26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    erre a gondolatra rögtön 2 idevágó választ idéznék kedvenc koszorús nagy költőnktől, a nagy Jedi (vagy ha jobban anyanyelvünkön jobban teccik: dzsedáj) mestertől ezt és ezt. 'asszem' ebben 'naon' benne 'vaok'.... és végülis a téma elementáris lényegét ezzel tényleg ki is veséztük. mi a kövi?!
  • Zephyr Retiring
    csak mert ma jó kedvemben vaok,
    ezért most nem foglak kioktatni..
    szíved joga reagálni, vagy épp levegőnek nézni 1-1 hsz-t, vagy témakört.
    látom, ma kicsit morci vagy, ezért hagylak is érvényesülni.
    mesterként + nekem ez a jogom :D
    pedig titkon reménykedtem, hogy most az 1 szer büszke lehetek rád..
  • mflex #20209
  • mflex #20208
    A 'running man' adta az ihletet ma hozzá, hogy John Parr-Restless Heart című számát kérjem valakitől, csak is lossless.

kösz...
  • Dióka
    +t
  • Dióka
    ehhez a témához inkább nem szólok hozzá,mert túl elvontak a hsz-ek és eleve a cím is merőben értelmetlen hülyeség....ez olyan, mintha felvetném a "nagyfelbonású videómegjelenítés és élményfaktor létjogosultsága otthon vagy a szomszédnál vagy akárhol" vagy a "jó-e, ha gyors az internet és lesz-e gyorsabb a jövőben" ...című értelemgazdag témaköröket, de látom, Te legalább megint megpróbáltál hozzászólni egy olyan témához, melyről azt gondolod, hogy másoknál ellentétben legalább konyítasz is (bocs, azaz a mestere vagy) valamelyest.

• kaposi1
    Tudnék nekik egy két tucat 5.1-es albumot linkelni.
    De van jobb dolgom is.
  • Zephyr Retiring
    szasztok skacok.
    hangokról, hq-ról akit érdekel...katt...

oszt möglátjuk, vót-é érteme

have a nice day
  • IMYke2.0.0.0
    Hálás köszönetem!
  • Szimistyle
    Hopsz, ha már itt van... Köszi
  • Szimistyle
    OK, ape volt végül, így nem szükséges egy újabb file. Köszi Mindenkinek.
  • Musachy
    Na, akkor ITT VAN, ez a vokál verzió és pattogásmentes.
  • Szimistyle
    OK, pár perc és kiderül, hpgy mi jön le. Köszi. Jelzem, ha nem aktuális. Örülök a reakcióknak is, azért. Jó banda. :)
  • Musachy
    Nyilván megvan, de most per pill. nem tudok utánanézni. Ami biztos, hogy az instrumental verzió megvan nekem egy kb. 40 éves vinylen, ami tuti lossless, de úgy recseg-ropogmeg ugrál, hogy azzal sokra nem mennél...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nincs, de az internetnek tuti meg van valahol, utána nézek...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor annyit ér, s nem többet.
  • mflex #20195
    90-re saccoltam egyébként :)
  • mflex #20194
    Használt, csak tartozás fejében számolnám be ezt is.
  • Szimistyle
    Az eredmény a lényeg. :) Jane Birkin - Je T'aime Moi Non Plus nincs meg?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Találtam, de ez gondolom, egyértelmű. :)
  • Szimistyle
    Köszi! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Maximum, és bőkezűen 100.000 Ft-t. Szerintem.
    Majd' minden alkatrésze öreg - a monitor kicsi, a RAM kevés.
    A CPU és a hűtő elég jó, a tápegységgel együtt, és a monitorhoz a 4850 is passzol.

• Dióka
    újban vagy mennyi idősben?
  • mflex #20188
    Jó album, megvan cd-én :)
  • mflex #20187
    Off: Szerintetek ez a gép mennyit ér?

Alaplap: Msi p7n sli platinum (ps2 és ide csati nélküli,1.3-as bios-sal)
    Processzor: Intel C2D e7200 2x2,53Ghz@3,3Ghz 3mb l2 cache 1066mhz fsb
    P.Hütő: Alpenföhn Nordwnd rev.B
    Winchester: Samsung hd 502ij 7200rpm 500gb sata2
    Memoria: Geil Black Dragon 2x1gb ddr2 800mhz cl4 kit
    Vga: Asus 4850 1gb Glaciator
    Táp: Chieftec 550w
    Optika: Lg DVD+- rw
    Ház: Codegen briza 6099 elöl hátul egy-egy plusz revoltec ventivel
    Monitor: Asus 19" w193d (1440x900)
  • IMYke2.0.0.0
    Rednex...Sex and Violins - [1995, APE] album:
    Rapidshare 1. + Rapidshare 2. = 367 MB
    01. Cotton-Eye Joe
    02. Hittin' The Hay
    03. Riding Alone
    04. Wish You Were Here
    05 .Mary Lou
    06. Old Pop In An Oak
    07. Nowhere in Idaho
    08. The sad but true story of Ray Mingus, the lumberjack of bulk rock city, and h...
    09. Fat Sally Lee
    10. Shooter
    11. McKenzie Brothers
    12. Rolling Home
    13. Wild And Free
    14. BONUS TRACK: Cotton-Eye Joe (Slide to the Side Mix)
  • Szimistyle
    Jányok: Szükségem lenne a zsötemre HQ-ban. Ez egy másik projekthez kellene ;) Minél hosszabb anál jobb. Esetleg még a Wish you were here a Red Nex-től? Sürgős lenne. Nagyon köszi.
  • Szimistyle
    Köszönöm. :)
  • kaposi1
    Nem tudom már nekem honnan van?
    De ha esetleg tőled,akkor a legkevesebb hogy visszaadjam.

Roby Rotondo - For Your Love.wav
  • Szimistyle
    Apple oldalon is találtam zsenórt, de ugyanilyen árban van, mint a monstrum :) Szóval megoldódott a téma. Indulhat a banzáj. :)
  • Szimistyle
    Találtam még egy hiányzót. Anno még én tettem fel ide, de most nekem nincs meg. :)
    Roby Rotondo - For Your Love

Köszi
  • Dióka

természetesen nem hagyományos toslink optikai kábelre gondoltam, mert mint mindenben, a macnek erre is van biztos egy ultarüberspeciális, semmivel sem kompatibilis (csak mac-el )megfelelője,amit talán mini toslink-nek hívnak, szóval keresd a mac boltban.

a bedugós része gyakorlatilag egy hosszabbított 3,5-es optikai adapter, valahogy így néz ki
  • Szimistyle
    Nem akarok teljesen hülyének látszani :D de az optikait hogyan dugom az Airport Expressbe? Ott egy mini-jack kimenet van.
    Itt a rendszer ábrázolása egyébként.
  • Dióka
    akkor talán jobban jársz, ha veszel eredeti mac audio kábelt vagy méginkább az optikait (és ez utóbbi digitálissal a problémakört ki is vesésztük) és azzal kötöd rá a denonra!
  • Szimistyle
    Oh, nem kell ennyire elszaladni. Azért kérdeztem meg, mert gondoltam itt szélesebb ismeretekkel rendelkeznek sokan. Amin én akarom használni az egy Denon rendszer, nem 5 forint volt, de nem is 500 komponensenként. A KEF falak sem annyira gagyi kategória. Persze, nem Schubert klasszikust fogok hallgatni túlnyomórészt, de Shining Staron kívül más zene is a látókörömben van :)

Mellesleg egy Apple Aiport Expresst akarok a Denonhoz kötni, ehhez kell a kábel.

Ha van egy milláért is kábel, akkor ez a 9K-s ár nem is rossz . Minden esetre olvasok a sorok között és megnézem a javasolt márkát is. Köszi.
  • Dióka
    örülök, hogy csak egy részletet ragadtál ki a mondandómból és attól máris elragadtattad magad.... én nem haragszom, javasoltam is, hogy lehet venni összekötö kábelt egymilláért is.
    a lényeg, hogy mire, kinek és mihez kell....
    aztán ott van a másik oldal,amikor egy bizonyos pont felett egyáltalán nincs egyenes arányban az ár és a minőség, sőőt...de ez már inkább a high-end témakör.szerintem csak a kábel téma miatt ebbe most ne menjünk bele.
  • dj adrián
    Sziasztok. Ne hargudjatok de nem csak hit és ár kérdés ez. Hallható a különbség kábel és kábel közt és nem is kevés. Persze aki nem hallja elég neki a ruhaszárító madzag is. Persze el lehet jutni A pontból B pontba egy 20 éves kis polskival meg egy vadi új Rolls-al is , ergo nincs köztük különbség.
  • Dióka
    a HQ és a hi-end audiophile fazonok különböznek. a monster kábelekben a legdrágább a "monster" szó. de tényleg, kb. 80%-a az árnak. valóban jó minőségű a kábel (mihez képest persze), de mondjuk teljesen feleslegesnek tartom az ilyen drága kábelt, ha nem legalább 500eFt/egység az összekötendő hifi elemek és mondjuk majd ugyanennyi a hangfal is. egy 500-ftostól 2-3ezer forintos tiszta réz és oxigénmentes kábelig is átmegy minden szépen (mondjuk ne teszkós legyen), persze ha a drágaság érzetre vágysz,legalább ilyet vegyél, de akár egy Bandridge BAL3402 kábel,akár egy Omnitronic SKCW30 is bőven megteszi fillérekért, persze ha hi-end,akkor egy ilyen kábel hit és hallástól függően elmehet akár milláig is, de mondjuk nem kifejezetten diszkó zenéhez.

• Szimistyle
    Elég sok HQ fazon van. Keresek egy olyan zsinórt, aminek egyik vége 3.5-ös jack, míg a másik vége RCA.
    Találtam egy prémium cuccot, ha már hifi-hez kell. Ismeri valaki? Egyéb javaslat?
    Monster Cable
  • Szimistyle
    Oh Barátom, nagyon köszi. :)
    Az a legnagyobb dráma, hogy azt sem tudom, hogy mi hiányzik