26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#20171 Szimi bátyó!! Tessék!!
Swan - Shining Star (Memory remix) wav -
#20170 Igen elég monoton de amatőr létére sok-sok zenéje van, nézd meg őket a youtube-on. -
#20169 Csak engem zavart az elején és végig az a gyenge (fő)szinti-futam (motívum)?
-
#20168 Ügyes a srác!
-
#20167 Sziasztok, tud valaki HQ minőségű zenében segíteni? Pár trackot sikerült megmentenem a régi gyűjteményből.
Robert Bravo - Love Me Like I Do
Swan - Shining Star (minden verzió érdekel bármelyikből)
Előre is nagyon köszi. Majd ha rájövök, hogy mi hiányzik még kérnék. :) -
#20166 Hát ja!Nem azt mondtam,hogy jobb mint az Allofmusic volt,csak,hogy a zenék jók.A minőség hát olyan amilyen....
Hátha egyszer újraindul a "Mi" rádiónk is na!(Ez inkább tőled függ mint tőlem ) -
#20165 a zenék most épp tényleg jók, bár hasonlót az allofmusic radio is nyomott vagy 66 hónapon át nonstop....
a minőség nem értem miért olyan silány, ha már 96kilóbiten adják, miért csak 22khz (winamp sávban)?! ez nem csak papíron, de hangra is eléggé lötyi, úgy 10 évvel ezelőtt volt ez szokás.és hol a kívánságműsor?!
-
#20164 http://electrotopradio.com/
Jó ez a Rádió he!!Próbáljátok ki! -
#20163 A tv torony itt jobbra található, mint látszik itt fent havas és jeges, a lejtőn, ahol jöttem, teljes szélességben tükörsima jég volt -
#20162 A #20137-es képen éppen leértem, bár gondolom, hogy nem látszik, hogy az egy fasza emelkedő, ahol az opel éppen megy a torony felé, amikor elfordult balra, gondolom ő is meglepődött :D. Videó készült, de már csak lentebb 2-300 méterrel, ott meg már elég tiszta volt az út. Kötve hiszem, hogy a Misinai busz ott felmegy, szerintem ahol én áltam, ott kibaszta az embereket, mert elméletileg a tv torony a fordulója :) -
#20161 hogy is mondják?! blokkolnám! -
#20160 Jó menet lehetett. HD videót (kellett volna) róla! -
#20159 Tegnapra visszatérve, a tv toronynál, ahogy az útról ráfordulunk és egy emelkedő visz fel, bakker ott tiszta jég volt, felmenni lendületből még sikerült, de visszafelé kivert a víz, bár anyám autójával mentem fel, mert a Mecseken lakik aki átnézte az autót, ezért mentem azzal, és gondoltam már rég voltam a toronynál. Szóval visszafelé lépesben jöttem, úgy, hogy mellettem a szakadék, persze a kőkerítés megfogott volna, de az mellett mentem, hogy legalább a jobb oldali kerekek a sima hóban tapadjanak, mert azon részen még a jégpályán is megirigyelhették volna a jeget teljes szélességben, szóval, ahol elvileg föld, vagy fű volt, ott volt csak tapadáson valamennyire a sima hóban, de így is nehéz volt lehozni, ha meglódultam volna, akkor nem fogom meg, fék kienged, ellenkormány, gurul, fék be, csúszik, ezt játszottam a kb 15 méteres lejtőn vagy 20 percig. A f..om tele volt :) -
#20158 Szép a csaj :) -
#20157 Többi már csak linkben, nem offolom szét a topikot velük:
* Ta Ra Rum Pum (2007) - betétdal: Ab To Forever - modern ruhákban, tánc, koreográfia, indiai motívumok, csajok, rohadt jó zene (1080p is) - refrén ütős.
* Krrish...Chori Chori Chupke Chupke - [2006][1080p] - férfi, nő (bombanő!), bluebox, mégis valahogy békés, kedves, és régi időket idéz. Talán a nyugodt zene, és a fényviszonyok miatt.
* Aaja nachle - Title Song - bullywood, minden a helyén, nők, zene, tánc, motívumok.
* Prince...Tere Lyie - aki a piros ruhás nőre nem indul be, az nem férfi. Ez van. (A zene csak hab a tortán.)
-
#20156 S ez is megvett engem, kilóra:
Sajnos, az állókép lelőtte a bújtatott poént is.
-
#20155 Na, kérem, így kell ezt csinálni:
- Full HD is van.
-
#20154 Na, ez már erősebb majmolás, de a nők, és a zene is jó:
-
#20153 Úgy érzem, ha minimálisan is, de a keleti popzenék (tehát nem ethno) a nyugaton már elfeledett motívumokkal, zenei felépítéssel és trükkökkel - joggal - népszerűek az arra fogékony nyugatiak között.
Döbbenetes elegyre képesek ezek a zenék.
Magyarországon a Nox volt ilyen a szememben [nem minden albumát ismerem]: magyaros ízzel, modern és avitt, ízlésesen, fogyaszthatóan tálalva az arra fogékonyaknak.
Hallottam már igazi ethno arab, pakisztáni és török zenét, de koreai operát és japán gésa dalt is.
S emellett, majd' minden említett náció popzenéjét is. Ott van bennük a majmolás mellett a saját érték is.
Ezt kéne a magyar zenészeknek erőltetni itthon is - nem Bicsni Szpírsz és társait elsősorban majmolni.
-
#20152 FullHD-ben azért egészen más: Youtube, 1080P - teljes klip elejétől. Logo nélkül.
Kicsit insider is a videó :) -
#20151 Linket nem látok, de már az előadó, cím, és a klip is sokat ér nekem! Köszönöm!
[Évtizedek óta érzem, rossz helyre születtem :) Kelet!]
-
#20150 valószínű ebből a filmből -
#20149 csak neked:
a zenei alapok
Marjaani vagy Marhjani valamelyik mixe
-
#20148 Pár fotósorozat erejéig azért én szívesen próbálkoznék egy olyan kategóriájú géppel :)
Aztán, lehet, hogy a sok opció miatt megőszülnék :)
-
#20147 ez így van,egyébként még nekem sem kéne egy olyan gép.egy jó közepessel is megelégszem. -
#20146 persze, egy az egy méretben nézve (azaz 100%-os nagyításban) jönnek elő ezek a jelenségek, normál esetben (mondjuk egy a4-es a3-as nyomtatási nagyságú fotóig) ezek nem is látszanak, nagy képet kicsiben nézve az átméretezés miatt mindig túélesnek látunk,mint ahogy a plüssnél is, persze más a helyzet teljes felbontást nézve...na de ez hasonló dolog,mint a hifi és hifi közti különbség.... a gyakorlatban nem sok embernek tűnik fel, de azért mégis van. szóval a képek jók, csak a ccd-éről elmélkedtem egy picit. -
#20145 Ez 70 valamennyi volt, amire kell nekem, arra bőven elég, tud folyamatos HD (30fps) és szép képeket is csinál. :) -
#20144 Érthető.
Bár, a minőségi képek szempontjából azért, gondolom, jó lenne most az.
Hobbifotózásra bőven megfelelő egy középkategóriás is.
-
#20143 Mert az profiknak való, és mivel én nem vagyok az ezért felesleges volt egy olyan drága gép a tulajdonomban, amivel nem tudtam kiaknázni a lehetőségeket, csak az értékét vesztette volna el. -
#20142 Emlékszem még, amikor meghirdetted - miért is váltál meg tőle?
-
#20141 Volt nekem 1 millás canon is, de hát az nem nekem való, azzal szinte lehetetlenség volt szar képet csinálni :D -
#20140 Szeretném, ha az én ócska Olympusom ilyen minőséget tudna. :) -
#20139 Ez egy 10 cm-es plüss és kb 1-2 centiről fényképezve, csináltam én ezzel sokkal jobb képeket is (TÁJ), evvel tisztában vagyok, de ahhoz be kellene nlőni mindent rendesen :)
-
#20138 Alapból jók - engedelmeddel, én le is mentem őket. Mert, nagy szívfájdalmam, hogy nem személyesen láthatom, vidéken lakva.
-
#20137 Alap és örültem, hogy megtudtam állni egy helyben, mert tiszta jég minden ott fent, most az a kérdés, hogy teljesen közelítve nézted, mert alapból szerintem egész jók.
-
#20136 Boldog lennék, ha a zene előadó és cím is meglenne - a versenyről készült videó meg fantasztikus. Döbbenetes amit művelnek.
-
#20135 hát ahogy elnézem, a fényviszonyokkal nem lehetett baj, baziszép napsütés volt, a kézmozgás sem, hisz a panában van eleve egy kézremegés kompenzálás, meg a záridő sem olyan hosszú, hogy az bekavarjon egy tájképbe....sajnos a ccd minőség és a felbontás, ami itt bejátszik.
a ccd-ékre jellemző, hogy minél nagyobb a felbontásuk,annál nagyobb a statikus és dinamikus képzaj is, ezt a jelenséget a ccd minőségével lehet csökkenteni (ami jobb,az sokkal drágább), illetve a köré épített elektronikával (és annak minőségével) kompenzálják, amennyire tudják.de ez végülis csak egy 80ezres gép, ahhoz képest meg megfelelő.
más...kell-e nekünk női rúdtáncos?! -
#20134 A zajt szerintem(!, mert nem vagyok fotómágus sem) a fényviszonyok, és persze a kézmozgás is okozhatja.
-
#20133 a témák és a helyek jók! már megint irigyellek.
ez a pana már megint egy új gép?! elég zajosnak tűnik és a fókusz valahogy nem az igazi. ezeket alap programmal csináltad? nézegettem ezt egy darabig, a HD felvételei miatt....de azóta sem jutottam dűlőre. -