DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bár úgy lenne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Ne szomorkodj, majd rendbe jön minden! :)

What about the forests?

mflex
Na jó, legyen végre zene is. :)

Lange feat.Sarah Howells - Out Of The Sky Kyau Albert Remix
WAV 5:15

Click

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem láttam - meccset néztem, és közben fordítgattam.
De vannak elképzeléseim... bizonyosan nem 5-jegyû számokról beszéltek...

A probléma, hogy ez ENGEM érint. Azt az embert, aki születése óta, többszörösen betegen küzdött azért, hogy vigye valamire, ne szoruljon másra és aki hitt a tanulás üdvözítõ erejében, hátrányai ellenére.
És most ott vagyok, ahol egy segélyekbõl épphogy megélõ emberke... csak én tettem egy nagy kört is.
Rohadt szar lett a kedvem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
3 Milliárdból nem kellene már elhagynod az országot!
Elég lenne egy csendes kis vidéki városban vagy környékére költözni!
Persze ha perfekt beszélsz egy vagy két nyelvet akkor mindegy.

Amiket leírtál az nagyon szomorú de számtalan példa van az ilyen esetekre.
Persze ha valaki a közvetlen környezetében hall ilyen esetrõl az jobban megrázza.
<#szomoru1>
Többet nem akarnék írni errõl mert az már Politikáról szólna!
( Láttad tegnap a Lektori fizetéseket?<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
A lakás elõtt természetesen nekem sok "alap" pont áll - az a minimum, hogy ebbõl a hernyó országból elköltözni.

10 perce kaptam a rossz hírt kolléganõtõl :
Annak ellenére, hogy transzplantált beteg vagyok, és nem akarok az Állam nyakán lógva tengeni-lengeni, hanem 2 munkahelyen dolgozom, és az idõjárási körülményekkel dacolva mindennap bejárok, kerékpáron, lelkiismeretesen, valamint Pécsre is kontrollra stb. , a jelenlegi jogszabályok és a HAT ÓRÁS munkabérembõl fakadó EGY FÕRE JUTÓ jövedelmem miatt nem kaphatom meg a közgyógy igazolványt!
A hat órás munkabérembõl eddig épphogy kijöttem 1 hónapban.
Most, a havi gyógyszerköltség <~ 10.000 Ft> miatt gyakorlatilag padlón leszek.
Ez Magyarország, én így szeretlek.

kaposi1
"Én például így kezdeném, ha megnyerném a 3 milliárdot:"

Én pedig így!<#crazya>

1.Elköltöznék, és olyan helyre építkeznék ahol már úgy kezdenék új életet a szomszédok szemében hogy már gazdagként érkezett.
2.Körbejárnám a világot sok mindent megnézve amire esélyem sincs ilyen vagyon nélkül!

IMYke2.0.0.0
<#worship>

kaposi1
"Az a rengeteg lemez, polc, és bútor a légüres térben egyszerûen randa, és elõnytelen."

Errõl beszéltem én is.<#eljen>
Csak én gusztustalan és ízléstelennek neveztem!

IMYke2.0.0.0
Én például így kezdeném, ha megnyerném a 3 milliárdot:

- hatalmas lakás
- játék, filmszoba:
* 70+ négyzetméteres szobaterület,
* minõségi, teljesen hõ, és hangszigetelt falfelületek, mikronnyi kiemelkedések nélkül
* a falakban, rezgésmentés fiókokba rejtett minõségi hangszórók
A vetítõ, hang- és más egyéb kütyüknek nincs helye abban a helyiségben, ahol maga az élvezet zajlik - fõképp a távvezérlõk, vagy a jól elrejthetõ HUB-ok korában.

KÉP: Az a rengeteg lemez, polc, és bútor a légüres térben egyszerûen randa, és elõnytelen.

mflex
Felesleges ezen morfondírozni, ahhoz, hogy szépen szóljon rengeteg hangfalat kell kiiktatni, mert csak ocsmány hangorkán lesz a vége, viszont akkor minek ennyi hangfal? Nyilván sok a pénze, amivel nem tud mit kezdeni, és bárki összeállította neki, csak röhögött a markába. 6 millió dollárért az a sok kütyü, ami ott van, nem is sok, el lehet ennyi pénzt cseszni 2-4 pár hangfalra és egy csúcs high-end cuccra is, egy megfelelõen hangszigetelt szobában, úgy hazavágja minõségben a képen látható "hifit", mint annak a rendje.

What about the forests?

kaposi1
Egyébként az mellet hogy gusztustalanul néz ki, hihetetlenül értelmetlennek találom az egészet.
Tized ennyi pénzbõl sokkal dizájnosabb és kulturáltabb házimozi szobát lehetne csinálni!

kaposi1
Azért jó lenne meghallgatni ezt a 6 millás cuccot mielõtt pálcát törünk felette.
Gondolom nem hülye gyerekek rakták össze az öregeknek!
És lehet ha zenét hallgatnak rajta ( márha csinálnak ilyet)akkor kiiktatnak egy csomó erõsítõt ill. hangfalat!

mflex
<#eljen>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk - miközben annyi közöm van a hangtechnikához, mint Józsi néninek a quantum mechanikához... :)

Kizárt, hogy ilyen térben a puszta mozis hatásokon kívül bármi más értékelhetõ megszólaljon.

mflex
Most mindenhol ez kering a neten, egyszerûen nem tudom elképzelni, sõt biztos, hogy ez így nem szól szépen, sõt egyenesen gagyi a hangzás, ugyanis a hangok keresztezik egymás útját, ezáltal, lehet akármilyen high-end lófasz, ez nem szólhat szépen, fizikai képtelenség! Egy gazdag buzi lehet az illetõ, aki erre veri a farkát, ha már másképp nem megy. Jöhetnek az érvek! <#nyes>

What about the forests?

mflex
A "mindenbe belepofázós ZIBI" és ANETTE!

http://www.youtube.com/v/i5AfcL5qihw&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

What about the forests?

mflex
Aneta Antkowicz-nak is szeretnék majd írni, csak még összeszedem a gondolataimat, hát ha küld valami dögös fotót magáról! <#nyes>

Ha valaki nem tudná, Õ ANETTE, aki most már a GHunter-t erõsíti.

What about the forests?

mflex
És hamar is válaszolt, csak 2 napla írtam neki.
A honlapja sem hétköznapi :)

AM SAMURAI honpage

What about the forests?

Dióka
nem semmi, ez nagy megtiszteltetés!<#worship>

mflex
Tegnap kaptam mailt SAMURAI barátunktól, sok dolgot megtudtam róla, ami majd a (remélem) hamarosan induló space oldalon olvashattok, de egyet kiemelek.

Az albumaimat a spacesoundrecorsd addig nem adhatja ki, míg én teljes terjedelmében, hangról hangra, hertz-rõl- hertz-re etc, át nem ellenõriztem, mondhatjuk úgy is, hogy sokszor felülbírálom a hangmérnököket...

Nem semmi a fickó, tény és való, hogy a GAME 42 is nagyon szépen és dinamikusan szól.

What about the forests?

Zephyr Retiring
az r8-ast nem adom wazze<#nevetes1>
az a kocsi pestrõl jött ide orosra, innen meg megy hamarosan tovább vásárhelyre, a többiekhez<#nyes>
pár cimborája már naon várja<#vigyor>
egyszer majd talán egy hideg alkoholmentest kortyolgatva együtt a többivel is találkozhatsz..
de addig még sok víz lefolyik a dunán<#vigyor3>

no mondjuk, ha bármi mást kértél volna arról a fotóról, azt szívesen odaadtam volna..
de már késõ bánat: ami elmúlt, az elmúlt<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
remélem a házavatódon koccintunk majd egy üveg kólával..
ahogy elnézem, addig még belefér egy két külföldi út is akár<#nevetes1>
mármint nekem, mert hogy te nyakig vagy a malterba cimbi<#nyes>
bocs az iménti offért, de néha megfelejtkezem magamról, és azt se tudom fiú, avagy lány vaok<#hehe>
italo4ever fronton semmi újdonság<#nemtudom>

Zephyr Retiring
de hogy valami értelmeset is mondjak ma este, mostanában rádiózgatok,
utazgatok, és élvezem a nyarat<#vigyor5>
és ha már benéztem, egy szolgálati közlemény:
mr.sisternek hálám a queen különlegességért, egészben ideért, de sajna már régóta megvan a párjával egyetemben<#dumcsi>
de a szándékot mindenképp értékelem<#worship>
vb kollégának pedig: a keresett tû hazánkban is kapható, és nem is túl drága. 3000 alatt van postaköltséggel együtt<#eljen>
kb.2 hét múlva járok pesten megint, majd beköszönök és a többit személyesen..
az érintett másik kollégának energy ss ügyben:
bocs, de a felvételt úgy elhangolgatták és tutyikázgatták, hogy ezen már én sem tudok segíteni. sorry hogy csak most..
továbbá üdvözlök minden zeneszeretõ kollégát. ritkán vaok, de látom dióka kolléga azért helyre közzel tartja a frontot<#whatever>
mondanám szívesen, hogy kellemes hétvégét, de valszeg ez ma és holnap csak nekem adatott meg közülünk<#nevetes1>
no akko, ha más nincs: überfranko<#vigyor>

Zephyr Retiring
..s akkor folytatnám is, amit elkezdtem<#nyes>
elsõ "játékosunk" ma este, úgy 1100-as körül pontosan itt látható :)
emezen következõn pediglen az úgy 2000-es körüli általam csak extremly hd-nek titulált látvány látható :)
amennyiben tudsz még egy hasonló képességekkel bíró analóg moncsit, akkor te is ügyi vagy, nem csak én<#eplus2>

..és hogy mim van még<#nemtudom>
hát, bevallom, most megfogtál..
arra hamarabb tudnék válaszolni, hogy mim nincs még<#hehe>

Zephyr Retiring
köszönöm õszinte érdeklõdésedet kedvenc kollégám és tanítványom<#worship>
..akkor sorrendben:
természetesen nem vágok fel semmit, most sem<#nevetes1>
mindössze a tényeket közöltem<#hehe>...ismét..
a két egyforma monitor meg ugyan mire is lenne jó<#nemtudom>
jobb ez így, hidd csak el nekem..
továbbá az lg led természetesen már 3d-s, ezt felesleges is volt kérdezned<#hehe>
valamint..
a különleges moncsi pillanatfotókat meg mindjárt lököm, csak aztán hanyatt ne ess, mert ilyet nem minden nap láthatsz..
csak közben dobom fel egy hawer laptopjára a winfos 7-et is.

mflex
Igen, de ez a környék szó szerint megõrült, ebben a kis utcában olyan forgalom van, hogy az hihetetlen. Aztán sikerült elintéznem, hogy egy irányosítsák a pártiskolától a Rókus domb aljáig, de az autósok 70-80%ka nem ismeri a kötelezõ haladási irányt és a behajtani tilos táblát.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A legutóbbi kedvesemet én kergettem az õrületbe - ha vásárlok, akkor tényleg lassan.
Amikor "beszerzek", akkor mint a villám :)

IMYke2.0.0.0
Az a környék gyönyörû. Gondolom, az új házig most is ott laktok.

IMYke2.0.0.0
Én a múlt héten tetõt javíttattam, mert az egyik kéményt leszedettem és csak lestem, amikor majd' félszáz ezernél álltunk meg... <#wilting>

mflex
Reméljük, bár a ma reggeli tescos bevásárlással is kihozott a sodromból :/
Mindent megnéz, akkor mégis a másik el, az agyamra megy.
Én, nem szarozom, ami kell azt besöpröm a kocsiba. :D

What about the forests?

mflex
Akkor már itt laktam (1987), a pollack-kal szemben :)

What about the forests?

mflex
Hát az olyan kerti-parti-sütöde-medence etcknek... lesz a mellék épülete, természetesen a házban is lesz egy nagy konyha ebédlõvel. A medence még rendesen vinni fogja a pénzt. A betonozásra idáig "csak" 3,5 milliót fizettem ki. Eszméletlen árak vannak. A második szint, de legfõképp a tetõ egy vagyonba lesz.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Igen. Magasépítõ szakra jelentkeztem , és a magas fokú tériszonyommal, és a több lábmûtétemmel indokolta az orvos, hogy nem ajánlja a felvételemet - Pécs, Pollack, 1989.

IMYke2.0.0.0
A családi építkezések állandó ismérve a nézeteltérés .
Ha ezt (is) kibírjátok együtt, akkor nincs semmi, ami elszakíthat benneteket :)

mflex
:/ Egy alkalmassági vizsgálat tett keresztbe?

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A melléképületes konyha-megoldás nagyon szuper - az én álomházamnak is ez az egyik ismérve

IMYke2.0.0.0
Egészen a sikertelen orvosi alkalmassági vizsgálatig építészmérnök akartam lenni :)))

Fõ a nyugalom !Én is Relaxálást kívánok és békességet!<#law>

Dióka
a legjobbakat és sok relaxálást kívánok.<#kacsint>
ahogy emlékszem, nálam is hasonlóan feszült volt a helyzet. majd mindig és mindenért.<#nevetes1>

mflex
kösz szépen, ne is mond. :)

így is voltak már problémák, pedig még az elején vagyunk, talán addig nem nyírjuk ki egymást :
<#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
engem a házimozi és hifi szoba érdekelne, de csak full HD-ban! <#nyes>
ahogy számolgatom a négyzetmétereket, tán épphogy belefér majd!<#nevetes1>

hajrá, lesz még min izzadnod,mire nyugodtan beleülhetsz a nappaliban a fotelodba!<#kacsint>

mflex
Itt egy vidi a telekrõl, mobillal csináltam, ha valakit érdekel. Pár nap múlva törlöm.
A mellék épületben lesz konyha, kamra, zuhanyzó.. valami ilyesmi, aztán a ház, alapterület 245nm
és elöl a garázs, ahova éppen töltik a betont. Pár nap múlva törlöm... Kezem is remegett, ezt nézzétek el :D

klikk

What about the forests?

mflex
Igen :)
40nm2, úgy hogy 2 autónak bõven elegendõ kell, hogy legyen, ha nyitva vannak az ajtók is, a két kiálló a csõ a lefolyó lesz.

Jó szemed van ehhez! :D

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A leendõ garázzsal szemezünk? :)

mflex
Ma happy van, mert 1hete volt a betonozás, na most azért senkinek nem fogok fizetni, hogy locsolgassa a betont 2-3 óránként, mikor az öcsémék is ott laknak, ha van ideje, akkor átugrik, ha nincs, akkor én ugrom le. Ez megy most 3 hétig, mert ennyi kell a betonnak.

Szóval nem csak ma, szerintem egész héten lerendezi ezt most helyettem az esõ! :)

What about the forests?

Elhiszem, az építkezés emberpróbáló feladat, nem irigyellek! <#wow3>
VB? Eddig elég "langyi-bangyi" remélem kicsit felpörög késõbb.

mflex
Család, munka, építkezés, VB,
A tkm elhagyom néha wazze :)

What about the forests?

Dióka
bocs, csak késõbb láttam, hogy jelezted, de te mondtad, hogy jöhet ahogy van. <#nyes> ezt így maszterelték, alapból jobb nem igen lesz wavben sem....törõdj bele!<#hehe>

Hát nem jobb..<#nemtudom>