26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19728 Nagyon szépek! -
#19727 Avval az összeggel ez esetben nem sokra méssz. -
#19726 épp nagybevásárlás előtt állok és olyan 6-10 millát szánok rá. melyiket vegyem?!
-
#19725 :))))) -
#19724 -
#19723 „Viszont, hivatalos, pecséttel ellátott jogszerűen megfogalmazott levél ér csak valamit” Nem mindig. Bankos koromban történt, hogy egy problémás tag bejött „érdeklődni”. Nem akarta megérteni, hogy nem adhatom ki mit örökölt egy elhunyt távoli rokontól. Minden második mondatában „A kutyab@szta qrva anyátokat!” szöveg. Az 5-10 perces „tárgyalás” alatt higgadtan kértem, hogy változtasson hangnemet, de a vége más lett:
...
ő: „.. nyinak is a jó qrva anyját!”
én: Kérem, moderálja magát!
ő: „Nekem ne ugass b.. meg!”
én: „Kultúrált hangnem nélkül nem tudom önt megfelelően tájékoztatni!”
ő: „A qrva anyádnak ugass, ne nekem!”
én: „Kérem fejezze be, vagy rendőrt hívok!”
ő: „A büdös qrva anyádat fogsz te hívni!”
én: „Na idefigyelj komám! Vagy befogod a pofádat, vagy kiviszlek és kiverem az összes fogadat b@szd+!”
ő: „Köszönöm a tájékoztatást! Viszontlátásra!”
-
#19722 egyébként meg sok ilyen van...
Viszont, hivatalos, pecséttel ellátott jogszerűen megfogalmazott levél ér csak valamit, ettől független, nekem ne küldözgessenek még üzeneteket sem!
A lényege, hogy ez nem kamu, csak egyfajta ijesztgetés, ha jól beleturkálnék a jogokba, még meg is lehetne fingatni őket, több pontban is. -
#19721 Áááá, olyan nem létezik, de azért köszi :) -
#19720 Szomorúan olvasom ezt. Akkor azért drukkolok, hogy más fennakadás ne legyen már.
Elég volt a tégla, a beton, a garázstető... :( -
#19719 Ebben az évben már tuti nem, a téglával ügyel elúszott 1,5 hónap. Bár már rakják fel a cserepeket... -
#19718 Azért, bízom benne, már a hónap végére csitulnak a dolgok körülötted - az építkezés okozta feszültség elapad.
Vagy, még decemberben sem tudtok költözni?
[Hú, ne haragudj, indiszkrét is, meg gond-felemlegető lettem...] -
#19717 Tévedsz cimbi! :)
Szakközepes koromban volt egy srác, aki állandóan az hallgatta még az osztályban is a jó kis kihangosítós walkmen-jén, a végén azt vettem észre, hogy pár számukat dudolom magamban, pedig az ki nem állhatom, ha olyan szám ragad meg a fejemben, amit egyébként sosem hallgatnék szívesen. -
#19716 Engedd meg: nem Rajtad nevettem, hanem ahogy leírtad :)
Legalább Ti röhögjetek rajta, mert én akkor azt hittem, hogy felforr az egyébként is mostanában eléggé idegbajos agyam :DD -
#19715 Engedd meg: nem Rajtad nevettem, hanem ahogy leírtad :)
A dolog ugyanakkor rettentő, és elszomorító.
Persze, mi magyarok csak panaszkodni tudunk, de ez a vadkapitalizmus tényleg csak itt, ebben a kicsi országban működhet zavartalanul...
-
#19714 Na, csináltam egy teszt félét a galaxy-ról is, mivel az iphone 2 hete olyan képernyőbeégéséket produkált néha, hogy öröm volt nézni baxxa meg, hát vettem egy ilyet (is), amíg az szervizben van, de szerintem eladom a francba, ami engem egyszer megszívat, az már nem nagyon tud érdekelni, főleg újonnan, na mindegy, amióta meg a galaxy (2 hete) megvan, azóta már nem is hiányzik, ez a telefon egyszerűen csúcs, az android szabadság elképesztő.
A lényeg, hogy most sem nagyon sikerült a fókuszálás egy kézzel többször megoldani, ezért bocs, ha videót játszottam le, az mind HD volt és sajnos egyáltalán nem adja vissza a videó a telefon képminőségét. A 32Gb class 6-os kártyát olyan simán kezeli, mint a kés a vajban. Napokban érkezik a FROYO, amely további gyorsulást hoz a telefonnak és már avi-ban is tud majd rögzíteni többek közt, a sebességgel nekem semmi bajom, szinte azonnal történik itt is minden, amikor úgy látszik, hogy nyomom a gombot és nem történik semmi, akkor tulajdonképp nem is nyomom csak próbálom eltalálni, hogy hol van, mert a fényképezőgép LCD-jén keresztül
bénázgattam. A WIFI, amely tudja az N szabványt is, nem sokat teketóriázik egy oldal betöltéssel. Nagyjából ennyi, persze a 90%-kát nem mutattam meg, hogy miket tud még, de igy is több, mint 1 GB lett a felvétel.
Jah, közben kapok majd egy sms-t, akkor annyira nem is figyeltem, csak utána olvastam, hogy az INTRUM pénzbeszedő küldte, hogy haladéktalanul vegyem fel velük a kapcsolatot a tartozásom fejében, vagy perre viszik az ügyet. MIVAAAAAAAAAAN?
Na több sem kellett , először felhívtam a Telenor-t, hogy a faszba lehet, hogy egy 2 hetes titkos számra ilyen SMS jön, akkor mondja a punci, hogy elképzelhető, hogy pár éve valakié volt ez a szám, és őt kereshették. Mondom kurva jó, de legközelebb jó lenne, ha erről fel is világosítanák az embert. Utána hívtam ez INTRUM-mot, ahol az egyébként tök szexis hangon megszólaló recepciós csaj rögtön elküldtem a picsába szó szerint, de nagyon kedvesen mondta még ezek után is, hogy ő csak a telefonokat veszi fel, de mindjárt kapcsol egy illetékest. Újra egy női hang, mondom neki, hogy azzal játsszanak, amivel egyidősek, de nekem ne küldözgessenek ilyen SMS-t, mert vadiúj a szám és titkos. Erre kérdezi, hogy mi az ügyszáma, mert az is ott volt, szinte kiabálva bediktálom, a csattanó most jön: ÖN A (mittomén milyen) JÓZSEFNÉ?
Ezt már nem írom le, hogy mit mondtam neki, de gondolhatjátok. A vége az lett, hogy elnézést kért és törölt a rendszerből. És egyébként meg mindenkinek a jó K anyját, hogy nem tudnak utána járni normálisan a dolgoknak.
-
#19713 A mi osztályfőnökünk meg Def Leppard és Metallica, meg úgy általában rock- és metálőrült volt.
Egyszer, már érettségibe hajlóan, elmentünk a legénylakására: pedáns rend, számos akusztikus- és basszgitár, komplett hifi és két szekrénnyi, lemeztartóban tárolt bakelit. Csupa régi, klasszikus rock és metál.
Ha akartunk sem tudtunk volna neki újat mondani a témában - helyette áll leejtve hallgattuk az akkor aktuális "Helloween: Keeper of the Seven Keys"-t... az még nekem is tetszett!
-
#19712 "itt egyáltalán bárki hallott e róla valaha is" 80s években a gimis "ofő" kedvence volt, így én is ismerem. A 20 éves találkozóra beszereztük neki egy albumot és azt "dedikáltuk". -
#19711 nekem természetes, hogy tudom, JT feldolgozás ez is (neked, lehet meglepő, de van JT-ém is,mint sok más régebbi zene is szép számmal, pl. a legöregebb -a klasszikusokat nem számítva- 1946-os, na puff), de míg az más irányzatban lett jó, addig az ebben az italósabb hangzásban szerintem szintén egy külön téma, hisz nem ez az egyetlen hasonló átdolgozás, de sorolhatnám a tömkelegét a hasonló részben vagy egészben feldolgozott zenéknek bármelyik évtizedből, amit majd egyszer kivesézhetünk az 'akkor és utána meg most' című rovatban...én már készültem pár tucatnyi eredeti - és x. feldolgozás - átdolgozás összeállítással, csak még nem dobtam be.
szóval csak emiatt ne legyél morcos és ne verd a fejed a falba! -
#19710 Számomra érthetetlen, hogy ilyen remek zenékből hogyan lehet ilyen szutykot gyártani. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe, hogy ezt a nagybecsű darabot egy Jethro Tull nevű zenekar játszotta, bár abban nem vagyok biztos, hogy itt egyáltalán bárki hallott e róla valaha is ?! -
#19709 nos, elolvastam ezt, de az az igazság, hogy a sok látványosnak hangzó hozzáértőséget és szakmaiságot sugalló tájleírás ellenére sem jutottam értelmesebb válaszhoz a korábbi egyszerű kérdésemre. lehet, bonyolult volt a kérdés?!
amit itt írtak,az szinte egytől egyig igaz mind tudásban,mind minőségben a hasonló kompakt gépekre (a cikk fölé akár más típust is írhattak volna ), sőt igazából ettől jobbak is vannak, akár lényegesen olcsóbban is. ettől még ez persze lehet jó gép, lehet szeretni is, de a konkurenciáihoz képest semmi kiemelkedő nincs benne, ezért volt a kérdésem. (szeretem a canon-t,de nem vagyok elfogult)
-
#19708 Kicsit hozzáértőbbek elmondják. Magyarul. Én nem értek a lovakhoz. -
#19707 Minden maximumra állítva, nem tudok mit írni, ez elképesztő! -
#19706 most valami különlegeset látunk??!
1-2 gondolatot jónéven vettem volna a linkhez, hogy ne csak lógjon a levegőbe.
A 400 dollár mire ideér,az nálunk 100-110ezer, és hát százezres nagyságrendben szerintem ez pont olyan,mint egy mostani százezres kompakt géptől elvárható minőség, legfőképp ha Canon.
-
#19705 Love Letter to Camera. Canon PowerShot S95
A 400 dolláros pocket camera képek - -
#19704 Akinek tetszett a HEAT utcai balhéja, az főleg nem fog csalódni.
Nos az az utcai balhé kb a filmtörténet legjobb lövöldözős jelenete 10 percben.
Kár hogy az idióta magyar forgalmazó csak 2.0-ás magyar hanggal volt képes kiadni ezt a maga nemében etalon filmet.
Az egyik kedvencem.
Én még nem láttam ezt a Tolvajok városát, de nagyon kíváncsi leszek rá. -
#19703 Italo Disco:
-
#19702 még mindig nem tudom mi az az italo disco....
pedig már jó pár linkelt számot meghallgattam, de valahogy nem alakult ki definíció a fejemben
biztos ez is egy életérzés :D -
#19701 K jó film volt, tegnap megnéztem. Az akció jelenetek, talán eddig a legjobbak (B+!), állam padlón, feszültség a tetőfokon, a színészek is jók voltak, kivéve a csaj, mármint olyan szempontból, hogy túl szép volt ahhoz, hogy elhiggyem róla, hogy drogos kurva volt. Akinek tetszett a HEAT utcai balhéja, az főleg nem fog csalódni. Simán 9. -
#19700 Nem gondoltam volna hogy az év egyik legjobb filmjét Ben Affleck rendezésében fogjuk megkapni,pedig nagyon úgy néz ki a dolog.
Legek szintjén beszélnek róla mindenhol.
Engem már ezzel a két maszkkal megvett magának.
-
#19699 COD: Black Ops-ot XBOX 360-on mar ki is vegeztem.
Veri a Modern Warfare 2-t ami igen csak nem kis dolog.
Szoval nagyon allat lett.
Majd figyeld meg ahogy kezdodik az elejen az intro olyan a minosege amilyet en meg game-nel nem lattam soha.
-
#19698 Az a gond, hogy utálom az amerikai sorozatokat, nem tudok ráhangolódni egyikre sem, idióta "iq lájtos" amcsiknak készül a 90%-ka. A német cobra 11, amit szoktam nézni néha.
Viszont a COD: Black Ops-ra már régen ráizgultam, meg a gépem is, esténként, ha lesz időm meg kedvem, akkor nagy irtások lesznek 2560X1600-ban! Ahogy néztem a grafika szinte lemászik a képernyőről. -
#19697 Extended
-
#19696 Az a jelenet rémlik azzal a daruval vagy mivel [klipben].
A többi majd csak segít, meg a klip és az olvasgatás.
-
#19695 bonnie tyler holding out for a hero
a CBS csatorna 'Cover Up' című műsorának alapzenéje
ez mindeddig egybevág az infóimmal
hát nem tudom, biztos jól emlékszel, hogy mit is keresel pontosan?! -
#19694 Maj' másik melóhelyen megnézem a klipet hanggal - meg utánaolvasok.
Köszönöm, hogy fáradoztál értem. -
#19693 akkor valszeg egy másikban is meghalt az egyik főszereplő, akit egy új váltott fel és még bonnie tyler szám is benne volt...erre már nincs statisztikám
esetleg anthony hamilton környékén is nézzél szét. -
#19692 Hát, a YT-os videóról megállapíthatom, hogy ez nem az a sorozat.
Hangot most nem hallok.
-
#19691 hát ez tényleg durva! -
#19690 nekem fingom sincs, de a minimál angolommal tényleg csak a te kedvedért néztem utána, és ennyit tudok neked segíteni:
a célszemély 'Jon-Erik Hexum' a sorozat eredeti címe 'Cover Up'
a csávó 84 okt.12-én 26 évesen egy 44-es Magnummal (aminek elvileg üresnek vagy vaktölténnyel kellett volna töltve lennie,mint Brandon Lee-nél is) fejbe lőtte magát! az azonnali beavatkozás sem segített már rajta, az 5 órás műtét után kómába esett, okt. 18-án elhunyt.
a sztori többi részét ezek alapján már le tudod hívni...
-
#19689 Srácok!
Ti nem emlékeztek, melyik amerikai sorozat főcímdala volt "Bonnie Tyler: Holding Out For A Hero" c. száma?
A főszereplő egy tipikus szépfiú volt, piros Ferrari 340-essel - nem, nem Magnum -, és valamelyik tengerparti városban, vagy valami szigeten magán nyomozóskodott [talán Malibu, Miami, vagy Hawaii].
Volt egy olyan epizód vég, amikor a válltöméses főszereplőnk leugrott egy mólóról - szólt alatt a dal - és fekete képernyőn közölték, hogy a főhőst alakító srác időközben meghalt.
Következő epizódban valóban más játszotta az azonos nevű srácot.
A főcímdal BT volt.
Google és Wiki meg hülye, nem emlékeznek.
Időpont - horvát tévén ekkor lestem minden részét - a nyolcvanas évek vége.