26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• kaposi1
    Nekem is tetszenek a számai.
    Meg is lepődtem rajta rendesen.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem az taszít, hogy pofátlanul lop, mesterséges, és utánoz.
    A zenéi, klipjei meg, inkább no comment.
    Madonnát majmolja, bevallottan - de már túlzásba viszi.
  • mflex #19686
    Nesze neked semmi, fogd meg jól cikk volt ez. Az írónak köze nincs hozzá, hogy mi megy a háttérben, ezért kreált valamit a koncertről, hogy olvasottabb legyen a velvet.

Ráadásul kurva nagy marhaságokat hordott össze néhány helyen. Lehet utálni, lehet szeretni Gaga-t, amíg engem szórakoztat és olyan számokat énekel, mint az Alejandro, Bad Romance, etc, felőlem olyan botrányokat csinálhat, és olyan kurvásan néz ki, ahogy csak akar.

Láttam én már róla olyan képet is, ahol normális kosztümben volt szépen sminkelve, és egy helyes nőnek nézett ki, viszont úgy meg nem lehet világsztár, mert azt tegyük hozzá, hogy manapság ő a N1.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a cikk alaposan megtámogatta az érzést, amit Lady Gaga-val szemben táplálok - undorodom tőle.
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Eldönthetnék végre, hogy kg vagy liter :)))
  • mflex #19682
    A tegnap fényképezett tv-t, egy másik sok értelmi képességgel rendelkező tecsóban, más értékegységben mérik!

• AlterEgo5561
    Sziasztok! Ha a hülyeség fájna ...
  • mflex #19680
    Ezt már páran láttuk itt, de érdemes megnézni, annak aki még nem látta. Az Apple kimondottan örülhet, hogy így reklámozzák a telefonját :D

• mflex #19679
    B+!
  • IMYke2.0.0.0
    Úristeeeen!
  • Wescone
    Rozmár pisztráng fejjel, Jásmin paradicsomos szar, punci puncs!!!
  • Dióka
    Mindenki kapaszkodjon a székébe vagy ahová tud! Teszkós buli indul! néhány különlegességről...

TESCO FOREVER
  • Dióka
    a zene egyik nagy kedvencem, mint még néhány Rocky zene, s akkoriban a filmben is nagyon nagy hatást gyakorolt sokakra.
  • mflex #19674
    Mármint erre gondoltam...

• IMYke2.0.0.0
    Fél percig bírtam: t*k*m tele van ezekkel a képhalványulásos dolgoktól.
    Ráadásul, agyfájdító is.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizonyosan.
  • mflex #19671
    Nekem tetszett, ahogy a srác megcsinálta hozzá a zenét és megvágta a videót, szerintem a dallam pár kottáját elcsente a Rocky 4-ből.

• mflex #19670
    HD filmekre viszont kiváló, megfelelő hangrendszerrel.
  • IMYke2.0.0.0
    A 27"-es monitort mostanra teljesen megszoktam - itt, a könyvtárbeli 20"-ast és a másik munkahelybeli 19"-est miniatűrnek érzem -, de azt hiszem, egy ekkora képernyőt is meg tudnék szokni :)
    A baj csak az, hogy - szakavatott, ilyeneket naponta használók írták, mondták - ezek nem valók PC-munkára.
  • mflex #19668
    Egyébként meg tényleg igazi ünnepi ajánlat, itt 31 ezerrel olcsóbb kilója!
  • mflex #19667
    Ne is mond, jah és jöhet :D
  • Dióka
    igen, így kicsit drágának tűnik!
    nem tudom, csak a tescoban ennyire hülyék,mert tecsós abnormalitásokból dunát lehetne rekeszteni, de majd felrakok egy eszméletlen fotósorozatot belőle.
  • mflex #19665
    faxa
  • mflex #19664
    Reggel "lőttem" a tecsóban, ez a tv 15,6 kg, tehát nem ajánlatos a vétele

• Dióka
    egy nagyon durván komoly videóval (külön köszönet az alkotónak!) ajánlanék egy viszonylag kuriózumot, persze csakis XHQ-ban, hangfalszaggatóban érdemes birtokolni!

• Dióka
    ennyivel kiegészíteném:

SPACEDREAM RADIO NON-STOP KÍVÁNSÁGMŰSORA

a 48-as AAC meg az átlagos minőségű 128-as mp3-nak igen megfelel.
  • mflex #19661
    Szia!

Link

Link

A spacedream rádió ugyan 48AAC-ben sugároz, de az megfelel 128-nak, de erről majd Dió haver bővebben tud okosságot mondani.

Spacedream radio non stop
  • pomogacs2
    Sziasztok!

Hol lehet venni spacesynth albumokat?
    És van olyan spacesynth rádió, ami minimum 128 kb/s minőségben ad zenéket?

Köszi!
  • mflex #19659
    Kijavítom magam, inkább valami recepció félének néz ki, talán valami rendelő...
  • mflex #19658
    egyáltalán kérnie kellett volna-e egyértelmű és megmásíthatatlan írásos jog- és szándék nyilatkozatot, magyarázatot a kiskorú sérelmére elkövetett látszólag aránytalanul nagy mértékű és indokolatlan tevékenységére

Túl sok bírósági tárgyalásos filmet néztél, vagy cikket olvastál?
    Már csak a paragrafusok hiányoztak!
  • mflex #19657
    Sajnos még nem találtam meg az eredeti videót a neten, ezért nem tudom, hogy biztosan gyengeelméjű lehet-e a csávó. Ez egy részlet egy bolt félében, ahol az is lehet, hogy a kisfiú már vagy félórája obégatott, a mobilon beszélő baromnak, meg épp mondta a nője, hogy hagyja békén, mert szopás közben nem tud telefonálni, ez meg betette a kaput nála, hát megrúgta a kisgyereket, holott lehet, hogy semmi baj pszichikailag az idióta agyával. Csak egy elmélet volt.
  • Wescone
    ...és bizonyára; voltak is!
  • Dióka
    ezen lehetne sokat elmélkedni, érveket és ellenérveket felsorakoztatni a sok okos gondolatok mellé, de gondolom Májki nem azért rakta be, hogy pszichoanalizáljuk az eseményeket és a résztvevők egészségügyi- társadalmi-szociális-mentális helyzetét és állapotát, hanem csak egy megtörtént szituációt reprezentált.

az apát el lehet ítélni és meg is lehet érteni (úgymint,aki egyetért tettével és azt is,aki nem), mint sok minden, ez is szempont-nézőpont kérdése, a pillanatnyi helyzet alapján viszont akár az esküdtszék számára sem lenne egyáltalán biztos, hogy az apa (vagy kísérő) HIRTELEN FELINDULTSÁGÁBÓL HOZOTT DÖNTÉSÉNEK (pofán basszam-e vagy sem) kivitelezése előtt meg kellett volna-e kérdeznie az elkövetőt, hogy áll-e és milyen orvosi kezelések alatt vagy dilibogyónak érzi-e magát, esetleg tisztában van-e tettének súlyával és súlyosságával....egyáltalán kérnie kellett volna-e egyértelmű és megmásíthatatlan írásos jog- és szándék nyilatkozatot, magyarázatot a kiskorú sérelmére elkövetett látszólag aránytalanul nagy mértékű és indokolatlan tevékenységére. esetleg az apának meg kellett volna-e köszönnie, hogy olyan kedvesen foglalkozott gyermeke szellemi nevelésével. persze sok szempont lehetne még, ez csak néhány volt....az apuka egyébként nem barom, csak lehet, ő is annyira aránytalanul lépett fel,mint amennyire annak vélte a másik fickjó tettét. úgyhogy akár kvittek is lehetnek.

• Wescone
    Akkor is így vélekednél Mike ha, tegyük fel, a Te gyereked lenne a gyépés és ő kapná a pofont csak azért mert a természet fintorából adódóan nem képes megítélni tettei súlyát, vonzatát?
    Tudod, az érmének két oldala van.

Az apuka egy barom.
    Evvel a tettével sokkal inkább megrémítette saját gyerekét (is), minthogy biztonságérzetet nyújtott volna számára.
  • Dióka
    antigarvitáció
  • IMYke2.0.0.0
    Ungváry Rudolf beszólásos videó nincs meg valakinek - csak hallottam róla, de nem volt hozzá szerencsém, és megnézném, hallgatnám.
  • kaposi1
    Én is megszoktam kapni a hét legjobb kérdéseit.
    Hihetetlen milyen emberek között élünk.
    De ha képet tenne be magáról, kitudja lehet hogy még én is megbökném.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!

A T-rongy-nál, ha alapcsomagot rendel valaki, akkor a FAX-oláshoz kell valami még? Vagy csak egy készülék és ennyi?

A Körjegyzőségünkhöz tartozó egyik települési önkormányzatnak kellene.
  • IMYke2.0.0.0
    Úristeeeeeen!