DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióka
szerencsére nem kötelesség, és nem is munkahelyi, hanem lehetõség. <#vigyor> amivel szoktam is élni.<#kacsint>de az autók szempontjából mindegy is.<#nevetes1> ezeknél a kocsiknál,már majdnem tökmindegy, hogy vezeted vagy csak utas vagy,mert már majdnem maguktól mennek és kis túlzással menet közben akár bakelitet is digitalizálhatsz bennük.<#vigyor>

mflex
Jah, bocs, így már tényleg félreértettem, de a CC nem rúghat labdába az X6 mellett , a hátsó lámpái egyenesen rondák, ettõl függetlenül nem rossz.
Ha jellemeznem kellene a kettõ közti különbséget, akkor így írnám.
A CC-ben a sofõr vezet, az X6-ban, meg utazik.

What about the forests?

mflex
Milyen a Skoda-t vezetni?

What about the forests?

kaposi1
Nem jól értelmezted a mondatomat amit IMYke-nek írtam!<#ejnye1>
Látom hogy Passat CC-d van!
Hogy is ne ismerném fel mikor ez az egyik legszebb formájú "népautó" jelenleg!Nekem is az van!<#nevetes1>
Igen ültem ilyen csoda gépben mint a te volt X6-os BMW-d!
Sõtt egy Komáromi Fúll tuningos Hófehér M6-os ba is volt már szerencsém utazni!
Tényleg leírhatatlan, de nekem akkor is jobban tetszik a CC!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Értem. <#wink>
Gondolom, munkaköri kötelesség - kicsit azért, és nagyon jó értelemben irigy vagyok. 😊
Én utazni szeretek, bambulni ki az ablakon. Ha vezetnék, gumifákat kellene ültetni szerte a világban 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
nekem nincs, én csak használgatok<#kacsint>, X5,X6,750iXL,CC,Superb,Octavia stb. meg ilyenek

IMYke2.0.0.0
Jól értem, Neked (is*) van X6-osod?

* = nekem nincs 😞 - jogsim se, sokszor, álláshirdetésre sem jelentkezhettem miatta

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
van szerencsém mindkettõhöz, nem rossz a CC sem, nekem bejött, nyilván akkora erõ és robosztusság közel sincs benne,mint az X6-os V6-ban, meg hátul is kisebb a hely, de nagyon kultúrált kocsi. az X6 meg külsõre magáért beszél, de az összkép és belsõ élmény nagyban függ a belsõ dizájntól is,amit ugye a fadaptól a csillagos égig lehet variálni. mondjuk Májkié full-fullos volt.<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Bennem mindig az az kép <és logo> marad meg, amit egykor megmutattál nekünk a drágaságról... 😊

mflex
Bakker, ne fájdítsd már a szívem, majd ha "felépültem" talán újra összetalálkozunk! 😊

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az internetet sok idióta, irigy stb. nézegeti... Jobb félni, mint megijedni.
<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Biztos vagyok benne, hogy láttál közelrõl, vagy elsuhanni - netán már ültél is - egy BMW-terepjárót ...
Nem hiszem, hogy tudna tetszeni egy "népautó" , amikor mellette ott állna egy ilyen gyönyörûség:

mflex
És ez nem az?
Vagy milyen Passat cc van még?
Nagy betûkkel ott van rajta.

What about the forests?

mflex
Ok, Imyke, de nem hinném, hogy nagy jelentõsége van 😊<#law>

Na akkor még egyszer cenzúrázva, Bólyból vagyok 😊
Mielõtt bárki azt hinné, hogy meghülyültem a traktort félárban vettem, nem is gondolkoztam ilyesmiben, aztán az egyik ismerõsöm, aki megszorult anyagilag és nem is használja, tõle vettem meg, mikor láttam, milyen könnyû így nagy területet megcsinálni, az óra szerint kemény 17km-t futott a gép idáig.

Sajnos a bömöst eladtam, mert kitudja mennyi pénz kell, és igazából nagyon kihasználni sem tudtam. Most egy WV Passat van, szerintem jó kis gép, bár az x6-hoz képest azért "szarabb".
A moci még nem eladó 😄

Szóval most ezzel járkálok:

What about the forests?

kaposi1
Nekem a Passat CC jobban tetszik,mondjuk rendszámot én is takartam volna.
De most már mindegy!

IMYke2.0.0.0
A bömös miatt meg szinte nekem fáj a szívem... <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Gyorsan izibe a rendszámtáblát takard ki... csak jót akarok neked. <#law>

Dióka
hát B+ ennyiért már egy kurva jó autót is lehet venni!<#nyes><#nevetes1>

ha már meguntad az X6-ot vagy a Yamahát (?remélem jól emlékszem), akkor szólj, mert szívesen elugrom bármelyikért, arra én is azt mondanám, hogy "de qrva jóóóóóó" 😄DD!

kaposi1
John Deere a fûnyírás Rolls-Royce!<#nevetes1><#eljen>

mflex
Ennek örülök, legalább nem írtam hiába, de mégis úgy gondoltam, hogy már teljesen felesleges tépnem a pofám ez miatt. Biztos nehéz lesz kibírni, vagy lényegében néha megállni, de többet én nem reagálok a baromarcúak hozzászólásaira.
Na, akkor most indulok, csak közben kipróbáltam, az új fûnyírót. Hát B+, én mindennap füvet fogok nyírni! 😄DD, fõleg majd Bólyban.
Tegnap vettem egy 26 lovas, John Deere X 540-ES fûnyíró traktort, 2 órája hozták ki, de qrva jóóóóóó 😄DD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én lemaradtam róla...! 😞(

Dióka
kár. én még épp el tudtam olvasni és menteni, hát bizony mindenben egyetértek, mert így érzem normálisnak. józan ésszel tényleg gondolhatod, hogy tök felesleges ide vagy a címzetteknek bármi, hisz a legcsekélyebb jele sem mutatkozott arra, hogy megértésre vagy felfogóképességre lelne az egész elemi lényege. sajnos. <#eljen><#wave>

a mai progjamjaidhoz meg jó idõt és egészséget!<#vigyor>

mflex
Töröltem itt egy saját hsz-t, mert feleslegesnek tartottam...

What about the forests?

mflex
Szia!
Én, már nem szurkolok egyiknek sem, elég ha pénzt hoznak a konyhára. 😊

What about the forests?

Én poénból tettem be a képet!

Majd meglájuk mi is lesz a vége !
Én is németeknek szurkolok<#wave><#wink>

mflex
hiába vannak meg losslessben is

Na, ezt kötve hiszem, ugyanis nem adja ki a kezei közül lossless-ben.
Ne akarj nagyot mondani.

What about the forests?

Zephyr Retiring
cimbi. zephyr volt, zephyr van, és zephyr mindíg is lenni fog.
nevem mindörökre fentmarad<#nevetes1>
de ne engem sztároljunk folyton<#nyes>
inkább mesélj: italo4ever zenész kollégánk nem alkotott még valami frisset<#nemtudom>
üzenem neki: szedje össze magát, s hozza újra régi önmagát<#eljen>
(a régi slágereit már kívülrõl fújom..hiába vannak meg losslessben is<#vigyor>)
a losslessek is unalmasak már egy idõ után<#papakacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Nézd cimbora, elvileg ez a legdrágább csapat a VB-én, majd 200 milliárd az összértéke, ehhez képest egy gyenge Paraguay, majdnem hazavágta, és mi van akkor, ha a szabályos góljukat megadják, utána ez a spanyol banda ahhoz is képtelen lett volna, hogy normális támadást építsen fel.
Nyertek nekem "pénztet", ez igaz, de ez mind csak véletlen szerencse volt, ilyen játék mellett, a Németek kinyírják õket.

What about the forests?

Lehe a cipõkkel volt gond!
Nem ijenek voltak a lábukon??<#nevetes1>

Musachy
Osztálytársak voltak a HANGMÉRNÖKi karon...

Mindegy, nem mondok semmit, nem is ismerem õket, csak kibírnám szó nélkül.

imo :) science fiction is science fact

Dióka
nekem az aláírása tetszik mostanában.

"Ha eléred a 10 ezer lemezt, elfog a félelem, mi maradt még ki..."

ha nem éred el a 10ezer lemezt, én már akkor is tudom, kurva sok minden kimaradt és ki is fog.
Ha eléred a 10ezer lemezt,akkor szerintem rakd egy ipari mérlegre az összeset és majd jelezd hány kiló mûanyagot sikerült eddig felhalmaznod magad köré, és hogy ebbõl mennyi volt eredeti,majd gondolkozz ez rajta, minek neked annyi szar....<#nevetes1>

"Cél: 192/1024/DC-AD-DD/96 (Karnyújtásnyira)"

itt próbált az SACD-re nyomulni, de ha még a sima wav-et sem éri el igényességben, akkor minek neki attól is jobb.....<#nevetes1>

legyek italograbber, ha ezt értem.<#hehe>

Musachy
Hirtelen felindulásból írtam, mert bedõltem neki és kíváncsiságból meghallgattam a "wav"-ját... Megsérteni nem akarok senkit.
Dehát mindennek van határa!<#ticking>

Dióka
trendmálcsikok=hirtelen fingom nem volt ez meg milyen szó
boncolgattam kicsit, trendmál csikok, trendmál csíkok, trendmál csikók, hogy miii? még mindig semmi...
aztán beugrott az asszociáció, hogy Trend málcsik(ok) <#nevetes1>
próbára tetted az összes idegen nyelv tudásom!<#nevetes1>
legközelebb egyszerûbb szóösszetételeket használj!<#nyes>

Musachy
Az ilyen trendmálcsikok miatt van tele a net szutyokkal.

mflex
Én, már nem lepõdöm meg semmin, amint írtad, legalább elõtte "tájékozódna", HA MÁR A FÉL VILÁGOT ÁT AKARJA VERNI, hogy ez saját anyag, ráadásul eredeti wav. <#nevetes2>

Hányadik ilyen próbálkozást akart már megetetni velünk? <#alien>

What about the forests?

Dióka
THE SHOW MUST GO ON! <#nevetes1><#falbav>

Szerintem
NÉMET!

Musachy
Akkor német vagy holland? Német?

mflex
Azt sem sajnáltam volna, ha tegnap még a Spanyolok miatt is elvesztem a fogadást, ugyanis ez egy qrva szar csapat.<#gunyos1><#levele><#levele><#levele>

What about the forests?

Dióka
<#guluszem1><#vigyor>
ahogy elkezdtem felfogni a lényeget,már azt hittem most be fox vezetni minket az análszex rejtelmeibe, aztán csak egy szimpla majd behugyozol lett a vége, de akkor ez most az élvezettõl vagy a fájdalomtól volt?!<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor><#vigyor>
ne válaszolj, csak költõi a kérdés, másodállásban urológus (is) vagyok.<#nevetes1>

na ugye, csak megérezete kaposibá, hogy "problémáid" vannak (és még lesznek is).<#nevetes1>

mflex
ez van...

What about the forests?

mflex
Na, most értem haza, mert az ügyeletre kellett mennem, a múltkor bicajoztam és elkapott az esõ, totál kiizzadva felfáztam. Reménykedtem, hogy elmúlik, de csak nem akart, szóval irány az urológia.

Hát B+, voltam én már többször is urológián, de idáig csak faszik vizsgáltak, most meg egy bomba , vörös doktornõ, képzelheted, hogy mindenre kellett gondolnom, nehogy ott álljon fel a himbilimbi, fõleg amikor a heréimet, meg a farkamat vizsgálgatta vagy 4-5 percen keresztül, még az "ujjazása" olyan finoman csinálta, bár amikor a prosztatámat megnyomta, azt hittem rögtön oda hugyozok! :/

A párom miatt nem fotózhatok nõket strandon, egyébként meg ez nem a mi napunk, reggel megcsúszott, azért voltunk vele orvosnál, szerencsére csak megrándult a könyöke, lásd kép, a fejét azért "levágtam", most meg én ilyen szarral, ráadásul Argentína is elmehet a jó büdös..ODA!

Még jó, hogy nem láttam a meccset. Remélem este a Spanyolok gyõznek, legalább õk hozzanak a konyhára.

óóó édes picsám, mindig kell lenni valaminek :@

What about the forests?

Musachy
Akkor ezt buktad...

Dióka
<#nyes> jó csajokat nem fotóztál?? vagy azt épp nem lehetett?!<#nevetes1>

mflex
Kint döglöttünk a strandon, felnéztem az égre, és ez nagyon tettszett:

What about the forests?

Dióka
no comment, de azért még csak tovább fújja...<#nyes>

mflex
Valahogy éreztem, hogy elõkerülsz "te is", nem is tudom miért...

What about the forests?

mflex
Az nekem sem volt erre, mert az építkezés miatt kell a lóvé, de 1 hónapja nyertem egy "kis" pénzt, és akkor úgy döntöttem, hogy a VB alatt fogadni fogok belõle, egyelõre jól állok.

What about the forests?

Zephyr Retiring
üdvözlet hq kollégák<#integet2>
sajna nemigen van idõm visszaolvasgatni, de mint látom zajlik az élet itt is<#hehe>
köszi a priviket, igyexem mindet megválaszolni<#worship>
egyelõre ennyi, oszt majd szóltok, ha valami van...

..mármint ha valami értelmes<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."