DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
"kicsi az igény rá"<#rinya><#rinya><#rinya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
NEM maszek!<#wink>

Dióka
<#nyes> kicsi az igény rá.

az Andy Romano "lemezeden" (ez valami maszek russzki válogatás akar lenni?) rajta van a don't run away jó minõségben?

csak kérdezem,nekem megvan...<#kacsint>

kaposi1
Miért nem jössz gyakrabban az ilyenekkel???<#worship><#worship><#worship>

Super Vox - Magic Delight (2010)

1.Magic Delight 5:06"
2.Angel Heart 5:18'

320kbps

pass:04062010
Super Vox

Cyber Attack - Cyber Agression

320-ban
1.Cyber Agression
2.I Robot,My Name Is...

pass:06022010
Cyber Attack

1 kis hangulat javító!

Nálam mindig javul a hangulat ha meghallgatom!
antilles--longing_for_the_spring extended_version!

Hangulatjavító?!

Fiúk!

Legyünk türelmesek már amennyire lehet!

Én is SAJNÁLNÁM ha nem lenne új lemez!<#nemtudom>

Ui.Csak ennyi infó van a buliról?<#rinya><#rinya>

Wescone
Remélhetõ, hogy nem késtél el a vígasztaló nasival?! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
ennyi rossz hír után, mielõtt még öngyik lesztek, egy kis nasi spanyolból <#kacsint>

Mode One-In The Heat Of The Night (09)

kell: hqaudience.com

mflex
Ne is mond! :/

What about the forests?

kaposi1
Na már csak az kellene hogy ez miatt ne jelenjen meg az a hõn áhított elsõ Retronic Voice lemez se!<#szomoru1><#rinya>

mflex
Valami tényleg volt, elég ködös ez az egész...

What about the forests?

mflex
Most olvastam az elõbb, hogy a Varsói spacesoundrecords bemutatón, ahol többek között fellépett a RETRONIC VOICE, illetve csak majdnem, mert Marco valakivel összebalhézott, ezért Daniel Pettersson, Tomasz Gillert-tel (space project) tartotta meg az elõadást, aki beállt a szinti mögé. Kurva élet, nem tudom mi történhetett, de nagyon remélem, hogy ez a csapat nem szûnik meg, és legfõképpen MARCO mester nem vonul háttérbe, komolyan szomorú lennék, hiszen nincs jelenleg nagyobb muzikalitású billentyûs nála jelenleg!!! <#boxer>

What about the forests?

Szép napot kívánok mndenkinek!

Kérdezném a tagoktól esetleg valakinek van ebbõl a sorozatból?

Én most kaptam a 3. lemezt ...kellene az 1.és a 2. és ha van a többi is .Fáradozásotokat elõre is köszönöm!<#worship><#worship>

mflex
© musichunter
© Biatomi

Srácok, akkor ezek szerint hasonló az ízlésünk! 😊
Az biztos, hogy ez többször hallgatós space mjuzik, és annál jobb lesz.

What about the forests?

Sziasztok!
Elsõ hallásra jó.Másodikra tök jó zene!<#eljen>
" Nem az a kimondott "belemászik a fülembe" nóta, inkább az álmodozós, gondolkodós és jobban szeretnék egyedül lenni kategória ez, de ez elsõ meghallgatásra nem fog kijönni, állítom, ha valaki 3-4-szer meghallgatja, már is top zene lesz nála. Nálam simán 9/10, ami nagy szó."

Egyet értek veled!<#wave>

mflex
Stefan Bieri...
Már többször leírtam, hogy a srác a második albummal, annyira mellényúlt, ha hányni akartam, csak elõ kellett kotorásznom 😄, de...

A harmadik albumja durván a nagyok között van. itt van pl a címadó dal, az érdekes az benne, hogy megszokott hangokkal dolgozik, de olyan érdekesen adagolja a dallamvilágot, hogy nálam egyszerûen lenyûgözõ a projekt. Nem az a kimondott "belemászik a fülembe" nóta, inkább az álmodozós, gondolkodós és jobban szeretnék egyedül lenni kategória ez, de ez elsõ meghallgatásra nem fog kijönni, állítom, ha valaki 3-4-szer meghallgatja, már is top zene lesz nála. Nálam simán 9/10, ami nagy szó.

What about the forests?

mflex
De...
Én, tudom 😄 kábé ugyanaz a trükkje, mint az Amerikai "angyalikrisznek", saját stáb, operatõr, majdnem mindig ugyanazok a beépített emberek, jó nagy átbaxás 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Sajnos nem 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
Akkor - gondolom - nem tudod a választ!<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Akkor - gondolom - még nem láttad ezt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
nem pont zenei, de ha valaki tudja, hogy csinálta ezt a csávesz, az szóljon! én kicsit leültem tõle....<#kacsint>

mflex
Semmi :s

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Még csak utalás sincs arra, hogy mikor lesz az a megjelenés?

mflex
Majd, ha egyszer megjelenik 😊

What about the forests?

kaposi1
Azt hiszem tudom már mirõl fogod a csillagos ötös jellemzést írni a blogodban.<#wow1><#taps>
Akkor ezekkel együtt most már 7 szám ismert a lemezrõl?<#nemtudom>

Zephyr Retiring
sebaj cimbi. elég ha én tudom<#nyes>
és most nyomathatnál egy jó kis italo4evert végre valahára<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
a helyzet az, hogy nem néztél jobban körül odafent.
a gnu-n nem is egy nicnname van<#ravasz1>
no persze az igazán profik szúrják csak ki..
<#crazya>

Zephyr Retiring
<#nevetes1>
azt kifelejtetted:
original zephyr mastered<#nevetes1>
azt ugyanis még a régi philips vinylgeneratorommal digiztem be<#nezze>

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyetértek veled! <#eljen>

mflex
Én, esküszöm tökön fogom rúgni ezeket, mármint Marco-t és Daniel-t, mert úgy húzzák az ember elõtt a mézes madzagot, hogy kiver az ideg! Az új számuk, jelen estben az ÁZSIAI SZÍV, véleményem szerint, újfent egy hatalmas szám, inkább egy erõs italo disco zene a mûfaja!

Sajna az a 2 perc demo épp elég volt, hogy beleszeressek rögtön, és még jobban várjam, hogy végre adják már ki a kibebaxott albumukat!!!

RETRONIC VOICE - ASIAN HEART (demo)

COUNTING SECONDS - de jó hallgatni!!!! ez is új

What about the forests?

Wescone
<#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Hát jah, meg azt sem tudom mirõl zagyválsz már megint! <#eplus2>

What about the forests?

Dióka
<#nyes> logikailag sikerült továbbvinnem a kapcsolódó folyamatokat! természetesen....<#nevetes1>

mflex
Kösz fõnök, illetve azt szerettem volna írni, hogy utána rakd légy szí a többihez. <#law>

What about the forests?

Dióka
oké fõnök!<#eljen><#kacsint>

mflex
Felment majd 1 gb új space, majd csekkold le 😊

What about the forests?

Dióka
nicknevekkel? ott nem kell semmilyen nick név vagy álca. tudtommal a rédijó GNU fullpublic licences.<#nyes>

Dióka
néztem egy darabig, mi a bráner ez, de aztán rájöttem, hogy ez csak original gold tape mastered-ben van meg.<#nyes>

Zephyr Retiring
..egyébként van, amit nem kaptam még meg..
(most, ha már szóba került)
csak hogy 1 ritkaságot említsek: monique u. - mon che che (original vinyl mastered)<#whatever>

pedig valahol már egyszer találkoztam vele<#nyes>

Zephyr Retiring
arró vót szó, hogy xerinted mindíg hülyeségeket beszélek...
gondoltam megemlítem, hogy az új asszonynak vettem egy ambient hangzásvilágú albumot. hátha ez nem számít hülyeségnek.
de látom hiába. úgy látszik tényleg hülyeségeket beszélek<#hehe>
méghogy ambient zenei irányzatról beszélgetni egy erõsen italo-space dance "hq" totyikban<#fejvakaras>

..há mit is képzeltem én<#hehe>

Zephyr Retiring
most valami olyat is mondj, amit eddig nem tudtunk<#nevetes1>
én már (különbözõ nicknevekkel) egy pár zenét kértem is...
kaptam is..<#hehe>

mflex

What about the forests?

Dióka
Mivel Mflex bácsi még gyógyulgat vagy csak elfoglalt, így bátorkodom nyilvánosságra hozni egy "apróságot".
Biztos forrásból tudom <#nyes> , hogy hosszú idõ után (végre) mind az Allofmusic Radio, mind a Spacedream Radio a non-stop adás mellett elindította nons-stop Kívánságmûsorát is! Így mostantól nem az van (bizonyos keretek között), amit a szerkesztõ akar, hanem minden hallgató hozzájárulhat kéréseivel az adás zenei hangulatához, szerkesztéséhez. Mit mondhatnék még?! A többi a hallgatókon múlik.<#kacsint>

mflex
Én is hülyülök már, mert nem ide akartam beszúrni, hanem pc-és totyikba <#idiota>

Jah, nagyon jó kis gép szerintem 😊

What about the forests?

Dióka
ja, meg nagyobb felbontású?!<#nyes>
a full-HD ide már kevés is! nem is tudom, mi lesz a következõ videóformátum,ami majd már ezt is ki tudja használni...<#kacsint>.

Dióka
wazze! nem mondod, hogy nem volt drágább monitor ennél 30"-ban??!<#eljen><#nevetes1>
csak nem a Dell UltraSharp 3008WFP ??!

mflex