DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ez a kibaxott rapid, miért nem enged semmit feltölteni, komolyan nagyon tele van már a tököm ezzel a buzi szolgáltatóval! <#violent>

What about the forests?

mflex
Olyan kellene nekem, hogy dupla kávé és mulatós zenék, de csak lossless, vagy esetleg nagyon jó minõségû 320. (édesanyámnak)

thanks...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>
Bármilyen, ilyen "fehérnemû mosásban" részt veszek. Sosem hittem volna, hogy ilyet fogok írni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
<#falbav>Persze, én marha! 😄

What about the forests?

mflex
Ahhoz, hogy "tiszta legyen teljesen a fehérnemû", valóban az kellene, amit Imyke is mondott, egy 56 féle "mosógép hadjárat", és most nincsenek ruszkik, akik kisikálják a szart belõle.

Egyelõre ez a fehérnemû, már régóta olyan szaros, hogy sósavval sem lehet, tisztára maratni, ezért kell "kukában végeznie".

Burkolt írás lett, de érthetõ szerintem!<#zavart1>

What about the forests?

Dióka
gondolom erre gondolt

mflex
Melyik az az új MN dal?<#fejvakaras>

What about the forests?

mflex
Jah, nagyon jó zene 😊

What about the forests?

kaposi1
Mike!

Ha hiszed ha nem amikor olvastam ezeket a sorokat meloban a fulesen eppen a Mention maxija ment a fulesen!
Ezt a veletlent!
Nekem is nagyon tetszik , Monika Novak uj szamaval egyetemben!
Igen Sanyo 71 tenyleg azt szokta adni amit a lejatszo bitrataja mutat!<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
<#violent> igen, ez lenne a legegyszerûbb megoldás.<#falbav>

mflex
De ha már perel az ember, akkor "semleges" megyébe próbálja elvinni az ügyet, nagyobb lesz az esélye...

What about the forests?

mflex
Én, itt Pécsen ismerek legalább három kibaxott korrupt bírót, akik úgy tesznek tönkre embereket, ahogy csak akarnak, minden "alattvaló" a seggüket nyalja, a kérdés csupán az, hogy érdemes-e ebben az országban a "felsõbbrendûeket" perelni, szerintem nem, vagy megörülsz, vagy megdöglesz mire lesz belõle valami, ezeket simán ki kellene irtani.

What about the forests?

mflex
Ez kemény baszki! <#wilting>, de qrva anyjukat tényleg! <#eplus2>

What about the forests?

Dióka
de nem lepõdök meg semmin sem, két napja a 80asban kiváncsiságból leszedtem egy FLAC-et,aminek tök ugyanilyen volt a "látképe".<#violent>
de már leszarom, hogy szóljak érte ott, ha azon múlik a minõség, hogy hogyan hívják,milyen nevet adnak neki, akkor élvezzék és ámuldozzanak tõle,meg tárolják hatszor-tízszer nagyobb fájlméretben a FOST! <#nevetes1><#falbav><#felkialtas>

Dióka
az ilyen képekre 2 dolgot lehet mondani,amit már évek óta szajkózok,mondjuk a tömegnek tök feleslegesen, hogy ez vagy egy pocsék 320-as(elbaszott beállítással és kódolóval),ami egy mai átlag 128as minõséget hoz, vagy egy enyhén közepes 192-es. bitrátát azért nem lehet egyértelmûen mondani,mert nem látom a fájlt részleteiben, és nem csak a bitráta függvénye, hogy a kódoló meddig menjen el frekiben. általánosságban persze az utóbbi években elérhetõ minõségek alapján ez a kép sima 128as bitrátát hozza, valódi minõségi 320-hoz az égvilágon semmi köze,mondjuk úgy az elmúlt 8 évben elérhetõ szintek alapján.

Dióka
igen, írtam én már a netszolgáltatónak, az elmûnek, a tigáznak is néhány kedves és határozott hangvételû levelet, és a pászfnek is szoktam adagolni, de ha nem perelsz be mindenkit és nincs hozzá elég pénzed,akkor többybnyire cseszheted....

"OFF" legutóbbi agyelmenésem a pászf felé <#falbav> kiváncsian várom mi a bránert fognak hazudni

Dióka
hát ezen most nagyon felbasztam az agyam! menjenek a kurva anyjukba! ekkora blõdséged mondani. azonnal beperelném õket a gecibe! ez már diktatúra, basszák meg!

mflex
persze, ez nem is kérdés...

What about the forests?

Italo4ever
ha hazamegyek,akkor majd szeretnem elkerni az eredet lemezt,ok?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Hello Földi!

Nekem csak az orosz zenék nem tetszenek, olyan gagyinak tûnnek, kivéve Olegris-t.

What about the forests?

mflex
Akkor csak megint a grafika, ami jó lesz a játékokban? Hangulat, gondolkodás nuku?

What about the forests?

Italo4ever
szia Mike!

epp irtam Kaposi urnak a napokban,hogy nem szeretem az uj italo zenek nagy hanyadat,mert nem olyanok mint a regiek,de a CLOSED,vagy eppen ez mention szam igazi kincsek.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

IMYke2.0.0.0
Hát, az aktuális kínálatból nem tudok neked ilyet ajánlani - régebbiek talán Téged sem érdekelnek.
Az elkövetkezõ címek között meg folytatások vannak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nem engedett szerkeszteni a szemét, szóval

*aludni*

What about the forests?

mflex
Nem jön mostanában valami jó game, Te mindig naprakészen vágod az ilyesmit, egyszerûen semmi olyan nincs, ami letudna kötni, néha esténként, mikor nem tudok aludna, jó lenne egy agytekervényes játék, ahol nem csak az ellenfél fejét kell szétloccsantani...

😊

What about the forests?

mflex
Laci!

A te topikodban a sanyo71 által linkelt, viszont tényleg 320, nagyon is hallani a különbséget.
<#eljen>

What about the forests?

mflex
Gyerekek, ez nem 320, bár füllel is hallottam, hogy nem stimmel valami, de itt tisztán látszik, talán Dióbá megmondja a frankót 😄DD

Szerintem max 192...

What about the forests?

mflex
Én már elõbbre, de mindegy, én nem is akarok panaszkodni, mert egyelõre jól mennek a dolgok, csak mindenki hagyjon békén, ezért is lépek vidékre.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Én már 3 évvel ezelõttre vártam egy polgárháborút...

mflex
Nem lesz ennek jó vége, a magyar ember, birka természetû, sok bõrt le lehet róla húzni, de ha elborul az agya, akkor simára gyalulja az országot, már ha lesz egy rendes vezetõ is ehhez.

What about the forests?

mflex
A MENTION MAXI nem rossz, a "Nicolosi család" qrvára ért a dallamos, szintetikus hangok elõvarázsolásához. Bár a csaj éneke most annyira nem tetszett, mint a strange world-ben, az intsrumental-t nagyon jó hallgatni, pedig nem szeretem nagyon, ha egy italodiszkó stílusú zenében csak zene megy, de ez kimondottan üdítõen hat rám.

Ami neten található, kötve hiszem, hogy 320-as, talán 192-es, de én saját részre feljavítottam magamnak, egyelõre nem engedi megrendelni a "bót".

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ha tehetném, húznék innen a 3,14csbe.

mflex
Egyre érdekesebb, ami ebben az országban megy :/

What about the forests?

kaposi1
Kitiltani az összeset az országból!<#eplus2>
Másra figyelnének ilyen gondosan!
<#duhos2>

mflex
és ha teszem azt, kabrió autóm van, akkor mi a picsa van?

semmi, egyszerû túlkapás az egész, a paragrafus nem erre vonatkozik, lehet perelni a rend éber õreit...

What about the forests?

kaposi1
Várjuk a levelet ha még megvan!<#wink>

mflex
Ja eszembe jutott, neki is az internet szolgáltatóval volt gondja, hogy amit letöltött az mind crc hibás volt, most hirtelen beugrott, de maga a levélre már nem emlékszem, de a panaszlevél hatalmas volt! 😄

What about the forests?

mflex
Egyébként, ha jól emlékszem egy hasonló hangvételû levelet, Dióbá is írt az egyik buzeráns szolgáltatónak, amin szakadtam, de már sajna nem emlékszem nagyon, hogy is volt, talán az EON-nak.

Ha betérnél ide Dióm, akkor légy szíves kopizd már be azt a levelet, ha megvan még. 😊))

What about the forests?

mflex
Jah, ezt már olvastam valamikor 😄

What about the forests?

kaposi1
Ezt meg elmentettem.
Jó fej a csávó!
Sün díj!!

mflex
<#nevetes2>idióta...

What about the forests?

mflex
Én, már annyi barmot láttam, hogy nem tudom mi valós, és mi nem.

What about the forests?

kaposi1
Majd ha elolvastad DELETE!<#wink>

"Készpénzestül vitték a Lexust
2010.07.31. 11:46 - TotalCar

Autó: Lexus RX 400h

Évjárat: 2007

Mikor lopták el: 2008.08.29

Ajtószám: 5

Rendszám: KTX-928

Alvázszám: JTJHW31UX02025591

Szín: fekete

Honnan tûnt el: II.ker Zöldkert u. Társasház teremgarázsából

Lopásvédelem: gyári immobiliser,riasztó

Ismertetõjelei, egyedi cuccok: Hátsó lökhárítón gyári "bepakolásvédõ",EU-kivitel tetõkorláttal,vajszínû bõr,az antennát egy mókus megrágta(tényleg)<#hehe>2500euro a bal ajtózsebben egy borítékban<#falbav>(errõl biztos beugrik a tolvajnak)

Visszavásárolná?: igen"

kaposi1
Nekem van egy olyan érzésem hogy ez megrendezett videó!
Tudom hogy vannak ilyen barmok,de szerintem ez akkor is sántít!

mflex

What about the forests?

mflex
Feltalálja magát a csaj, igaz, hogy sok sata kábel kell hozzá, de akkor is <#vigyor>

What about the forests?

mflex
Még annyit, hogy nem figyeltem, mennyi mérföld volt az Audiban, tegyük fel legyen 60 ezer, az kb 100 ezer kilométer, de akkor sokat ment vele ennyi idõ alatt a tulajdonosa, de az egy audinak semmi. A másik, hogy a benzin árak is kiaksztóak, ott 1 gallon kicsivel több, mint itt a 99 evo, ja hogy 1 gallon, kb 4 liter, megint mirõl beszélünk.

What about the forests?

mflex
Igen, ez nagyon felháborító!
Anno még a kádár rendszerben volt olyan, hogy mindenhonnan jöttek kajálni hozzánk, mert itt fillérekbe került a kaja. Nos, épp néztük Niagara-nal, hogy a kenyér már olcsóbb, olyan 230 ft-ra jött ki a nagyon jó minõségû kenyér, voltak ennél olcsóbbak is.

Az autó, hifi, pc, mac, meg ne is beszéljünk.
Használt autó kereskedésben láttam, 2010 januári quattro audi a6-os, ráadásul nagyon durva króm 19-es króm felnikkel, teljesen full extrás, egy karcolás nem volt rajta, úgy is volt hirdetve, hogy tökéletes gyári állapotban. Ez volt 17.000 USD, macbookpro-kat a csúcsgépeket, kb 2-300 ezer között megkapsz, holott itthon eléri az áruk, akár a 700k-t is!

A motorola új seggkinyalós telefonja kártyafüggetlenül is csak 40 ezer forint körül volt.

A nagy BMW-k, kint 4-5 millióval olcsóbbak a szalonban, mint itthon, ha behozod kintrõl, minden szarral együtt drágább lesz! gratulálok!

Ez nem normális baszki, szerintetek az iphone4 mennyi lesz elõfizetéssel a t geciknél? Szerintem, minimum 120, holott tényleg nem ért többet 40-nél, de vegyük hozzá, hogy kint az átlagfizetés 6-700k.

<#eljen>ja nem, így <#levele>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ahogy Mike már írta: mert mi gazdag ország vagyunk, azé' 😞)

Dióka
mondjuk az rohadtul felháborító és bassza a csõrõmet, hogy amit kint szarért megkapsz, ahhoz itthon csak aranyárban juthatsz hozzá.