kapj fel egy külső hardot és irány valamelyik "nagyágyú".Egy két "kávé"mellett átmásol és buldogszág!! -
#19147 CD-ről kell, vagy LP-ről wazze?
Milyen HDD-t használsz a MAC-ben? Gyárilag, ha jól tudom, már WD-t dobálnak bele, azok meg nem szoktak csak úgy elhalálozni...
Egyébként meg, a Time Machine-t nem használod? Nem lenne többé ilyen gondod... -
italograbber #19146 Hali!
Amennyiben La Bouche Be My Lover is így járt szívesen segítek neked.
-
#19145 Na most az van, hogy ilyen zenéket kellene kérnem, hogy "Shining Star", meg "You're My First You're My Last".
Bameg ez kúúrva égő. Itt fórumozok már vagy 3 éve és ezeket kell előkerítenem megen a kúúúrva vinyó miatt -
#19144 Jóhogy :) Majd unatkozom nem? -
#19143 volt vagy 1 perc időáldozat.
a spektrum képe lehet, hogy szépnek tűnik,de csak felületesen nézve. az általatok megszokott spektrum kép csak egy dolog, de már az sem olyan,ami jó, csak nem kezdtem el részletezni,hogy mi és miért,mert nem akartam mély és unalmas okfejtésbe merülni. általában 3 különböző módszerű és típusú spektrum és freki analízist nézek meg, abból áll össze az igazsághoz legközelebb álló 'kép', persze a füllel történő(fejhallgató és/vagy hangfalas) meghallgatás mellett.
-
#19142 Na latjatok ezt vartam toletek.
En mondtam hogy nem stimmel valami ezzel a "lossless-el".
De azert a spektrum kepet meg kell hagyni szepen osszehoztak.
El kellene kuldenem Elen Cora-nak hogy mit szol hozza mondjuk Olegris.
Koszi fiuk hogy az idotoket aldoztatok ram.
Akkor ezek alapjan meg mindig csak egy valoban eredeti lossless alkotassal rendelkezem Elen-tol. -
#19141 Egyébként a csúcs az benne, hogy a párom, aki annyit konyít hangminőséghez, mint én a hegedűn zongoráláshoz, még ő is mondta, hogy miért ilyen idegesítően sziszeg ez a zene, mert előtte szóltam neki, hogy a nagy hangfalakon egy kicsit megnyomom ezt a zenét.
Ha már őt is zavarta, akkor tényleg baja van, ergo ebből a szempontból ő valóban süket! -
#19140 valóban nem, de ezt vélhetően még egy süket is hallja...ez már az akusztikus kínzás kategória. -
#19139 Ezt nem hiszem el, pedig nem beszéltünk (össze)telefonon -
#19138 -
hát ehhez nem kell különösebb elemzés. az egész szám alatt meglévő borzalmas zúgás-bugás-kásás sziszegésre gondolsz mely 0-8kHzig, de néha 10-12kHz-ig is belezúg a zenébe??! hát ez nem egy CDDA vagy CDDD az bizti...nem is akarom kitalálni, ez hogy lett összehozva, de valami borzalom analóg zaj és/vagy külső digizési borzalom került bele valahonnan. így az egész egy szép nagy hányás,ahogy van. azt is látom, hogy 7,9 és 8,7kHz-nél kétszer is megtörik a freki, és utána sem odaillő, van egy olyan érzésem, hogy ezt valaki egy kaki netesből felEQ-zva bedigizte egy 5Ft-os analóg bemeneten.
-
#19136 Baszd meg!
Nem tudom, hogy "Dió my friend", mi a szart fog írni, de ez a zene egyszerűen hallgathatatlan, olyan érzésem volt végig, hogy 128-ból felépített szar vár lett. Kötve hiszem, hogy ez lossless anyag, az nem így szól, hiába a spektrum kép, a magas eléggé megvan vágva, az én füleim úgy is kényesek a nagyon igénytelen magas hangokra, de eddig ez volt a csúcs.
Szörnyű minőség! :DDD -
#19135 na látod,akkor a "privi" rész azért stimmelt.
megsas. -
#19134 hát volt már rá néhány bizonyíték korábbról is. -
#19133 Hol írtam én olyat hogy bárki is küldjön privit NEKEM?
Én küldtem volna priviben, sőt küldtem is, annak aki reagált rá.
Na jól van !
Akkor most már kutya kötelességed véleményt mondani róla!
Siberian Heat - 03 - In Your City (Maxi version).wav (78.4 MB)
Tesztalany!!! -
#19132 Együtt jár az a kocsonyás agytekervényünk. -
#19131 nocsak. -
#19130 nem véletlen,pedig olvastam pl. én is.... mit kell ennyit körülményeskedni?! felrakod, hozzáírod a kérdést és várod a választ.pont.
nem kéne bonyolítani az amúgy egyszerű dolgokat.
ha ott lett volna,lehet már rég foglalkozott volna vele valaki, de ne már, hogy jelezd, írj privit,majd megküldöm meg ilyenek....
-
#19129 Azért azt nem gondoltam volna hogy se innen, de ami jobban meglepett még a HQ Sound-ból sincs jelentkező.
Pedig ott aztán igazán ugrottak idáig az ilyen lehetőségre. -
#19128 Meglátszik hogy én ezen az oldalon nem vagyok "régi motoros",mert hallgatni ill. feltölteni is tudok. -
#19127 Ezzel "hangfelhő"-vel egy a gond, aki régi motoros ott, mint például én, és baszik nekik fizetni, az nemcsak, hogy nem tölthet fel, de még meghallgatni sem tudja, de elég jó a hangszerelése egyébként a számnak. -
#19126 Aki még nem hallotta:
Gurcan Erdem - Never Let Me Go
Nem nagy szám, csak egy a teljességhez :) -
#19125 Nem rossz, talán Marc észbe kap!:) -
#19124 -
#19123 Szép Napot Fanok :) -