DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben is "itt mindenki bolond, csak én vagyok repülõ"... <#awink>#awink>
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Mutatnék Én de valami "kézzelfoghatót" de attól meg lehet elszégyellnéd magad... <#wave>#wave>
Figyi haver, elõször is nem igazán hozzád szóltam, csak válaszoltam egy kérdésre a kompikkal kapcsolatban, nem tudom, hogy jössz Te a képbe de nem is igazán érdekes a dolog.
Nem kell semmit sem bizonyítgatnom, pláne nem Neked. (habár, ami késik az nem múlik..)
Szerintem vegyél kicsit vissza az arcodból már ha nem olyan nagy kérés ez. Vagy mégis..? <#wave>#wave>
mutathatnal vegre valamit amitol hanyatt vagom magam, valami kezzel foghatot,mert a megmondom a frnakot azt mar sokszor hallottam XD viszont az nalam semmit nem jelent,leirni en is tudok barmit
sot barmikor jobb zenet csinalok mint Mike vagy nickem,csak gyozzetek kivarni XD
Pár perce jelent meg...
http://soundcloud.com/spacesynth-fan/amateras-black-dwarf-2
What about the forests?
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenhol nagyon óvatosan, több tucat meghallgatás után állítgatva van. A végén ráadásul 2-3 rendert is készítek, és az ízlésemnek megfelelõt hagyom meg.
Amúgy tök mindegy, hogy analóg szintit használ valaki vagy digitálisat(mivel a srác is használ, hallható is..), kompresszálni valóban nem muszáj de nem is errõl volt szó, csak a sidechain kompressziórol, ami azt a bizonyos lüktetést adja, ettõl még nem lesz a zene elcseszve ez csak egy "trükk" 😊
Off vége. <#wave>#wave>
ez a dob egyébként sincs kirívóan kompresszálva, ettõl agyonütõsebbeket raknak sok mai zenéhez, de szerintem teljesen felesleges megállapítások, hogy jaj de jó ez a limiter,kompresszor, modulátor vagy akármi,hisz gyakorlatilag ms-re lehetne boncolgatni bármit is, de egyelõre fingunk sincs a készítés pontos körülményeirõl és hogy õ pont mit és hogyan tekert vagy használt.....
A képen látható, hogy hol nincs kompresszor, és hol van - a hang hozzá: hallgatható
Pld:
Vagy magyarul kicsit hosszabban, részletesebben:
valóabn nem bonyolult szám, hanem egy kellemesen melankólikus Nu-Disco
FM Attack - Invisible (10)
<#wave>#wave>
Ezt a számot 2 év alatt mindig elõveszem, és lenyûgöz az egyszerû dallamvilágával. Sok italodisco elbújhat mellette. A vocoder rész pedig egyenesen zseniális, talán én is megpróbálkozom vele hamarosan..
http://soundcloud.com/fm-attack/invisible
What about the forests?
What about the forests?