DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõtte közel 5 évig 3210-esem volt. Ez a második telefonom.
A RZR-t nem használom, így nem is számolom.
Neked a képen lévõ hányadik?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ki fogom próbálni.
Én a "linkelés" topikban próbálgattam.<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az indavideó-nál mit kell A videó beágyazásból
Az elején gondolom az src elõtti rész törölni, de a végét honnantól kell törölni?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon jó lett a beszámolód,grat.<#eljen>#eljen>
Akkor mi csak egy TESCO gazdaságos Avatart kaptunk sajna.<#rinya>#rinya><#duhos2>#duhos2>
Volt-e különbség?
Akár a filmes fórumban is szívesen olvasnám !<#crazya>#crazya>
Egyébként ezt a számot karácsonyra csinálták, csak elfelejtettem ide kirakni.
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
Számomra ez a harmadik szám amit a csapattól hallok.
Úgy néz ki hogy nagyon jó album lesz, ( vagy már van?) a Retronic Voice album!<#nemtudom>#nemtudom>
Minden esetre gyönyörû ez a szám.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
What about the forests?
A csajoknak nagyon bejön. Ez a siker kulcsa<#kuss>#kuss><#fogmosas>#fogmosas><#taps>#taps>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Ilyenem van, "ezer éve":
Az ajándék, használt Motorola RZR v3-omat nem használom, mert az 70-es, és a család, és ismerõseim nagy része 30-as, meg hát, nem független, buheráltatni pedig nincs kedvem, idõm, pénzem.
Nem mellesleg, utálom a színes-szagos mobilokat - még.
Minden évben van valami buziságom, amire rá vagyok kattanva.
Mostanában "telefonbuzi" lettem, elképesztõ a fejlõdés ezen a téren, cserélgetem a készülékeket, mint más a szaros gatyáját :P, azt hittem, hogy az iPhone egyeduralmát nem lehet lerombolni mostanában, de tévedtem. Az igaz, hogy az Xperia egy nagyon mérnöki szinten megtervezett profi mobil, de sajnos nem jól optimalizálták rá a windowst, viszont ha HARDSPLlel kiütjük a védelmét, akkor akármilyen "kitchen" rom-ot rá lehet tölteni, nekem is ilyen van, és akkor már kihasználta az erõs hardverét, szóval mint a villám, bár a samsung i8900-as mobil is nagyon jó, de nekem nem jön be a symbian, el is adtam, viszont Londonban most megvettem a HTC HD2-es csúcs mobilt, legalábbis szerintem ez az! A 4,3 colos 480X800-as képernyõ, a windows mobil 6.5-tel és az 1ghz! procival agyonvág mindent, bár a windowst rendesen elrejtették rajta, csak néha kell beleturkáni a szoftverbe, mert egyébként a manila sense 2.6 emberbarát toucflo van ráhúzva. Akármit csinálok a telefonnal, rögtön minden azonnal történik. A telefon egyébként 400 font volt, valamivel olcsóbb, mint otthon. AJÁNLOTT! <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A "kicsike", mert egyébként nagy a többihez képest, de a kijelzõje ezt elfelejteti.

What about the forests?
a lenyege hogy gyorsan feltudod tolteni a gepedrol a fileokat, csak mint ahogy a neve is bele kell dobni a mappaba es barmikor megoszthato
akar 100GB! is
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
Két verzió létezik a válaszra.
1. Maldiv szigeteki bodu beru dob és ütõszenekarra épülõ jellegtelen népzene.
2. Minden idõk 100 legjobb zenéje - lásd itt.
Jó az ízlésed, mármint ami az ambientet illeti..<#eplus2>#eplus2>
vajon mi lehet.?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
Mike-tol kertem kolcson 1 hete ezt a maxit mikor nala jartam amit azzal a feltetelleel adott oda,hogy ha feltoltom neketek,de csak tegnap ertem ra,ott nala egyfolytaban ez a zene szolt es nekem nagyon megtetszett.
dallamos trance kedvelok elonyben,
sample: player!! (is)
oceanic - always
3 verzioban 9 perc koruliek es persze wav
itt nyomni
öööö...ma már csak ööö..rikán..öö..<#hehe>#hehe>
mellesleg az "mdv" az mflex discos világa lenne<#fejvakaras>#fejvakaras>
és mi az a klf<#nemtudom>#nemtudom> eddig úgy tudtam, az egy együttes<#fejvakaras>#fejvakaras>
de látom: mûfaj is már..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Üdv:VB
egyszerûen nem bírom hallgatni ezt a stílust
Itt gondolom elsõsorban az italo mûfajra gondoltál.Ezt a problémát én úgy szoktam orvosolni hogy keverem a klf mûfajokkal illetve nem unásig hallgatott dolgot szedek elõ hanem valami ütõset amire garantáltan az elmúlt 25évben idõhiány miatt nem volt lehetõségem.
OFF! OFF!
pöcsön is esik a hó?
napok óta nyugtalanul alszom, mert erre még nem válaszoltam, igaz nem pont idevaló téma ez sem<#nevetes1>#nevetes1>
mivel laptopja nincs minden második embernek, és még kevesebben viszik szervízbe, így elárulok valamit most, hogy késõbb senkit se érjen meglepetés<#ticking>#ticking>
a laptop szervízelése is éppen úgy zajlik mint a mobiltelefonoké..
vagyis lehet neked több százezres kütyüd, ha elromlik, cserekészülékként kapsz egy gagyi alaptelefont, ami legjoibb esetben is max sms-re és hívásra alkalmas (a netet, a fotózást, az mp3-at etc..nyugodtan el is felejtheted egy pár hétre<#vigyor>#vigyor>)
hp laptomom esetében ez kb. így zajlott:
"-adhatunk a javítás idejére egy hp p2-es 300 mhz-es laptopot, ha kell.
-ez a maximum, amit nyújtani tudnak?
-per pillanat igen, de pesten, vagy székesfehérváron a szakszervízben esetleg még érdeklõdhet..
-óh, kösz a semmit.
-nincs mit. mindent a vevõért.."
hát ilyesmire kell számítani..
oon<#papakacsint>#papakacsint>
Nálam most MDV a nyerõ.
What about the forests?
már felkészült a duhajkodásra, de csöcsre mart<#nyes>#nyes>
esetleg nyithatnál neki egy "troll-totyikot"<#nyes>#nyes>
Akkor kattints légyszíves, bár nem lesz benne sok köszönet.
81171<#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Elõször is, holnap ebéd után megyünk Bécsbe, az öcsém ki visz bennünket, az kb 4 óra kényelmes tempóban, õ vissza jön. Mi - a párom meg én- egy rokonnál leszünk hétfõ reggelig és onnan megyünk repülõvel a Gatwick reptérre, az út picivel több, mint 1 óra. Ennyit az útról...
Kaposi kollégának igaza van, valóban ott akartam megnézni az Avatar-t elõször, de közben szereztem jegyet a Pesti Imax-be is, de a Waterloo-i "körüveg" imax-ben is megnézem eredeti nyelven, azért is vagyok kíváncsi rá, mert itthon nem kaptam azt a hagminõséget, amire számítottam, meg ott a vászon is nagyobb pár méterrel. (20X30),
Végül pedig, nem a netrõl szakadok le, hanem elutazom, hónom alatt a laptoppal, vagyis ha úgy tartja a kedvem, akkor csak kattintok.
Már megint hülyeséget beszéltek...
:)
What about the forests?
De már eredetileg is Londonba akarta megnézni csak gondolom nem bírta kivárni a Januárt!<#nemtudom>#nemtudom>
De hogy miért én írok errõl ?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nevetes1>#nevetes1>
vagy az csak egy camos version volt<#nyes>#nyes>
fél lábbal még itt van<#nevetes1>#nevetes1>
és ha benéz és meglátja hogy tokolsz, vagy trotkolsz vagy mi a tkm<#hehe>#hehe>úgy kitörli a hsz-edet hogy magad sem találod majd wazze<#nevetes1>#nevetes1>
..szóval csak nyugi<#ravasz1>#ravasz1>..majd csak holnaptól lehet trolloskodni itten<#eplus2>#eplus2>
addig meg használd az uffot wazze..
MFLEX elment Madam Szörtüszõ panoptikumjába megmogyorózni Jackót<#vigyor3>#vigyor3>, vagy ki tudja, lehet hogy babysittess-nek ment a Tower-ba!?
<#duma>#duma>
pedig egy hambi és egy korsó sör is lecsúszott mamár<#finom>#finom>
francba<#falbav>#falbav> már megint megéheztem<#csodalk>#csodalk>
most állhatok fel a kényelmes fotelbõl, és csoszoghatok ki a konyhába..
hát ez szörnyû<#csodalk>#csodalk> nem akartam ma már mozogni<#hehe>#hehe>
de kedves tõled, hogy nem rám gondoltál elõször<#vigyor>#vigyor>
én is holnap utazok, de én csak vásárhelyig..bár ha repcsivel mész, te hamarébb odaérsz mint én<#nyes>#nyes>
jó utat, és ha tudsz hozz valami szép fotót..
mondjuk egy bárról, amiben csajok is vannak<#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
Ha már az italo uncsi, itt a váltás<#vigyor>#vigyor>
Orvosi tanácsok:
- Poti csak 50%-ra feltekerni!
- Tornacsuka felhúz és futópadra felmászni.
- Elindit és a végén <#wow1>#wow1>
Élettartam garancia :-)
Ui:Lehet köpizni, de Keisuke Takahashi megharagszik és ippon lesz a vége! OSU - én szóltam...
Na errõl ennyit.
Lépek, mert holnap utazok Londonba 5 napra, és még van mit pakolásznom.
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
tudnék mesélni, de nem szeretnék trollakodni<#hehe>#hehe>
holnap bepróbálkozom a linkekkel, addig is:<#worship>#worship>
jó létet totyiktárs<#nevetes1>#nevetes1>