DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
az Andy Romano "lemezeden" (ez valami maszek russzki válogatás akar lenni?) rajta van a don't run away jó minõségben?
csak kérdezem,nekem megvan...<#kacsint>#kacsint>
Super Vox - Magic Delight (2010)
1.Magic Delight 5:06"
2.Angel Heart 5:18'
320kbps
pass:04062010
Super Vox
Cyber Attack - Cyber Agression
320-ban
1.Cyber Agression
2.I Robot,My Name Is...
pass:06022010
Cyber Attack
Nálam mindig javul a hangulat ha meghallgatom!
antilles--longing_for_the_spring extended_version!
Hangulatjavító?!
Legyünk türelmesek már amennyire lehet!
Én is SAJNÁLNÁM ha nem lenne új lemez!<#nemtudom>#nemtudom>
Ui.Csak ennyi infó van a buliról?<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
In Lak\'ech Ala K\'in
Mode One-In The Heat Of The Night (09)
kell: hqaudience.com
What about the forests?
Kérdezném a tagoktól esetleg valakinek van ebbõl a sorozatból?
Én most kaptam a 3. lemezt ...kellene az 1.és a 2. és ha van a többi is .Fáradozásotokat elõre is köszönöm!<#worship>#worship><#worship>#worship>
© Biatomi
Srácok, akkor ezek szerint hasonló az ízlésünk! 😊
Az biztos, hogy ez többször hallgatós space mjuzik, és annál jobb lesz.
What about the forests?
Elsõ hallásra jó.Másodikra tök jó zene!<#eljen>#eljen>
Egyet értek veled!<#wave>#wave>
Már többször leírtam, hogy a srác a második albummal, annyira mellényúlt, ha hányni akartam, csak elõ kellett kotorásznom 😄, de...
A harmadik albumja durván a nagyok között van. itt van pl a címadó dal, az érdekes az benne, hogy megszokott hangokkal dolgozik, de olyan érdekesen adagolja a dallamvilágot, hogy nálam egyszerûen lenyûgözõ a projekt. Nem az a kimondott "belemászik a fülembe" nóta, inkább az álmodozós, gondolkodós és jobban szeretnék egyedül lenni kategória ez, de ez elsõ meghallgatásra nem fog kijönni, állítom, ha valaki 3-4-szer meghallgatja, már is top zene lesz nála. Nálam simán 9/10, ami nagy szó.
What about the forests?
Én, tudom 😄 kábé ugyanaz a trükkje, mint az Amerikai "angyalikrisznek", saját stáb, operatõr, majdnem mindig ugyanazok a beépített emberek, jó nagy átbaxás 😄
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor ezekkel együtt most már 7 szám ismert a lemezrõl?<#nemtudom>#nemtudom>
és most nyomathatnál egy jó kis italo4evert végre valahára<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
a gnu-n nem is egy nicnname van<#ravasz1>#ravasz1>
no persze az igazán profik szúrják csak ki..
<#crazya>#crazya>
azt kifelejtetted:
original zephyr mastered<#nevetes1>#nevetes1>
azt ugyanis még a régi philips vinylgeneratorommal digiztem be<#nezze>#nezze>
Sajna az a 2 perc demo épp elég volt, hogy beleszeressek rögtön, és még jobban várjam, hogy végre adják már ki a kibebaxott albumukat!!!
RETRONIC VOICE - ASIAN HEART (demo)
COUNTING SECONDS - de jó hallgatni!!!! ez is új
What about the forests?

What about the forests?
What about the forests?
(most, ha már szóba került)
csak hogy 1 ritkaságot említsek: monique u. - mon che che (original vinyl mastered)<#whatever>#whatever>
pedig valahol már egyszer találkoztam vele<#nyes>#nyes>
gondoltam megemlítem, hogy az új asszonynak vettem egy ambient hangzásvilágú albumot. hátha ez nem számít hülyeségnek.
de látom hiába. úgy látszik tényleg hülyeségeket beszélek<#hehe>#hehe>
méghogy ambient zenei irányzatról beszélgetni egy erõsen italo-space dance "hq" totyikban<#fejvakaras>#fejvakaras>
..há mit is képzeltem én<#hehe>#hehe>
én már (különbözõ nicknevekkel) egy pár zenét kértem is...
kaptam is..<#hehe>#hehe>
Biztos forrásból tudom <#nyes>#nyes> , hogy hosszú idõ után (végre) mind az Allofmusic Radio, mind a Spacedream Radio a non-stop adás mellett elindította nons-stop Kívánságmûsorát is! Így mostantól nem az van (bizonyos keretek között), amit a szerkesztõ akar, hanem minden hallgató hozzájárulhat kéréseivel az adás zenei hangulatához, szerkesztéséhez. Mit mondhatnék még?! A többi a hallgatókon múlik.<#kacsint>#kacsint>
Jah, nagyon jó kis gép szerintem 😊
What about the forests?
a full-HD ide már kevés is! nem is tudom, mi lesz a következõ videóformátum,ami majd már ezt is ki tudja használni...<#kacsint>#kacsint>.
csak nem a Dell UltraSharp 3008WFP ??!
What about the forests?