DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Na tessék ,most hogy már nem kell egybõl beleakadtam a 13 db albumba egyben.
Igaz csak a 2 utolsót írják 320-nak a többi 192 & 256-os!
Na meg azon a fos Uploading-en van!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Isten éltesse sokáig!<#taps>

mflex
Örültek is, ma volt édesanyám szülinapja, többek közt ezt is kapta hozzá. 😊

What about the forests?

kaposi1
Biztos örülnek majd neki!<#eljen>

mflex
Áhh, csak szar minõségeket találtam, ezért elmentem és megvettem az utolsó három albumukat.

What about the forests?

kaposi1
Sikerült valami jó kis anyagot összegyûjteni?

mflex
A Dupla Kávé együttestõl is hallottam a "flames of love" feldolgozást, az nem is volt rossz, komolyan.

Szédült lány, ez a címe.

Itt bele lehet hallgatni:

http://www.duplakave.hu/album07.php
<#nevetes2>

What about the forests?

Dióka
a Fancy feldolgozástól engem is a hideg ráz és a röhögõgörcs kerülget felváltva, brrrrr, kár volt érte.

mflex
Lehet, hogy sokat vártam és ezért alakult így, amikor megjelentek a "piacon", akkor jók voltak, de ez a bonusz lemezen mind rajta van, az elsõ lemez volt nálam a lényeg, az meg qrvára nem jött be.

A Fancy zene, meg egyenes hányinger! <#vomit><#nevetes1>

Egyébként meg...<#worship>

What about the forests?

Dióka
akkor igazából a negatív bevételrõl valóban Májki tehet!<#nevetes1>

Mondjuk én is nagyra értékelem Májki kritikáit és úgy általában bármirõl a véleményét (nem sok ilyen ember van,akit ezirányban érdemben is becsülök), mindig kiváncsian és élvezettel olvason az írásait, ha épp tetszik, ha másként látom,akkor is, de na, meghallgattam én is ezt a lemezt, nem vártam elõre semmit sem, így azon kívül, hogy van rajta 2-3 db két perc alatt fogmosás közben összedobott "alkotás" + 1-2 sufnicakkcakk (melyiken átlag dupla cd-én nincs?) szerintem összességében szinti-pop zeneként teljesen rendben van ez az album, sem több, de nem is kevesebb, nem világmegváltó, nem jövõbemutató, de azért hallgatható, hol többször, hol kevesebbszer, mint egy hasonló szintipopuláris mûfajú zenebutik. Italo érzés egyáltalán nem kapott el egyik számuk közben sem, de nem is annak írodtak.
Szoszo én legalább egy 7-es jegyet adtam volna nekik, fõleg ha nem kellett volna csodálatos anyanyelvükön oegonblickvaerldellerallautbildningarstartahär végig borzongnom néhány számot.<#nevetes1>
kb. 3 szám lesz,ami maradhat is.

Májki szerintem többet vártál ennél,mint ami, ezért húztad le annyira.<#nyes>A borítót nem kevertem bele az összképbe,mert csak hallgattam,nem nézegettem.<#wave><#kacsint>

kaposi1
Tud meg hogy miattad estek el az én általam nem megvásárolt lemez bevételétõl!<#nyes>
Mindig sokat adtam a lemezkritikáidra.<#eljen>
De ezt a szerencsétlen lemezt úgy lehúztad anno, hogy elment a vásárlásától a kedvem!<#wink>
Most meg már minek!<#nevetes1><#eljen>

mflex
Én, csak azt mondom, ha neked ennyire bejön, akkor érdemes a polcon tudni a lemezt, és nem lewarezolni, akkor talán még egy kis pénzt is kapnak azért a szarért, amit kiszenvedtek magukból.

<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Sorry, ha túl nyers volt, de tudjátok, ami szívemen az rögtön a számon.

What about the forests?

kaposi1
"viszont nem értem a reagálásodat"
Mire gondolsz?<#fejvakaras>
Én csak megírtam a véleményemet, senkit egy rossz szóval se kritizáltam!
Hát ha ma már felhúztak az nem az én saram!

mflex
Na erre kíváncsi leszek wazze, mármint, hogy mennyire jön be Neked? 😊

What about the forests?

mflex
Az sem tetszett, viszont mostanában nincs idõm írogatni sajnos :/
A VT-ban, viszont még ennyi sincs sajnos, ötlettelen, semmitmondó, nekem ez a véleményem, viszont nem értem a reagálásodat, írtam egy szóval is, hogy Kaposi Laci húzz már innen ezzel a szarral, mert nekem nem tetszik?

Ha viszont tetszik egy lemez, akkor én megvenném a helyedben, mert tényleg jó füle volt a hangmérnöknek, inkább szenvedsz ilyen lassú geci szerverekkel, hú baszki ne húzz fel, ma már más megtette!

What about the forests?

kaposi1
..."de elõbb-után túl monotonná válik tõle a teljes összkép, ha nem hoz megújulást a hangzás. na pl. emiatt sem "gyûjtök" önálló albumokat,mert nem bírom sokáig "ugyanazt" a hangszerelés"....

Na ebben tökéletesen egyetértek.
Ezért is van nagyon sok válogatott CD-m!
Magam válogatta!<#nyes>

Dióka
hát ez eléggé negatív kritika lett. én még nem hallottam a lemezt, csak a slice me nice-ot biztosan, de az hasonló élményt szült bennem is, mint ahogy fogalmaztál. ma majd meghallgatom a többit is. bár kritikát nem fogok írni róla, csak ami nem üti meg az ízlésemet,az biztos kuka lesz.<#nevetes1><#hehe>

egyébként az eddigi munkásságuk alapján a szinte mindegyik számukban meglévõ commodore hatás nálam sem nagy elõny, mert 1-2-szer elmegy, de elõbb-után túl monotonná válik tõle a teljes összkép, ha nem hoz megújulást a hangzás. na pl. emiatt sem "gyûjtök" önálló albumokat,mert nem bírom sokáig "ugyanazt" a hangszerelést.

kaposi1
Mike én már akkor ott is olvastam a kritikádat a lemezrõl.
Tudomásul vettem hogy neked nem jött be ez a lemez.
Nekem más a véleményem róla!
Az elsõ amiben egyetértek hogy tényleg nagyon dinamikusan szól.
Ahogy megszólalt az elsõ szám a Confession egybõl felkaptam a fejem hogy, hoho uraim itt dinamika van ám!
Nekem tetszik az egész lemez bizony,de hát nem vagyunk egyformák.

"Végszóként annyit írnék még, hogy ezért a lemezért senki ne adjon ki pénzt, egyszerûen nem éri meg az árát,"

Megfogadtam a tanácsodat!<#nyes>

Viszont nem tudom hogy a Galaxy Hunter - Running High (2010)címü lemezéröl írtál-e kritikát?
Nos számomra az a lemez az év csalódása!
Holott többen az egekbe dicsérik!
Nem is értem mit akartak ezzel a lemezzel.
Némely szám olyan mintha egy rosszabb M.D. szám szólna.
Nagyon nem tetszett.

kaposi1
Oda minden nap benézek.
Mert abban az oldalban ,ill. a minõségében sem csalódtam soha!<#szeret>
Kár hogy ilyen lassú!
De hát ajándék lónak.....<#wink>

mflex
Errõl a lemezrõl, még márciusban írtam egy tesztet, szóval nekem is megvan, azt hittem nem kell senkinek? Véleményem most is az, hogy szart sem ér!

Elég sokat kellett várnom, mire a megjött a lemez. Hogy megérte vagy nem, az hamarosan kiderül...

A borító egyszerû, mint az egyszer egy, valami zöldes ég, vagy villámlás a háttérben, elõtte pedig magányosan egy villanypózna szerûség. A belsõ oldalon sem sokat tudhatunk meg, maga a svéd synthpop együttes tagjainak a felsorolása, számcímek, szerzõ és dalíró(k), etc... A lemez(ekre) simán a borító háttere van "rámásolva", sárga és az eredeti zöld színben. Jah, a hányinger el is kapott, ha kibontáskor ez volt a cél.
Nálam elég sokat nyom a latba, egy igényes borító megtervezése is, úgy látszik a bandánál a grafikus ember éppen szabadságon volt. Egyelõre ezt a prímet, mármint a borító igényességét, Ernesto második albuma viszi, amelyet Allofmusic barátom készített, és ezt nem elfogultság kérdése, egyszerûen zseniálisan és szépen van megtervezve a borító, az már más kérdés, hogy - allofmusic elmondása alapján- nem éppen úgy alakultak a színek és a kontrasztok a megjelent lemezen, ahogy õ eredetileg elképzelte.

Akkor irány a hifi... hoppá! Ez a lemez "fucking" jól szól, a hangmérnök nagyon értette a dolgát, hihetetlen dinamikusan szól a korong, szinte minden szám alatt. A plusz korongról nem írok, mert azok már ismert zenék, Dina tankar és a többi... Engem csak az új érdekel, az elsõ szám a "confession", szinte semmi újat nem hozott, mint amennyire megismertem az együttes már megjelent számait. A címadó dal, az "elevation" annyira shit zene, hogy örültem is, hogy 3-4 perc közötti a hossza, bár ez elmondható a többi számról is, hogy 3 percnél alig hosszabbak, hála az égnek! A következõ szám is arra volt elég, hogy egyszer meghallgassam, a "nova", viszont tetszett, ez eléggé hajaz a Yazoo kitûnõ lassú számaira.

Igen, amirõl még nem írtam, hogy ez lehetne sokkal jobb is, ha Richard Flow inkább a szintiket törölgetné és nem énekelne, mert azt nagyon nem tud, és svéd létére az angol kiejtése is eléggé silány, bár ugye a neve alapján azt gondolnánk, hogy õ vérbeli angol, nem, csak ott született eme név alatt, pedig a svédek nagyon szépen ejtik az angol szavakat többnyire. Ami még nem tetszett, hogy túl "gépies" nekem ez a hangzás, mármint olyan értelemben, hogy a legtöbb számnál úgy éreztem, hogy commodore 64 szuper számítógéppel készítették ezeket a remekmûveket, de azért nem mindegyik ilyen. Az "I'm not Like You" egyébként egy kellemes szám lenne, ha a refrént nem cseszték volna (itt is) el, mert végre a csajszi (Mimmikry) énekelt, és elég jó hangja is van, de a refrén a hülye szöveggel egyetemben olyan hatást kelt, mintha nem is illene bele a zenébe. A svéd szövegû számoktól és ezzel együttesen a faszi hangjától a falra tudtam volna mászni, semmi dallam, semmi énektudás, semmi olyan a zenében ami megtudott volna fogni. A "Warld 2.0" elég jól indul, ekkor jönnek a fent említett hibák, amivel egy pillanat alatt hazavágták az egész számot, illetve többségében az egész albumot. A "One Predicion" viszont elég jó zene, olyan autópályára való, bár a szövege óvódás szintû, bárgyú faszság!

A bónusz lemezt inkább ne is rakták volna bele, egyrészt az ismert számokat tartalmazza, másrészt semmi kedvem olyan slágereket hallgatni, commodore 64 játékzene aláfestéssel, mint Fancy - Slice Me Nice címû örökzöld nótáját.
Végszóként annyit írnék még, hogy ezért a lemezért senki ne adjon ki pénzt, egyszerûen nem éri meg az árát, annyira silány minden szempontból, kivéve a minõségét, mert az elsõosztályú, de azzal nem megyünk semmire, ha egyszeri meghallgatás után, többet nem fogja a lézerünk karcolni. A tízes skálán nem ér többet egy kettesnél, azt a két pontot pedig elsõsorban a minõségéért és a dupla kiszerelés miatt kapja. Jó napot!

2/10

What about the forests?

Dióka
látom, ma ráértél kicsit a russzkiknál egy nagyon szépen köszönöm-re!<#nyes> és szinte azonnal hoztad is a linket.<#kacsint><#puszis>

kaposi1
Szia!<#wave>

Nagy sebességet ne várj tõle!
Viszont én már hallgatom az elsõ lemezt, érdemes lekínlódni!
Második lemez 80%-nál jár!<#crazya>

Dióka
estefelé biztos, hogy rámozdulok 1-2 jó muzsika reményében.<#vigyor> köszike.<#eljen><#wave>

kaposi1

kaposi1

Dióka
okés, jegyzem, de ha mégis elfelejteném, majd viszaolvasom.<#vigyor> köszike!<#kacsint>

mflex

What about the forests?

mflex
Cimbi!

Az src-t kell kijelölni és flash közé rakni, illetve a videó beszúrása gombra kattintani és bemásolni, a többit már intézi a script 😊

What about the forests?

Dióka
okés,vili,mint a vakablak...<#nyes> átnéztem a számlistát, nem szívesen akarnám 15ezredjére is ugyanazokat a számokat errõl a szerjózsa sorozatról is, akik már 32 bit sufni remasteringnél járnak <#falbav><#nevetes1>(EsOn-ék még csak 24 bitnél, bár az is elég laza) na, hát nagy a verseny <#nyes>.....de a minõségért sokmindent, asszem be kéne futtatnom már egy 48 bit-es sorozatot is.<#hehe> leszedtem ezt az egy számot róla és valóban jól szól (köszi a súgást), v 3.0-nak megtartom, gyorsan belenézve a fájlba sajnos az mp3 kódolásban és a remaszterben sem a szaktudás volt a kiemelkedõ,hanem a jó forrásanyag megléte.

Fáradtságnál még mindig jobb, hogy egy kormány rezeg a kezedben,mintha máshol más rezegne!<#nevetes1> Lehet, jobb, ha pihizel picit,míg nem borulsz rá a "del all" gombra.<#vigyor>

kaposi1
Nem azzal döntöm el.
De mivel a 80.s.Disco.Legend.Vol 01-11.
Sorozaton ez a zene megvan nekem, és azon is ugyan ez a Mb méret és szintén szépen szól, ezért feleslegesen nem gyûjteném be még egyszer!

Na azt hiszem most jön ki rajtam az éjszakai mûszak fáradtsága.
Elõbb Force3 verseny közben elaludtam és jól nekidurrantam a falnak!
Arra ébredtem hogy rezeg a kormány a kezembe mint az állat!<#nyes>

Dióka
na feladom, béna vagyok ehhez, ez a kibaszott sg miért nem tud kezelni normálisan olyan embedeket,amit már minden oldal tud?....

Májki légyszi töröld 18502,18503,18504-et,azaz ezt is. köszike

Dióka
semmi sem kötelezõ,de amíg leírtad a kérdést, le is jött volna és meglátod. de pótlólag, 7.05 a hossz, és sztereó,mint általában minden zene.<#vigyor> azzal döntöd el, hogy mit töltesz le, hogy van-e hasonló hosszban?<#kacsint>

Dióka
akkor kaposi bának nem kell leszedni! <#nevetes1>

mflex
7:05-öt ír a player...

What about the forests?

mflex
Na B+, ez k jól szól mp3 létére! 😊))

What about the forests?

mflex
<#worship>

What about the forests?

kaposi1
7:09 Stereo?
Mert akkor nem kell letöltenem!

Dióka
Dióka
meg<#vigyor0>, de csak késõbb leszek "bázis" közelben....<#vigyor0>

mflex
Jah, ezt meg elfelejtettem közben linkelni, tiszta hülye vagyok ma! 😊

http://www.megaupload.com/?d=AOKN3F2F

What about the forests?

mflex
Megvan neked? 😊
Jah, egyébként köszi!

What about the forests?

Dióka
Chris Luis-The Heart Of The City

mflex
Ok, kösz Laci megsasolom majd....

What about the forests?

mflex
A tokot sehol nem talám baxxus...<#szomoru2>

What about the forests?

mflex
Ok, hülye vagyok, mert flashbock-kal tiltva volt, azt hittem reklám, mindegy most oda küldöm fel, és ha leszedtétek, akkor mondjátok már meg, hogy a vol 2-sen az 5:28 körül kezdõdõ zene az ki, vagy mi?

pass: a szokásos

isdmusic.com

wav
190 mb, kicsomizva...

What about the forests?

kaposi1
Mike!

A Blue Dragon Warez ill. a itt
nézzél körül!
utóbbi oldalon 28 oldal<#wow1> mulatós zenét találsz!
Minõségrõl nem tudok nyilatkozni!

kaposi1
Multiupload szerintem is a legjobb mostanában!
Feltöltés után 8 mirror!
És ha reggelve vagy és Filemanagert használsz ,még számtalan + lehetõség van!

Dióka
a megaupload-on rögtön a nyitólapon van, neked nem látszódik?
a 4shared velem is szórakozgatott néha, tölts a mUltiuploadra, aztán gond megoldva....<#nyes>

mflex
Ezt akartam nektek feltölteni, a nagy pakolászás közepette a fejemen landolt ez a kis 8 centis cd, tok nélkül :d, de...

A rapid nem engedett feltölteni, a megaupload-nál nem találtam a feltöltés opciót, komolyan hol a faszba van? A 4shared meg kidobott 120 megánál, most elég is volt, mert pipa lettem, de qrvára!

What about the forests?