26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19526 Lehet, mert Pl: én azt sem tudtam hogy Ákosnak megjelenik új albuma.
Mondjuk nem is vágytam rá,mert nem szeretem a zenéjét. -
#19525 Főleg az mostanában az igazi reklám! :) Meg ugye, minden csoda három napig tart, 2 hónap múlva a kutya sem fog erről beszélni, de lehet, hogy jóval több eredeti korong fogyott, mint ha nem történt volna semmi. -
#19524 Igaz lehet. "A negatív reklám is reklám".
-
#19523 Már azon is gondolkodtam, hogy ez egy "burkolt reklám" is lehet akár, hiszen mindenki erről beszél, és lehet, hogy aki olvasta az interneten, de nem warezol, vagy éppenséggel az újságban értesült róla, vagy a médiában, minél előbb szeretné megvenni a lemezt, akár eredeti CD korongon. hiszen sok embert kíváncsivá tett. Már nem lepődnék meg semmin. -
musichunter #19522 Nem a lemez eladásból gazdagodik meg .... -
#19521 Ahogy elnézem egyre több helyre kerül fel az album,és free-ként.
-
#19520 Ahogy elnézem Ákos úr öngólt rugót, nem kicsit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Thomaska ugylátszik te vmit félreértettél de nagyon...
nem tűnt fel h eddig azért volt tiltott anyag mert, volt annyi yoo érzés a staffban h nah magyar előadó tényleg ezzel támogassuk stb, de miután nyíltan hadat üzent a torrent világnak azzal h az asvával meg a proarttal házal, hogy megvédje a fos dalait ill pénzé tegye azokat mert nem lesz mivel a q7 et tankolni... azóta nem hogy nem tiltott anyag az ncore-on hanem még free-t is kapott természetesen h jobban idegelje a művészurat a tény h van aki nem szarik be üres fenyegetőzésektől, és mivel az ncore szerverek már rég nem magyarországon vannak megtehetik a staffok hogy így fejezzék ki nemtetszésüket Ákoska művészúr iránt, és ezzel szolidaritást vállalva a kisebb oldalak lefoglalt trackerei és szerverei iránt.
úgyh ha nem volt érthető az első rövidebb hszem remélem ez a hosszabb már megfelel arra a célre h megértsd mit is szerettem vna kifejezni!
és ujra csak GO NCore mutassátok meg h igenis lehet nyomást gyakorolni, ha nem hagyják békében a torrent világát!
és végezetül neked itt egy cikk ha esetleg még most se értenéd mit akarok
http://asva.info/ehezo-eloadok-szenvedo-kiadok-2010-10.html
kicsit jobban értenek a témához mint az index " -
#19519 Aki akar még olvasgatni erről (szegény ákoskáról)... -
#19518 -
#19517 Á, basszus! Mekkora királyság! -
#19516 k jó! :D -
#19515 Itt voltak,de csak voltak):
Amúgy nem semmi ez a díszdobozos verzió. -
#19514 Na igen, számomra mindig az első rész a favorit, Scott mester ott nagyon durva hangulatot csinált, a Cameron féle is jó, bár nem annyira izgalmas, mint az első szerintem, de akcióban jobb. A harmadikon már látszott, hogy a többször átírt és kukába dobott forgatókönyvet végül jól elbaxták. A negyedik no comment kategória. Aztán, hogy az 5-ik milyen lesz, illetve, hogy az előzmény milyen lesz, az majd kiderül, Ridley Scott csinálja újfent (hála az égnek), ő meg maximalista, nem hinném, hogy szart adna ki a kezei közül. -
Betettem kedvencek közé.
Valószínűbb, hogy 3x-4x.000 Ft körül mozog majd.
Sebaj, most megnyerem a hétvégén a 80 millát, és nem jelent problémát :)
-
#19512 Exkluzív tojás, szobor változat, de ár még nincs itt... -
#19511 Az Alien-univerzum annyi potenciált rejt magában, és olyan szinten elq... szúrták az eredeti kvadrológia renoméját az utóbbi két velük (is) foglalkozó filmmel, hogy minden jó érzésű filmnézőnek fáj.
-
#19510 Az ok, de azt soha nem tudták így "leírni", vagy bemutatni, hogy a rendező, forgatókönyvíró fejében, hogyan néz ki egy alien koponyája, most már tudom... :) -
#19509 A könyvek szerint, képesek a megszállt, szaporodáshoz használt gazdatest DNS-einek bekebelezésére, és ezáltal "mutálódásra".
Az "Alien vs. Predator 1-2" filmekben ezt próbáltak - gyatra módon - bemutatni nekünk.
-
#19508 Egy ilyet el tudnék itthon viselni, az az érdeke, hogy itt lehet látni, a külső páncél alatt, milyen hasonló koponyájuk van, idáig nem tudtam, hogy ilyenek "belül"..
-
#19507 Voltak valahol olyan képek, hogy milyen volt előtte és milyen lett a feljavított változat, hát valami elképesztő a változás. A szörnyekről brutális képek képek készültek, de nem találom sehol egyelőre. -
Mondjuk, ehhez már igazi DTS-re képes rendszer kellene. Az én prüntyögőm kaki.
-
#19505 Vennem kell egy új HDD-t :)
-
#19504 Jók lehetnek a hangok is!
[b]Audio: English / DTS-HD Master Audio / 5.1 / 48 kHz / 3412 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit) -
#19503 Ez a neve, ha regisztrált vagy itt, már is lekaphatod, ami csúcs, hogy hivatalosan ma jelent meg, de boltokban is meg lehet majd venni, a kérdés, hogy a "hülye azért nem vagyok " okádé, mennyiért bírja majd kitenni a pultra...
http://tehparadox.com/forum/f89/alien-anthology-6-disc-edition-bluray-1080p-avc-dts-hd-ma5-1-%7C-218-gb-1386509/
-
#19502 Húúúú! Fáj a szívem.
Bótba nem lehet eztetet megvenni, valahol? Mi a pontos elnevezése az eredeti kiadványnak, szabad megkérdeznem?
-
#19501 Hú azt a mindenit!
Mit nem adnék, ha lenne most ennyi tárhelyem :)
1300 Gb-ból kemény 9 és fél van üresen. Fullon vagyok animével. Még játékot sem tudok telepíteni :)
-
#19500 jah nem, hülyeséget írtam. Ez újra felkevert gyönyörű digitális képpel rendelkező BR kiadások, 6 lemezes full extra változatok, meg ilyenek... -
#19499 aha -
#19498 Na várj - ez az Anthology azonos lenne ezzel?:
Csak DVD-k helyett BD-k?
Ez ugyanis nekem megvan. Ebben a kiadásban. Kemény 12.000 Ft-ért vettem Pécs, MM. Úgy 5-6 éve. -
#19497 Alien Anthology (6 Disc Edition) BluRay 1080p AVC DTS-HD MA5.1 | 218 GB
-
#19496 [URL=http://www.indavideo.hu/video/Stethoscope16/]A szívbetegeknek, nem biztos, hogy jót tesz egy ilyen "trauma"![/URL]
-
#19495 Nem gondoltam, hogy ezzel újat mondok, írok! :) -
#19494 Húúúú - tizeniksz éve internetezek, de még nekem is meglepetést okozott a "sőt..."-tel kezdődő mondatrész!
Mindig tanul az ember -
#19493 Nekem nincs gondom velük, mert egyrészt a UPC blokkolja a p2p-t, ezért nem veszik el a sávszélem, én meg eleve utálom. A UPC topikban állandóan csak a sírás megy, hogy jajj a 120m netemmel csak 10-30kb között tudok tölteni.
Én, meg beütöm a gugliba, hogy pl EXPENDABLES 1080p http://rapidshare.com, vagy másik megosztó, és hoppá rögtön azt sem tudom hova kattintsak, sőt, ha a tárolt változatra katt, még a rejtett linkeket is kidobálja (néha). -
#19492 -
#19491 Használgattam ezt mac alatt, semmivel sem könnyebb, vagy nehezebb, mint a többi, talán inkább könnyebb, mert hát valljuk be, a mac nem igazán magas a IQ-ak operációs rendszere (pl átlag hülye amcsi), éppen ettől olyan zseniális, és folyékonyan, egyszerűen gördülő OS, amit a winfos megtanulhatna már. tudnak ott valamit, ettől függetlenül, jóval többet használom a win-t mostanában. -
#19490 Értem.
Bocsánat, nem fordul elő többé. -
#19489 Ez melyik program? -
#19488 A millió dolláros fullHD filmeket, ahogy említi, ő aztán soha nem töltött le, biztos CRT tv-je van még, vagy mindent megvesz eredetiben. -
#19487 Kommentálni nem tudtam volna úgy, ahogy jó pár tesztben le van írva, különben is csak nagyjából mutattam meg, hogy az egyik leggyorsabb telefon a piacon, hangminőségileg is csak kulloghatnak utána, szinte fém az egész, éppen ezért nehéz is, és erre nem raktam még fel semmit, csak a gyári ikonokat látni, több ezer program van rá, gondolom ebből 80% értelmetlen faszság. Ha kérhetem, inkább Mike-ot írj :)