DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jellemeznem kellene a kettõ közti különbséget, akkor így írnám.
A CC-ben a sofõr vezet, az X6-ban, meg utazik.
What about the forests?
Látom hogy Passat CC-d van!
Hogy is ne ismerném fel mikor ez az egyik legszebb formájú "népautó" jelenleg!Nekem is az van!<#nevetes1>#nevetes1>
Igen ültem ilyen csoda gépben mint a te volt X6-os BMW-d!
Sõtt egy Komáromi Fúll tuningos Hófehér M6-os ba is volt már szerencsém utazni!
Tényleg leírhatatlan, de nekem akkor is jobban tetszik a CC!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Gondolom, munkaköri kötelesség - kicsit azért, és nagyon jó értelemben irigy vagyok. 😊
Én utazni szeretek, bambulni ki az ablakon. Ha vezetnék, gumifákat kellene ültetni szerte a világban 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* = nekem nincs 😞 - jogsim se, sokszor, álláshirdetésre sem jelentkezhettem miatta
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bennem mindig az az kép <és logo>és logo> marad meg, amit egykor megmutattál nekünk a drágaságról... 😊
What about the forests?
<#vigyor>#vigyor>
Nem hiszem, hogy tudna tetszeni egy "népautó"
Vagy milyen Passat cc van még?
Nagy betûkkel ott van rajta.
What about the forests?
Na akkor még egyszer cenzúrázva, Bólyból vagyok 😊
Mielõtt bárki azt hinné, hogy meghülyültem a traktort félárban vettem, nem is gondolkoztam ilyesmiben, aztán az egyik ismerõsöm, aki megszorult anyagilag és nem is használja, tõle vettem meg, mikor láttam, milyen könnyû így nagy területet megcsinálni, az óra szerint kemény 17km-t futott a gép idáig.
Sajnos a bömöst eladtam, mert kitudja mennyi pénz kell, és igazából nagyon kihasználni sem tudtam. Most egy WV Passat van, szerintem jó kis gép, bár az x6-hoz képest azért "szarabb".
A moci még nem eladó 😄
Szóval most ezzel járkálok:
What about the forests?
De most már mindegy!
ha már meguntad az X6-ot vagy a Yamahát (?remélem jól emlékszem), akkor szólj, mert szívesen elugrom bármelyikért, arra én is azt mondanám, hogy "de qrva jóóóóóó" 😄DD!
Na, akkor most indulok, csak közben kipróbáltam, az új fûnyírót. Hát B+, én mindennap füvet fogok nyírni! 😄DD, fõleg majd Bólyban.
Tegnap vettem egy 26 lovas, John Deere X 540-ES fûnyíró traktort, 2 órája hozták ki, de qrva jóóóóóó 😄DD
What about the forests?
a mai progjamjaidhoz meg jó idõt és egészséget!<#vigyor>#vigyor>
Én, már nem szurkolok egyiknek sem, elég ha pénzt hoznak a konyhára. 😊
What about the forests?
Majd meglájuk mi is lesz a vége !
Én is németeknek szurkolok<#wave>#wave><#wink>#wink>
Na, ezt kötve hiszem, ugyanis nem adja ki a kezei közül lossless-ben.
Ne akarj nagyot mondani.
What about the forests?
nevem mindörökre fentmarad<#nevetes1>#nevetes1>
de ne engem sztároljunk folyton<#nyes>#nyes>
inkább mesélj: italo4ever zenész kollégánk nem alkotott még valami frisset<#nemtudom>#nemtudom>
üzenem neki: szedje össze magát, s hozza újra régi önmagát<#eljen>#eljen>
(a régi slágereit már kívülrõl fújom..hiába vannak meg losslessben is<#vigyor>#vigyor>)
a losslessek is unalmasak már egy idõ után<#papakacsint>#papakacsint>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nyertek nekem "pénztet", ez igaz, de ez mind csak véletlen szerencse volt, ilyen játék mellett, a Németek kinyírják õket.
What about the forests?
Nem ijenek voltak a lábukon??<#nevetes1>#nevetes1>

Mindegy, nem mondok semmit, nem is ismerem õket, csak kibírnám szó nélkül.
imo :) science fiction is science fact
"Ha eléred a 10 ezer lemezt, elfog a félelem, mi maradt még ki..."
ha nem éred el a 10ezer lemezt, én már akkor is tudom, kurva sok minden kimaradt és ki is fog.
Ha eléred a 10ezer lemezt,akkor szerintem rakd egy ipari mérlegre az összeset és majd jelezd hány kiló mûanyagot sikerült eddig felhalmaznod magad köré, és hogy ebbõl mennyi volt eredeti,majd gondolkozz ez rajta, minek neked annyi szar....<#nevetes1>#nevetes1>
"Cél: 192/1024/DC-AD-DD/96 (Karnyújtásnyira)"
itt próbált az SACD-re nyomulni, de ha még a sima wav-et sem éri el igényességben, akkor minek neki attól is jobb.....<#nevetes1>#nevetes1>
legyek italograbber, ha ezt értem.<#hehe>#hehe>
Dehát mindennek van határa!<#ticking>#ticking>
boncolgattam kicsit, trendmál csikok, trendmál csíkok, trendmál csikók, hogy miii? még mindig semmi...
aztán beugrott az asszociáció, hogy Trend málcsik(ok) <#nevetes1>#nevetes1>
próbára tetted az összes idegen nyelv tudásom!<#nevetes1>#nevetes1>
legközelebb egyszerûbb szóösszetételeket használj!<#nyes>#nyes>
Hányadik ilyen próbálkozást akart már megetetni velünk? <#alien>#alien>
What about the forests?
NÉMET!
What about the forests?
ahogy elkezdtem felfogni a lényeget,már azt hittem most be fox vezetni minket az análszex rejtelmeibe, aztán csak egy szimpla majd behugyozol lett a vége, de akkor ez most az élvezettõl vagy a fájdalomtól volt?!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ne válaszolj, csak költõi a kérdés, másodállásban urológus (is) vagyok.<#nevetes1>#nevetes1>
na ugye, csak megérezete kaposibá, hogy "problémáid" vannak (és még lesznek is).<#nevetes1>#nevetes1>
Hát B+, voltam én már többször is urológián, de idáig csak faszik vizsgáltak, most meg egy bomba , vörös doktornõ, képzelheted, hogy mindenre kellett gondolnom, nehogy ott álljon fel a himbilimbi, fõleg amikor a heréimet, meg a farkamat vizsgálgatta vagy 4-5 percen keresztül, még az "ujjazása" olyan finoman csinálta, bár amikor a prosztatámat megnyomta, azt hittem rögtön oda hugyozok! :/
A párom miatt nem fotózhatok nõket strandon, egyébként meg ez nem a mi napunk, reggel megcsúszott, azért voltunk vele orvosnál, szerencsére csak megrándult a könyöke, lásd kép, a fejét azért "levágtam", most meg én ilyen szarral, ráadásul Argentína is elmehet a jó büdös..ODA!
Még jó, hogy nem láttam a meccset. Remélem este a Spanyolok gyõznek, legalább õk hozzanak a konyhára.
óóó édes picsám, mindig kell lenni valaminek :@
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
sajna nemigen van idõm visszaolvasgatni, de mint látom zajlik az élet itt is<#hehe>#hehe>
köszi a priviket, igyexem mindet megválaszolni<#worship>#worship>
egyelõre ennyi, oszt majd szóltok, ha valami van...
..mármint ha valami értelmes<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."