DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
...és ezt egy hölgy írta O_o

What about the forests?

Dióka
És milyen találó! <#nevetes1>

mflex
Ezt a jelzõt akasztották az elõbb az új zenére:

WonderfulFuturisticSynthMelody

<#taps>

What about the forests?

Dióka
Elsõsorban Biatomi kérését teljesítem az alábbi számmal, ami anno nagyon ütõs kis italo-synthpop volt, és most a minõségét illetõen abszolút kuriózumként (és eddig féltve õrzöttként) osztok meg a saját kis 'fészerembõl' a szám 28. évfordulójára.

Vam Cyborg - Gods Valley (/italodisco)

mflex
Köszi. 😊 <#worship>

Gondoltam elmegyek aludni egyet, de a mellettem lévõ szomszéd úgy gondolta, hogy diszkózik, neki is jó rendszere van, nem nagy minõség, de falbontásra jó, meg arra, hogy ne kelljen aludnom...

What about the forests?

Italo4ever
megis irok xd
annyira szepek a dallamok es ezek a csodalatos hangok hogy orom hallgatni preciz igenyes zene, nekem legalabbis az.

de de de nem tudom megfogni a sracot na XDDD

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
nem irok semmit, csak ugyanaz mint a #26030

elfogultnak senki ne merjen nevezni XD de latom maris dicserik a soundcloudon is csak en is azt mondom hogy nagyon nagy gratula!!!

ellopom ezta kepet xdd

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Igen mflex marad 😄, és itt is nagy thx a "háttérsegítségért"! <#eljen><#law>

What about the forests?

Dióka
Nem tudom még, mi lesz a visszhang, de ez nagyon ott van, KK NAGY!
GRATULA!

Mflex - Wonderful Memories

és akkor ha jól értem (vagyis értse jól mindenki), úgy döntöttél, hogy mától Muscular Flex = Mflex muszkli megy és Mflex marad. <#kacsint>

shirak
Marc TuttiFrutti<#nyes>

Play it loud!!

gyorgy74
Sziasztok! Bocs hogy beleszólok nekem még is ez a kedvencem Marc Fruttero-tol. Annyit hozzátennék a CD albumon egy foss a minõsége.<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
http://snd.sc/OhXId8

lossless onnan tölthetõ...

What about the forests?

mflex
Már érdemes volt ma benézned <#nevetes1>

What about the forests?

Italo4ever
En nem is ismertem ezta zenet XD <#csodalk>
mindig tudtok ujat mutatni,a dallama tenyleg odateszi magat!

mflex
Ejj, Laci!

Ez egy olyan kérdés, amire senki nem tudna szerintem válaszolni. Több stílus, sok dallama tetszik, ezért nem lehet kategorizálni, de talán, Marc Fruttero - If You're Feeling Blue címû számában a fõ dallam az biztos, hogy az egyik kedvencem. Nagyon szép, élvezet hallgatni, viszont Marc az énekével hazavágja az egészet, ráadásul a refrén kegyetlen szar, mintha nem is ez a szám lenne. Joey Mauro nagyon szépen összerakta a dallamokat, nem értem, hogy ez az ének miért ez lett és miért pont ilyen (szar).

Egyébként meg az elsõ szám, amit itt az SG-én szereztem be, bár kérni kellett, mert nem sokan ismerték akkor, de Dió volt az elsõ, aki segített. Nem tudom emlékszik-e rá 😊

What about the forests?

Italo4ever
Mike!

van olyan kedvenc dallamod,amia sok kozul legjobban tetszik egyebkent?

mflex
Egyáltalán nem, sõt ez lesz idáig a leggyorsabb a maga 127-es ütemével, idáig 125 volt legtöbb.
Sokféle dallam lesz benne 😊, és igen 8 napon keresztül napi 7-8 órákat dolgoztam vele, idáig a legtöbbet, ezért is készült el, mert lehet, hogy majd más nem így látja, de számomra a legszebb dal ez és a legtöbb meló is ezzel volt.
Italo disco stílus egyébként, de egyedi.

What about the forests?

Italo4ever
hat ez a borito kep maris elsoosztalyu mellesleg

ez valami lassu lesz?

Italo4ever
ilyen hamar jelentkezel megint egy uj szerzemennyel?

nem semmi,remelem vegre beletudok kotni XDDDDDDDDDDD<#integet2>

mflex
Hamarosan és vége a Muscular korszaknak, maradok továbbra is mflex...

What about the forests?

mflex
Durva változás...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Tényleg üt a kép 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Fõleg ez a kép, smink nélkül <#ijedt>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
😊))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Szerintem valamilyen drog kavarhatott be neki, már nem áll fel rá 😄

What about the forests?

Dióka
ez nagyon durva!...a többi kép méginkább boá...atyaég,mit csinált ez a csaj alig 2 év alatt magával(ból)????

IMYke2.0.0.0
Belefutottam az egyik kedvenc japános-animés híroldalamon. Majdnem kiégett a szemem :
Lady Gaga “Now BBW Icon”

Csak egy kép:

narumon
Keráj szeressük Schillert, asszem vinyl vevõs lesz 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mflex
Elég jó! Mindig is imádtam a 70-es diszkó hangulatot, hiszen kölyökként szinte csak olyan zenéket hallottam 😊 Ez is odabax, bár egy dallamosabb részt belecsempészhettek volna...

What about the forests?

Dióka
Csak digitális letöltésre jelent meg (mint már a zenei kiadványok bõ kétharmada), de ha szépen megkéred õket és kifizeted a 10x-ét,akkor lehet ezt is rányomják 'kék lemezre'.

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Bakker Dióka, ezt lemezen AKAROM magamévá tenni, szólj ha megjelenik! Nagyon teccik az ilyen zene. Ezeket gyûjtöm!

Dióka
Ajánló!

Ez a szám még csak 1 hónapos, de annyira jól hozza a 70-es évek végi klasszikus és pörgõs instr. diszkót, szimfónikusokkal, fúvósokkal, kongás beütéssel, nagyon jó dob betéttel, és energikus funky gitárral vegyített hangulatot, hogy szeretném bemutatni mindenkinek.

Bedmo Disco - Base Camp (edit) (12)

Dióka
szerettyük! <#eljen><#kacsint>

Musachy
Tyûha, jó mûsor van a gyerekeknek. <#guluszem1>

imo :) science fiction is science fact

johnlennon

mflex
A ruszkik zenés gyerekmûsora...

What about the forests?

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Figyelem! Hamarosan megjelenik az új lemez:

mflex
<#papakacsint>

What about the forests?

Musachy
Nekem nagyon tetszik ez a dallam.

imo :) science fiction is science fact

Dióka
jónak néz ki!! a többit majd pm.

Dióka
azért sántít ez az egész nagyon, pl. amit a 'cosmic life' video alatti leírásban is berakott, annak se füle, se farka, és hát elég érdekes....több videót már nem is akartam belinkelni tõle, de ez a gyerek hírdette magáénak a múltkor belinkelt Erasure zenét is....szóval valami nem stimmel ezzel a DJ MAKI-val, szerintem hibbant. <#nevetes1>

Ha meg ez egy válogatás lemezen akarna lenni,arra is fel szokták írni az elõadók nevét.
(Mondjuk futottam bele már olyan lengyel cd válogatásba is,amin lévõ zenék teljesen érintetlenül eredetiben és eredeti címmel voltak rajta, csak épp az elõadók nevei voltak hasraütésszerûen kitalálva, gondolom a jogdíjfizetés kikerülése végett, de hát az is egy érdekes húzás volt, csak az 'hivatalos lemezkiadás' volt lengyel módra, ez meg szerintem csak veri a nyálát mások szerzeményeire, úgyhogy ne csodálkozz, ha hamarosan felbukkan az õ neve alatt akár a Te egyik zenéd.<#kacsint><#duma>

mflex
Egy nagyon kezdetleges demo-t szeretnék mutatni, alig 10%-kos állapotban van, elõrebocsájtom, hogy nem ez lesz a fõdallama, lesz még másik 3 dallam benne, italo space stílus lesz. Névnapomkor debütál, még címe sincs. Jelenleg a hangokat keverem hozzá, azért szól fõleg zongora, mert én csak zongora hanggal komponálok, aztán utána kapja meg majd a végsõ hangszínét, mint minden más dallam. <#kacsint>

http://snd.sc/O8HmTZ

What about the forests?

mflex
Köszi, meg Pityu neked is thx <#papakacsint>

What about the forests?

Szia!
alakul<#eljen>
mflex
...és most az Alien Nation az õ maga lenne?
Mert a Distant Galaxy, meg az Acitve Force is Italo4ever szám, azt is láttam ott.

What about the forests?

Dióka
kicsit kezdi felbaszni az agyam ez a gyerek, összevissza hírdeti az igét és plagizál, nem tudom, hogy ehhez mit szól(ná)nak az eredeti jogtulajok, õk tudják??? vagy én maradtam le valamirõl?

be sem tûzöm, csak hivatkozok rá
ez ugye Italo4ever zenéje Cosmic Life 2010
ez meg Vanello zenéje Planet Synth 2007

mflex
lossless

http://www66.zippyshare.com/v/6253889/file.html

pass:muscular0420

What about the forests?

pityu0718
"bár italo4ever barid már attól elélvezne, ha egyetlenegy billenytût leütsz akár egy kiberhelt zongorán (szeret téged, naaa)"

Ezen behaltam.. <#taps><#mf1>
Az elfogultság vagy hozzá nem értés ködöt von az ember elé.. 😊
Velem meg is történt, hogy egyik koncertünk elõtt skáláztam és improvizáltam egy kicsit úgy, hogy volt már pár ember a közönségbõl, mire az egyik odajött és kérdi ez melyik számunk volt mert marha jó és reméli eljátszuk ezt is...
A kollégák szétestek a röhögéstõl Én meg próbáltam visszatartva a nevetést elmagyarázni, hogy ez nem zene csak gyakoroltam egy kicsit... 😊 😊

Amúgy valóban érzékelhetõ valamiféle irány Mike munkásságában, hangilag teljesen rendben van és azt bóknak veheted Mike mert nagyon sokan b@sszák el a nem megfelelõ sound kiválasztásával és a nem megfelelõ mastereléssel. Ezek nálad egyre inkább rendben vannak.
Dallamilag nem kritizálom mert elharapnák a torkom.. de az tény, hogy ott még hallok hiányosságokat de tudom, nem tanultál zeneelméletet és ezért nem úgy áll össze a harmónia, ahogy kellene. De ez mit sem von le a teljesítményedbõl, úgy hogy hajrá így tovább. Az biztos, hogy egyedi a stílusod. <#eljen>

mflex
Szia Betti!

A fejemben van a legtöbb már nagyon régóta, ezt már többször leírtam, csak sosem tudtam azt elkézelni magamról, hogy ezeket ki is "szülhetem" 😊 A többi pedig komponálás közben "ugrik" be és mivel egyre jobban kezdem megismerni a zeneszerkesztést és a hangokat, akkordokat, oktávokat na meg a programokat, ezért egyre könnyebben megy és ezáltal tudok fejlõdni ezen a téren. Nagyjából ennyi, meg persze élvezem, mert ha nem akkor csak szenvedés lenne. <#papakacsint>

What about the forests?

mflex
Egyébként meg, valamivel több, mint 24 óra alatt "pár dicséretet" begyûjtöttem 😊 Ki is nyomtattam és ez tuti olyan ihletet ad, amitõl még jobbak lesznek majd a zenéim jövõben, legalábbis remélem, de mostanában tényleg qrva kevés idõm lesz ezzel foglalkozni :/

http://www.abload.de/img/vvvv1lboln.jpg

What about the forests?