26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #19930
    Hi all!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha még nem láttátok volna: Divine interjú - hétköznapi emberként.
  • IMYke2.0.0.0
    Ami nekem megvan, az ennek a hosszabb verziója:

• IMYke2.0.0.0

...mert ebben nincs beszéd, mint a Video editionben.
  • Szimistyle
    Köszi, megnéztem, de egyelőre ezt nem találom :) Keresem még.
  • trexxhunter
    üdv! ezen megtalálod : STOCK, AITKEN WATERMAN - GOLD
    a 3dik cd-n rajtavan
    keress rá, hátha van veszettségmentesen valahol a neten!
  • Szimistyle
    Valakinél létezik ez a verzió WAV-ban, vagy egyéb lossless anyagként?

Köszi
  • kaposi1
    Még ennyit se bírnak ki?
    Akkor nem is kő.
  • mflex #19922
    Na, most mi bírta jobban, a windows 7, vagy telefon, vagy így együtt?
    Egyébként a WindowsPhone7 egy rettenetesen durván megírt OS, atyaég le a kalappal az MS előtt. Egy másik topikba írtam...

Volt már a kezemben pár okostelefon, tegnap omnia 7 is, de az a W7 qrvára össze van rakva, mint írtam az alap android rendszert, még a 2.2.1-et is lemossa gyorsaságban, azt a rendszert nem tudtam megfektetni 2 óra mindenféle nyomkodás alatt, az androidnál ezt könnyen megvalósítom, hogy lassulás és akadozás legyen belőle, pár dologban az iPhone is elgondolkozik...

Nem beszélve róla, hogy a két telefon közti minőség érzet, még rányom egy lapáttal arra, hogy az omnia7 mellett az SGS sajnos gagyi minőségnek tűnik, szinte az egész szálcsiszolt fém, tudom, hogy az androig egyenlő szabadság, de itt egyelőre csak ilyen-olyan főzött romokkal tudsz hasonló sebességet elérni, alapból mostanában esélyed nincs erre.

Én, nem fogom védeni az SGS-t, csak azért, mert olyan van nekem. A W7 pár frissítéssel még felmászik az első helyre, hacsak nem csinálnak valami orbitális nagy baromságot, és persze a másik, hogy itt a samsung meg a többi gyártó nem tud kibaxni az emberekkel, hogy hónapokon keresztül ígérgeti az új OS-t, mert nem nyúlhatnak bele. Ha az MS frissít, rögtön ott lesz.

Na de a lényeg, figyelem sokkoló videó jön baxxameg!

• mflex #19919
    Ez háborús játék, nem azoknak készült, akiknek egy csöppnyi ész is került a koponyájába, viszont jó néhány pályának eszméletlen hangulata van/volt. Én, csak a kampány részt szoktam végig vinni, már ha van időm rá.

Ettől függetlenül nekem tetszett a játék. Talán a DS2 agyonver mindent, és az agyunkat is használhatjuk, az első rész sötétben, fejhallgatóval néha rám hozta a szívbajt, na az ilyet szeretem, pedig ennyi év alatt kitapasztalja az ember, hogy mikor akarják megijeszteni, de ez a játék még nekem is okozott meglepetést.

Olyan, mint pl a RESI2, szerintem már a büdös életben nem lesz :/

• IMYke2.0.0.0
    Hát mert már az eleve IQ-szegény Modern Warfare 1-2-nél is egyszerűbb...
  • kaposi1
    "A játék pedig egyértelműen a legxarabb a kategóriájában."

Miért is?
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal, nincs hozzá magyarítás - hogy faragja-e valaki a gépén, azt nem tudom.
    A játék pedig egyértelműen a legxarabb a kategóriájában. Éppúgy, mint az "új" Medal of Honor.
  • Szimistyle
    Oh wazze, igyál még egy kicsit, akkor meg lesz a forevör jung maxi is
    Köszi a körülmények ellenére is. Nagy ember vagy, mindig tudtam :D
  • Szimistyle
    Hát nem akarom a Megasztárosokat hallgatni, úgyhogy még egyszer utoljára, de azt aztán hat helyen másolom :D
  • mflex #19913
    of course
  • musichunter
    Én is letölthetem Mike?

Köszi a lehetőséget!
  • mflex #19911
    csak neked, vinyl...

https://rapidshare.com/files/436353489/Ivan_-_Fotonovela___12inch_Version_.wav

• kaposi1
    Nekem elveszne a teljes gyűjteményem soha többé nem kezdeném elölről.
    Szóval grat az elszántságodért.
  • Szimistyle
    Lekaptam már mindet. Köszi. Jöhetnek még Lossless tippek. Tudod, elveszett a teljes gyűjteményem. Égő lesz majd Ivan-tól a Fotonovella-t kérni
  • pityu0718
    Na belehallgattam, tuti HQ!! Toljam fel azt az 1 track-et vagy lekapod Te is az albumot?
  • pityu0718
    Lossless-ként van feltüntetve, majd kiderül, mindjárt leér.
  • Szimistyle
    Jó már nem kell válaszolni :D
    Látom, hogy Flac
  • Szimistyle
    HQ anyagok? WAV, vagy milyen forma? Köszi!
  • pityu0718
    Ha nem, akkor kicsit később felteszem.
  • pityu0718
    Ha szoktál torrentezni innen leszedheted!
  • Szimistyle
    Kell is babusgatni Őket (is) :)
  • Szimistyle
    Lionel Richie - Say You, Say Me HQ van valakinek? Megköszönném.
  • pityu0718
    Jaja, Én is beígértem már a kicsi lánynak.
  • pityu0718
    Nehogy már magyarázkodj cimbi, még szép, hogy ki kell néha-néha engedni a gőzt!! Nekem ez éppen múlt héten volt így.. sikerült is rendesen. A szilvesztertől már előre félek, a páromnak már kiadtam a parancsot, előtte nap a húslevest megfőzni.. legyen valami "gyógyszer" új év napján..

• Szimistyle
    Ja, elfelejtettem válaszolni. Tatán is hull a hó ezerrel. :) Holnap megcsúsztatom az apróságot. :)
  • Szimistyle
    Köszi ityeg még. Kúrálom magam az indiai útam nyomán :D
  • mflex #19896
    Hát nem tudom cimbi, de ha minden MAX-on van, akkor eléggé állejtős grafikája van, mondjuk gép is kell hozzá, az esetleges hibákért elnézést, nem szoktam inni, de ma rendesen a pohár fenekére néztem, ezt is elég nehéz volt megírnom. :D, bár mintha kezdenék jobban lenni.

Muszáj volt kiersztenem a gőz már, idegileg kész vagyok, bár nem hinném, hogy ze a megoldás, de egy évben egyszer-kétszer csak megtehetem.
  • pityu0718
    Szia Szimi, hogy ityeg? Arra is esik a hó? Ilyenkor szép képeket lehet "elkapni" ugye? Persze nappal értem..
  • Szimistyle
    Szevasztok Muzsikusok :)
  • pityu0718
    Te figyu, a C.O.D. Black Ops-nak nincs magyarítása?
    Most nyomom de "feszt" elakadok, mellesleg nekem nem igazán jött be eddig, nem tudom ki hogy van vele de mintha visszaléptek volna ezzel a játékkal a fejlesztők, a story is elég gyengusz és grafikailag sem estem hanyatt tőle, mindegy lehet Én várok csak többet tőle, mindenesetre a Modern Warfare 2 nálam eddig a csúcs a cod sorozatban.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mit - a CPU-d miatt akkor nem kell aggódnod.
  • pityu0718
    Köszi Imi, akkor utánanézek a dolgoknak, remélem lesz minden hardver-nek 64 bites drivere..
    Amúgy a wines gépembe egy AMD ATHLON64 X2 5600+ AM2 proci van.
  • musichunter
    KÖSZÖNÖM a segítséget!

• IMYke2.0.0.0
    Ha újkori processzorod van, akkor nem kell aggódnod: tudja a 64 bitet.

Amire oda kell figyelned, az a szoftveres háttér.
    Legyen kéznél az alaplapod leírása - de legalábbis tudd, hogy ki gyártotta, és milyen típusszáma van, hogy netről letölthesd a legújabb, 64 bites drivereket [alaplapi chipset, LAN, hang chipset - amennyiben alaplapi ketyegőt használsz...]

Értelemszerűen, minden más, a gépbe szerelt kártyához is tedd ezt - főképp a VGA-hoz, a külső/belső hangkártyához, külső/belső Firewire-hez, TV-kártyához, DVD/BD-íróhoz megfelelő program.
    A többi apró kütyüvel nem kell sokat törődni [billentyűzet, egér, webcam, nyomtató stb.], mert a Windows felismeri helyből őket [ahogy a többit is, de jobb a rend: működjön a legújabbal minden].