26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19201 az első jó ötleted ma -
#19200 Munchen-ben,tegnap esett itt a ho igaz csak kicsit,de akkor is koran van meg hozza. -
#19199 Inkább egy magyar bill.t keress már :D
Merre vagy szomszéd? -
#19198 na jo,de en HQ ISDMUSIC topikoot kerestem.
hello Mike, Zephyr mindenki -
#19197 Nem kellene annyit inni! -
#19196 Jah, így már értem. Le is baxom majd Erdembát, hogy legközelebb minőségi losslesst töltsön már fel, talán azt nem lehet annyira elkúrni. -
#19195 ..de utána sikerült
jobbra kétszer, aztán balra fel és már itt is vagy -
#19194 sziasztok
eloszor nem talaltam ide -
#19193 először is: ne szidd a fülcsimet
eredeti canyon cnr-hs1
oridzsi tesco-ban vásárolt kemény 300 pénzért
ahhoz képest
másodszor pedig: egy kattintás a playeremen, oszt ennyi..
egyébként az ajánlott oldaladról származik a kicsike, s ha így nézzük..
harmadrészt viszont spektrumanalizálhatod ha akarod, az biza lossless
illetve hát olyasmi
reklamálni gurcan bátyánknál -
#19192 Az 1 FM trance rádiót hallgatom, de ez még 128-ban is sokkal szebben bír megszólalni :)
440kbps, na nee... -
#19191 Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen fülesen, vagy high-end hifin hallgattad, és baszarintottad tele az EQ minden furmányaival, mert ez hallgathatatlan. (torz, sziszeg, meg ilyenek)
Gondolom csak viccnek szántad! -
#19190 Jah, látom közben írtad... -
#19189 Jelszó? -
#19188 ..ha már gurcan..
valszeg ez is naot soul (vagy disco :)
egy kis lossless a szakértők kedvéért -
#19187 Ezt a re választ bemásolom ide egy másik fórumból, lehet, hogy a pc-hez ért valamit, de ha ilyen helyesírásom lenne, inkább nem írnék semmit.
[i]Hát ide figyej "vaklárma" amit itt írtál az csupa csupa baromság - mert csak eggyetlen eggy "UPDATE" alkalmazásról van szó ameljik csakis txt script kodokat ismer és csak aszt szolgálja hogy johessenek le a frissítések - ami meg azokat a suketccségeket illeti a kilopásokrol meg satob. mink aszt sohasem alkalmazuk programokon keresztul amejikeket az userek feltelepítenek de igaz léteznek ijen fajta alkalmazások is...úgyhogy érrol csak ennyit. Meg még aszt hogy ha valamit álítcz aszt beiskell bizonyítanod de nem csak eggy ecceru ide beírással hujitve és félelembe tartva az itteni tagokat hanem konkretumokkal a code szétszedésével lefénypépezésével és az ide berakásával. De te csak úgy mindenféle konkrét bizonyítek nelkul azonnal csak lottel mint az oroszok....vagy netán esetleg elakarsz érni valamit az eféle írásajiddal ??? -
#19186 ..vagy inkább a majdnem maximumból sikerült egy 3 khz körüli felvételt eszkábálnod
..hiszen "visszafelé" (avagy kicsiból nagyba) továbbra is csak nekem megy
..és te ezt mindíg elfelejted -
#19185 Na, az új sg script müxik... -
#19184 A videó beszúrása script meg elbaxódott, kicserélem a "gyárira".
-
#19183 pfffff, ne is mond...
Van mindenhol mit fog(dos)ni. -
musichunter #19182 Jó kaszni! -
-
#19180 Meghülyült a rendszer, akkor így...
http://www.youtube.com/watch?v=44_wSqe4Qn8&ob=av2e
-
#19179 -
#19178 Linda csajszi(m), megnagyobbította, az amúgy sem kicsi melleit?
Ezt nőt a halálba k..nám! :DDD
-
#19177 -
#19176 recept:
csipetnyi tb
csipetnyi zr
1 shaker
jól felrázva, nem keverve.
-
#19175 hádeizé', hogyan? -
#19174 -
#19173 hát izzadtam is rendesen mire ebből kihoztam a maximumot. -
sanyo71 #19172 Sziasztok!!Köszönöm!! -
#19171 A dance mix elég jó! :) -
#19170 ha épp melankólikus szomorú balladára vágysz és magyarul,akkor ez biztos bejön. nekem megtetszett ez a 4 hang így együtt, főleg az egyik srác ('gyógyítsd meg újra') erős hangja. legfőképp,mert élőben is ezt tudják produkálni. Zámbó Jimmy feldolgozás.
Magic of Music - Tilinger Attila: Könyörgés a szerelemért
-
#19169 Rég hoztam valamit, de most is régi dolgot hozok cirka 20-22év távlatából egy-egy jól ismert és akkoriban is kedvenc zene remixeit és némi zenetörténelmet.
Lonnie Gordon-Happenin' All Over Again (Italiano House Mix)
ezt a zenét eredetileg Donna Summernek írták, majd talán szerencsére nem ő énekelte fel az általunk megismert verziót a S-A-W szerző trió változatában
Oh Well-Oh Well (Dance Mix)
na és ugye persze, hogy ez is feldolgozás volt
a Fleetwood Mac 1969-es azonos című számából
Oh Well Lonnie Gordon (1bit master flac) -
#19168 ez kemény szívás, de ahogy jól idéztél még korábban, egy vinyó nem vinyó....emiatt én is legalább 4-en tartok biztonsági másolatokat, ja és azokatp persze lakáson kívül még 3 helyen tárolom. -
#19167 remélem,mert mostanában nem sok értelmet kreált.ez jó lesz, remélem nem a végleges változat.az arányokat még be kéne lőnie.
a shadow fax alapja is nagyon jó, csak kicsit több fantáziát kéne rátennie és ütős lenne.
-
#19166 Nem verseny ez ;) A lényeg, hogy mások is hallják. A Te postod kicsit nyílvánvalóbb :D -
#19165 jóóóóvan wazze, beelőztél! -
#19164 Gurcan küldte az előbb FB-on, de most kicsesztem velük, mert ha nem vagyok bejelentkezve, akkor megtudom hallgatni!
Ez egy naggggyon durva italo alap! Mi van, Gurcan ébredezik?
http://www.facebook.com/l/6f9ddCX5KbFr775-VwS-svQx89g;soundcloud.com/gurcanerdem/gurcan-erdem-disco-night-special-for-all-listeners
-
#19163 Attól tartok én is. De csak akad segítő. Az a baj, hogy azt sem tudom, hogy mit szeretnék, mert a lista is odaveszett. -
#19162 Újabb Gurcan anyag
itt.