26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20131 Voltam ma a Mecsekben, lőttem pár képet, akit érdekel ebben a galériában találja, 16:9-es 11MP képek.. -
#20130 Hát... egyik sem a stílusom igazából :/ -
#20129 Így van - minden nációban vannak az egyéni ízlésnek és a kor szellemének megfelelően is csúnyának titulálható nők (bár, én tartom, hogy minden nőben van valami varázslatos, valami szép, ami miatt nem marad egyedül).
Nicole helyett én is biztosan igazi fehér európai, vagy ázsiai hölgyet választanék, ha kellene és persze, ha lehetne .
No racism!
-
#20128 Dettó!! Nekem is a gyengéim a "ferdeszeműek", hihetetlen szépségek vannak köztük, na meg persze csúnyák is na de hol nem..? 100x ilyen mint 1 scherzinger pedig Ő sem rossz.. -
#20127 Nem lépték meg a trance/dance vonalat. -
#20126 Biztos találtok más forrást, jobb minőséggel, addig ez a VBR 200-as CDM (88 MB) jó lesz tájékozódásnak. -
#20125 "Csak" ennyi változat van a promo lemezen:
Kiderült, hogy ez dupla-promo.
Másoknak, mert Neked megvan: Klip, MP4, 66 MB - Multiupload-on. - RS, és MU "mukodik".
-
#20124 Jah, néha elég gáz, ami ott van! -
#20123 -
#20122 Az indavideo szerverparkjára atomot! Nem igaz, hogy ilyen hülyék az ott dolgozók.
Akadozik, mint Józsi néni nyelve 2 deci reggelindító után...
[10 MBit mellett biztos nem tenné.]
Szerk.: Meghallgatva. A refrén tényleg nem olyan rossz, mint a többi eleme a zenének. Biztos, hogy létezik valami dance-esebb változat is ebből.
-
#20121 No, akkor a refrénig megnézem.
Addig is, a végén milyen visszafogott tapsot kap :)
-
#20120 That bad girl power I got, I'll abuse it tonight
Cause tonight got poison on my mind
That power I got you'll be mine when I stay till real late
Got poison on my mind
I got that poison (uh huh), I got that poison (uh huh)
I got that poison, that poison on my mind
I got that poison (uh huh), I got that poison (uh huh)
I got that poison, that poison on my mind -
#20119 30 mp-et bírtam belőle. A nő jó. A zene nem.
Szerintem a refrén kibaszott jó, a többi része nekem sem jön be, egy jóféle dallamosabb, szintis remix sokat dobhat rajta. -
#20118 Bizony
A gyengéim, hosszú-hosszú évek óta.
-
#20117 Te ha egyszer kijutsz Japánba, vagy egy "ferdeszemű" országba, szerintem rögtön megházasodsz! -
#20116 30 mp-et bírtam belőle. A nő jó. A zene nem.
Én őt irigylem az aktuális pasijától: Hwang Mi Hee - slideshow
Ha valamelyikőtök meg tudja mondani, a zene előadót, címet, kérem, tegye!
Nem kell, a videó alatt megtaláltam :))) "Yiruma - River Flows In You"
-
#20115 Há' most szólj hozzá -
#20114 már megint *ugni akarsz?! -
#20113 Ha valamit irigyelek Hamilton-tól, akkor az Nicole, azt a nőt úgy gerincre vágnám, hogy nem tudna felállni, főleg ebben a szerelésben :D
HD N.S- Poison -
#20112 Bírom az ilyen videókat :) és a szám is jó. -
#20111 ez a vidi akart lenni -
nem zsír új, és inkább chillout-os, de mostanában Rusbells bácsi is jelen van az éterben
de 'Moebius' is tud kellemes perceket szerezni.
-
#20109 http://www.4shared.com/audio/AUMWn0j8/Mirko_Hirsch_-_Fire__Marco_Roc.html -
#20108 Ugye, ANTI HAKKALA a zeneszerző, az új zenében MARTTA. a nővére énekel.
-
#20107 Érdekes és egyben nagyon jó lassú az eltűnt Galaxyon-tól.
-
#20106 Egyetértek, ez a Distant Galaxy egy, vagy több számának inkább a frissítése, 1.1, vagy 1.2-re maximum, semmi nem fogott meg a zenében. Ha először hallom, biztosan az állam keresem, de mivel már többször ellőtte ezt a dallamvilágú hangzást, nekem uncsi. Persze ettől még Nicolas az egyik legjobb.
-
#20105 így van, kinek mi hogy miért, nekem attól ez még a 'magic studio' túlnyomó többségű alszínvonalát sem üti meg, de ha tudom, hogy néhányan erre a színvonalra buktok,akkor nem kukázok ki a szó szoros értelmében többezer hasonlót mindeféle szedett-vedett válogatásról,hanem ajándékba felajánlom.
de egyébként nagyon kedvelem a srácot, mert tud ő, nagyon is, ha akar. most épp nem akart....
-
#20104 Amúgy marha nagy a csend a space piacon. -
#20103 Ez van, kinek a papné esete.. (nekem a lánya.. ) -
#20102 hahó öcsi ;)
bujjék wazze..
gondolom, már + sem lepődsz, hogy most sem adok igazat neked.
dejazér azt elmondom, hogy örülök hogy ''látlak''.
fogadd hát békejobbomat uff! -
#20101 frankó. zr mindíg megmondja a tutit ;-)
amúgy mi mást is mondhatnék?
nem titok, hogy csipázom az ürgét..
ezért hát : thx. -
#20100 hát igen, ez most elég ötlettelenre és uncsira sikeredett, bár biztos azért, mert a korábbi remekmű alkotásai annyira kivették belőle a szuflát, hogy most épp nem futotta jobbra.....így addig is lehet vigasztalódni a múlttal. Ez nálam erősem alsó C kategóriás, azaza gyorsan felejtős.
egyébként
mindenkinek -
#20099 Nekem azért bejön..
Lehetetlen úgy szerezni 10-20 számot, hogy az mind állat zene legyen!!
Ez még Marco mesternek sem jött össze soha.
Ez a szám semmivel sem rosszabb mint az előzőek, Én emelem kalapom a srác előtt! -
#20098 január 05-én dobta ki, (legalábbis ekkor kaptam a mail-t) de én úgy érzem elveszett a nagy ihlet, ez is olyan, mint a többi... automtikusan indul
Majd ZR megmondja a frankót! :D -
#20097 ...és melledet idáig 34-en szedtél le. -
Letoltottem ez valami hatalmasat szol!!!
-
#20095 Alice Deejay- Will I Ever
Wav lossless
multi -
#20093 Mai, vagy heti téma:
Hova a francba tűnt Alice Deejay?, vagyis hoha tűntek el a csajok:
Judy (énekes), Mila, és Mae?
Nekem nagy kedvencem volt, ma is szívesen hallgatom a lemezt.
Itt egy 2010-es, eléggé trance-es remix...
klikk -
#20092 Kösz hawer!
Viszont! :) -
#20091 boldog új évet minden régi és új tagnak is
legyen szép napotok és szép évetek is.
szewavszok