DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WonderfulFuturisticSynthMelody
<#taps>#taps>
What about the forests?
Vam Cyborg - Gods Valley (/italodisco)
Gondoltam elmegyek aludni egyet, de a mellettem lévõ szomszéd úgy gondolta, hogy diszkózik, neki is jó rendszere van, nem nagy minõség, de falbontásra jó, meg arra, hogy ne kelljen aludnom...
What about the forests?
annyira szepek a dallamok es ezek a csodalatos hangok hogy orom hallgatni preciz igenyes zene, nekem legalabbis az.
de de de nem tudom megfogni a sracot na XDDD
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
elfogultnak senki ne merjen nevezni XD de latom maris dicserik a soundcloudon is csak en is azt mondom hogy nagyon nagy gratula!!!
ellopom ezta kepet xdd

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
GRATULA!
Mflex - Wonderful Memories
és akkor ha jól értem (vagyis értse jól mindenki), úgy döntöttél, hogy mától Muscular Flex = Mflex muszkli megy és Mflex marad. <#kacsint>#kacsint>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
What about the forests?
mindig tudtok ujat mutatni,a dallama tenyleg odateszi magat!
Ez egy olyan kérdés, amire senki nem tudna szerintem válaszolni. Több stílus, sok dallama tetszik, ezért nem lehet kategorizálni, de talán, Marc Fruttero - If You're Feeling Blue címû számában a fõ dallam az biztos, hogy az egyik kedvencem. Nagyon szép, élvezet hallgatni, viszont Marc az énekével hazavágja az egészet, ráadásul a refrén kegyetlen szar, mintha nem is ez a szám lenne. Joey Mauro nagyon szépen összerakta a dallamokat, nem értem, hogy ez az ének miért ez lett és miért pont ilyen (szar).
Egyébként meg az elsõ szám, amit itt az SG-én szereztem be, bár kérni kellett, mert nem sokan ismerték akkor, de Dió volt az elsõ, aki segített. Nem tudom emlékszik-e rá 😊
What about the forests?
van olyan kedvenc dallamod,amia sok kozul legjobban tetszik egyebkent?
Sokféle dallam lesz benne 😊, és igen 8 napon keresztül napi 7-8 órákat dolgoztam vele, idáig a legtöbbet, ezért is készült el, mert lehet, hogy majd más nem így látja, de számomra a legszebb dal ez és a legtöbb meló is ezzel volt.
Italo disco stílus egyébként, de egyedi.
What about the forests?
ez valami lassu lesz?
nem semmi,remelem vegre beletudok kotni XDDDDDDDDDDD<#integet2>#integet2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lady Gaga “Now BBW Icon”
Csak egy kép:

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
What about the forests?
Bakker Dióka, ezt lemezen AKAROM magamévá tenni, szólj ha megjelenik! Nagyon teccik az ilyen zene. Ezeket gyûjtöm!
Ez a szám még csak 1 hónapos, de annyira jól hozza a 70-es évek végi klasszikus és pörgõs instr. diszkót, szimfónikusokkal, fúvósokkal, kongás beütéssel, nagyon jó dob betéttel, és energikus funky gitárral vegyített hangulatot, hogy szeretném bemutatni mindenkinek.
Bedmo Disco - Base Camp (edit) (12)
imo :) science fiction is science fact
Ha meg ez egy válogatás lemezen akarna lenni,arra is fel szokták írni az elõadók nevét.
(Mondjuk futottam bele már olyan lengyel cd válogatásba is,amin lévõ zenék teljesen érintetlenül eredetiben és eredeti címmel voltak rajta, csak épp az elõadók nevei voltak hasraütésszerûen kitalálva, gondolom a jogdíjfizetés kikerülése végett, de hát az is egy érdekes húzás volt, csak az 'hivatalos lemezkiadás' volt lengyel módra, ez meg szerintem csak veri a nyálát mások szerzeményeire, úgyhogy ne csodálkozz, ha hamarosan felbukkan az õ neve alatt akár a Te egyik zenéd.<#kacsint>#kacsint><#duma>#duma>
http://snd.sc/O8HmTZ
What about the forests?
alakul<#eljen>#eljen>
Mert a Distant Galaxy, meg az Acitve Force is Italo4ever szám, azt is láttam ott.
What about the forests?
be sem tûzöm, csak hivatkozok rá
ez ugye Italo4ever zenéje Cosmic Life 2010
ez meg Vanello zenéje Planet Synth 2007
http://www66.zippyshare.com/v/6253889/file.html
pass:muscular0420
What about the forests?
Ezen behaltam.. <#taps>#taps><#mf1>#mf1>
Az elfogultság vagy hozzá nem értés ködöt von az ember elé.. 😊
Velem meg is történt, hogy egyik koncertünk elõtt skáláztam és improvizáltam egy kicsit úgy, hogy volt már pár ember a közönségbõl, mire az egyik odajött és kérdi ez melyik számunk volt mert marha jó és reméli eljátszuk ezt is...
A kollégák szétestek a röhögéstõl Én meg próbáltam visszatartva a nevetést elmagyarázni, hogy ez nem zene csak gyakoroltam egy kicsit... 😊 😊
Amúgy valóban érzékelhetõ valamiféle irány Mike munkásságában, hangilag teljesen rendben van és azt bóknak veheted Mike mert nagyon sokan b@sszák el a nem megfelelõ sound kiválasztásával és a nem megfelelõ mastereléssel. Ezek nálad egyre inkább rendben vannak.
Dallamilag nem kritizálom mert elharapnák a torkom.. de az tény, hogy ott még hallok hiányosságokat de tudom, nem tanultál zeneelméletet és ezért nem úgy áll össze a harmónia, ahogy kellene. De ez mit sem von le a teljesítményedbõl, úgy hogy hajrá így tovább. Az biztos, hogy egyedi a stílusod. <#eljen>#eljen>
A fejemben van a legtöbb már nagyon régóta, ezt már többször leírtam, csak sosem tudtam azt elkézelni magamról, hogy ezeket ki is "szülhetem" 😊 A többi pedig komponálás közben "ugrik" be és mivel egyre jobban kezdem megismerni a zeneszerkesztést és a hangokat, akkordokat, oktávokat na meg a programokat, ezért egyre könnyebben megy és ezáltal tudok fejlõdni ezen a téren. Nagyjából ennyi, meg persze élvezem, mert ha nem akkor csak szenvedés lenne. <#papakacsint>#papakacsint>
What about the forests?
http://www.abload.de/img/vvvv1lboln.jpg
What about the forests?