26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19403 Autónak néz ki, közben a YT-bon keresgéltem, de annyi van fent ilyenből, mint a szemét.
Közben ráakadtam erre, még nem láttam, az elején a sofőr nagy hülyeséget csinál, mert a kibaxott jeges úton gázzal próbálja menteni a kocsiját, aminek az a vége, hogy mindennek nekimegy, persze az csak később derül ki, hogy lejt az út rendesen, amit felső nézetből nem látni.
http://www.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg -
#19402 Úristen!
Motor vagy autó volt az elszenvedő?
[Hát, a felsoroltak alapján én is Japánra tippelnék] -
#19401 Na ez durva lehetett, a pályán felfestett ákom bákom betűkből és a menetirány szerinti baloldalból ítélve, szerintem Japánban lehetett.
Kellene a teljes videó...
-
-
#19399 Amikor messzire megy, és a kameramant megkínálja: -
#19398 szoktam nézni a hülyeségeit, de néhol már durvák a húzásai, egyébként jókat kuncogok,mert nem nekem kell átélnem a szivatásait.
a labda érzéke és a lába is e videó szerint minimum aranyat ér!nem semmi.... -
#19397 Ez a srác egyébként arról híres, hogy folyamatosan átver mindenkit, viszont eszméletlen érzéke van a sportokhoz is, például a focihoz.
-
#19396 Úgyhogy itt a helyed! -
#19395 Na jah, az eléggé merész volt. -
#19394 Hát, gondolom nem a hétvégi golfmeccs meghívót adta át a megölelt barátnő pasija ott a betonfalnál... -
Earth Angel #19393 Itt nagyon jó a hangulat, amint látom. -
#19392 Ok, vettem, csak egy kis reklám volt :D -
#19391 Ez pali kész :D -
#19390 azért ne essünk túlzásba, ne komolytalankodd el, mert hiteltelenek leszünk. akár eléri,akár nem, koncertjegyet csak akkor kap, ha mi fogunk előadni egy új italodiszkó számot. -
#19389 Felcsigáztál. -
#19388 Még nincs meg a kellő felszerelésünk hozzá, de Dióka már intézkedett ez ügyben is! :DD -
#19387 Szerintem, a fórum 70-80%-ka irigy lehet(ne) rád, ahogyan írsz. -
#19386 jah, és aki eléri a napi 100GB-t, az ingyen koncertjegyeket kap ajándékba! -
Earth Angel #19385 vak, így szerettem volna írni :-( -
#19384 Szívesen. -
Earth Angel #19383 Jajj, de vagy vagyok!
Köszönöm!
-
#19382 Szia!
Ennek az üzenetablaknak a bal alsó sarkában van egy gombocska "SZMÁJLIK" címkével.
-
#19381 attól függ, honnan nézzük, de még van, az SACD.
akkor azt is vegyük fel a formátumokba?! végülis.....
a tárhely és letöltési limit úgyis korlátlan. -
Earth Angel #19380 Köszönöm a fogadtatást és előre elnézést, ha valamit nem jól írok le, bár itthon magyarul beszélünk és írogatunk is, de azért biztosan felejtünk is szavakat.
Ilyen integetős figurát nem találtam :( -
#19379 Ennél már csak az lenne a legjobb, ha feljátszanátok nekünk az összes kiszemelt mesterművet élőben :)
-
#19378 192khz/48bit mester remaster
Van már ennél jobb minőség is, nem? minek aprózzuk el?
-
#19377 Ahha, valami már rémlik , először nem is gondoltam, hogy a női nemet képviseled. -
#19376 hát na, annyira nem ugrik be, csak rémlik valami, de nem is ez a lényeg. a lényeg, hogy itt is vagy. a spacesynth-re direkt nem is kérdeztem rá, hisz azt minimum illik tudni nekünk rajongóknak, hogy pl. a lézerdensz hunnanmiacsuda?!
de ezt Májki jobban el tudja mesélni.
-
#19375 a slussssszpojjént nem akartam lelőni!
csak ki kéne találni mekkora legyen a legnagyobb bitráta a fullhd filmeknél, hogy ne legyen kompatibilitási gond senkinek sem, illetve, hogy az audio részlegnél mekkora legyen a felső mintavételezési arány a speckóbb anyagoknál, a sima audiocédén felül elég-e a 96khz/24bit vagy legyen 192khz/48bit mester remaster?! de gondolom ezt majd úgyis megszavaztatjuk. -
Earth Angel #19374 Gondoltam, hogy nem ismersz így meg, de én volnék a TigerGirl, vagy is ezen a néven voltam ott regisztrálva (Klaudia), remélem így már emlékszel. :-)
Dióka:
Én már 12 éve itt lakom és nagyon sok barátom van főleg virtuálisak, akik mind nagyon sokan szeretik ezt a fajta zenét, a spacesynth zenéről nem is beszélve, mert a Laserdanceszes fiúk Hollnadok és a mai napig nagy kedvencek, a férjem is ha kell ha nem azt hallgatja.
Nekem inkább az italodisco tetzik jobban. -
#19373 hamarosan megnyitjuk a legnagyobb megosztási központot direkt letöltéssel, csak full hq minőségben.
és ez nem vicc, sőt elárulhatjuk, hogy külön HD film letölthetőségi szekció is lesz, mielőtt bármi megjelenne buréjdiszken :D -
#19372 üdv itt.
hamarosan megnyitjuk a legnagyobb megosztási központot direkt letöltéssel, csak full hq minőségben. (na ez a rész mind csak vicc volt,talán majd egyszer)...
hollandiában mennyire népszerű és ismert az italodisco?! azon kívül, hogy tudjuk, van aki szereti, és adtak jónéhány előadót is a stílushoz, illetve van néhány rádiójuk is, tehát úgy értem, ez ott is már csak egy szűk réteg kedvence vagy szélesebb a korosztály?! -
#19371 Hello "Földre szállt Angyal"!
Üdv itt!
Nem ugrik be, hogy ki lehetsz, de csak nyugodtan kérj, akinek van ideje, meg kedve az biztosan feltölt neked bármit.
Nekem se időm, se kedvem hozzá mostanában. Ajánlom a #19356-os hozzászólásban lévő linket, ott találsz jó sok zenét, ha minőségben kell, akkor viszont almás :D, mert az mind mp3.
Ha van időd, akkor olvasd vissza a fórumot, jó pár minőségi zenére lelsz majd.
-
Earth Angel #19370 Sziasztok!
Új lennék itt köztetek, bár már régóta Hollandiában lakom, de mindig is az italodisco volt a kedvencem.
Mflex tagtárs! :)
Mi már beszéltünk régebben egy külföldi fórumon, ami azóta már megszünt és sok zenét is kaptam tőled, csak az baj, hogy mind elveszett. :((( A facebook oldal alapján találtam ide.
Ezért most újra kell gyűjtenem, remélem majd tudsz, illetve tudtok segíteni nekem.
-
#19369 Szívesen megnéznék egy egész estés filmet ebből! :) -
#19368 Az még odébb lesz, szerintem, mármint a full HD. -
#19367 Megnéztem a "Sintel"-t.
Fantasztikusan jó film volt - 15 percben.
Az öreg sámánember szinkronja pocsék volt.
-
#19366 igen, már nézegettem ezt a bagolygladiátort, komoly a grafikája, remélem a sztori is jó lesz, de még várok a fullhd-és verzióra.
és a telóra én is fel tudom ám rakni a fullhd-ét, csak vagy atomjaira hullana az első képkocka 10-dének megjelenítésétől vagy csak simán meg se nyekkene. -
#19365 Index-ről jutottam a hírhez:
A világ leggyorsabb Ferrarija [és autója], 443 km/h:
-
#19364 Kár, hogy a többség 256-os mp3. De azért szép kollekció.