DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én a munkahelyemen az összes képét láttam.
1. kép - kisebb felhõkarcoló jobb szélen, esti világításban
2. kép - a hajó
3. kép - Central Park és a híres szökõkút.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy

imo :) science fiction is science fact

Italo4ever
Mike irt ide,de aztan kuldott nekem egy uzenetet,hogy nem jelentek meg nala a kepek es hogy ezt foleg rakjam ki ha van idom meg a campa zenet is.

idezet tole:

"Szia Lacikam!
Remelem otthon minden rendben van, probaltam ide irni, de nem jelentek meg a kepek, ezert toroltem az egeszet a picsaba. New York-ban vagyunk tegnap ota. Aztan a kikotonel beallt az a baszott nagy kurva hajo, hat oregem nem akartam hinni a szememnek, sok kepet csinaltam rola, lentebb az alabbi linken lathatod, ha sikerul legalabb te rakd ki a tobbieknek.

Majd beszelunk, de most mennunk kell, van itt most valami eszmeletlen nagy expo feleseg, meg akarom nezni, mert allitolag szinte minden felabarban van a pc-tol kezdve az auto, a ruhakig minden etc...

Mike 😊"

r.campa

es a kep,amit kuldott:

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Akkor további jó pihenést - egy Amerika miatt irigy barátod, aki majd örül mindegyes megosztott képnek a Nagy Almáról (is)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Italo4ever
nem ertem miert kell hazudoznod,nem letezik lossless anyag<#levele>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Zephyr Retiring
hi mflex. nem ütött szíven, hogy mégiscsak válaszoltál az unalmas semmitmondó kommentjeimre<#hehe>
jó fej vagy néha napján, bár elég keveset tudsz rólam.
ha jobban ismernél, inkább ezt mondtad volna: "nem ülted még rongyosra a segged abba a pingvinótóba"<#kerdes><#nyes>
további kellemes nyaralást kíván örök barátod: zephyr<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
kérésed parancs. válasz a 18256-ra:
nem akarok nagyot mondani. megvannak és itt a pont<#vigyor5>
bár azt úgsem árulom el, hogy kitõl..
ugyanis épp ez a lényeg<#nyes>

Italo4ever
<#integet2>

mflex
Szia Betti!

Ha tudsz varni meg, akkor otthon odaadom az albumot.
-------------------------------------------------------
ZR:

Mar bocs, de remelem nem ut sziven, ha nem valaszolok az unalmas, semmitmondo kommentjeidre, de meg annyit, nekem volt tobb mint 2 evig Lincoln Continental Town Car limom, te meg csak szeretnel ilyenbe ulni:/
--------------------------------------------------------------------------------
Ez nemcsak egy kotelezo csaladlatogatas, ugy dontottem, hogy innet majd New York-ba megyunk berelt autoval, vegul is nincs olyan "messze". Mar a tajak miatt megeri, meg JOE baratom miatt is 😊
--------------------------------------------------------------------------------
Tegnap megneztem az INCEPTION-t, ami filmre idaig 10/10-et adtam, nyugodt szivvel mondhatom, hogy mindet TULERTEKELTEM!!! ESZMELETLEN a tortenet, a latvany, a hangulat minden!

---------------------------------------------------------------------------------

Na mara ennyit, most is csak azert neztem fel, mert nem tudok aludni, nem is olyan reg jottunk haza, este a vizeses kivilagitva, hat nincs ra szo 😊

Koszi Imyke a jokivansagokat neked is.

Ciao ALL!

What about the forests?

Musachy
"itt pedig már nyomom lazán gyopin" - az ott nem a jelszó beírása mezõ?
Épp sutyiban próbálod megfejteni...<#hehe>
"no mindegy: a lényeg, hogy csípem a hûséged a falls iránt..
bár nekem kissé uncsi lenne minden évben ugyanoda menni.." - akkor inkább ne menjünk sehova... Ez amúgy is egy kötelezõ családlátogatás, nem más! <#nyes>

Francba, megint részt vettem a topik "szétzilálásában" miattad! Nem is írok többet. Inkább a #18256-ra reagálnál!

<#nevetes1><#nevetes1>

Zephyr Retiring
kiszolgált az öreg bömös. én egyenlõre (továbbra is) csak ebben férek el normálisan..

de azért ha békés megyében valaki elmegy mellette, nem kell ám bekopogni az ablakon, nehogy véletlenül zaklatásnak vegyem<#eplus2>

kicsit leégtem, csak ilyenre tellik<#nevetes1>

Zephyr Retiring
szasz flekcsi. a felkcsijelcsi frakcsi<#nevetes1>
má megin' mit tetté míg távol voltam/vaok<#hehe>
amúgy jó utcsit (bár nélkülünk kissé uncsi<#nyes>)
üdvözöl: sári, kata julcsi<#vigyor>
én tegnap csaba (a békés), ma este szentandrás (ez is békés), holnap reggel irány pest (a budai), ott nyomja néha dj budai<#nyes>..
holnap este (ami szombat ugyibár) engem az orosházi lucifer vár<#nevetes1>
én mamár csak lucinak becézem..
jah, ha valakit érint a környéken, szingli este lesz sok szabad csajszival és persze pasival - igény és ízlés xerint<#papakacsint> mármint a luciba.. utána éjfél után -eddig úgy néz ki,- átugrunk az ibiza soundra gyopira (ez gyopárosfürdõt takarja ha valaki nem tudná)
majd vasárnap reggel kovácsháza (a mezõ) és végül vissza szentandrás<#idiota>
tudnám mi a lófaxnak indulok el egyáltalán, ha végül ugyanoda lyukadok ki<#wow3>
no mindegy: a lényeg, hogy csípem a hûséged a falls iránt..
bár nekem kissé uncsi lenne minden évben ugyanoda menni..
ettõl függetlenül: jó pihenést. én nem érek rá sajna. itt a nyár, buli 1000-rel<#integet2>
u.i. itt épp csabára értünk be:

itt pedig már nyomom lazán gyopin:

egy pedig búcsúzóul, nehogy szamárnak nézz..

Zephyr Retiring

nem tudom hallatszik-é valami..<#hehe>

kaposi1
Szia!

Addig is amíg Mike visszajön a víz alól!<#wink>

Within Temptation - Memories 320 Stereo
Download<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Brand
Sziasztok, szia Mike! :-)

Elõször is, köszönöm, hogy ismételten segítettél a kisfiamnak, hálásak vagyunk neked! :-)
Másodszor, jó és boldog pihenést, bõven rátok fér.
Ha véletlenül erre tévednél, azt a számot, amit hallottam nálad, kérlek küldd majd el nekem, vagy akár eme fórum kedves lakói is segíthetnek. :-)

Within temptation- Memories

Ennél szebbet mostanában nem hallottam, ehhez is Mike kedvesével kellett találkoznom, de rögtön beleszerettem.

Köszönöm bárkinek, aki tud segíteni!

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

IMYke2.0.0.0
És akkor én mit szóljak... <#schmoll2><#vigyor5>

Musachy
Bár ez nem egy szép megfogalmazás, de valahogy így voltam én is az elmúlt bõ egy hétben, kicsit elfelejtettem kis hazánkat. A vb végkifejletét Afrikában volt szerencsém végignézni. Bár sokkal boldogabb lennék ebben a ".uzi" országban (ahogy írtad), ha olyan színvonalon élnék, mint te...

IMYke2.0.0.0
Vigyázzatok magatokra, és jó pihenést! <#law><#wave>

mflex
További jó "szórakozást" mindenkinek, mindjárt utazunk a párom szüleihez és a rokonsághoz a Niagara Falls-hoz 1 jó hétre, addig nem is érdekel semmi, ami ezzel a buzi országgal kapcsolatos! 😊

<#wave>

What about the forests?

mflex
Köszke! 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#buck><#eljen>

mflex
Nem rossz így sem a Gazebo klasszikus, de szerintem, ha anno így jelenik meg, tuti nem töltöm le Komjáthy haverunktól.
tkm tudja...

<#wink>

What about the forests?

mflex
Akkor ezek szerint, Te láttad azt a hsz-m is, ahol leírtam, hogy sok pénzt tettem a spanyolokra, végül töröltem, mert úgy gondoltam, hogy "elkiabálom" az egészet.

Nos, végül is bejött. A döntõre 5m fogadtam és az infarktus kerülgetett a 120 percen keresztül. 2.6 szorzó kaptam erre. Az egészet az építkezésbe nyomom bele. A párom nem tudott róla, sõt azóta sem árultam el neki, ez már az én titkom lesz örökre.

Paul polip sokat segített, bíztam benne nagyon, az az "állat" egy géniusz.Lehet, hogy csak megdöbbentõ véletlen, hogy minden tippje bejött, de lehet, hogy NEM!

KÖSZÖNÖM NEKI! <#worship>

What about the forests?

Dióka

Dióka
bocsesz,attól a néhány kiváncsiskodótól,aki leszedte már, ez kimaradt a csomagból
hqaudience.com

Dióka
engedd meg, hogy gratuláljak a VB-és fogadási nyereményekhez! <#eljen><#vigyor> te mázlista! <#kacsint>

aztán, hogy egy kis zene is legyen már,hoztam néhány klasszikust jó hosszú verzióban.
<#kacsint> korabeli electro, funky és rap stílusban

C.O.D.-In The Bottle (long extended) 6'1"
George Kranz-Trommeltanz (Din Da Da) (long extended) 6'19"
Grandmaster Flash-The Message (long extended) 7'11'
FLAC

igazából azt javaslom, senki se töltse le!

mflex
Hát, itt még nem tartok, de majd kitalálom, hogyan legyen.

What about the forests?

mflex
Riccardo Campa új száma, még nem érhetõ el jó minõségben?
min 320...

What about the forests?

Dióka
ezen jót röhögtem, mármint azon, hogy belefeccõlték a többmillió dollárt a hdmi minden verziójába, ráépült egy kábel- és csati gyártó iparág is, aztán évek múltán rájöttek, hogy meg lehetett volna ezt sokkal egyszerûbben és olcsóbban is oldani. a csavartérpáras adatátvitel már bõ 10 éve jelen van és viszonylag jól mûködik. nyilván van még mit csiszolni a fullHD-hez rajta, de mire a gyakorlatban is elkezdõedik valami,addigra megoldják azt is, amirõl most még nem írnak.

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0

Forint: értem
A brigád akkor teszi a dolgát - nagyon helyes. Ha én építkeznék, akkor csakis valóban profi csapatot, nem holmi lapáttámasztó, tipikus magyar építkezési munkásokból álló brancsot pénzelnék.

mflex
Mivel euróban kapom a fizetésem, nekem az a jó, ha a forint gyenge.
Csak nem gondolod, hogy én a napon bármit is csinálni fogok ott? 😄
Vettem egy hat lábon álló faházat, székekkel, meg asztalokkal, ott lehet enni, inni, pihenni etc..
Én is, onnan figyelek, ha ott vagyok, már így is úgy nézek ki, mint egy cigány, annyira le vagyok barnulva. 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem irigyellek most... a következõ napokban forróság lészen, és ha tevékenyen dolgozol az építkezésen, jobb ha felkészülsz...
...a Forint javulása nem segít most a házépítésben?
Gondolom, szeptemberben már földszinti zenebirodalmadból írsz 😊

mflex
Majd átolvasom az utolsó 200-300 hszt, most megyek az építkezésre, mert meghozták a téglákat is többek között, és ki kell köhögnöm (megint) pár millát :/ Csak a betonozás idáig 5 millió volt, igaz nagy terület lett betonozva + a 2X60 méter "kerítés", nagyon sokat "evett", és az csak az alap volt wazze.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem nagyon írok már oda én sem, elolvasni elolvasom õket - vázlatosan, átfutom. Jakuzát osztogatják, holott neki - SZERINTEM - több sütnivalója van a dologhoz, mint a fél topiknak... de szót sem érdemelnek...

IMYke2.0.0.0
<#vigyor>

mflex
Én, már napok óta be sem tettem oda a lábam, a sok nagyokos miatt. :/

What about the forests?

mflex
Egyébként van esze a csajnak, már ha õ találta ki, jobban nem is reklámozhatná magát!<#nyes>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Vigyázz, ezt ne írd le a VB-totyikban, mert meglincselnek - . 😊)))

mflex
Rájöttem tegnap, hogy a németek idáig mákkal jutottak tovább, ha nem tudnak véletlen gólt szerezni az elején, nem érnek lófütyit sem.

What about the forests?

mflex
Az egyik ismerõsömnek van egy merci sls-se, nem vezettem csak utas voltam, de az az autó nagyon odabaxarint még, igaz más kategória, mint az x6, mert ez sportos lapos, de a több mint 500 paci, és 6300-as amg motor, ha meglódul, akkor nincs megállás, és szinte mindezt hangtalanul teszi. A belsõ kidolgozás pedig, az egyik legszebb, amit láttam.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Remélem, a döntõ nem lesz ilyen egyoldalú meccs... ásítgattam szinte végig... pedig nem szoktam.
Az meg végképp röhej, hogy Puyol-nak kellett gólt szereznie, az impotens elsõ/második sor helyett...
Spanyoloknak drukkoltam, és több gólt vártam - helyzeteiket rettentõ mód elpuskázták, bénáztak.
A németekrõl inkább nem is írok, szúrtam képeket a VB-topikba, elég az, amit a német újságok angolra fordított szövegei mondanak...

mflex
A Superb tetszik nekem is, de csak az 😊

What about the forests?

mflex
A tegnapi Spanyol meccs az õrületbe kergetett, rájuk fogadtam, szóval volt izgulás.
Remélem az aranyat is elviszik, mert sok lóvém "fekszik" bennük.

What about the forests?

mflex
Sziasztok!

What about the forests?

Dióka
nem díler vagyok <#nyes>, s mint mondtam, nem is melóhoz közeliek az okok, de annak örülök, hogy élhetek a szerencsével, ha már megvenni nem tudom egyiket sem.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Akkor autókereskedésben dolgozol (? - indiszkrét volt, bocs) - a lényeg végül is a vezetés öröme -> <#nyes>

Dióka
kb. pont olyan,mint bármilyen FauVét. pl. új Superb=CC,mármint a vezetési és belsõ komfortban.