DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Azok a csövek! <#eljen>

What about the forests?

Jó reggelt kívánok !

Találtam 1 jó kis erõsítõt!

okiland
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

mflex
Köszi srácok!

Tulajdonképpen tényleg egy fáradt pillanatomban dobtam össze, de nem akarok videókat gyártani, mert lehet, hogy erõltetett lenne, mindig úgy próbálom, hogy aktuálisan kapcsolódjon a mostani témákhoz, poénos legyen és lehetõleg az illetõ is ismerjen magára, szóval nem egyszerû "jóvidit" kreálni! 😄

Aki meg a régebbieket nem látta, az kattintson a linkekre.

Aimp

Spacesynth

Majd az "élet" hozza a többit! <#nevetes1>

What about the forests?

még kérünk ijesmit még még még mindig csurog a könnyem a nevetéstõl!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#wave>

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon fáradt! <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez kész, akarunk még, akarunk még!!!!!<#worship><#nevetes2>

Musachy
Space mûfajban a Hypnotix is jó, van 3 albumom, egy kis ízelítõ, ha valaki nem ismerné:Hypnotix - Star Track 4,3,2,1 wav

imo :) science fiction is science fact

Musachy

Köszönet a múziért estére leszedem én is!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Musachy
<#hehe>

mflex

What about the forests?

mflex
Már hozzászoktam! 😊

What about the forests?

kaposi1
De gyanitom hogy ennyien nem koszontek meg.
Pedig hat gyors net ide vagy oda akkor is dolgoztal vele.
Meg amugy is, ennyi minimum jarna erte!<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Azért nagy méret ellenére, már 10-en leszedték.

What about the forests?

mflex
<#wave><#eljen>

What about the forests?

kaposi1
Köszönöm szépen!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship>

mflex
CAIRO - GYÛJTEMÉNYES VÁLOGATÁS /3CD/
------------------------------------------------------------------------------------------------------
WAV LOSSLESS, 1,59GB (kicsomagolva), 204MB LINKEK
pass: isdmusic.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://rapidshare.com/files/342898701/cairo.part01.rar
http://rapidshare.com/files/342904819/cairo.part02.rar
http://rapidshare.com/files/342912647/cairo.part03.rar
http://rapidshare.com/files/342918005/cairo.part04.rar
http://rapidshare.com/files/342923816/cairo.part05.rar
http://rapidshare.com/files/342931451/cairo.part06.rar
http://rapidshare.com/files/342934754/cairo.part07.rar

What about the forests?

Tökéletes lesz !<#finom>

kaposi1
Jó lesz ez így nagyon is.<#eljen>
Legalább mi is dolgozunk vele egy kicsit!!<#nevetes1>

kaposi1
Jézusom nem is mertem remélni!!!!<#worship><#worship><#worship>

Már nagyon várom!<#wow1><#taps>

Már nagyon várom!<#wow1><#wow1><#wow1><#taps>

mflex
31 perces mix nincs rajta, de ha gondoljátok, akkor feldobhatom mind a három lemezt!

What about the forests?

kaposi1
Akkor én jobban jártam!
Legalább nekem mind két szám mp3 320-as stereóban szerepel a listámon.
Sajnos nekem is van egy olyan lossless sorozatom amirõl kiderült hogy van benne bizony felkonvertált mp3.<#sir><#duhos2>
Pedig azt hittem abban a collectionban megbízhatok.<#falbav>

kaposi1
Szia Mike!

Én már kezdetektõl felfigyeltem a Cairo zenéjére.
Nagyon tetszik amit csinálnak.<#szeret>
A 31 perces CAIRO MEGAMIX 2008 is rajta van a lemezen.
Már fogalmam sincs honnan van meg nekem 256 stereoban.<#nemtudom>
Csak érdekelne hogy esetleg ez is megtalálható a lemezen?
Amúgy meg köszi a wav csomagot.<#worship>

mflex
Itt az egyikrõl a kép is, letagadni felesleges, keresõvel bármikor vissza lehet keresni, hogy te nyomtad a pofánkba az mptrét, wav-ként! 😄

What about the forests?

mflex
Trend Boy!

Nem tudom, hogy mikor olvasod majd a topikot, de szeretném megköszönni, hogy anno két oltári italo számot kaptam tõled wav?-ban.
Nevezetesen : DYVA- MY LOVE SAVINO REMIX és CARRARA - WELCOME TO THE SUNSHINE EXTENDED

Akkor kibaszottul örültem(ünk), hogy a nagy TB "ezt is" a rendelkezésünkre tudja bocsájtani, és neki tényleg minden megvan eredetiben. Csakhogy, nálam közben megy a nagy LOSSLESS MUSTRA ELLENÕRZÉS, és milyen meglepõ, hogy ezt a két számot is szaros mp3-ból konvertáltad fel vévbe, mint minden annyi mást, amit levadásztál a netrõl.

Remélem, hogy azóta már nem csinálod ezt a csúnya dolgot! <#nevetes1>

exemfaxommegáll!! 😄DD

What about the forests?

mflex
Zeneileg megtöröm a csendet! 😊
Ha nem is tartjátok meg, érdemes meghallgatni ezeket a verziókat, mert hatalmasat szólnak, tegnap vettem meg 3 CD-és best of válogatásukat, melyeken cool remixek vannak, de alapból is nagyon jó.

CAIRO : ANGYAL - FOGD A KEZEM - CSEPP A TENGERBEN
DJ SCATY EXTENDED DANCE REMIX
WAV mind a három természetesen egy mappában.

Download

What about the forests?

mflex
Egy kis olvasni való! 😊

JBL Project Everest DD66000

A JBL megkísérelte létrehozni az általa valaha készített legjobb minõségû hangszórót, a JBL Project Everest DD6000-at! Topmodelljében a cég egyesítette fejlett mûszaki tudását, a technológiáit és a válogatott alapanyagokat. Így jött létre a Project Everest DD66000 a JBL által valaha gyártott legjobb minõségû hangsugárzója.
A high-end hangberendezések kategóriájában 2007-ben innovációs díjjal kitüntetett DD66000, amely a JBL fennállásának 60. évfordulójára készült, egyesíti magában a hangsugárzó tervezés terén összegyûjtött hat évtizedes tapasztalatot napjaink korszerû anyagaival, szerkezeti elemeivel és technológiáival, továbbá kivételes mérnöki tehetséggel.
A Project Everest DD66000 külsõ megjelenése nem az aktuális retrohullámot szolgálja: a tervezésnél felhasználták a JBL legendás Hartsfield és Paragon hangszóróinak egyes elemeit. A hangdoboz elegáns paliszanderfa felülettel készül, de kapható édenfa, cseresznye és juhar burkolattal is.
A Project Everest DD66000 az innovatív hangsugárzó technológiák egész garmadát sorakoztatja fel. A 045Be-1 típusú, ultramagas frekvenciás meghajtója 25 mm-es berillium membránnal és 50 mm-es neodímium mágnessel mûködik, biztosítva a frekvencia-átvitelt az 50 kHz feletti tartományban. A 476Be nagyfrekvenciás kompressziós meghajtó 100 mm-es tiszta berillium membránt használ 100 mm-es alumínium anyagú éltekercselt lengõcsévével és a JBL akusztikus átalakítójával. A nagyhatásfokú neodímium mágnessel mûködõ meghajtó szerkezetét olyan finomságokkal tuningolták fel, mint például a tiszta réz hüvelyezésû pólussaru, amely fenntartja a légrés maximális fluxusát, és kimagasló hangminõséget biztosít bármilyen hangerõ mellett, kivételes tisztasággal és felbontással.
Ezek a szuperkorszerû átalakítók Bi-Radial tölcsérekhez csatlakoznak, amelyek tömör SonoGlass anyagból készülnek, kiküszöbölve a nem kívánatos hangszínezõdéseket. A tölcsérek formáját úgy alakították ki, hogy azok optimális szórást biztosítsanak vízszintes és a függõleges síkban is, gondoskodva az egyenletes frekvencia-átvitelrõl és a pontos visszatükrözésrõl.
A 1501AL típusú 380 mm-es mélyhangú hangszóró Aquaplas-anyaggal kezelt cellulóz karton hangszóró membránnal hajtja meg a helyiség levegõjét, megõrizve a hangzás semlegességét, ugyanakkor tompítva a belsõ rezonanciákat és kontrollált tiszta hangvisszaadást biztosítva. Konstrukciója révén a hangváltó lehetõvé teszi a mélysugárzók eltérõ frekvenciatartományban való mûködtetését. Ez a konfiguráció biztosítja az optimális irányhatást és a nagy kimenõ teljesítményt. A hangváltó egy egyenáramú akkumulátorral mûködõ elõmágnesezõ rendszert foglal magában, amely fenntartja a kondenzátorok mûködését az „A” osztálynak megfelelõ üzemmódban, ezzel nagyobb hangtisztaságot eredményezve.
A DD66000 elõlapjára szerelt vezérlõpanelje lehetõvé teszik a kis- és nagyfrekvenciás szintek, továbbá egyéb paraméterek pontos finombeállítását, gondoskodva a maximális hangteljesítményrõl bármely rendszerben és teremben. A DD66000 kielégíti a legszigorúbb szabványok követelményeit és kiváló minõségû belsõ szerkezeti elemekkel, pl. polipropilén anyagú fóliakondenzátorokkal, huzaltekercselésû és fémoxid ellenállásokkal, valamint légmagos fojtótekercsekkel. A speciális belsõ merevítés nagy szilárdságot biztosít, kiküszöbölve a nem kívánatos rezonanciákat.
A DD66000 mért adatai példaértékûek. A rendszer frekvencia-átvitele széles és egyenletes. Az irányhatás és a teljesítmény-átvitel kiváló, a harmonikus torzítást nem hallható szintre csökkentették, a dinamikus linearitás pedig párját ritkítja.
Azt csak a meghallgatásos tesztek igazolják majd, hogy a JBL Project Everest hangszórója valóban a világ legjobbja-e, de hogy az árcédula tekintetében abszolút a csúcson van, ez vitathatatlan: a 2007 tavaszától kapható modell javasolt fogyasztói ára 50000 Euró.

What about the forests?

kaposi1
Akkor ilyen nekem nem is kell!!!<#wilting><#duhos2>

mflex
A két hangfal egyébként 50000 ojró/db! 😊

What about the forests?

mflex
330000 USD

What about the forests?

kaposi1
Mennyi lehet ez igy egyutt?
20milla?<#wow3><#nemtudom>

mflex
Ennyi pénzt soha nem adnék ki, (még ha lenne rá keret)két hangfalért, bármennyire is high-end! 😊

What about the forests?

mflex
Ezt a képet egy japán fórumról ollóztam ki, amint látszik, a tulaj rettenet "hifimûszakibuzeráns", ráadásul simán telik rá. 😮

What about the forests?

kaposi1
Es ahogy ismerlek nem lesz szived otthagyni se!!<#nevetes2>

mflex
Most ár annyi jót és szépet hallottam róla, hogy legközelebb a külföldön leszek akkor tényleg meghallgatom. JBL DD66000 HighEnd

What about the forests?

Codigoro
Igen. Asszem a DD 13-as elsõ száma.
Musachynak pedig köszönöm <#worship>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

kaposi1
Nagyon köszi!<#worship>

De ha esetleg lossless-ben érdekel a sorozat(ki tudja..<#nevetes1>)
akkor itt böngészgethetsz ill. még sok más után is...
Csáó

Musachy
Engedte...

Tessék!

Musachy
Holnap elõkerítem lossless, ha idõm engedi...

Dióka
valóban az, hisz még anno bekerült a best of archivumba...nem véletlenül....<#nyes>
egyre ritkábban rakok, mert szinte feleslegesnek érzem, de talán így, hogy konkrétan kérted és még csak ajánlgatások meg 192-es mp3-ak jöttek, szívesen veszed te is és más is ezzel az ajánlással.

innen mindenki viszonylag gyorsan eléri

Absolom-The Air (Vocal Radio Edit) (99)
213.813 sec, 393 kbps

kell: allofmusic radio
a minõségért elnézést kérek.<#kacsint>

kaposi1
Jól emlékszel Dream Dance 13-as lemez 1CD 11.Absolum - The Air
De csak 192-es mp3 a minõsége
01-25-ig a lemezek itt találhatóak!!

mflex
Ha jól emlékszem, ez valamelyik dream dance sorozaton fent van, anno elkezdtem gyûjtögetni, majd átböngészem, hogy jól emlékszem-e.

What about the forests?

Nem rossz..sõtt...<#eljen><#eljen>

sanyaaa
Az elsõ nekem is megvan gyáriban..

Codigoro
Hi Skacok!<#wave>

Egy gyöngyszem:

Valaki priviben pofátlanul megkinálhatna vele, ha van rá mód.
Most mondom - nem haragszom meg érte <#nyes>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

kaposi1
Valami rémlik a távolból mintha egyszer hallottam volna valami régi retró zenei mûsorban.<#fejvakaras>