26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19768 Talán így kellett csinálni a koreográfia szerint! :)) -
#19767 -
#19766 Ne szívd mellre, de nekem ez a "fújdeszar" kategória. Tizenkettő egy tucat.
-
#19765 Faxa!
Más:
-
#19764 Nem lehet rossz, főleg azoknak akik szeretik az italoDance stílust. Nálam ez nagyon változó, csak akkor bírom ezeket meghallgatni, ha "lájtosabb" a hangszerelése, nekem ez túl kemény.
-
Newfronter #19763 Italobrothers - Radio Hardcore
Na jó, akkor itt van linkben. -
Newfronter #19762 <embed src="http://www.4shared.com/embed/436374494/e262da0" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" /> -
Newfronter #19761 Ezt hallgassátok meg! Kijött az Italobrothers új száma. -
#19760 ez nagyon szupi válogatás az elmúlt évek legeszementebb és legfantasztikusabb extrém emberi teljesítményeiből. s a zene is bejön.
-
#19759 ott volt havertól úgy hallottam, hogy nagyon fasza volt a koncert és a közönség is! -
#19758 Hello Örni!
Majd számolj be róla, ha tudsz :)
Egyébként meg mi újság veled, meg space fronton wazze, jól eltűntél... -
Ernesto68 #19757 Hello!
Ma este meghallgatjuk hogy muzsikál még ez a Thomas gyerek no meg a MODERN TALKING BAND! -
#19756 Ezen a műholdképenha kinagyítod, jól érzékelhető, hogy gyakorlatilag a parttól a leszálló kezdetéig a távolság nulla. -
#19755 St. Martin sziget - Holland Antillák -
momoncs #19754 Jajj, azt a repülős tengerpartos helyet én is már rég kinéztem, hol van, nem tudod? Sajna eddig csak képet láttam róla felirat nélkül.. :( -
musichunter #19753 Na azt én is meghallgatnám ! -
#19752 Igazából arra lennék kíváncsi, hogy bír egy ilyen szólni? -
#19751 Fel a fejjel! -
#19750 Szia Mike
Köszi, én jól vagyok, elvagyok. Sajna az utóbbi időben rengeteg eü probléma merült föl a családban, jóformán mindenkivel és egyik sem könnyű eset.
Sőt, úgy néz ki költözni is fogok, szóval egy ideig van min törpölni.
Zenét sem hallgatok mint régebben, ezt is Vanello barátja küldte, mert eltűntem nagyon.
Azért néha beköszönök, nehogy elfelejtsetek
-
#19749 Elég jó zene, mi a punci van veled Zolibá? Jól eltűntél... -
#19748 Megvan valakinek, KEN LASZLO - TARZAN BOY lossless-ben?
Véletlenül letöröltem ezt a ritka zenét! -
#19747 Szia Cimbi!
Úgy hallom Vanello mester megint alkotásban van. -
#19746 Nocsak, nocsak - egy régi "arc". Üdv néked! -
#19745 sziasztok
régóta nem beszéltem már (m)emberekkel és sajna egy ideig ez még így lesz. egyszerre összejött sok minden rossz, rossz, jó, rossz, rossz, jó(nagyjából ebben a sorrendben)
ma hallottam egy faxa zenét, rátok gondoltam, hátha nem volt még itt
http://www.youtube.com/watch?v=LcShvWou9Z4
üdv mindenkinek
-
#19744 Igen,drágábbak.
Akkor nevezzük így, vannak szponzoraim. -
#19743 Egyszer, kíváncsiságból, megnézném ezt a helyet magamnak...
-
#19742 akkor azok valszeg egy picit drágábbak is!
hacsak nincs szponzorod. -
#19741 Mostanában igen jók a beszerzéseim.
Nyet net! -
#19740 nézegessetek inkább régi technics, marantz, nad, denon vagy pioneer erősítőket, azokat is már-már ajándék áron be lehet szerezni és hát azért mégsem 'orion' minőség. -
musichunter #19739 Szépek!.
valószínű sohasem lesz efféle berendezésem...
Ui. a hétvégén egy Orion erősítőt néztünk a kollégával de "több sebből"vérzett szegény! -
#19738 hát bízom benne, hogy legalább ilyen minőségben és valódi veszteségmentesben, mint amit ez a kis 'minta' átkódolva reprezentál. -
#19737 Ejnye de rövid bemutató volt ez.
Még jó hogy én 6:50 hosszúságban élvezhetem ezt a remek muzsikát. -
#19736 csodálatos élmény -
#19735 archiv ajánló
Az egyik híresebb, színes bőrű italo disco 'hang', Jimmy Mc Foy (Antoine van Bladel) még 2008-ban tért vissza egy klasszikus számmal, melynek címe 'Do You Believe' és talán méltatlanul kevesen ismerik.
Jimmy mintegy 200 zeneszámhoz kölcsönözte a hangját és sokat saját nevével fémjelezve adott elő.
Ő volt Paul Paul, Tommy Bow, Flexy Cowboys, Jimmy and Susy, Bank of America, Visions, Premio Nobel, Forbidden Fruits, Mex, és még sok ismert együttes 'hangja'.
A bakelit lemez B oldala tartalmazza az italodisco rajongók számára valószínűleg kedvenc verziót a Vintage Mix-et (nekem bejön, de több helyen is összekeverik a club és vintage mixet...), mely kifejezetten kellemes és dinamikus italodisco hangzást képvisel.
-
Biatomi #19734 Bizony milyen szép!A legközelebbi kis városból frankon látszott minden -
#19733 Nekem sem tetszik... -
#19732 A mecsekben voltam, amikor hirtelen annyira gyorsan elkezdett sötétedni, hogy az orromig sem láttam, de az ég valami eszméletlen színben pompázott, negyedóráig lehetett ezt látni...
-
#19731 sokan már várják, (engem annyira nem hozott lázba, de) amíg megjön a hájend minőség (remélhetőleg), addig itt van a maxiról 3 változat, promo barázdás minőségben...(demo pre-released medium quality!)
pianobella
dub
extended
Riccardo Campa-Looking for a Way Out (2010)
-
#19730 Á, úgyis jön Brúsz Villisz és megmenti a világot.
[De legalábbis egy "hétköznapi" férfi vagy nő, aki rájön, hogy ezek az alienek is félnek a víztől...]
-
#19729 váóóóóó, újabb invázió?