26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #19808
    A bőrönd teljesen prózai külsejű… Súlya 12 kg, és 3 példányban létezik: az elnöknél, a honvédelmi miniszternél, és – titok, hol a harmadik. Állandóan két ezredes hordja, ők szolgálatban nem alhatnak, nem olvashatnak. Ahol felettes vezetőik tartózkodnak, külön helyiség várja őket. És a GOMB megnyomása sem az elnök és a miniszter dolga, hanem az egyik ezredesé. Magával a gombbal mellesleg nem lehet egyetlen atomrakétát sem elindítani: az a legfőbb irányítóközpontnak, a LIK-nak ad utasítást. Onnan mehet parancs a kilövőhelyekre. A LIK ismeretlen helyen áll, három emeletet foglal el kb. ezer négyzetméteren, és minden szupertechnikával el van látva.

Szerencsére, több marha együttes fellépése kell hozzá.

Sztanyiszlav Petrov, viszont a helyzet magaslatán volt, ezért élünk még.
    1983
  • mflex #19807
    Igen, jól mondod, perverz dolog, de eszméletlen a robbantáskor keletkező maghasadás, pusztító erő és ezzel együtt a látvány.

Ha valaki egyszer úgy dönt, hogy kinyitja még is az "atombőröndöt" és nem csak nézegeti a jelszót és a kulcsot, hanem használja is, akkor aki teheti, mind használni fogja. Sose lehet tudni, mikor durran el valamelyik gazdag hülyének az agya.

Sokszor mondták már, hogy a bomba azért készül, hogy értelmet nyerjen, vagyis felrobbanjon, hiába a sok leszerelés, mikor csak Amerika és Orosz területen vagy 20.000db! van készenlétben, de minek ennyi?

Hisz már a töredékével el lehet érni a világvégét, aztán jön a skynet! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, valamiképp perverz dolog, de egy ilyen robbantás videóanyagát rohadt jó minőségben elejétől végéig évek óra kerestem. Ez a felvetél is megvan.
    A hatalmas, pusztító, és valamiképp mégis szép gombafelhő látványa az érdekes.

Az, hogy millió és millió embert ölt, tett/sz tönkre korántsem az. A bevetésének veszélye meg ugye szinte aktuális is - Észak-Korea dúsító üzeme miatt.

• mflex #19805
    Ha már szó volt erről a qrva atombombáról, egyik kedvenc képem a Crossroads kísérleti robbantás, ahol több száz roncs hajó, tengeralattjáró közt robbantották fel, az érdekessége, hogy kisebb, mint amit Hirosimára dobtak. A kép nagy felbontású, érdemes megnézni, mennyi vizet szorít ki, és löki a magasba a robbanáskor, tehát egy aránylag kis bombáról beszélünk :)

Van videó is:

• IMYke2.0.0.0
    A produkció csak-csak (ugra-bugra még megy), a siker is meg lenne: a kommentek magukért beszélnének :)))))))
  • mflex #19803
    Jah, így már más :)
    Figyelj Imyke! Ilyet Te is tudnál produkálni és valószínűleg nagyon sokan kommentálnánk is, ergo nagyon sok barátot szerezhetnél még, nem vagy te ehhez még öreg!

:DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Ha majd ránézel az oldalra, ajánlom a jobb oldalt, képeket... :)
  • mflex #19801
    Ez tök jó volt, kár, hogy nem tudom értelmezni a kottát, meg a többi kifejezést :/

Ernesto a napokban itt volt, írt is ide...
  • IMYke2.0.0.0
    :)))))))
    Én ezen az oldalon olvasgattam, angolul :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nagyon ütős volt!!!
  • mflex #19798
    Most mi ez? A chrome felajánlotta, hogy lefordítja az ő tudása szerint nekem, de még így sem értek egy kukkot sem...

• pityu0718
    Ernesto cimbi biztos fogja értékelni ha jár ide egyáltalán..
  • pityu0718
    Csak érdekességképpen..

• mflex #19795
    Egy átlag amcsi ennek a felét keresi meg, 6-7 ezer dolcsi havonta egy családias jellegű melóhelyen "istenkirály", szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Az évi 70-80 ezer dollár az ott sok, nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Egy komolyabb cikkből jutottam el hozzá és bár a zene nem jön be, a cikk angol nyelvű hozzászólóival egyetértek: ilyenkor érzem magam öregnek...

Ja, és közel 740000-en nézték meg :)
  • mflex #19792
    Hát nagyjából leírtam, amit gondolok, ha van eszed és bekerülsz Amerikában az olyan elit közé, akik dróton rángatják a (világ)gazdaságot, akkor soha, semmilyen bajod nem lehet, és a legkisebb gondod az lesz, hogy az évi kereseted most csak 30 millió dollár volt.

Nem tudom, hogy azt tudod-e, hogy a repülőgép pilóták, pl milyen oltári szarul keresnek?
    Van San francisco-ban egy pék üzem, ahol (ha jól emlékszem) kb 150 dolgozója van és a főnők is (bár nem tekinti magát annak), annyit keres, mint akik sütnek, csomagolnak etc...

Mindenki, mindenkinek segít, azon vannak, hogy a lehető legjobb minőséget állítsák elő, évi 70-80 ezer dollárt keres ott mindenki, és hihetetlen, hogy ilyen van és működik, mert szinte mindenki tulajdonos.
  • IMYke2.0.0.0

:))))))))
  • IMYke2.0.0.0
    Ne hagyd abba - engem az ilyesmik (is) érdekelnek.
  • mflex #19789
    :DDD ötletes!
  • mflex #19788
    Nem csodálom! Amerika, ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy, nagyon hosszú ideje önző módra mindent, és mindenkit elsöpörve az útjából mindent elvesz fapofával, aztán utána beállítja magát, hogy jaj minket mindenki mindig meg akar támadni, pedig mi mindenkinek segítünk. A nagy kapitalista baromságaira sok ember most jött rá, hogy nem más, mint egy durvább kizsákmányolása, mint ami a kommunizmusban működik.

Példának okáért, ha kint felveszel a házadra pénzt és mint tudjuk a legtöbb amerikai igen csak hülye, csak akkor döbben rá, hogy eladta a feje fölül a saját házát, mikor már nem tudja fizetni a részleteket, több százezer amerikai családot! raktak ki így az utcára, és lett hirtelen hontalan. Ez csak egy pitiáner dolog, amit ott művelnek.

A szeptember 11-én történt terrorista? támadás volt talán az egyik legdurvább húzásuk, kíváncsi vagyok, hogy mikor derül ki majd az igazság, hogy ahhoz az egyébként valóban idióta terrorista BL-nek semmi köze nem volt, és az amcsi kormány inkább kinyírta az embereket és lerombolta a tornyokat. Hogy miért? A pénzért, a hatalomért, az erre fordítható fegyverkezés miatt, amivel 100 milliárd nagyságrendű vagyonhoz jutott, és ehhez nem kellett mást tennie, mint lerombolni a WTC-t.

Nagyon könnyű egyébként ezt átlátni, sok film is készült erről az orbitális átvágásról, de bizonyíték nincs, akik tudnának beszélni, eltűntek, vagy meghaltak, minden szálat elvágva evvel.

Amerika mindentől fosik, hogy egyszer a világ megunja a baromságait, ehhez viszont elég az a fegyverállomány felmutatása, amivel a fél naprendszer haza tudná vágni, viszont ehhez NÉHA PÉNZ IS KELL, ördögi kör.

Ettől független én szeretem az országot, az embereket is, akiknek rendesen át van mosva az agyuk, mint bárkinek a földön, aki nem olyan pozícióban van, de hát mindent nem kell elhinni. Néha ilyenkor viszont úgy gondolom, hogy a ruszkiknak a CÁR BOMBAT nem a levegőben kellett volna felrobbantani, ami a legnagyobb valaha készült atombomba volt, aki nem tudná, 4000 méter magasba robbantották fel, a fényét még a több, mint 1000 km-re lévő Finnek is látták, a gomba felhő 67KM! magas volt, a hő abban a pillanatban elérte a nap 1%-kát, a lökéshullám, háromszor kerülte meg a földet.

Na jó itt abbahagyom, csak szeretek ilyenekről diskurálni a baráti körömben...
  • IMYke2.0.0.0
    Mike, ez stílusos lenne az iPhone-odhoz :)

Csak 19 dollárnyi pénz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jobb mint az eredeti.
  • IMYke2.0.0.0
    Végetek lesz... garantálom...

• IMYke2.0.0.0
    Japán testvéreink NAGYON komolyan veszik az emberszerű robotok fejlesztését.
  • IMYke2.0.0.0
    Alig több, mint 140 éve (1868-tól) nyitottak újra a világra, és közel 30-al járnak Európa előtt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Most olvasom, hogy Amerikában annyira fosnak a terrorizmustól, hogy Japánból max. 1 lb (453 gramm)-s polgári csomagok érkezhetnek postával!
    Beszarás.
  • mflex #19781
    Azt tudom, lassan már én is egyre kíváncsibb vagyok ezekre az elvetemültekre, amióta atomot kaptak, fény gyúlt a fejükben minden téren :)

Tudom rossz vicc :/
  • IMYke2.0.0.0
    Élnék abban a "bolond" országban... :)))

• IMYke2.0.0.0
    Hát több percig eltartott, míg betöltődtek a képek - 512-es net - de a minőség tényleg szuper.
  • mflex #19778
    inception...

a filmből:

• IMYke2.0.0.0
    Az Avatar vagy az Inception BD-vel? :)
  • mflex #19776
    A Japánok mindig is furcsák voltak, lesznek. Egy INCEPTION után ez a lista egy vicc, egyébként megvan már BR-en a fim, tegnap "leromboltam" vele a háztetőt, mikor megnéztem! :D
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
  • mflex #19773

Elképesztő (minőségű) képek, a Mount Merapi' s vulkán kitörésekor és utána, a fosztogatókkal nem bántak kesztyűs kézzel...
  • mflex #19772
    Don Quijote?

• mflex #19771
    Az is igaz :D!
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy identitás zavara volt, és azt hitte japán, ezért kamikaze hadművelettel produkálta magát :)
  • Musachy
    Akkor már látható lett volna előtte a gyakorlás nyoma...