DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
thanks...
What about the forests?
Bármilyen, ilyen "fehérnemû mosásban" részt veszek. Sosem hittem volna, hogy ilyet fogok írni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyelõre ez a fehérnemû, már régóta olyan szaros, hogy sósavval sem lehet, tisztára maratni, ezért kell "kukában végeznie".
Burkolt írás lett, de érthetõ szerintem!<#zavart1>#zavart1>
What about the forests?
Ha hiszed ha nem amikor olvastam ezeket a sorokat meloban a fulesen eppen a Mention maxija ment a fulesen!
Ezt a veletlent!
Nekem is nagyon tetszik , Monika Novak uj szamaval egyetemben!
Igen Sanyo 71 tenyleg azt szokta adni amit a lejatszo bitrataja mutat!<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
de már leszarom, hogy szóljak érte ott, ha azon múlik a minõség, hogy hogyan hívják,milyen nevet adnak neki, akkor élvezzék és ámuldozzanak tõle,meg tárolják hatszor-tízszer nagyobb fájlméretben a FOST! <#nevetes1>#nevetes1><#falbav>#falbav><#felkialtas>#felkialtas>
"OFF" legutóbbi agyelmenésem a pászf felé <#falbav>#falbav> kiváncsian várom mi a bránert fognak hazudni
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Nekem csak az orosz zenék nem tetszenek, olyan gagyinak tûnnek, kivéve Olegris-t.
What about the forests?
What about the forests?
epp irtam Kaposi urnak a napokban,hogy nem szeretem az uj italo zenek nagy hanyadat,mert nem olyanok mint a regiek,de a CLOSED,vagy eppen ez mention szam igazi kincsek.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Az elkövetkezõ címek között meg folytatások vannak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
😊
What about the forests?
A te topikodban a sanyo71 által linkelt, viszont tényleg 320, nagyon is hallani a különbséget.
<#eljen>#eljen>
What about the forests?
Szerintem max 192...
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Ami neten található, kötve hiszem, hogy 320-as, talán 192-es, de én saját részre feljavítottam magamnak, egyelõre nem engedi megrendelni a "bót".
What about the forests?
Másra figyelnének ilyen gondosan!
<#duhos2>#duhos2>
semmi, egyszerû túlkapás az egész, a paragrafus nem erre vonatkozik, lehet perelni a rend éber õreit...
What about the forests?
What about the forests?
Ha betérnél ide Dióm, akkor légy szíves kopizd már be azt a levelet, ha megvan még. 😊))
What about the forests?
"Készpénzestül vitték a Lexust
2010.07.31. 11:46 - TotalCar
Autó: Lexus RX 400h
Évjárat: 2007
Mikor lopták el: 2008.08.29
Ajtószám: 5
Rendszám: KTX-928
Alvázszám: JTJHW31UX02025591
Szín: fekete
Honnan tûnt el: II.ker Zöldkert u. Társasház teremgarázsából
Lopásvédelem: gyári immobiliser,riasztó
Ismertetõjelei, egyedi cuccok: Hátsó lökhárítón gyári "bepakolásvédõ",EU-kivitel tetõkorláttal,vajszínû bõr,az antennát egy mókus megrágta(tényleg)<#hehe>#hehe>2500euro a bal ajtózsebben egy borítékban<#falbav>#falbav>(errõl biztos beugrik a tolvajnak)
Visszavásárolná?: igen"
Tudom hogy vannak ilyen barmok,de szerintem ez akkor is sántít!
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Anno még a kádár rendszerben volt olyan, hogy mindenhonnan jöttek kajálni hozzánk, mert itt fillérekbe került a kaja. Nos, épp néztük Niagara-nal, hogy a kenyér már olcsóbb, olyan 230 ft-ra jött ki a nagyon jó minõségû kenyér, voltak ennél olcsóbbak is.
Az autó, hifi, pc, mac, meg ne is beszéljünk.
Használt autó kereskedésben láttam, 2010 januári quattro audi a6-os, ráadásul nagyon durva króm 19-es króm felnikkel, teljesen full extrás, egy karcolás nem volt rajta, úgy is volt hirdetve, hogy tökéletes gyári állapotban. Ez volt 17.000 USD, macbookpro-kat a csúcsgépeket, kb 2-300 ezer között megkapsz, holott itthon eléri az áruk, akár a 700k-t is!
A motorola új seggkinyalós telefonja kártyafüggetlenül is csak 40 ezer forint körül volt.
A nagy BMW-k, kint 4-5 millióval olcsóbbak a szalonban, mint itthon, ha behozod kintrõl, minden szarral együtt drágább lesz! gratulálok!
Ez nem normális baszki, szerintetek az iphone4 mennyi lesz elõfizetéssel a t geciknél? Szerintem, minimum 120, holott tényleg nem ért többet 40-nél, de vegyük hozzá, hogy kint az átlagfizetés 6-700k.
<#eljen>#eljen>ja nem, így <#levele>#levele>
What about the forests?