26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19363 1080p hun trailer...
-
#19362 Dióbá...
Az őrzők legendája:
Én, nem akartam moziba menni, főleg nem volt kedvem beülni egy animációs filmre, aztán volt 3 óra szabadidőnk, akkor erősködött az Andi, hogy nézzük meg, jól van nézzük, kaptunk faxa szemüveget, beültünk és 10 perc alatt magába szippantott a film látványvilága, a története, a hangulata, ahogy baglyok kinéznek meg maga táj. Eszméletlen szép, HQ mestermunka! -
#19361 Én, a telefonra is ráraktam. :D -
#19360 Pont ezt szerettem volna írni, hogy aki kezdő, vagy is most kezd csak gyűjtögetni, annak ez a hely egy kincsesbánya valóban. -
#19359 ja, tegnap megnéztük. -
#19358 Csak otthon tudom teljes valójában megnézni [hang, monitor], de belenéztem a gépre letöltött 1080-as film első másfél percébe, és egyszerűen gyönyörű.
-
#19357 ujjat,az gondolom újat,ha csak nem az ujjaddal mutatod.
köszi a linket. szép összeválogatás. rengeteg meló van benne, bár a hq-hoz semmi köze. gondolom aki itt törzs, és otthon volt az elmúlt 2-3 évtized pop és diszkó zenéjében, annak rettentően új most sincs ott, részemről az oldalt régebbről ismerem (talán még nem is ezen a címen volt),akkor persze még kisebb kínálattal.
örülnék, ha valaki venné a fáradtságot és kiszedné azt a néhány tucatnyi számot vagy klippet,ami tényleg újszerű a régiekből (azaz kuriózum) vagy érdekes lehet és megosztaná.
néhány albumot vagy válogatást látok, a többi egyesével feltöltött mp3...háááát ember legyen,aki ezt végig klikkelgeti letöltésért. kár, hgy a zenék nem egy online playerben vannak,ahol egyből bele is lehetne hallgatni,mint aom-nél.
-
veszelyes #19356 Üdv skacok.
lehet ,hogy nem mutatok valami ujjat de ez egy kincsesbánya
Bány :) -
#19355 Csak beköszönni van időm. Benézek, ha végeztem az adminiszterrel -
#19354 A teljesen ingyenes multiplatform (Linux, Windows, Mac, Solaris, Irix) 3D animációs és modellező szoftver, a Blender készítői ismét készítettek egy 15 perces animációs filmet programjuk segítségével. Legyen ez reklám vagy erőfitogtatás, a Blender ismét kiérdemelte, hogy a nagyok között legyen.
A gyönyörű animáció és zene mellett maga a történet is nagyszerű, a rendezés pedig, nos így kell tizenöt percben elmesélni egy történetet:
Nagyon nagy (rövid)film, és szomorkás is, de ettől lenyűgöző, hogy önállóan készült.
-
#19351 nab+, szerintem a csávesz simán benézte,azért rakta kétszer ugyanazt. mindenesetre átúsztatva nem nevezném mixnek, csak füzérnek. -
#19350 Valóban ez fel sem tűnt idáig.
De megnéztem és valóban kétszer szerepel a mix-ben is a szám.
Fogalmam sincs miért csinálta így.
Tudomásom szerint egy lengyel srác készítette,többet nem tudok róla. -
musichunter #19349 Mike !
Egészen jól halad az építkezés... -
#19348 Ki csinálta ezt a mixet, és Mirko száma, miért szerepel rajta kétszer is? -
#19347 Azért ezt próbából meghallgathattad volna.
Ugyanis itt ez nem is mix-nek minősül nálam.
Itt elejétől végéig vannak szinte a számok csak egymásra vannak úsztatva.
Na és a te rendszereden meg különösen nagyot szólt volna a minősége elhiheted.
De hát ha nem, nem. -
#19346 Sajnos ez a baj, mert Ti tudjátok, hogy nem szeretem a mixet, semmilyen egyveleget, nincs is az ssd-én egy darab sem.
Talán azért, mert még soha nem hallottam olyat, ami elnyerte volna a tetszésemet, meg a fő probléma, hogy utálok egy stílust, maximum tizenöt percnél tovább hallgatni. -
#19345 Köszönöm. :) -
#19344 -ja
-nem
-
#19343 Igen az eredeti anyag ,de mint láthatod a track listában,nem abban a sorrendben mint az eredeti lemezen van.
Gondolom ütemre így jött ki jobban.
Küldöm a linket.
-
#19342 OK MIke, köszi a jelzést. Többiek? -
#19341 Köszi, én meghallgatnám. De hogyhogy non-stop? Az eredeti anyag non-stop? (bután néz) -
#19340 kaposi1 kolléga: nincs harag. sokan éreznek így irántam
imyke cimbora: egyetértek. semmi értelme ezt taglalni.
inkább guríts egy újabb zenét, a popcornt már rongyosra hallgattam
most leugrom a boltba, mert mr.sister kolléga már megint nem küldött energy drinket nekem
pár napig nem leszek, örüljetek neki
csók a családnak, meg minden egyéb..
szewasztok -
#19339 -
#19338 A "kivel bánt el jobban az élet" c. játékban vesztenél velem szemben - ez nem feltételezés, ez tény.
S mégis, sok hátrányból, betegségből, és a szembe szél ellenére, önerőből, előtte, mellette dolgozva lediplomáztam [másodikra már szartam, és nem fizettem érte], és utána is, mikor lerobbantam, nem nyögdíj, meg sirám, dolgoztam, dolgozok most is.
De nem lépek ugyanabba a pocsolyába még egyszer: nem forszírozom veled az efféle témák taglalását, mert nem sok értelme van.
-
#19337 Zephyr kollega!
Haver vagy meg minden, de megmondom őszintén, én szó nélkül pofán vertelek volna, ha ilyen szöveget nyomnál nekem mint a hölgynek.
Azért nincs harag? -
#19336 Na közben felért a cucc, szóval akinek kell az jelezze akár itt is!
Nem kell engem PM-ben zaklatni,majd zaklatok én. -
#19335 tisztelt önérzetes kolléga!
nem figyeltél. nem mondtam senkinek, hogy mit ne csináljon..
tanácsot adtam, mit tehet annak érdekében, hogy boldogabb legyen.
mellesleg nem nagy arc vaok, hanem inkább realista.
hiszem, és tudom hogy a boldogulásunk és ezáltal a boldogságunk is magunkban rejlik.
ismerek "nagyon okos" érettségizett agyondiplomázott "penge agyú" nőket,
akik mégis alkoholisták lettek, pedig választhattak volna más utat is,
és ismerek a semmiből jövő alig 8 általánost végzett, dolgozni kényszerülő hölgyet is, akinek még egy szakmunkás sulira sem tellett..
ez utóbbi mára leérettségizett, lerakott egy okj-s szakirányú vizsgát és titkárnő lett egy cégnél. ma boldog. nem full gazdag, de nem is vágyik rá.
ismerek 19 éves testvérpárt, akik a reál előtt kéregetnek,
ahelyett hogy cégeknél kopognának (hogy csak hirtelen 1-et említsek itt orosházán: linamar) mert tudom, hogy aki akar, az talál is munkát..
sőt tovább megyek (ez saját tapasztalat): aki akar, az le tud szokni a cigarettáról..
vagy, aki akar le tudja tenni a poharat..
csak hát az emberi hülyeség határtalan..
az ember inkább kényelemre vágyik, ahelyett hogy tenne is érte bármit..
no én meg ettől pöccenek be!
minden csak akarat kérdése.
ismertem nőt, akivel közölték az orvosok: soha többé nem fog járni.
sclerosis multiplex egy fajtája. visszafordíthatatlan.
miután beszélgettünk, a csaj megértette miről vartyogtam:
igaz, nem szalad, valszeg sosem fog, de mamár eltotyog a lábán a lakásában bot nélkül is. mégha csak rövid távon is.
ismertem rákos daganatost. hitt benne, hogy van remény.
lehet, hogy a kenó is segített, de tudom, hogy elsősorban a hit és az akarat. mára gyógyultnak minősítették. ő is boldog. pedig nem gazdag.
tenyerén hordozott az élet?
lássuk csak: a fater inkább kurvázott, mintsem velem foglalkozott volna.
a muter kis híján beleőrült. volt, hogy hetekig nem fürödtem, nem ettem és az utcán aludtam, mert elhagytam a kulcsomat.
gyerek voltam, alig 12. tényleg: most hogy mondod, jó életem volt.
fater csak ritkán vert el a derékszíjjal. csak ha "megérdemeltem"..
öreg: xart se tudsz te rólam. és ez még semmi volt. a többi mocskot inkább nem is írom le..
amit elértem, azt egyedül magamnak köszönhetem. boldog vaok, és megvan mindenem ami kell.
a barátnőm is xeret, mert megismert belülről is. én jó ember vaok. sokaknak segítettem, és fogok eztán is.
neked is csak annyit mondhatok: minden, csak hozzáállás kérdése. a kulcs a kezünkben van.
csak tudni kell használni.
no további kellemes napot. nekem az van. pihenek és élvezem az életet, amíg csak lehet.
aki akarja követhet ezen az úton..
a többiek meg így jártak
-
#19334 Vagy legalábbis egy szinten vannak... -
#19333 Azért írtam, hogy a belépőszintű digitális fényképezőgépeknél, már jobb lencséket raknak ezekbe alapból. -
#19332 Mindkettő messze jobb minőségű az én "dobd utánam nem biztos, hogy felveszem" Olympus 12 MP-esem képeinél :)))
Bár, erősen látszik rajtuk, hogy automata készítette. Az én alapgépemmel is az a bajom.
-
#19331 Samu galaxy (öcsém által)
-
#19330 Ezt iPhone4-gyel csináltam, és szerintem még ez is hulladék kategória!
-
#19329 Ezt most nem mondod komolyan! :D -
#19328 Mondom mindezt úgy, hogy közöm sincs a dolgaidhoz, nem is zavar, nem is érdekel - csak mivel empatikus vagyok [szakmai ártalom (is)], így átéreztem egy kiszolgáltatott emberke sorsát...
Amúgy meg, nem is vagyok erőszakos, hangos ember - egy darabig.
-
#19327 Minden hátsó, és bántó szándék nélkül: akkor Téged eddig tenyerén hordozhatott az Élet, és sosem kellett elvállalnod szar melót, pusztán azért, mert
- nincs más
- nincs máshol lehetőséged,
- nem találtál szakmádnak,
- végzettségednek megfelelőt,
- más problémák.
Lehet, hogy a Hölgy nem szívesen, hanem kényszerből teszi amit tesz, mert nem tehet mást.
Erre Te meg osztod neki az észt, adod a gazdag arcot, és megmondod neki mit (ne) csináljon.
Engem ilyennel kivennél a béketűrésből.
Rólam szólva: több szakmával, másfél diplomával nem végzettségemnek megfelelő bérezésben, fix szerződéses időszakban [dec. 31-el jár le, tél közepén] dolgozom, és hőben, hóban, esőben és szélben kell kerékpárral bejárnom 4 települést, ha a feladat úgy kéri, melóba is így közlekedem.
Ha nekem valaki ilyen szöveget vágna le élőben, valószínűleg törött kézzel szedné össze a fogait - és akkor még nem is bántottam nagyon.
-
#19326 bele..
azt érezhette, hogy ideje melót váltani..
elárulok egy titkot (ezt neki is elmondtam):
mindíg olyan munkát végezz, amit xeretsz is csinálni..
mert ha nem, akkor belexarhatsz az egészbe
bunkónak tűnök? lehet. de tudom, hogy igazam van.. -
#19325 raizel hawerom (utódom a cégnél) nyomott egy képet az 5 megapixeles s.e.-jával.. xerintem tűrhető minőség már ez is..
..és ha már kép..
vodafone-ról jut eszembe: megleptem egy modemmel a barátnőmet..
(ő is meglepődik majd, ha meglátja hogy ezen netezem épp)
no igen..ez már 3g (hsdpa usb stick - tesco 4990) -
#19324 Itthon sincs nagyon meleg, Baranyában. Én amúgy is fázós típus vagyok...
-
#19323 emberek itt most 2-3 fok van,fuj a szel es nagyon hideg van :((( -
#19322 4,3 coll az mar durvan nagy lesz.