DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a tv-nek, eszméletlen képe van, mintha egy tükör tiszta ablak mögül néznéd.
What about the forests?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
AM SAMURAI - GAME 42
WAV
http://rapidshare.com/files/397431517/A.M._Samurai_feat_Anette_-_Game_42.rar
PASS: isdmusic.com
What about the forests?
Vannak már csatornák hozzá?
És az igaz hogy a 2D-s filmet valamilyen szinten felkonvertálja 3D-be vagy ez csak kacsa?
Az a bajom ezzel a technológiával hogy nincsenek igazán kiszolgáló csatornák hozzá !
És mire lesz itthon addigra meg már egy elavult tv tipus lesz azokhoz képest amik akkor lesznek amikor már teljes egészében ki lehet használni egy ilyen tv összes szolgáltatását.
Amikor én megvettem a Plazmát akkor is mondták hogy hülye vagyok fél millát kiadni egy tv-re mert jön majd olcsóbb jobb .
Ez igaz de amíg ezt valaki kivárta addigra én már két éve élveztem a nagyfelbontás elõnyeit.
Azért a 3D esetében más a helyzet egyszerûen még nincs annyi minden nézhetõ rajta(3D-be természetesen)!
Legalább az Avatar lenne de még az se!<#szomoru1>#szomoru1>
What about the forests?
What about the forests?
De igen nagy a csend ezzel kapcsolatban.
Ezt tudom hogy az angoloknál már jó pár meccset 3D-ben fognak adni.
Szerintem nagyon nagy hülyeség itthon egy ilyen tv-t venni még ,nem?
Simán adom a 9 pontot rá!
What about the forests?
Gratulálok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez valóban így van.
de
Én hihetetlenül kényes vagyok az ilyesmire.
Nekem se a régi Sharp-om se a mostani k800i-men nem látsz egy karcolást ütés nyomot se.
Engem addig érdekel egy cucc amíg az hibátlan addig mindent elkövetek hogy az így is maradjon.
Soha nem tennék kulcsot mobil mellé.
Sõt még a zsebembe se.
Azért van a tartó és egy ilyen készülékhez meg pláne.
Rettentõ módon vigyázok a cuccaimra már már mániákusan.<#falbav>#falbav>
De az hogy státusz szimbólum hogy villogjak vele az nem vásárlási szempont nálam.<#ejnye1>#ejnye1>
Egyszerûen szeretem a minõséget és ennél a kategóriánál még meg tudom fizetni a legjobbat,Pl: házimozinál vagy más szórakoztató elektronikánál
már sajnos kénytelen vagyok kompromisszumokat kötni!
<#szomoru1>#szomoru1>
Elnézést a hosszú of-ért!!
Biztos láttátok már!!!
<#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk>
Gondolom, belül kicsit fortyogtál az affér miatt <#nyes>#nyes>, de a gyerekek már csak ilyenek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
Az android 2.1, mint a villám úgy szakít rajta, jah és a samus ismerõs által kipróbált készüléken egy béta verzió OS volt, mint a videóban, a megjelenésig még csiszolgatják, pedig én így sem találkoztam hibával.
Mint írtam, az érintõ kijelzõt szinte folyamatosan tudná csesztetni az ember, mert minden olyan sima és akadásmentes, bármilyen programra kattintasz, azonnal betöltõdik.
Elképesztõen alágyúrta az OS-t a samu, mert lehet egy telefonban erõs proci, ha optimalizálatlan a rendszer, szart sem ér, de ez csillagos ötös.
A telefon maga meg szintén.
What about the forests?
Nem vagyok üzletember, nem autózom, és nem lógok állandóan a telefonon - ergo, huszadennyibe kerülõ (öreg) telefonommal is bõven elvagyok.
S vagyunk így még egy pár milliárdan.
Az ilyen "státusz szimbólum" telefonok is ugyanúgy összetörnek, karcolódnak, ha véletlenül kiejted a kezedbõl, ha a kulcsok mellé teszed, vagy a gyereked építõkockának nézi...
Persze biztos van aki ezzel nem ért egyet.<#worship>#worship>
Amint lehetõségem lesz rá megnézem élõben aztán kitudja...<#wink>#wink>
What about the forests?
<#vigyor5>#vigyor5><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Mivel nekem életemben idáig kettõ azaz kettõ darab mobilom volt lehet hogy ilyen lenne a harmadik!<#crazya>#crazya>
Sejtem hogy nem olcsó (sõt) de ha azt veszem hogy nincs szándékomban venni se új Zenelejátszót,se Videó kamerát, se fényképezõgépet, sõt még GPS-t sem( gondolom az is van benne)ezért így még ha jóval 100 ezer fölött van akkor is meggondolandó egy ilyen beszerzése!
* = mflex kolléga után szabadon. :)
HD filmek simán 30fps-sel mennek gyönyõrû minõségben, minden audio file-t ismer, a fényképezõje, pedig megér egy misét, telefonhoz képest simán egyenrangú fél a 40-50k közötti fényképezõkkel. A fülesen egy Gregorian számot hallgattam meg, elképesztõ minõségben (wav) játszotta le.
Azt is ma tudtam meg, hogy az 1ghz-es processzor ami a telefont hajtja elképesztõ sebességgel, samsung saját fejlesztése, amit az apple új 4-es gépébe raknak 800 mhz körülire butítva, én meg azt hittem apple fejlesztés, hát nem. Samsung proci, samsung telefonban optimalizálva, az érintõ kijelzõt szinte mindig baxtaná az ember, semmi akadás, villám gyors minden.
Találtam róla egy videót is, de ez közel sem adja vissza, mint élõben a saját kezedben, de bemutatónak jó.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
És továbbra is rohadtul irigylem a lengyeleket!!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
What about the forests?
Kértem egy kis segítséget skype-on.
Majd ha elolvasod lécci válaszolj,fontos lenne.
Üdv
Mr. John - U Gotta Move Me (Instrumental).wav
Mr. John - U Gotta Move Me (Extended Mix).wav
Itt ott felejtettem az ujjam :D
What about the forests?
Mire elkészülök a site-al, biztosan! <#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
Amcsiban egy 8gb, kicsivel több, mint 20k, az új még profibb 4-es, meg 40-50k között. :DDD

What about the forests?
nekem mondjuk pont a hardverek mindennaposak, tehát izgalomba nem hogy nem jövök tõlük, hanem kifejezetten jobban érzem magam, ha távol maradok a körzettõl, persze 1-1 érdekes újdonságot még benyelek.<#nyes>#nyes>
de végülis minden csak kedv kérdése, nem baj, ha most a hátad közepére se az italo-t, majd fox hányni a spacetõl is!<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Kár, hogy egyre jobban nincs kedvem italódiszkó féle számokat hallgatni mostanában, sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom írni, de (egyelõre) unom ezt stílust.
Spacesynth a menõ nálam, meg a pc hardverek, sokat is irkálok ilyen topikokba, hiába mindig van valami buziságom <#nyes>#nyes>
What about the forests?
Egyébként meg, annyira leégtem a napon, hogy pirítós hozzám képest kutya faxa :/
Bár egy kisebb zuhi is elkapott minket, az ép elég volt, hogy az indulás elõtt szinte ragyogó Yamaham tiszta piszok legyen, a qrva krómon meglátszik minden.
Indulás elõtt:
What about the forests?